A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Baba, sajnálom nagyon. :cry: De egyszer nekünk is sikerül úgyis!!!

Tücsi! Írnál nekem priviben ezekről a "további hematológiai vizsgálatokról"? Én is érintett vagyok, tudod. Sőt, inkább emailben az iwiwen lévő emailcímemre, ha lehet, mert már kidagad a Babanetes postafiókom. Köszike.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Laptető.... Ez azt jelenti talán, hogy mégis lesz pém....? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Baba, ezek szerint sehol sem sietik el a dolgot! Nem baj, a mostani ciklusom vége úgyis a szülinapomra (két ünnep közé) esik, szóval tutira nem tudok menni a Kaáliba vérvételre, így még pont belefér kezdésig!

Rana drága, mindjárt írok bővebben! Ha nem gond akkor ide, mert most olyan helyen vagyok, hogy nem szívesen lépek be az iwiw-re! :roll:
Vendég

Szóval ezeket kérte a dokinő:

Prothrombin (INR)

APTI

Thrombin idő

Fibrinogén

Lupus anticoagulans

N-APC

Protein C aktivitás

Protein S aktivitás
+ még egy pár más dolgot is, de sajnos otthon van a vizsgálatkérő lapom így azt most nem tudom megírni!

Viszont ezt a Lupus anticoagulans-t beírtam a gugliba és ez jött ki:
Magyar név:
Lupus antikoaguláns
Orvosi név:
Lupus anticoaguláns
BNO kód:
D6830
A betegség lényege:
A betegség olyan vérzési zavar, ami egymagában nem okoz tüneteket. Tüneteket csak más eltérésekkel együtt okoz pl. alacsony vérlemezkeszám. Inkább a trombózis veszélye fokozódik, és gyakoribb a spontán vetélések előfordulása.

Egyébként nekem nincs Leiden mutációm, csak MTHFR heterozigóta mutációm van; de a dokinő mondta, hogy a családi "előzmények" és a 12 évre és a 4 lombikra való tekintettel kér egy teljes kivizsgálást!
Vendég

Sziasztok!

Babim: :cry: :cry: :cry: :cry: de a drukkok mennek máris februárra! (ha jól emlékszem :roll:

Zsófikám: ér vagy nem ér, TUDTAM :lol: :lol: :lol: hú, de örülök! :-D sikerszéria van Tapolcán :-D

Rana: na, ilyenkor szokott spontán összejönnni a baba :wink: mert nem is számítasz rá :lol: amúgy nem lehet, hogy megvolt a pé-d??

Nálam minden rendben, méhnyálkahártya 12 mm, megy tovább a 3x1 Estrofem, és mától még 2x2 Utrogestan. Csütörtökön beültetés :lol:
Tüszőt, sárgatestet nem említett, de szerintem tegnap/ma megvolt a pé. :-D

Tücsi: akkor már jól érzed magad a Kaáliban? Vagy jobban? :-)

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Találtam egy jó oldalt, itt az alján van egy klassz táblázat:
http://www.labtestsonline.hu/Condition_ ... 510&page=5

Szezso, örülök, hogy minden rendben van! Drukk az ET-hez!!!
Jobban vagyok, a Kaális dokimat csípem és maximálisan megbízom benne, a többi dologgal meg nem foglalkozom! Most egyébként is minden asszisztens kedves volt! :P ;-)
Vendég

Sziasztok!

Szezsó, merre jársz? +++++++++++++++++++++

Baba, nagy meleg ölelést küldök. A következő próbálkozás sikerülni fog, tudom, és majd még jobban drukkolunk.

Rana, drukkolok a pé-dnek ++++++++++++++++++++++

Zsófi, én is látni vélem a csíkot, bár én vakegér vagyok. Mennek a további drukkok, és holnap gyere majd gyorsan. ++++++++++

Tücsi, ezek szerint mégis elindultál. Ez jó! :D Meg lesz az eredmény, és hátha tudnak segíteni a folyamatos vetéléseiden. Nagyon izgalmas ez a kivizsgálás, iszonyúan drukkolok érted!!!

Dezsi, már igazán nem tudom mit mondjak, úgy haragszom arra a banyára, hogy nem hagy téged nyugton! :evil:

Petne, tényleg nem akarok 8 hónapot izgulni, de asszem, amíg nem látok szép erős szívhangokat, addig nem fogok megnyugodni, csak reménykedni. De bizakodom, hiszen ha ilyen őrülten termelik a hcg-t, akkor csak jól érzik magukat.
Mindenesetre csináltam terhesvonalzót :wink:

Kép
kisbuta

Baba!
Sajnálom! :cry: Ölelés!

