A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Mariann: Olyan szépek ezek a kiscsajok! És a Te hajad is szupi!!!

Az enyémek sem hasonlítanak annyira. És mindenki azt mondja, hogy Lili a szebb, és ez nekem rosszul esik, mert Jázmin is pont olyan szép (nekem), csak ő nem azt a kis törékeny királylány benyomást kelti, hanem csibészes kis huncutság. A valóságban viszont Ő az aki érzékenyebb, bújósabb, és Lili az, aki olyan rosszcsont, hogy még!
Vendég

Anny
Mindkettő gyönyörű!!!!!!Aki mást mond le van sz@rva

Tonti
Jók a képek

Lanyané
Király a hajad.Én nem is értem eddig hogy bírtad kezelni azt a hajtömeget :shock: Szépek vagytok

Vanda
KÉPET!De azonnal.Pocakról is!

Juci
Jobbulást!

Ha vkit kifelejtettem ELNÉZÉST KÉREK,rövid a hajam és az eszem is.

Karácsonyi ajándék tipp
A nagyszülőknek mi vettünk egy-egy fényképalbumot és előhívattunk 100-100 db képet bele.Maradandó,rólunk szól és még most sem késő,mert a dm-ben 3 munkanap alatt megcsinálják a képeket.10x13-as digi azt hiszem 30ft körül jön ki 100db feletti rendelésnél :wink:

Binyek
Lehet,hogy 1 óra alatt tényleg kipiheni magát.Én sem erőltetem a napközbeni visszaalvást.Gyerek sír tőle,én meg idegbeteg leszek.Fiúk sem alszanak egyformán nálunk.
1/4 6!!!!!!-kor indult a nap,Marci fél 8-tól aludt fél10-ig,Bercus 40 percet :cry: Most Bercus alszik már másfél órája,marci még csak 1/4 1 óta.Tegnap egyik sem aludt normálisan.Az álmos gyerek alszik az tuti.A nem álmost meg nem tudod megerőszakolni.

Nappalink mérete:3,5x5,2 normál lakótelepi(csak ÚTÁLOOOOM a bútorraktárat)ezért nem férünk el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dóri
Az életem ráment volna mire megértem az első emeletet :lol: :lol: :lol:

Kávéskanál nálunk is játszik :lol: :lol: :lol: Meg kuncsorognak rizst :lol: Úgy rágják,mintha húsvéti rágós sonka lenne
Vendég

BI-BI-BI van hintánk
Kép Bár a Bercus olyan mintha besz@rt volna
Marci vicsorog a mamira
[/img]
Kép

Ötletlopás Fannitól :oops:
Kép [/img]
Vendég

Zsuzska
Most láttam a sütifalótok :cry: :cry: :cry: Én meg megvetettem anyámmal 5000-ért :(
Vendég

sziasztok!

Remélem minden kis beteg, meggyógyult már! szépek a képek, és a hajak :)

Banika! ez nem jó ez a sütifaló!!! ezt az ikreseken vettem, de átvertek vele sztem... mert ez nem énekel. ez csak egy dallamot játszik, oszt jóvan. a számoknál, formáknál meg úgy mondja a nő, mint a villamoson a bemondó, hogy hol milyen megálló következik... szóval szörnyű!!! ezért adom el!! és veszek helyette másikat ami az IGAZI!!! ráfizetek de már nem érdekel...

Lili! Köszi a hiányolást! megvagyunk, csak kicsit sűrű a progi :)
NEKTEK nagyon boldog szülinapot kívánok!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2008.12.15 13:32-kor.

zsuzska80
Szombathely

banika! bizti nagyon fognak orulni a nagyszulok az ajandeknak, edesek a sraccok, olyan meleg van nalatok??? nalunk 21 fok van es anyam ha lehetne bundaba oltoztetne a gyerkocoket ha hogynam, szerinte meg lehet fagyni :shock: :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

