A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kalocsa és környéke!

sziasztok,

én itt akarok szülni, a szekszárdi kórházzal a szülés miatt és az utána lévő dolgok miatt abszolút nem voltam elégedett, nagyot csalódtam. A doktornő nagyon szimpatikus, segítőkész, és azt hallottam hogy ő tényleg ott ül a kismama mellett a szülésnél ha kell, nem utolsó pillanatban esik be... de az Uh az felháborító, eleve nem értem miért nincs másik UH-os orvos. Na mindegy.

Edit láttam az iwiw üzenőfalat :-) Köszi a jókívánságokat de az ismerősök előtt még nem reklámoztam a dolgot :-)

Heni hihetetlen, hogy Zorinnak már 7 foga van és jár! Nagyon ügyes fejlett fiú! Közeledik az első szülinap :-) Nagy esemény!!!

Edittel csak összefutottam, gondolom el van úszva melóval.

Sajna a hányingerem még mindig tart, pedig reménykedtem, hogy most elmúlik a 12. hét után...

Megyek mert István balhézik, ki kellene menni, de egyre kevesebb kedvem van ebben a hidegben, de tudom hogy kelle elevegő :-)

Üdv
Kati
eszikati

sziasztok,

szülni én is Kalocsán szeretnék, mert a kórházzal nincs semmi bajom. Szekszárdra magán UH-ra megyünk, meg vizsgálatra.
Nekem Molnár dokival nincs semmi gondom, bár nem is árasztom el a kérdéseimmel, mert amíg nem érzem hogy gondom lenne, vagy pl. rosszul lennék, addig ok.
Azt hallottam hogy a szekszárdi kórház állapotok elég gázosak, az ellátással is gondok vannak!
Nálam a rosszullétek szinte teljesen elmúltak, bár nem mondhatom, hogy előtte kínzott volna! Így most eléggé furán érzem magam, mert ezek a reggeli émelygések elmaradtak, így egész nap jól érzem magam! Hál'Istennek!
Mindenkinek jobb időt kívánok, mert olvasom, hogy mindenki a szabadba vágyik!
butterfly

sziasztok.szeretnék csatlakozni hozzátok,igaz én solti vagyok,de kalocsán fogok szülni:)

Kép
gizella82

Üdv köztünk gizella!
Kinél fogsz szülni? Gondolom a babaszoba már készen áll. Első baba?

kreony, nem sokat tévedtem. Az én Minim 7,4 kg. Láttam én a képeken, hogy Andris nagy baba.

Jó hétvégét mindenkinek!

vhencsi
Kép
vhencsi

Sziasztok!
Üdv Gizella a csapatban!
Kinél fogsz szülni?

Készülődtök már Karácsonyra?Ki milyenajándékot vesz-vett a gyereknek?

Jó hétvégét mindenkinek!

Móni
kreony

Szia kreony!
Mi Fisher Price-os játékokat vettünk, a Tanuló kutyust, amit reklámoznak is, meg egy pelikánt, aminek a csőrébe labdákat lehet rakni, meg húzni lehet és közben zenél.
Nálunk menő minden, ami zenél vagy beszél, így nem volt nehéz választani.

vhencsi
Kép
vhencsi

sziasztok,

üdv Gizella! Én január 16-án szültem két éve :-) Hú már tényleg nagyon közel van a dátum!

Heni, tök jó ajándékokat vettetek! A tesómék is nagyon szemeztek a tanuló kutyussal tavaly :-)

Én a barátnőmmel hozattam Németországból Thomasos duplo legot, kezdő készlet, sok minden van benne és minden duplo legoval kompatibilis, szóval a legot jó ajándéknak tartom. Ezen kívül új ágyat kap a gyerkőc, kapott bakancsot, meg apróságok lesznek még biztosan, pl. leporelló könyv mert azokat imádja, de a lego és az ágy elég kiadás.

