Sziasztok,
az a baj az új oldalakkal, hogy mire végigolvasom az előzőt, már alig emlékszem valamire és miközben írom a hsz-t, nem tudok visszalapozni... az élet nagy problémái...
Marq, lányod csodaszép! Jók a fotók! Emeletes ágy engem is érdekel. Sajnos a gyerekszoba nagyon kicsi, így előbb-utóbb szükség lesz majd egy ilyenre.
Szoptatós párna tényleg jó, ha már nagyon kényelmetlen az alvás! Én is lassan visszaszerzem az enyémet (kölcsönadtam, de már ott sem kell...). Sajnos a derekam egyre többet fáj, és kezdek nehezebben mozogni.
Adryn: sztrájkolnak a Budapest Airport alkalmazottai és a MÁV is. Bár Ferihegy már nem olyan durva, ott már csak napi néhány járat nem megy, de késések azért vannak keményen. MÁV most kezdte, itt még csak ma kezdődött a káosz, de csütörtökre azért - szerintem - rendeződik valamennyire a dolog. Ja, és még kilátásban van egy kis BKV sztrájk is, de ez még függőben... Az a baj, hogy azt épp csütörtökre tervezik.
Tencsi, szerintem se izgulj azon, hogy a gyerekek nem figyelnek hosszasan csendben a mesére , Samu is elég interaktívan nyomja. Ikrekkel ez valószínűleg még nehezebb lehet... De ez szerintem sem gond, sőt, én tök szeretem, amikor ő mesél
Csibb, én is tegnap voltam mézeskalácsot sütni a barátnőmnél - ott van három gyerköc (7, 4, 2ésfél évesek), Samu is imád ott lenni, szóval jó kis program volt. De a mézeskalácssütésből ennyi elég is volt egy évre: 7 tepsiig számoltam, és mikor eljöttünk, még volt vissza néhány adag... bár délután 2 és 6 között csak ezt csináltuk + én előző nap éjfélkor gyúrtam be a tésztát
Barátnőm bevállalta ugyanis az oviscsoport ellátását is mézeskaláccsal, ez magyarázta az óriási adagokat.
Ja, és én is azon "parázom", hogy hogyan fogom tudni ugyanúgy szeretni a tesót. Nehéz elképzelni. Meg miképp fogom kezelni a féltékenységi jeleneteket? De biztos lesz valahogy...
Szombaton is megszállt a sütés ihlete: mákosgubát gyártottam szintén ipari mennyiségben, mert a barátainkkal tartottunk egy nagyobb after Mikulás bulit

- kakaóbuli volt kaláccsal, mákosgubával és jó néhány gyerekkel... Már tökre élvezem, hogy a barátainknál is jönnek sorba a gyerekek (a csajok mostanában vannak harminc körül illetve kicsit felette...

- kapuzárás?

), illetve sajnos az van, hogy kissé ketté is szakadt a társaság a gyerekes körre és a gyerekmentes körre, vagy inkább a páros és a páratlan körre...
Sajnos Samu mára lebetegedett: reggel még nagyon vidáman ébredt, de az első gyanús jel az volt, hogy a bölcsiscsoportban fél 9-kor még csak ő volt a negyedik gyerek... (a 13-14 fős csoportból). A gondozónők mondták, hogy mindenki beteget jelentett. No, 11 körül jött a telefon, h Samu lázas, 38,5 fok - apa ment is érte. Szegény egész délután kókadozott... Nincs más tünete, egyelőre, holnap délután rendel a doki, majd akkor kiderül, mi is a baj. A torkát fájlalja...
No, ismét kisregény lett, ne haragudjatok, hogy nem reagáltam sok mindenre, mindenkire, legközelebb jegyzetelek
Jó éjt!
RÉ