23 fok :lol: :lol: :lol: :lol: a fűtés be sem kapcsol,csak ha 24-re állítom.Kombidressz+harisnyanaci a napközbeni viselet,ha hűvösebb van akkor + 1 póló
Vendég

banika! tanuló kutya nem kell?

elég jó áron van

http://www.teszvesz.hu/item499998532_fi ... utyus.html

zsuzska80
Szombathely

az előbb írtam egy csomót, oszt nem küldte el ez a sz@r!!! :twisted:

zsuzska80
Szombathely

Anny! nekem tök egyformák a csajok!! mind a kettő szép! és kész:)

Banika! látom a hinta nagy sláger. csak meg ne szokják hogy éjjel is hintázni akarnak majd. legalábbis nálunk van/volt ez.

Nálunk 23 fok, harisnya+ szabadidőruha.

zsuzska80
Szombathely

Lanyané, Te most jöttél a Bahamákról? basszus szolizol?? de jó egyeseknek....

én olyan fehér vagyok, elmehetnék a Danone-ba tejfölt reklámozni...

zsuzska80
Szombathely

Hát a kutya elkelt 3900-ért, nagyon megérte, én 7-ért vettem...
nah elhúzom a csíkot, látom senki nincs....

zsuzska80
Szombathely

nálunk éjjel nem kell lámpa mert világítok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tanulókutya vmi miatt nem szimpi.Meg ne kérdezd miért,fogalmam sincs.Talán mert eddig-eddig-eddig.......vagyok a plüssökkel :lol:
Vendég

Huha!Nem keveset írtatok!Már a felét elfelejtettem a válaszaimnak! :oops: :oops:

Köszi a segítségeket alvás ügyileg,majd gondolkodom rajta és "kitesztelem" a gyereket! :lol: :lol:

Nekünk van tanulókutya,imádják!!!Van hogy fél órán keresztül fekszenek egymás mellett,tartom a kutyát a fejük fölött és 328-adszor is meghallgatjuk az Icipici pókfit vagy a Kajla kis fülem-et! :shock: :shock: :shock:
Na olyankor szokta apa azt mondani,hogy mindjárt tökön szúrja magát! :lol: :lol: :lol:

Ez a táplálkozási őrület engem is kicsinál,ezt lehet,azt nem lehet,ezt lehet,azt nem lehet.... :roll:
Minden esetre mi ma spenótot ettünk!Úgy bekajáltak belőle,hogy ihaj! :shock:
Ja,jut eszembe már akartam kérdezni,hogy Ti 4.5 hónaposan mennyi főzeléket ettetek??Ugyanis én 160ml tömény,sűrű főzit higítok 100 ml anyatejjel fejenként,vagyis 260-at eszik egy gyerek.Még súlyra is olyan nehéz,hogy csak na,de begyurmázzák röhögve és még van,hogy hiszti is van,ha elfogy! :shock:

Mariann!
Nagyon tetszik a hajad!A bébijeid meg megaügyesek!

binyek

Banika!
Imádom a törpjeidet!Olyan szétdögönyözhetnékes érzésem van mindig,amikor látom őket! :wink:

Itt a táblázat: 1229347620.8258.htm

binyek

Marcus kipróbálta a nagykádban fürdést a nagylányommal Kép
Persze mondanom se kell,hogy nem akart kijönni a vízből... :lol:

binyek

Enyémek főziből kb 2 dl-t,gyümiből másfél üvegnyit esznek.Nem kell tuszkolni beléjük a kaját,mert bármeddig képesek enni,de én határokat szabtam,mert utána jön az élettani bukások sora,ugyanis a fenekük általában magasabban van mint a fejük :evil: Anya meg egész nap felmos
Vendég