Hú szorítsatok, holnap akarom a főnököm felhívni, hogy jön a második baba, aztán meg kezdődhet a telefonálgatás, papír ügyintézés, mert januártól már gyesen kellene lennem, de én inkább táppénzt választanék májusig, ezt a részét utálom, hogy sakkozni kell hogy is jövök ki legjobban anyagilag, közben aggódni hogy a második miatt nem raknak e ki... remélem a kisfőnök megérti, a nagy már előtte is bunkó volt, elküldött finoman szólva melegebb éghajlatra amikor megtudta hogy a gyermeket várok, pedig neki 5 van!!!!

na megyek kicsit levegőztetni kell Istvánt :-) így talán jobban kifárad estére :-)

Üdv
Kati

Kép
Kép
eszikati

Sziasztok!

Gizella!Üdv a csapatban! :D Neked is minden jót kívánok! :D
Az unokahugom is solti!Poós Ági!Ha esetleg ismered? :D Kozmetikus! :D

Kati!Nekedis gratula! :D Bár már lehet ,hogy írtam de inkább kétszer....! :D Remélem a fönököd rendessen viselkedik majd veled! :)

Remélem már senki nem beteg!!!! :lol:

Kati!Bocsánat!Így útólag!Boldog névnapot kívánok! :oops: :lol:

Pussz mindenkinek!És vigyázzatok magatokra,kismamik! :D

Kép
Kép
timcsy76

Sziasztok!
Kati:remélem a főnoköd rendes volt.Szerintem jobban jársz anyagilag ha táppénzre mész.Legalábbis én jobban jártam.Utána meg úgy is jár a szülési szabadáság és utána megint 2 évig a gyed.

Tényleg nem rég volt Katalin. :oops: Utólag is Boldog névnapot!

további szép napot mindenkinek!

Móni
kreony

sziasztok, köszi szépen!
Na beszéltem a közvetlen főnökömmel, tök rendes volt, mondta hogy náluk is jön a második :-) a nagyfőnököt meg majd ő informálja... :-)

Sajna a bér és munkaügyes kolleganőm csütörtökig szabin van így a többit csak utána tudom intézni. Aranyosak vagytok hogy gondoltatok rám!

Megyek ledőlök a gyerkőccel, olyan jól esik ez a kis délutáni alvás Istvánnal :-)

Üdv
Kati

Ui: Timi tegnap beszéltem Szakiékkal, Szaki és Marci januárban jönnek haza egy hétre, remélem tudunk találkozni! Milyen nagyok már ott is a gyerkőcök!
eszikati

Sziasztok!

Kati!Köszi az infót!Remélem legalább ti tudtok találkozni!:) :D
Fárdékony vagy?Én az elsővel álandóan aludtam!Nyugodt alvós jó baba volt! :D A másodikkal rentgeteget mentem és szenvedtem :? Hát olyan baba is!Hasfájós,fogzás,izgága és mostmár akaratos is! :roll: szóval nincs egy perc nyugtom sem :(

Móni!Gizella!Butterfly!Lindi!Mivan veletek?Füstjel? :D

pussz mindenkinek!

Kép
Kép
timcsy76

Sziasztok!

Olvasom, hogy többen már a Karácsony hevében élnek, ez nagyon jól van így! Az az igazság, hogy nekem még nem is volt igazán időm foglalkozni vele, de biztosan jövőre már másképp lesz!
Kati: remélem, már a rosszullétek egyre enyhébbek nálad! Megkérdezhetem, hogy hogy-hogy már januárban táppénzre mész?
Te mikorra vagy kiírva, mert kb. 2-3 hét lehet köztünk!
Gizella: üdv a csapatban!
Az én főnököm korrekten kezelte az ügyünket, hiszen tulajdonképpen már fel volt készülve a hírre, csak az volt a kérdés hogy mikor! Elég hamar szóltam neki, mert feltűnt hogy minden héten eljárkálok valahová, így megindultak a találgatások, ezt pedig nem igazán kedveltem. Így hát szóltunk neki, a munkatársak pedig fokozatosan megtudták (persze nem tőlünk :-) Nálunk így alakult!
Jövő héten szerdán megyünk Szekszárdra, már alig várom. Remélem látni is fogom a Picit, és azért is izgulok hogy a férjem is láthassa! Ezért várom a leginkább, hogy láthassam az arcát!
üdv Minden Kismamának és Anyukának!