Mindenkinek köszönöm a bíztató szavakat, nagyon jól esik!

Zsu!
Nekem is a másik gépemen van, de én is. :wink:

Rana!
Hátha belehúznak, én drukkolok nekik!!!!

Szezso!
Te kis boszorkány! Te folytatod majd a tapolcai sikersozatot!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Tücsi! Köszike, majd átbogarászom. Úgy rémlik, nekem ezekből a vizsgálatokból egy párat már megcsináltak az immunológián, mondjuk elég nagy szégyen, hogy a hematológus dokinő semmiféle kontroll vagy kiegészítő vérvételt nem rendelt el.
Én nem is tudtam, hogy neked vetélésed is volt, azt hittem, "csak" simán nem jön össze a baba... :oops: :cry: Sajnálom nagyon, drága, de hátha ezek a vizsgálatok tényleg hoznak valami eredményt. Amúgy hasonló a "cipőnk", ez a szemét Leiden meg a MHTRF kábé ugyanaz a genyóság. És te ezt tudtad?: Ha igen, bocsi. (Egy másik fórumon olvastam)

Utánanéztem az MTHFR-nek. Amit mindenképpen javasolnak az a folsav, napi 5-4-3 mg mennyiség között változik, attól függően melyik orvos mit javasolt. 200mg B6, 1000mcg B12, aspirin (nálunk a 100-as a legkisebb, az USA-ban 81-est szednek. És a legtöbb orvos javasolja a heparin injekciót is, függetlenül a homocisztein szinttől, valami olyasmire hivatkozva, hogy a szövetekben felhalmozódhat a homocisztein és akkor már okozhat vérrögöket a placentában és a köldökzsinorban. A heparin kis molekulasúlyú legyen, nálunk ez azt hiszem a Clexane. Ha bizonytalan vagy keress meg másik hematológust is. Én a Szabolcs utcában a Ceglédi doktornőnél voltam. Fiatal és nagyon aranyos.

Szezso, sztem ha már lett volna pé, akkor nem szabadna már kis tüszőknek lenni a pf-ben, csak folyadéknak (a kidurrant tüsző miatt), nem???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta, én még "sajna" még vetélésig sem jutottam el, szóval csak azért fontos ez a vetélős vizsgálat, mert a lombiknál kezelni kell az ET előtt! Azért köszi a drukkokat, elraktározom!;-)

Dezsi, ha holnap nem lesz piros tesztelsz egyet? :?:
Vendég

Ranácska, mint fentebb írtam Kisbutána, még nem volt vetélésem, csak nem jön össze a baba illetve a 4 sikertelen lombik miatt kell nézni ezt a vetélős dolgot! Azt tudtam, hogy a folsavra nagyon kell figyelni, a többit nem!
Vendég

Hát Tücsike, még az a szerencse, hogy vetélésed sosem volt. Nekem sem, remélem, nem is lesz. Igaz, terhes se voltam még soha életemben. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsi!
tuti nem, mert rendesen vérezgetek is. Csak még nem tudtam kimondani, hogy melyik az első nap! Már előre parázok, hogy a januári vv-en (amikor is kezdődik a lombik) meg tudom e mondani, hogy melyik nap menstruáltam :shock: :roll: :?:

Kisbuta!
bosszantó!!! :evil:
Viszont Neked nagyon-nagyon drukkolok!!! Lépd át a 6. hetet gyorsan (tudom miről irtál) :wink:

Zsu!
most mi is spontánozunk majd.... :)
dezsina

Rana, hát ez az hogy még pozitív tesztem sem volt, legalább tudnám, hogy sikerül teherbeesni! Na azért egy vetélést sem kívánok magamnak, csak valami jel jó lenne... :roll: :oops:

Dezsi, nagyon sajnálom! Nem emlékszem: voltál végül IR vizsgálaton? Még októberben azt írtad, hogy szándékodban áll megcsinálni...Csak azért kérdezem, mert én vagyok még a nagy barnázó bajnok!:-( 7-5 nappal a mensi előtt jött mindig, és most hogy felemletem a Met adagom napi 2000mg-ra, most legutóbb, csak 2 nap volt...szóval szerintem aki barnázik annak meg kéne nézetni az IR-t! :roll:
Vendég

Dezsi: :cry:

Baba: :cry:

Szezso: jippijéééé!!!! :D +++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Zsófikukac, igen én is látom a halovány csíkocskát, holnapra szép magas lesz már a Hcg-d Kép

Nyulasz igen a férjecském tényleg figyel rám, és sokszor a kedvemben próbál járni, főleg, hogyha "magam alatt vagyok" mint például tegnap is.

