A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:02-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:03-kor.
pironya

Piri:ügyi vagy!Fincsiségek....

Kép
melike

Melike: én igen!
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:03-kor.
pironya

Igen Piri,szeretne.Ha nem is rögtön,de pályázgat.Itt helyben szeretne valamit.

Szilvi:csak azért kérdeztem,mert véletlenül rákattintottam,hogy küldenek postán valami kódot.Remélem nem jár semmivel ez a dolog,mert én csak venni akarok.

Kép
melike

nem jár semmivel, de csak a kód érvényesítésével tudsz egy idő után vásárolni. Érdemes aktiválnod majd ha megkapod!
bszilvi25

Köszi Szilvi!

Kép
melike

nincs mit

én most marha mérges vagyok!
Indult a lakás részletünk 56000 ft-tal, most tartunk 90-nél, és kaptam ma a levelet az otp-től, hogy még 8500-al több lesz januártól.
Fel is hívtam őket! De az unott hangú picsa, csak azt mondogatta, hogy a bank egyoldalúan emelheti a kamatot.
Mondtam, ja azt tudom!!!
Itt is azt akarják elérni, hogy az ember ne tudja fizetni???
Most ha megtehetném, biztos fel is robbannék!!! :twisted: :twisted: :twisted:
bszilvi25

Sziasztok!!!!!!!!!!!

Melike,Piri!!!!!!!!!!

Ment pü!!!!!!!!!!

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Gyors bekukk!

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket, aranyosak vagytok!!!

Velünk minden oké, bár éjszakánként újabban óránként fenn vagyunk, de cumival visszaalszik.

majd még benézek.

Minden babát puszilok!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Szilvi: nagyon ügyes Merci baba!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:04-kor.
pironya

Sziasztok!
Gondoltam, én is bekukkantok, mi a helyzet :)

Karácsonyi menü: roqfortos-ananászos csirke, tojásos-ananászos rizzsel. Jó, mert egy csomó minden elő lehet készíteni. Sütit nem sütök, a bejglit is rendeltem :oops: Viszont!!! Karácsonykor nem megyünk anyósékhoz. Majd csak 27-én...

Az éjszakáink egész jók mostanában. kopp-kopp-kopp.Stella, ma fogom kipróbálni a tejpépet, majd szólok, mi az eredmény. A védőnő szerint kizárt, hogy attól nem alszik, de majd kiderül. Elsőre a HA pépet adom neki, aztán ha attól alszik, akkor a másikat.

Viszont tegnap megmutatta a fiam, hogy milyen is az ikrek két arca... Késő délután 2,5 óra folyamatos bömbölés, nem tudott elaludni. Ketten próbálkoztunk, de tényleg mindennel, de csak akkor nem bömbölt, ha hintázott. De ott ugye nem alszik, de ragadt le a szeme. Már csak cigánykereket nem hánytunk, de semmi. Végül bepipultam, és 6 körül elvittem sétálni megint. Persze rögtön elaludt, amint kiértünk a térre... Másfél óra séta után hazajöttünk, kb negyed óra múlva felébredt. Este meg azért nem tudott elaludni, mert annyira röhögött. Ha csak ránéztünk, szakadt a röhögéstől :?

Szilvi, tudom, milyen dühítő az ilyen, ráadásul tudom, hogy milyen emberek csücsülnek a telefon végén. És a legborzasztóbb az, hogy tényleg tehetetlen az ember ilyen helyzetben. Legfeljebb a bankfelügyelethez lehet fordulni, de ő is inkább el fog hajtani. Ha meg átütemezést kérsz, annyit érsz el, hogy sokkal tovább kell fizetni, ráadásul annak költsége is van. Szóval sehogy nem jó ez, hogy ennyire gyengül a forint... Még szerencse, hogy nekünk forint-hitelünk van...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hát én is. És tudjátok az a szomorú, hogy amikor most nyáron megkaptuk nem mondta az ügyintéző ,hogy ez csak az első 6 hónapban kevés......
Az ügyleti kamat 4%-ról most van 7%-on. Ez nagyon nagy különbség. És csak azért van tele a hócipőm ezzel, mert most havonta kapom a leveleket, hogy most ezt, most azt emelünk, és innentől meg onnantól ennyi meg annyi CHF-nek megfelelő forintot helyezzek el a számlámon. Több a részlet mint a gyedem lesz......
Apa meg így is a 7 napból 6-ot dolgozik......Reggel fél 7-től délutánig.... Ma amikor Mercikémet etettem, már azon járt a fejem, hogy most menjek vissza hamarabb dolgozni????
Apa erre azt mondta, hogy nem lesz annyival több a pénzem, hogy a kicsit érdemes legyen bölcsibe adni hamarabb. (csak ezt ő nem gondolta végig, mert kétszer annyit kapnék mint gyedet...)
De biztos bele is halnék, ha erre kényszerülnénk....
na most én panaszkodtam ki magam.
KÁR HOGY NINCS ITTHON VÉGEZHETŐ MUNKA!!! :twisted:
bszilvi25

Igen Brigi igazad van! Tudom!
bszilvi25

Halihó

Szilvi: én kb 1 hete borúltam ki, amikor írtam, hogy mi nem fogunk karácsonyozni........
Ugyenazekért a dolgokért, amiket most Te írtál..... Ugyanígy jártunk mi is, és mi sem tudunk mit csinálni :cry:
Én is azon gondolkoztam, hogy vissza kellene mennem hamarabb dolgoznom, mert nem elég a pénzünk :cry: Én sem akarok visszamenni :cry: Senki nem tudja pénzben honorálni nekem azt, amit kihagynék ha vissza kellene mennem dolgozni. Ugye itt Kristóf hétköznapjaira gondoltam én is :wink: Szóval..... nem tudom mi lesz velünk, de még húzom a visszamenést, amíg csak tudom....
bluebox

Marci lebetegedett... Olyan csúnyán köhög :cry: Még jó, hogy ma este van doktornő, el is viszem.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: jobbulást Marcinak!!! :(
bszilvi25

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:05-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:05-kor.
pironya

Igen, Márti, látni akarjuk :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Piri, most látom, hogy Katicának is mindjárt szülinapja lesz. Ő volt a Te szülinapi ajándékod? :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

....
pironya

Halihó!