Butterfly
butterfly

sziasztok,
Butterfly, a táppénz úgy jön hogy jelenleg gyeden vagyok Istvánnal, de január 16-án betölti a 2 évet ami után már gyesen lehetnék, de a gyed is nagyon kevés, a gyes pedig nem is tudom huszonezer Ft lenne, amiért nem maradok gyesen, így úgy döntöttem ha ez megoldható, hogy mintha január 16-tól újra munkába állnék, újra munkaviszonyban leszek, csak éppen táppénzen, így Istvánt sem kell bölcsibe adnom, anyagilag is jobban járok. Azért döntöttünk úgy hogy nem megyek vissza dolgozni két gyerek között mert a munkahelyem Pesten van így ez nem megoldható, ha második betölti a kettőt akkor megyek majd vissza dolgozni, csak éppen új munkahelyet kell majd keresnem :-( szóval kicsit bonyolult a helyzet, mert Istvánnal már 7 hónapos terhes voltam amikor Kalocsára költöztünk, így akkor is eljöttem táppénzre. Hú remélem érthetően írtam le :-)
Szorítok, hogy lássátok a babát, biztosan izgi lesz, szerintem a férjem is azóta fogja fel igazán hogy útban van a második hogy látta két hete :-)

Az "eltűntek" adjanak életjelet!! :-)

Üdv

Kati

Kép Szerintetek huncut vagyok?
eszikati

Sziasztok!

Mi itt vagyunk csak ritkán jutok géphez.A kedves kislányom nem enged ide.:)Nagyon szeret a géppel játszani.

Kati.Milyen kis huncut István.

Andris már 7230g és 66,5 cm.Szopik még,de már kóstolgatja nagy élvezettel az új ízeket.Nem győzöm lapátolni neki.Két falat reklamál,ha nem adom elég gyorsan.Oda-vissza forog,a játékokat is szerzi meg.Olyan aranyos mikor gurul.
Noémi is jól van.Igaz pár napja sántit a bal lábára.Ma voltam vele az orvosnál,de nem látott rajta semmit.Kapott Cataflam cseppeket,amit vasárnapig kell adnom.Ha nem javul akkor hétfőn újra doki,és elküld minket kivizsgálásra.Remélem nem semmi baj!

Karácsonyi készülődéssel még sehogy nem állok.Még egy csomó ajándékot meg kell vennem.
Mennem kell,mert Andris felkelt és éhes! :D

Szép napot nektek!

Móni
kreony

sziasztok.bocsi hogy nem irtam de azt hittem hogy már megszünt a topic...vhencsi:igen a babaszoba már készen áll,és 3.-ik gyerek lesz a nagyobbik lányom kilenc,a kisebbik 2 éves múlt :)nem fogadtam orvost igy nem tudom hogy kinél fogok szülni....kisebbik lányomnál a malbi volt megfogadva és nagyon megbántam :( timcsy76:nem vagyok ismerös solton :( még csak 2 éve költöztünk...mi még nem vettük meg a lányoknak a karácsonyi ajándékokat,söt még egyenlöre tippem sincs hogy mit kapnak :)

Kép
gizella82

gizella82, nem akarok beleszólni, de jobban jársz, ha beszélsz valakivel! A mai világban saját orvos nélkül elveszik az ember. A doktornőt tudom ajánlani, jó szívvel. Nem hiszem, hogy csalódnál benne. Malbival már sokan megjártak. Bár mióta az én császáromnál segédkezett, azóta mosolyogva köszön vissza, ha találkozunk a városban.

vhencsi
Kép
vhencsi

vhencsi:hát nem tudom a doktornö mennyiért vállalja?Félni nem félek el kell hogy lássanak,szülni meg elméletileg gyorsan fogok már most 3210-es a méhszájam,meg hát ugye 3.-ik gyerek,itt Solton nem igazán fogad senki se orvost.Bogikával volt rossz mert 38 hétre elfolyt a magzatviz,tágulni meg nem akartam,12 órán keresztül szenvedtem közben Malbi drága rám se bagozott
:evil:

Kép
gizella82

sziasztok!