Rana tegnap 3 körül értünk debibe, voltunk mi is a fórumban, Piac utcán és este moziban a Flamingót néztük meg, jó kis magyar film volt :wink: Tényleg akár össze is futhattunk volna 8)

Mabe Neked holnapra drukk a punkcióhoz!
brizo

Rana csütire még behozhatja legalább egy tüszikéd a lemaradást, főleg, hgoy laptaetőd lett, csak ne parázz annyira miatta, tudom tanácsot adni a legkönnyebb :roll:

Babaimádó tudom milyen rossz érzés lehet, most NEKED, de meglásd, akik még nem babásodunk be 2008-ban, a 2009 év a mienk lesz. Ezt most nemcsak vigasztalásképpen írom, hanem érzem itt legbelül :P

Szeszo: csütire még szebb lesz a m.nyálkahártyád és akkor jó kis helyre kerülnek vissza a babócáitok.

Kisbuta csak pozítivan tessék reménykedni Neked is, mikor is mész ultrahangra?
brizo

Dezsi: én is mióta szedem a metet ( IR miatt) ciklus előtt már nincs is barnázásom, csak utána pár napig, főleg most lombikkor, a lombikos dokinak is mondtam és azt mondta, nem kell vele foglalkozni :twisted:
brizo

Szezso, nem február, hanem január! Most ha megjön a napokban, akkor a 3.naptól indul a fogigátló.

babaimádó
Kép
babaimado

Dezsi :cry:

Kisbuta, értem én. Drukkok a szívhanghoz. És klassz a vonalzód.

Szezsó, mennek a drukkjaim a beültihez.

Jó éjt mindenkinek.

Kép
petne

Jó reggelt mindenkinek!

Minden drukkom megy, akiknek szükége van rá!

Sok-sok puszi a várakozóknak!

skrisz72

Sziasztok!

Mabe! Hiper-szuper punkciós drukk, majd gyere az eredménnyel!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana! Drukk a tüszőcskéidnek +++++++++++++++++++++

Zsófi, tűkön ülök a te eredményedért is ++++++++++++++++++

Tücsi, akkor valamit biztos félreértettem veled kapcsolatban, bocsi. Remélem, most igazán minden klappolni fog, és megtörténik veled is a csoda.

Estike, hol vagy elveszve? Ugye semmi baj nem történt?

Brizo, azt hiszem a mostani barnával azért nem kell foglalkozni, mert a hormonkezelés amúgy is kicsit odavág a rendszernek, de ha kiürül a hormon a szervezetedből, akkor biztos helyreáll a rend. Az endokim szerint kb. 6 hét, mire a stimu teljesen kiürül - legalábbis nekem azzal adott terheléses cukorra beutalót, hogy ha nem sikerül a lombik, akkor a kezelés vége után 6 héttel kell menni.

Melani, teszteltél végül? Úgy szorítok neked!

Dezsi, :D köszi. Ilyen ez, az első két terhességemnél még hittem benne, hogy semmi baj nem érhet, most már nehéz.
DE! Eddig semmi gyanús jel nincs, nem fájok sehol és nem vérzek, még ilyen sem volt soha! Az élet - nem is olyan apró - örömei ezek.

Kismamiknak pocaksimi.

pusszancs.

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkok!!!!

Zsófi! Nagyon várjuk a szép magas hcg eredményt. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Tücsi, Brizo!
nem mentem el. :x az én hibám, hogy ilyen vagyok. és a genetikára sem :x (most Bella jól le fog szúrni)
tolom magam elött. bizakodom, hogy ez majd sikerül... ha pedig nem, na akkor el kell gondolkoznom, mert akkor már csak egy lehetőségem lesz :? :roll:

Kisbuta!
extra drukkok :D
dezsina

Dezsike, megértem! Tudod, én meg a Fülöp dokival vagyok úgy, hogy tologatom: már volt hozzá időpontom is aztán nem mentem el, és tessék most megint úgy alakult az élet, hogy mégis el kell végeznem azokat a vizsgálatokat amiket ő is kér... olvastam egyszer, hogy az élet mindig elénk rak egy feladatot amit meg kell oldanunk, ha mi eldobjuk mint egy kavicsot, és nem akarunk vele foglalkozni akkor egyre nagyobb köveket fog vissza dobni az élet, addig amíg meg nem oldottuk azt a dolgot!;-) Na, ez jó zavaros lett! Azért ha most nem sikerülne (persze most sikerülni fog, mert kidrukkoljuk neked!;-)) akkor tényleg menj el IR-re mert ha az a gond akkor neked sem kéne a lombikkal szenvedned, főleg, hogy te tutira teherbe tudsz esni, ez már ugye bebizonyosodott!