Kata,elkéstem?

Olyan nyűgös Máté.Nem úgy igaziból sír,hanem olyan nyöszörgősen,panaszkodósan.

Kép
melike

Jó kis buli lesz :wink: Én 11 évesen meghívhattam hozzánk pár barátot, ennyi... akkor még nem ez volt a divat :? De biztos jó lesz, és annyiból jó, hogy nem kell otthon készülődni előtte, meg takarítani előtte és utána is :lol: :lol: :lol: Persze nem is annyiba kerül :?

Szegény Melike, ma akkor fárasztó napod van... Nem cserélnék, nekünk eddig egész jó napunk van :lol: Remélem estére nem lesz ennek böjtje :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nézzétek mit kapott Máté:(karira) Kép Kép

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:06-kor.
pironya

Köszi Piri :wink:
bluebox

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:06-kor.
pironya

Leszakadt az ágya??? Húúúú, de korán érnek ezek a fiatalok :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó, nem bosszantalak tovább :lol: :lol: :lol:

Mára visszavonultam, beteget ápolok. Jó éjt mindenkinek!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: mit mondott a doki? Mi van Marcival, azt tudom hogy köhög.... de mit kaptatok? A tüdejével minden rendben, láz????, Azért írj valamit..... ha ma mégsem, akkor pedig nyugodalmas éjszakát Nektek.

És persze mindenkinek :wink:
bluebox

Pironya: Boldog Születésnapot!!!
bszilvi25

Jó reggelt!!!

Én már felkeltem. Elment apa dolgozni, és már nem tudtam vissza aludni.
Merci is fent van még, pedig mondtam neki, hogy kellene aludnia egy kicsit.

Brigi: írj, hogy vagytok???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2008.12.16 08:30-kor.
bszilvi25

Jó reggelt!
PIRI, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!
bluebox

Jobb reggelt!

PIRONYA:
Te is 32 lettél mint Én?
Kép :lol: 8)
Vendég

Hoztam Nektek valamit megmutatni, tegnap készítettem :wink:

Kép

Kép

Tomi nagyon szereti a tesót :wink:
bluebox

MÁRTI!!!!!!!!!!!!
NAGYON JÓK A KÉPEK!!!!!!!!! :wink: NAGYON!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Pironya, Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvi, átérzem a problémádat :( Sajnos nálunk is hasonló a helyzet :( :( :( Ezért írtam, hogy legkésőbb Boni 1 éves korában vissza kell mennem dolgozni :( Ha erre gondolok, görcsbe rándul a gyomrom, hogy kicsikémet másra bízzam :( :( :( :( :(
Addig amíg a tartalék mag a folyószámla hitel tart, maradunk :(
Biztató, hogy most sógorom tudott úgy felvállalni pályázatokat, hogy adott át nekem is munkát:) Mondjuk így az éjszakáim egy része ugrott, de nem számít :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!

Pironya, boldog szülinapot!!!

Márti, nagyon jók a képek. Bírja Tomi dereka a fürdetést? :) Mi ülve fürdetünk :lol: :lol: :lol:

Marci megfázott. Tüdő tiszta, láz nincs, torka nem piros. Attól köhög, ahogy a nátha visszafolyik a torkán... Luuf Baby balzsam, Ambroxol, meg Panadol, meg a gyógyszerész szerint bikaerős orrcsepp. Naponta többször porszívózni. Előre félek tőle, mert a múltkor is berekedt tőle, úgy sírt :cry: az éjszaka szörnyű volt, 5-kor már átadtam a stafétabotot apának, mert kikelni nem tudtam az ágyból. Ráadásul nekem is elég erős hasgörcsöm volt, szóval ha Marci aludt egyfolytában másfél órát, a hasam miatt tuti fent voltam... Azt nem tudom, hogy a betegsége miatt ébredt fel, vagy a tejpéptől, ma megint nem kap pépet, és kiderül. Az biztató, hogy a kedve jó, most is pörög, játszik a szőnyegen.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jobbulást Marcinak :wink:
bluebox

Márti: jók a képek!!
bszilvi25

Sziasztok!

A tegnapival ellentétben nagyon jó éjszakánk volt!5kor kelt fel enni és ennyi.Fél 10ig aludtunk. :oops:

Piri:boldog születésnapot!

Márti:szupi képek!Nekünk is olyan vízhőmérőnk van és Máté is imádja.

Kép
melike

Sehol senki?

Elaludt Máté.Főznöm nem kell. :lol:

Kép
melike

Melike: Merci is alszik. A mosogép mindjárt végez.
Én meg unatkozom. Tegnap takarítottam, most meg itt ülök!
A hajam meg kellene mosnom, de a hajszárító miatt nem teszem, (nehogy felébredjen rá) majd ha apa is itthon van.
bszilvi25

tényleg hajmosás!
Másnak is hullik még nagyon a haja?? Nekem sajna igen. :cry: :cry:
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:07-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:07-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:08-kor.
pironya

Nekem is hullik még,de már kevésbé.
Nekem is kéne mosni,de majd este.
Nekem is mindjárt lejár a mosógép. :lol:

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?