Remélem mindenki jó kisfiú, kislány, apuka és anyuka volt, ezért a Mikulás sok-sok finomságot tesz a cipőcskékbe ma reggel :-)

Mi tegnap voltunk az oviban Mikulásozni, István nagyon élvezte, bár a szaloncukor láttán inkább letámadta Mikulást :-)

Üdv
Kati
Kép
eszikati

Sziasztok!

Nálunk is megérkezett a Mikulás reggelre.Noémi nagyon várta már és örült az ajándékoknak.

Gizella:Ilyen méhszáj lelettel feküdni kell,nehogy koraszülés legyen!!!!

Szép napot mindenkinek!

Móni
kreony

kreony:fekszem sokat de a görcsökböl itélve nem nagyon használ :(

Kép
gizella82

Sziasztok!
Gizella:Szedsz valami gyógyszert?Vegyél MAGNEB6-ot és szedd azt ha eddig nem szedtél semmit.3x2 nyugodtan szedhesz a 36.hétig.Én ezt szedtem és szülésznőként is ezt ajánlanám.
Előző terhességeidnél nem volt ilyen gond?

Többiekkel mi újság?Mindenkinél járt a Mikulás?

Móni
kreony

kreony:nekem magnézium citrátot irt fel a doki,abból szedek napi 3-szor 1-et,az elözö terheségeimnél nem volt ilyen gondd sőt kisebbik lányomnál 38 hétre elfolyt a magzatviz,de tágulni nem akartam ezért fájáserösitő infuziót kaptam meg méhszájlazitó injekciót még igyis 10 órán át vajudtam :( ezért is csodálkoztam mikor a doki közölte hogy 3210-es a méhszájam mert elötte semmilyen görcseim nem voltak,most annál inkább...

Kép
gizella82

kreony:ma kaptam meg a vizelet eredményem ami a következö.vizelet üledék 8-10 hámsejt,30-35 fvs és baktériumok a védönö szerint ez jó,de én nem vagyok benne biztos,te mint szülésznö mit gondolsz menjek el orvoshoz vele?

Kép
gizella82

Gizella:a fvs szám utalhat gyulladásra is.Én úgy tudom,hogy norm,esetben nincs bakt a vizeletben.Bocsi ha nem így van.Nem csíp a vizeleted?Lehethogy van egy kisebb felfázásod és azért görcsölgetsz.Beszéj szerintem az orvosoddal!.A Magnézium citrát is jó csak lehet,hogy emelni kellene az adagot.Ezt a gyógyszert nem ismerem,mert mi a kórházban nem használtuk.
Próbálj minél többet pihenni!!!A lelet alapján csak a belső méhszájad van zárva,a külső is több mint 1 ujjnyira nyitva van.

Móni
kreony

Sziasztok!
nem jelentkeztem egy ideje! Nincs semmi újság, úgy érzem minden rendben van! Tegnap nagyon elfáradtam itt a munkahelyen a sok - sok üléstől, és már a ruháim is egyre kényelmetlenebbek!
Azt szeretném Móni kérdezni tőled - ha megengeded - , hogy én is a Magne B6-ot szedem, igaz nekem nem voltak és nincsenek is görcseim, csak a doki mondta hogy szedjem ezt még az elején! Most kezd elfogyni, és nem tudom szükség van -e még rá! Elevitet szedek mellette napi egyszer, a Magne B6-ot, meg reggel és este! Szóval véleményed szerint szedjem-e még?
Holnap megyünk Szekszárdra UH-ra, nagyon kíváncsi vagyok és várom már! Első alkalom, hogy a férjem is velem tart! :-)
üdv, Butterfly
butterfly