Bírják is a dögönyözést a kis kéjencek.
Vendég

jajjjaj írtatok rendesen :D
köszi a dicséreteket :D
zsuzska 3hétben 1-2 szoli láttál volna mielőtt babásodtam :D
vivi eggyüttérzek engem minden paraszt azzzal b@sztat,hogy jázminkát jobban szeretem mert ő hasonlit ram hát akkor amikát azért kéne mert nem hasonlít rám,komolyan kikérem ezeket magamnak úgy fáj mind a kettőt imádom külön egyéniségek különbözö külalak csodálatos fazonok nem bírok betelni velük.
banika micsoda hintakirályok :D tök édesek :D most hivattam elő a dm-ben 29ft-15 szálalék a pontokra,vettem szép tartót az első oldalon a tappancslenyomatok aztán a fényképek :D
binyek köszi :D szerintem adagra bőven szupi igazi zabagépeid vannak neked is.spenót jó ötlet-krumlival csinálod, :?:

lanyané

jajj tonti most látom a kis télapót meg a rénszarvaskaleányt pusssss nekik :D drágák :D

lanyané

Csajok,
Aliz és Barni köszönik a jókívánságokat! Mondták nekem :wink:

KépKép
lili73

Spenót+krumpli+anyatej.

Nálunk most a gesztenye meggyel összeturmixolva a sláger!!!

De a cékla-krumpli-mix is nagyon bejön nekik.Azért jó ennyifélét adni nekik,mert eddig csak sárga foltok voltak mindenhol a sárgarépától meg a sütőtöktől.Most már van piros a meggytől meg a céklától és zöld folt a spenóttól meg a brokkolitól!!! :lol: :lol: :lol:
Még valami kék kellene.... :roll: De mi???? :lol: :lol:

binyek

Húú, elfelejtettem legalább a felét annak, amit írni akartam. Na mindegy.
Babák cukik és gyönyörűek, aki mást mond, elmehet oda, ahova kívánom (nem jó hely, elhihetitek :P ).

Binyek!
Manónak kb. 1 óra a fürdésideje újabban. Beköltözik a kádba, játszik, aztán fél óra múlva: "Czapca (a párom) gyere be!" Akkor még pancsi, éneklés (szegény szomszédok) és amikor a párom már kint van, akkor kb. 20 perc udvarlás után a fiatalúr is kiszáll. Én meg nem mindig tudom, hogy röhögjek, vagy bosszankodjak.

Lanyané!
Ne foglalkozz a hülyékkel. Engem a vénasszonyok kergetnek őrületbe. Elég méretes a pocak, és jön a jajdrága, akkor mindjárt szül? Én meg közlöm, hogy remélem, még két hónap hátravan. Na akkor meg szörnyülködés, egészen addig, amíg nem közlöm, hogy ikrek. Aztán ezen szörnyülködnek, főleg ha Balu is velem van. Hogy mennyi gyerek... :twisted:
vovanda

Aliznak es Barninak nagyon boldog szulinapot!!! :D :D :D

Lanyane: tenyleg micsoda telt ajkak, gyonyoruek a Lanyok, azt hiszem Te is kergetheted majd a fiukat a sepruvel! :lol:

Binyek: nagyon edik, Te ha meglatja a lanyod hogy foltoltotted ezt a kepet ide nem fog haragudni? :roll:

Banika: jok a kepek, az enyemek is imadnak hintazni.

Voltunk a jatszoteren, mivel nem volt rajunk kivul senki megint szabadjara engedtem Oket, olyan edesek voltak, kergettek a galambokat. :D Aztan Annam beleterdelt a pocsolyaba igy hamar hazajottunk. :?

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok

köszönöm a kedves szavakat sajnos múlt héten vmi vírus elkapott és kórázban voltam azért csak most jelentkezem
az első babáim leszenek, most 10hetesek vagyunk a babák jól vannak
Százhalombattán lakom ha esetleg van aki a környéken lakik szívesen ismerkednék vele illetve minden tanácsot szívesen fogadok hiszen nagyon kezdő vagyok
köszi mindent és szép napot
paradizs

paradizs üdv bátran kérdezz majd bármiről :D
binyek azt a nagy kádat én is szívesen kipróbálnám :D :D :D :D cukik a gyerekek,nagylányod szép kiscsaj :D
tonti :D apa már nézegeti a fegyvereket :D
vanda kitartás,de utána tudod majd jönnek a hülye dumák ikrek :?: :twisted: :wink:

lanyané

Sziasztok!
Naaa!Talán kicsit utolértem magam....Nóri megint lázas volt,az emegetett 3 napos láz,különben semmi baja nem volt(Hál´Isten!)Azért már nem bánom,hogy ekkorák,amikor Nóri láza kicsit felment akkor jött és szólt,hogy:"Anya rosszul érzem magam,kérek Nurofent" :wink:
Tonti!
Néztem a képeket nagyon jól sikerültek!!!Szép kis család :D
Juci!
Sajnálom Dorkát,remélem már jobban vagytok!!!
Eszti!
Gyönyörűek a csajok!!!!Nem semmi tudomány megkülönböztetni Őket :lol:
Lanyané!
Ne már,hogy ilyen idiótákkal foglalkozz!!!!!Komolyan mondom néhány embernek le bírnék húzni egy pofont amikor ilyen hülyeségeket bírnak dumálni!!!Nagyon csinik vagytok mindhárman!!!Tőlem is megkérdezte a barátnőm,hogy lehet-e őket egyformán szeretni?Mondtam neki hülye kérdés,mert ez még eddig eszembe se jutott,hogy különbség lehet közöttük!!!De hát ezt itt nem kell ragoznom!!!!
Anny!
Gyönyörűek a csajok!Egyre huncutabbak :wink: Nekem nagyon egyformának tűnnek a csajaid!Nálunk Nóri aki félős még mindig és nem nagyon barátkozik a Sára pedig cserfes dumaláda,mindenki szívébe belopja magát egy perc alatt.Pedig aztán Nórit sem kell félteni,de ennek ellenére nekem is szarul esik amikor látom,hogy az emberek különbséget tesznek... :roll:
Banika!
Nagyon husik a fiúk!Ők is nagyon hasonlítanak(mint általában a Varga gyerekek :lol: :lol: )
Binyek!
Ilyen menü mellett nem csoda,hogy ennyit esznek!! :lol: :lol:
Fanni,Rebe!
Olyan nagyot "nőttetek"! :lol: Gyönyörűek!!!

bognartundi0727

Paradizs!Üdv!Hát nem semmi műsor előtt állsz!! :wink: Gratulálok!!!Vigyázz magatokra!Nekem egy jó ismerősöm szokta mondani amikor még terhes voltam,hogy "Vigyázz magatokra,mert ha veled történik valami az már tömeg szerencsétlenség!!" :lol: :lol:

bognartundi0727

Bocs az utolsó többször ment el :oops:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bognartundi0727 2008.12.15 19:41-kor.

bognartundi0727

:oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bognartundi0727 2008.12.15 19:36-kor.

bognartundi0727

binyek! irigyelem a kadadat, jol el lennek benne :oops: :D

vanda! ez volt nalam is, hogy mekkora a pocak vagy hogy bizti holnap szulok, hat a vegere mar nagyon az agyamra ment :x

paradizs! jo hogy jol vannak a babak, nem csinalsz vonalzot, hogy jobban tudjuk milyen idosek a babak?

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Annyit írtatok, hogy most nem emlékszem semmire :lol: Na mégis... lássuk csak...

Mariann :P
Tök jó a hajad. Én úgy a 30. hét körül vágattam le ekkorára, most meg mégrövidebb. Apa szerint legközelebb kopaszra vágatom :lol: A lányok tündériek és képzeld, pont ugyanezeket csináljuk. 1-2 napja kezdték ezt a hernyózást :lol:

Any :P
Ez furcsa, mert szerintem teljesen egyformák a lányaid! Szépek mindketten :D

Paradizs :P
Én közel lakom, de mostanában én nem érek rá, aztán meg Te nem fogsz :lol: De szívesen válaszolok én is bármire, kérdezz nyugodtan. Hol fogsz szülni?

Tündi :P
Köszönjük!