Kukuc, hol vagy már a szép HCG-vel???
Vendég

Sziasztok!

123 a hcg-m!!! A mai teszt már sokkal erősebb, de azért érdekes, hogy a 10-es teszt csak halványan mutatja. De nem is fontos.
Egy hét múlva kell menni uh-ra!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat és továbbra is szorítsatok!

KépKép
zsófikukac

Zsófi! Hurrá! Megy a drukk az uh-ig. :)
Milyen boldog ünnepetek lesz.

Kép
hanna30

Kukuckám, végre!!! Tiszta szívemből gratulálok, és továbbra is drukk hegyek!!!
Vendég

én is én is akarok egy pozitív tesztet a szülinapomra...na, jó jó lesz jövő év elején is, a szülinapos teszt olyan giccses lenne! :P :mrgreen:
Vendég

Házitücsök!

Tiszta szívemből kívánom, hogy Neked is kétcsíkosat hozzon a Jézuska szülinapodra!!

Hanna!
Köszönöm Neked is!

KépKép
zsófikukac

Zsófi, akkor most már bizti, hogy van egy kis kukacka a pocidban!!! HURRÁ! :lol: Hcg növelő drukkjaim mennek, és várom az UH-ot.

skrisz72

Zsófi! Ügyes vagy! Hurrá!!!!!!! Kép Csodálatos babaeső indult itt ismét! Továbbra is drukkhegyek!! Pisilj még azért egy-két gyönyörű pozitívat, hadd erősödjön csak az a csík! :wink: (mondjuk nem értem ezeket a teszteket, hogy-hogy a 10-es csak halványan mutatja a 100-as hcg-t???)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Házitücsök! Támogatom a két csíkos tesztedet! :)

Rana! Nekem a 280-as hcg alig látszott.

Kép
hanna30

Szerintetek a Et+11-en 2 napos babákkal elég a 123-as hcg? :roll:

KépKép
zsófikukac

Zsófi! Igen elég! Nem parázunk kismami!!!!!

Kép
hanna30

Zsófi, Hanna köszi! :-) Jó lenne ha nekem is kidrukkolnátok egy kistücsköt, mert éppen tegnap mondtam apának, hogy elegem van abból, hogy mindenkinek én vagyok a szerencse tücske (megint született egy baba akinek az anyukáját én nyugtatgattam 1 éve, hogy nem kell pánikolni...), de most komolyan valahogy mindenki engem talál meg azzal, hogy jaj már 2-3 hónapja próbálkoznak és még semmi, aztán jól megnyugtatom az illetőt és a következő ciklusban jön, hogy sikerült! Nem azt mondom örülök neki, de ez megy már több mint 10 éve, én mikor kerülök sorra?!
Jaj, remélem a kismamik nem értettek félre, mert veletek tényleg tiszta szívből együtt örülök, no meg ti is sokat szenvedtetek szóval az teljesen más tészta!És nagyon sok erőt adtok a folytatáshoz!!!
Vendég

Hanna!
Szörnyű vagyok, már kezdem is a parázást. :oops: Na jó, csak pozitív dolgokra gondolok, mert minden rendben lesz! :lol:

Tücsök!
Hidd el, ha rajtam múlna, Neked is hamar a pocakodba költözne, annyira megérdemled már!!! És hiszem, hogy Rád is vár a Te babád és ha megszületik majd jól megdögönnyözzük, hogy ennyit váratott magára!!!! :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Kukucmami, oksa, így lesz!;-) Sajna a baba nem úgy jön, hogy ki az aki megérdemli...de most már befogtam, mert ma nagyon-nagyon szép napunk van és együtt örülhetek veled, ez jóóóó! :lol:

Hanna, bekukucskáltam megint a blogodba, nagyon csini kismami vagy, szuper jók a képek!
Vendég

Kukacka!
ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN! Nagyon várom már az uhudat. És a 123 nem kevés. Ez nem verseny.