sziasztok,

tegnap voltam afp vérvételen, kíváncsi vagyok az eredményre. Izgulni nem izgulok, mert az előző vérvételem a géndiagnosztikán jó lett.
Gizella, nekem annak idején amikor Istvánnal görcsölni kezdtem kb. 5 héttel a kiírt időpont előtt magnéziumot és diaphilint kaptam. A gyógyszertárban meg is ijesztettek mert kérdezték, hogy asztmás vagyok-e, mert a diafilint ők kapják, mire mondtam hogy a nőgyógyászom írta fel a görcsök ellen, összeszaladt az egész gyógyszertár, hogy biztosan tévedett a doki, inkább hívjam fel, de aztán a főnöknő kijött és megnyugtatott hogy mivel ennek izomlazító hatása van ezért írják fel és ő már sokszor találkozott ezzel, szóval szedjem nyugodtan. Két hétig kellett szednem és nekem teljesen megszüntette a görcsöket. Szóval csak a tapasztalataimat akartam megosztani :-) Szurkolok, hogy jobban legyél!

Butterfly, holnap gondolok rád, rátok, biztosan nagy élmény lesz!

Mi hétvégén Miskolcra készülünk, de csak ha jó idő lesz. Remélem el tudunk menni, mert ott jobban be tudok szerezni ajándékokat, bár nagy ajándékozás nincs a családban, de azért apróságokkal mindig készülünk. Mi pl. egy új ebédlőgarnitúrával "lepjük" meg magunkat a férjemmel, mert arra eddig még nem futotta amióta beköltöztünk és a mostani már vagy 30 éves ha nem 40 és a székek teljesen kezdenek szétperegni :-)
szép napot!
Kati
eszikati

Sziasztok!

Látom beindult a csevi mostanában :lol: Üdvözlöm az új tagokat, kismamákat.

Mi sajna betegek vagyunk, Dani már lassan egy hete megint lóg az oviból, de holnap már viszem. Szokásos takonykór, köhögés, de most lázzal is párosult. Két nap annyira köhögött éjszaka, hogy féltem megint befullad, de szerencsére megúsztuk.

A Mikulás ünnepségről sajna megint lemaradtunk, de majd talán jövőre :)

Egyébként jól vagyunk. Átköltöztünk páromékhoz, nagy a nyüzsi, de élvezzük. Bár a tanulással sehogy sem haladok, pedig lassan vizsgaidőszak. Dani élvezi az új helyzetet, szerencsére jól vette az akadályokat.

Puszi mindenkinek

Kép

Kép
lindika

Sziasztok!
Butterfly:Nyugodtan szedd tovább!

Kati:Andrissal én is hasonló gyógyszert szedtem(Spirohent)A háziorvosom megis jegyezte,hogy mit ki nem találnak.Én 4 hétig szedtem,de nem csak ezt hanem mást is.

Lindi:Daninak gyógyulást!Úgy veszem ki a leveledből,hogy jobb kedved van már. :) Vizsgákhoz sok sikert.

további szép napot!

Móni
kreony

sziasztok,

Lindi micsoda hírek! :-) Daninak jobbulást! Akkor a Karácsonyt már új helyen töltitek. A párodnál is van gyerkőc? Már bocs a kíváncsiskodásért :-)
István is elkezdett taknyolni, pedig két hete másztunk ki a nagyobb megfázásból Remélem ez csak egy kis orrfolyás! Bár éjjel többször felkelt és orrot kellett porszívózni sajna.
Megyek mert István türelmetlen, aztán meg jön a Papa megyünk táncolni Istvánnal.

Üdv
Kati
eszikati

Sziasztok!

Kati igen páromnak is van két gyereke, bár ők már nagyobbacskák. Mindkettő lány, és a nagyobbik velünk lakik. Ő már 17 éves, de írtó jó fej. Dani nagyon szereti.

Nem akarlak elkeseríteni, de mi is éppen hogy kimásztunk a takonykórból, már kezdte is előről. Most nagyon köhögött, folyt az orra, de végre megtanultunk nagyfiús gyógyszert bevenni (tablettát). Azóta minden nap kéri, bár már nem kell szednie, de majd nézünk valami tablettás vitamint :lol:

Üdv:
Melinda
lindika

Sziasztok mindenkinek!