Banika :P
Jó az adventi koszorús kép :lol: A hintásak is amúgy.
Mi fotóalbumot "csak úgy" adtunk, karácsonyra naptárt csináltatunk, persze hogy a gyerekek képeiből. Már kész is van, csak még elhozni nem sikerült...

Zsuzska :P
Én nagyon szeretnék tanuló kutyust, de nem használtat. A Tescoban elvileg akciós, gyakorlatilag átverés. Tévesen tették bele az akciós újságba, 1 darab sem volt :evil: A Cora-sról meg lecsúsztam, mert akkor épp járni sem tudtam a hülye gericem miatt :?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

No itt az új hajam. Kicsit béna arcot vágok a képen, de ha lesz jobb, majd rakok. Pocak 109 és fél centi, ha lesz kép, dobok.

Binyek!
Most nézem, mekkora kád. Beleköltözhetek a szülésig? Mármint úgy, hogy teleengedem langyos vízzel és ott is maradok. :lol: [törölt kép]
vovanda

Aliznak és Barninak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép

jucicuki

Kép
mindannyian tudjuk, kiknek szól!;)
képeket a kis szülinaposokról!
és majdnem egyszerre van a születésnapotok! egyszerre ünneplitek mi igen :D

Kép
an°°di

Tonti!
Dehogy lesz mérges a lányom!Kicsit exhibicionista,még örül is! :lol: Bár ha én ilyen sovány lennék,akkor magamat mutogatnám,nem a lányom! :lol: :lol: :lol:

A kádunk tényleg szupi,imádom!Amíg nem voltak a törpök,addig minden téli estén gyertyát gyújtottunk,teleengedtük vizzel és onnan néztük a Tv-t(ugyanis a hálószobában van a kád! :wink: )

Boldog szülinapot a lili-bébiknek! :lol: :lol:

Vanda!
Jó lett a Te hajad is!a pocakod meg még irtó sokat fog nőni!Én 148 cm-rel fejeztem be.Majdnem olyan széles voltam,mint amilyen magas!(164 cm)

Tünci!
Nagyon jót nevettem a tömegszerencsétlenségen!Jó fej lehet az ismerősöd.

Paradizs!
Te szegény!És még kórházban is voltál?Tényleg kérdezz nyugodtan,mert jó tanácsokat tudunk adni és főleg nem olyan kioktató stílusban,mint az ikresek.hu-n.(mert ott mindenki k..va okos,de ha véletlen valamiről mást gondolsz,mint a vezéregyéniségek,akkor lekapják rólad a keresztvizet,úgyhogy vigyázz!)
:D :roll: :wink:

binyek

Köszönjük-köszönjük!

Andi,
majd teszek képet, csak a hugim fotózott, és még nem kaptam meg.
Egyszerre volt, persze! Mármint ti is egyszerre ünnepelitek? Volt rakéta, Barnus behúzott nyakkal figyelte, Alizka bátor kislány módjára, nagyon édik voltak.

KépKép
lili73

Sziasztok!

Rendszerint esténként a kádban olvasom el, hogy miket írtatok, és mire beérek, elfelejtem, hogy kinek mit akartam reagálni... :oops:

Én már rééég megvettem a csajoknak mindent szülinapra és karácsonyra. Tegnap kint voltam az auchanban, és állatira le van értékelve egy csomó játék. Mondtam rokonoknak, hogy na most ott érdemes nézelődni a csajoknak. Erre mindenki vetetett velem a nevében. :? :) Már olyan a lakás mint ha a Télapó műhelye lenne :lol: Ez már jövőre nem kivitelezhető, gondolom... :wink:

Paradizs: Én 20 évig Ercsiben nyaraltam a nagyszüleimnél. Talán még közös ismerőseink is lehetnek :wink: Ööööö feltéve ha már rég ott laksz... :oops:
Vendég

Lili, úgy érem, h a TE születésnapoddal együtt! :lol: :lol: :lol:

Kép
an°°di

Binyek:

[quote]T írta:e szegény!És még kórházban is voltál?Tényleg kérdezz nyugodtan,mert jó tanácsokat tudunk adni és főleg nem olyan kioktató stílusban,mint az ikresek.hu-n.(mert ott mindenki k..va okos,de ha véletlen valamiről mást gondolsz,mint a vezéregyéniségek,akkor lekapják rólad a keresztvizet,úgyhogy vigyázz!)