Mabe :?:

Rana, Szezso +++++++++++++++++++++++++++++++

Tücsök, tudod, hogy én nagyon-nagyon drukkolok, és én akarok lenni a te "szerencsebutád" jövőre!

Rana, lapozz vissza a tesztemhez, és nézd meg: 25-ös teszt, és nem volt totál erős vonal, pedig kb. 700 lehetett a hcg-m akkor... Ezért írják rá a tesztekre, hogy a halvány csík is csík.

Remélem a 2009-es év is babaesőt hoz, mindenkinek, aki ide írogat, de még nincs babója.

Kép
kisbuta

Butácska, akkor végre nekem is lesz saját bejáratú talizmánom?! Kösziii!:-)
Vendég

Baba! :( Léleksimi neked!

Szezsó! Csütörtökön beülti? Akkor Ti valóban karácsonyi csodavárásban lesztek! :D Nagyon szép a nyálkahártyád!!!! Mi az az Estrofem?

Kisbuta! :D Teljesen mebértem az aggodalmadat. Nyilván szeretnéd tudni, hogy szépen a méhecskédben fészkelték el magukat. És nyilván, hogy ott fészkelték. :lol:
Nem tüntem el, csk tegnap volt a nagy bulink. ma csak nagyon későn jöttem dolgozni.

Rana!
lemaradtam :( Milyen tüsző maradt el?

KukaC!
Óriási gratula neked!!! Ez nagyon szép HCG, kérlek no para!

Ma délután megyek endokrinilógushoz. Olyan pajzsmirigy eredményem lett, hogy megismételték, de az eredmény majdnem tök ugyanaz. :( Szóval a labor vezető doktornő nem hitt a szemének és állította, hogy az nem lehet, hogy ezzel az eredménnyel babás lennék. El voltam kenődve, nem kicsit. Aztán a buli alatt, annyira jeleztek a babák, mint még soha. Tul képp most vannak az első terhes tüneteim. Ma reggel meg tejci vagy mi :oops: szivárgott a cicimből. Szerintetek?

Kép
estike66

Tücsi,
remélem szerencsét hozok neked is! (Meg még a többieknek is szerenék, mert mindenkivel szeretnék együtt örülni.)

Estike,
a pajzsmirigyet gyorsan rendezd, mert a csodababáknak is kell a jó pajzsmirigy a fejlődéshez. Mikor mész a következő uhura?

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Zsófi, ez nagyszerű hír! Halkan gratulálok, és továbbra is mennek a drukkok. Persze, hogy elég a HCG. 14 napra szoktak 100 körülit mondani. Nyugigumi!!

Tücsi, nemsokára Te is sorra kerülsz. Én nagyon drukkolok Neked.

Estike, máris előtejed van? Ez nem semmi!

Többiekre is gondolok, és mennek a drukkok.

Kép
petne

Estike, nézesd meg a prolaktin szinted! Ha nagyon magas, az okozhat tejfolyást.

Zsófi, azt mondta a dokim, hogy az a lényeg, hogy 100 felett legyen a hcg a 14. napon. NYUGI! Ha két nappal később mész, akkor már kétszáz felett lenne.

skrisz72

Baba
:cry: :cry: :cry: :cry:

Zsófi
Gratulálok!

A mi kicsikéink gonoszok... 7-en vannak...
Vendég

Mabe, a hét az jó szám!!!

skrisz72

Mabe,
gratulálok a 7 kisasszonynak, és szorítok, hogy ügyesen randizzanak.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Sziasztok.

Zsófi:Éljen,éljen,éljen!!!! Kép
Küldöm neked is az angyalkát: Kép

Kép
Kép
melánia

kisbuta:nem,nem teszteltem.De hétvégéig nem is akarok.Volt egy kis pötty barnám tegnap meg szombaton.De azért olyan jó álmodozni hogy mi lenne ha mégis.De tudom hogy nem csak álmodozom.
Uh-ra mikor mész?

Kép
Kép
melánia

ücsikém:remélem mi hozunk neked szerencsét!!!!
Én azért küldök neked eggyet: Kép

Egyébként átérzem én is az aggódalmaidat.Közvetlen munkatársam kismama.Egész nap babatéma van meg szülés.Sokszor alig tudom visszatartani a sírhatnékomat.Azonnal sikerült neki.És borzasztó hallani amikor hol ezért hol azért nyavajog.

Kép
Kép
melánia

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?