Úgy olvasom ez itt a betegségek időszaka a babáknál, gyerekeknél. Mindenkinek jobbulást!
Tegnap nagy élmény volt Szekszárd, össze sem lehet hasonlítani az itteni ellátással! Most elgondolkodhatunk rajta, hogy hogyan tovább. Ott vagy itt??? A doktorúr nagyon informális volt, végre láttunk a Picikénket, nagyon fantasztikus érzés volt (épp boxolt, meg forgolódott) A férjem is el volt ájulva! :-) És az a lényeg, hogy megvan mindene, és minden rendben van vele!!!
Azt szeretném megvitatni, hogy ha esetleg úgy döntetnénk, hogy átmegyünk Szekszárdra, akkor az egyéb vizsgálatokra (pl. vérvétel stb.) is oda kellene átjárni, vagy csak magára az UH-kra, és a szülésnél? Nem vagyok vele tisztában!
Eddig mindenki azt mondta, hogy a doktor a lényeg, nem a kórház és annak színvonala (mivel hallottam, hogy a Szekszárdi kórház nem a legjobb).
Megköszönném, aki válaszol!
üdv, Butterfly
butterfly

sziasztok,

Butterfly először is örülök, hogy minden rendben!
Én szekszárdon szültem, még eljártunk a szülésfelkészítőkre is, ahol mindent szép "rózsaszínűre" festett a szülésznő és a nővér aki tartotta, de aztán jött a valóság. Én csak rosszat tudok mondani a szülés és a gyerekágy körülményeiről. Én csak ezért választom Kalocsát, egyszer elég volt a szekszárdi körülményekből és megaláztatásokból. Dokit tudok nagyon jót ott, de még miatta sem mennék vissza.
Az UH-on valóban rendesek voltak a dokik amikor csak mentem, a vérvételekre ide mentem el kalocsára, de tanácsadásra igazából nem ide jártam, a szekszárdi és előtte még a pesti doki is bepecsételte és beírta a kiskönyvemet, és a beutalókat is megkaptam. Bár eléggé néztek itt kalocsán amikor szekszárdi beutalóval jöttem kalocsára vérvételre, de megcsinálták. Ezeknek már két éve.
Igazából a legtöbben elégedettek szekszárddal, de szerintem csak akkor ha nem igazán láttál vagy tapasztaltál még mást.
Nekem többet számít így egy szülés után, hogy ne a folyosóra toljanak ki amikor megszültem, és ott kelljen 2 órát várni, ne a látogatók által használt wc ét keljen használnom, és azon keresztül tudsz elmenni a zuhanyzóba, mindezt ha éppen látogatási idő van akkor a kíváncsi tekintetektől övezve.
Azt hallottam, hogy amióta az új főorvos van azóta ugyan változtak a szülésznők, és a csecsemősök de ezt én már nem szeretném kipróbálni...
Tényleg nem ijesztgetésnek szánom, általában ha mást kérdezel akkor elégedett volt, de találkoztam olyan anyukával aki feljelentette a csecsemősnővéreket...
Igazából van a szekszárdi kórházról fórum itt a babaneten ott biztosan frissebb és több infot kaphaszt az anyukáktól, néha bele szoktam pillantani, mindig van olyan aki nemrégen szült. Szerintem kérdezd meg őket is, biztosan szívesen segítene.
Még valami, itt kalon úgy tudom egyedül vagy a szülőszobán, egy ágyasak. Szekszárdon egy háromágyas van, egy egy függöny választja el az ágyakat, akkor van szerencséd ha éppen szabad az alternatív szülőszoba mert ott legalább egyedül lehetsz. Nekem szerencsém volt. De a másik nagyon gáz.
Ez az én álláspontom.