Hihihi, ez jó :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote]L írta:ili, úgy érem, h a TE születésnapoddal együtt! Laughing Laughing Laughing

ja, bocsesz, azt a "mi igen"-t nem értettem :oops:

KépKép
lili73

Mi is egyszerre unneplunk szulinapot ugyanis rajtam kivul az egesz csaladnak szeptemberben van. :D En vagyok a fekete barany, majusi.

Binyek: hat akkor most man aztan eleg legyen mert nemcsak a takaritono, a bebiszitter, a jo kaja amit anyukad visz Neked minden nap meg a szep lanyod miatt irigyellek hanem a nagy kadad miatt is. :wink: :lol: :lol: :lol: Ennek oromere most becsucsulok az enyembe es kiolvasom a konyvemet amit mar vagy 2 honapja elkezdtem. :roll: :lol:

Anny: en is gondoltam ra hogy meg szerencse hogy annyi eszuk meg nincs a gyerekeknek hogy keressek az ajandekokat mert siman megtalalnak mivel tele van a szekrenyunk. :lol: En, amikor mar megvolt a magamnak valo esze mindig megtalaltam elobb a karacsonyi ajandekokat amiket anyam eldugott. :D

Tundi: tenyleg jo hogy a Tieid mar beszelnek es meg tudjak mondani mit akarnak, jo is meg nem is, engem halalra idegesit Rate az allando visszabeszelesevel. :evil:

Vovanda: nekem is ilyen volt a hajam az elso terhessegemnel.

KépKép
KépKép
tontica

Barni, Alíz!!!!!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

mi van most, valami vírus??mindenki fodrászhoz jár? :lol: én is ma voltam.majd rakok képet, ha emberi fejem lesz.mert hiába aszép haj, de a nyúzott fejem megmarad 8)

Binyek!
küldd el a kádad karácsonyra nekem!!!!!na..légyszilégyszilégyszi :D

szanet

Jó reggelt!

Barni! Alíz! BOLDOG SZÜLINAPOT!

Irigyellek Titeket, hogy eljutottatok fodrászhoz. Én is szerettem volna menni, de sajna a fodrászomnál, már nem volt haly csak januárra. Persze akkor nincs ki vigyázzon a gyerekekre. :( Kíváncsi vagyok így ikor jutok el fodrászhoz. Bizto egy pár hónap megint.

Binyek! Irigyellek a nagy kád miatt. Majd nekünk is lesz ilyen, ha nyerünk a lottón! (Ja, mi nem lottózunk! :D :D :D )

Jobbulást a betegeknek!

Paradizs! Reméljük, most már jól vagy! Hol fogsz szülni?

Banika! Nekünk is van hintánk, azt kapták a csajok a télapótól, csak elfelejtette üzembehelyezni, így egyenlőre porosodik a sarokban! Talán a héten felszereljük, és akkor ők is hintázhatnak.

Mi fotókönyveket csináltattunk ajándékba karcsonyra a családnak. Azt is a DM-nél hivatjuk elő, remélem kész lesznek az ünnepekig.

Most megyek, mert felkeltek a csajok!

Üdv,
Ancsi

A múltkor egy ikres anyuka itt a lakótelepen számonkérte tőlem, hogy miért nem vagyok fent az ikresek.hu oldalon. Megkérdezte, hogy akkor kivel beszélem meg a dolgokat és kitől kérek tanácsot, mert hogy ott vannak, akik mindent tudnak. Érdekes csajszi, már régen is kioktatott, hogy miért nem igényelek anyatejet a csajoknak, mert az jár nekünk. Mikor mondtam, hogy mi nem teljesen kiakadt, hogy én ezt nem teszem meg értük, pedig az anyatej milyen jó. ( Nem akartam megsérteni, így nem közöltem vele, hogy a dokik, nem ajánlották a gyerekeknek, mikor megkérdeztem.) Azért most már megnézem ezt az ikresek. hu oldalt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Én ma megyek fodrászhoz :lol: :lol: :lol:

Lanyané
Nagyon jó lett a hajad a törpjeid meg tündériek és nagyon ügyesek!

Vovanda
Szép lettél és nem is látszik az arcodon,hogy ikrekkel vagy terhes :wink:

Amonré
Sajnálom ezt a sok problémát,drukkolok,hogy minél előbb meggyógyuljatok.

Paradizs
Kérdezz nyugodtan,itt mindenki nagyon rendi és segítőkész.

Lili
Boldog szülinapot az egyéves manóidnak és neked is (így utólag) :oops:

Tonti
Én is májusi vagyok :wink: Te hanyadikán?

Anny
Szerintem tök egyformák a lányaid és gyönyörűek!!!!!!!

Köszönjük a képdicsiket :lol: Nekem mindig olyan fura,hogy azt írjátok,hogy nem lehet megkülönböztetni a csajaimat,nekem olyan különbözőek :roll:
Vasárnap voltunk céges mikulás ünnepségen.Csajok úgy élvezték :shock: Noámnak járt a lába a ritmusra,Szávát meg elbűvölték a csillogó-villogó fények,meg persze a karácsonyfa 8) A végén pedig kidőltek az ölünkben a sok eseménytől :wink:

Banika
Varga fiúk még mindig csodaszépek!!!Tök jó a hinta.

Az éjjel azt álmodtam,hogy született két lányom és az egyiket egyedül,otthon,az ágyon szültem meg és csak úgy hipp-hopp kipottyant :shock:

Binyek
Marci nagyon édesen alszik és én is irigyellek a nagy kád miatt :wink: Hogy a nagylányod mennyire hasonlít rád :shock:

Juci
Jobban vagytok már?

Csajok,tegyetek fel sok-sok képet a törpjeitekről!!!!!!!LÉGYSZIIIII :D
Vendég

sziasztok
ma megyek fogorvoshoz egy kicsit félek de hát ki nem fél a fogorvostól na mindegy igyekszem ügyes lenni
a Szent Imre Kórházba járok gondozásra de nagy valószinűséggel a klinikán szülök majd beszélek a doktornőmmel és egyesztetünk tanács: a reggeli émelygésre milyen jó praktika van sokat kiprobáltam de ez nagyon megvisel az előző hetekben nem volt de most 2hete rendszeresen gyötör illetve az hogy 3babát várok az elevitet csak 1-vel szedjem vagy esetleg 2-vel? köszönök mindent
szép és kellemes napot jó készülődést az ünnepekre
paradizs

Barninak és Aliznak boldog szülinapot kívánok!

Lányok!
Jár nekünk valamilyen adókedvezmény? :shock:
Csak mert még a terhességem alatt írtam szakbarbárnak és akkor azt írta, hogy majd 2009-től jár valami. Mi lehet az? :shock: Köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Hát ha bevállaltok még 1-et, asap, akkor igen :wink:
3 gyermek esetén, már jár, de ebbe a magzat is beleszámít 3 hós korától, szóval paradizs, ez rád is vonatkozik, meg vovandára is :!: a 12 .héttől.
Havi 12000 Ft.

Nem az adójóváírásra gondolt?

Dóri
Vendég

Anny! milyen játékok vannak leértékelve? én is megvettem, de ha látok valamit tuti megveszem :)

Van új babakocsim :):) ma hozzák!!!!

ja és én is indulok fodrászhoz :)

zsuzska80
Szombathely

Képzeljétek, a házunk elé felszereltek két bébihintát, más nincs is!!

zsuzska80
Szombathely

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?