Üdv
Kati
eszikati

köszi, a hosszú, tartalmas választ! Beszéltem épp egy ismerősömmel, aki szintén két év szült szekszárdon, ő meg volt elégedve! bár a körülmények elég rosszak voltak, de maga az ellátás jó volt! Ő mondta, hogy úgy tudja, hogy azt a kórházat már bezárták (lehet hogy te is itt voltál), és most valami újabb kórház van, de arról nem tud semmit!
Véletlen nem tudod, melyik topikban van erről a kórházról szó? csak hogy könnyebben megtaláljam! Köszi előre is!
butterfly

szia,

A Szülészetek, Kórházak, azon belül "! A szekszárdi Balassa kórházról, orvosairól !"
Én ott úgy olvastam hogy a régi helyen vannak még. De inkább kérdezd őket :-)
Még annyi, hogy itt kaolcsán én a szülésznőkről és a nővérekről eddig csak jót hallottam. Csak azért szültem szekszárdon mert 7 hónapos terhes voltam amikor ide költöztünk és semmi infom nem volt csak a rosszak, és egy szekszárdi kolleganőm ajánlott ott orvost aki elvállalt, akkor ő volt a főorvos utána nyugdíjba ment.

Na megyek ebédelünk :-)
Üdv
Kati
eszikati

sziasztok.szerintem a kalocsai kórház jó,igaz a szekszárdiról még nem hallottam.én 2 éve szültem kalocsán,igaz dokit nem jót fogtam ki,de a szülésznövel a csecsemösökkel és az ellátással semmi gond nem volt,a szülöszobák 1 ágyasak.szülés után pedig választhatsz hogy rooming szobában akarsz e lenni vagy a simában.a szobákban van zuhanyzó, wc ,tv,hütő,általában 4 ágyasak.remélem tudtam segiteni :)

Kép
gizella82

A rooming szoba Kalocsán csak elméltben létezik. A többi igaz.

vhencsi
Kép
vhencsi

kreony:tudsz valami infót a terhességi strummáról?nem veszélyes a szülésnél?elöre is köszi a választ

Kép
gizella82

Sziasztok!
Gizella:
Terhességi strumáról sajnos nem tudok semmit.Azt tudom,hogy a terhesség előttit gyógyszerekkel rendben lehet tartani.Lehet gyereke is annak aki strumás.Pontosan milyen kezelést kapnak azt nem tudom. :(
Amúgy jól vagy?

Heni:Volt születésnapi torta?Kérünk képeket! :D

Többiekkel mi újság?

Móni
Néhány kép: Kép
Kép fogkrém reklám
Kép pancsi
kreony

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés:

Tudja valaki az itteni nőgyógyász dokinő nevét és tel. számát? Meg azt, hogy hogy lehet hozzá bejelentkezni?
Rákszűrésre kellene mennem januárban, de most nincs kedvem ezért a szegedi dokimhoz menni.

Előre is köszi:

Lindi
lindika

sziasztok.kreony:gyönyörüek a gyermekeid és köszönöm kérdésed jól vagyok,holnap megyek a belgyógyászatra a strumma miatt :( ma voltam a védönönél mondom megkérdem mikor kell menni ctg-re mire felvilágositott hogy semmikor se mert a kalocsaiak nem foglalkoznak ilyennel :shock: igy most nem tudom hogy mi van :?

Kép
gizella82

Sziasztok!
Gizella:Remélem rendben lesz minden a belgyógyászaton.
Azt javaslom,hogy próbáld meg felhívni Baját ha nagyon akarsz NST-re menni.Hátha fogadnak.(06/79/422-233-1805-ös mellék).Esetleg megkérdezhetem a kolléganőimet,hogy mehetsz-e?Igaz neked Kecskemét közelebb lenne.Ott is van ismerősöm. :D

Többi kismamival mi újság?

Móni
kreony

Nst-t Kalocsán is csinálnak, be kell menni az osztályra valamelyik délelőtt. Persze ezért jobb, ha van saját dokid, mert akkor ő intézi.

Lesz majd kép, volt torta, de most nincs annyi időm.

vhencsi
Kép
vhencsi

sziasztok,

Heni Isten éltesse ezt a nagy fiút! Sok puszit küldünk neki :-)
Mi megjártuk Miskolcot, voltam shoppingolni de az irtózatos tömeg hamar elijesztett :-(
Szerencsésen megúsztam egy balestet, amiben abszolút vétlen lettem volna, egy audis velem szemben megpördült az úton, és csak jó Istenkének köszönhetem, hogy nem belém csapódott hanem a mellettem lévő villanyoszlopba.... egy fiatal pár volt szerencsére nem sérültek meg! De most közelről láttam, hogyan tud valaki nyíl egyenes úton fára csavarodni, vagy éppen hogyan lesznek a vétlen szembe jövőkből áldozatok... még most is meremegek ha rá gondolok.
István nagyon jól tűrte az utat, jó volt minden.
Ma jelentkeztem be 29-ére UH-ra, Pestre. Akkor megyünk Miskolcra is megint, remélem onnan már megírom hogy milyen nemű lesz a kistesó nálunk :-)
Lindi számot nem tudok még a doktornőhöz, mert mi abba maradtunk ha bármi van menjek fel az osztályra ott szinte mindig megtalálom. Egyébként péntek reggel szokott ő lenni, de bele lehet szaladni hogy nem ő rendel mert ha ügyel előtte éjjel akkor nem ő van, és előfordult már az is hogy konferencián volt pénteken. De reggel 8-kor amikor a papírt beszedi az asszisztens ő már megmondja ki lesz aznap. De 9 előtt sosem ér oda a dokinő, számíts hosszabb várakozásra :-(

Én várom az afp eredményem ami talán jövő héten lesz meg.

Butterfly, sikerült szekszárdról több infot kapnod? Döntöttél már?

Gizella, ilyet nem is hallottam, hogy ne csináljanak ctg-ét... szerintem is az osztályra kellene bemenned és elkapni egy dokit, hogy mi van már?!

Megyek összecsapok valami ebédet.

Üdv
Kati
eszikati

vhencsi:igy hogy menjek be hogy ha pont a malbi mondta terhestanácsadáson hogy nem kell.....kreony:voltam a belgyógyászaton ma levették a vért asszem tsh-t,holnap meg nyaki uh :)remélem minden rendben lessz

Kép
gizella82

Kati, Lindit már tájékoztattam msn-en.

Gizella téged is felvettelek, várom, hogy bejelentkezz!

vhencsi
Kép
vhencsi

Kép

Várjátok már? :D
lindika

Sziasztok!

Mi van veletek?
Mindenki készülődik?

Móni
kreony

sziasztok,

nálunk készülődés, takarítás, vásárlás, mézeskalács készítés, játszóház, szóval volt és van program.
Képzeljétek a múlt héttől már érzem a pocaklakóm mocorgását és tegnapelőtt este annyira mocorgott hogy még apa is érezte amikor a pocakomra tette a kezét :-) Olyan jó érzés :-)
Már várjuk a 29-i UH-ot is nagyon :-)

Karácsonyfa már a talpba állítva, még a díszeket kellene átnéznem ma nehogy holnap derüljön ki, hogy töröttek :-)

Megyek lepihenek kicsit mert délelőtt takarítottam és most eég fáradtnak érzem magam.

Mindenkinek
BÉKÉS ÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK az egész család nevében.

Puszi
Kati
eszikati

Sziasztok!

Boldog ünnepeket mindenkinek! :D

Kép
Kép
timcsy76

Sziasztok!

Remélem kellemesen telt az ünnep minden kismamának.
Most vette észre csak, hogy milyen szupi kalocsai társalgó is van. Itt legalább vannak ismerősök.

Üdv: Butterfly
Gratulálok a babához, jó egészséget kívánok. Ha jól gondolom tavaly volt az esküvőtök és ha jól gondolom akkor én voltam az anyakönnyvezetőtök.
Üdv a kismamák közt.

Én is szívesen beszélgetnék másokkal. Eddigi tapasztalatokat tudok csak átadni de rengeteg kérdésem van a jövőre nézve.

Üdv: evike

Kép
evike79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?