A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Zsuzska: milyen babakocsit vettel? Eddig hogy kozlekedtetek? Kepzeld az enyem meg eltort, vissza kellett kuldeni a gyartonak hogy javitsa meg, most pentekig babakocsi nelkul vagyunk igy nem tudom hogy fogunk kimodulni, sehogy. :evil: Szoval az enyemet nem ajanlom senkinek! :oops:

Paradizs: elhiszem hogy rosszul vagy, nekem a hideg tej segitett ideig-oraig de sajna ezt tul kell elni, nemsokara jobb lesz!!!

Sotske: meg ket lany? Huha, hajra!!! :lol: Nekem tegnap josolt egy zseni-orult fazon es azt mondta nem lesz tobb gyerekem es hogy el fogom kottetni magam, hogy honnan vette ezt, komolyan a tenyerembol vagy csak ugy kitalalta?! Ja, es nagyon sokaig fogok elni! :lol: En majus 16-an szulettem. :D A legszebb honap! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Zsuzska :P
Nem semmi! Saját játszótér? :lol:

Vanda :P
De, bocs, adójóváírás. Ez mit jelent?
Köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Keveset aludtam ma :oops: Bocs, nem Vanda, hanem Dóri :oops:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Paradizs :P
1 elevit azért elég. Nekem a Rennie jött be és a cola...
A következő hetekben számíthatsz az alábbiakra:
Szapora pulzus, alacsony vérnyomás, iszonyú fáradékonyság, légszomj.
Csak azért írom, hogy ne ijedj meg tőlük! S egyáltalán nem biztos, hogy lesz, de nekem mind volt...

Eszti :P
De jó nektek! Minket elfelejtettek meghívni a mikulás ünnepségre a munkahelyemen. S mikor rákérdeztem -mondjuk utólag-, akkor mondták, hogy eltették nekünk a csomagot. No, erre mondtam, hogy inkább a meghívót küldték volna el, a csomagot egyék meg, csokit még nem esznek a gyerekeim, viszont a fényeket és a nyüzsgést szerették volna :?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Na akkor haladjunk sorban, megint jó sokat írtatok.

Ancsi!
Ha rugalmas a fodrászod, esetleg vidd el a manókat is magaddal. Persze tudom, hogy kettővel macerás, de talán megoldható.
Az ikresek.hu-n szoktam zugolvasni, ott nem vagy ember, ha nem szoptatsz. Marhára szoptatáspárti vagyok egyébként, de vannak helyzetek, amikor nem sikerül. És ettől senki nemlesz rosszabb anya. Szóval szerintem hanyagold őket.

Sotske!
Kösz! :oops: Pedig ennél jóval vékonyabb vagyok...

Paradizs!
Nekem a szénhidrátok oldották a hányingerem, meg van egy receptem: kimagozott cseresznyét (befőtt is jó) áztass szénsavmentes ásványvízbe, tegyél bele pici mentalevelet. Tedd pár órára a hűtőbe és utána ihatod. Nekem bevált.

Fanni!
Adójóváírás: ha az éves jövedelmed nem haladja meg a bruttó 1.250.000 Ft-ot, havonta 11.340 Ft jár. Ha a jövedelmed bruttó 2.700.000 alatt van, akkor csökkentett összegben jár (ezt pontosan nem tudta a TB-sünk megmondani).

Dóri!
Kösz, kapom. Szerencsére a hivatali TB-s csaj egy igazi jótündér, mindenre figyel. :lol:
vovanda

Vanda :P
Köszi!
Hmmm, beleszámít a családi pótlék is? Mert akkor meg fogja haladni... ugyanis a max. gyed az 96.600 + a 26.600 = 123.200, ez 12 hónapra pedig 1.478.400 Ft....

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

tonti május bizony én is májusi :wink: és remélem sokáig élek :lol:
sotke én is álmodtam ,hogy ami körbe körbe szaladt a szobába és rászóltam,hogy a tv mögött vigyázzon mert zsinórok vannak :D és ilyen pici volt :shock: jázminak meg apró sebek voltak a lábán-és a folytatás már reggel a valóság hív a barinőm akik a lányaival pénteken voltak nálunk,hogy tegnap kipöttyöződött az egyik csajszija bárányhimlő :shock: a gyerekorvos azt mondta lehet jobb is lenne ha átesnénk most rajta úgyhogy figyelem őket.
paradizy elég egy sőt nekem az összes terhesvitamintól hányingerem volt úgyhogy külön szedtem folsavat jódot calciumot a többit meg sok zöldség gyümivel pótoltam,de amúgy nekem a háztartási keksz-piritós jött be hányingerre-minden reggel öleltem a wc-t de okádtam is :oops:

lanyané

Fanni!
Beszámít. :(
vovanda

Andi!

Gyermeked 15 hónapos

A baba most már akár a cipőjét is le tudja venni egyedül, az egyszerűbb cipőket (pl. gumicsizma) pedig felvenni is tudja. Ügyesen jár, a lépcsőkkel azonban még bajban lehet. Hajlamos mindenre felmászni, ezért ahelyett, hogy minden egyes alkalommal megszidnánk, érdemes megtanítani lemászni a bútorokról. Erre áldozzunk rá néhány napot: minden egyes alkalommal mutassuk meg, hogyan tud megfordulni és fenékkel lefelé lemászni.

A szövegértésben már egész jó a kicsi: bár az egyes szavakat még nem érti, egész mondatok értelmét felfogja.

Többé-kevésbé ugyanazt eszi, amit a család. Általános, hogy rákap egy-egy ételre, és minden mást visszautasít. Azután, ha megunta, jön a következő kedvenc.

Szívesen nézeget képeskönyvet és a történeteket szavakba foglalja, próbálja elmesélni.
Egyre több kockát használ toronyépítéshez. Nyugodtan adhatunk neki már zsírkrétát és gyurmázni is megtaníthatjuk.

Na, hát mi ettől baromira messze vagyunk :?

Judit

jucicuki

Eszti, köszi a kérdést, megvagyunk. Hogy jobban-e azt nem igazán tudom megmondani. Tegnap a doktornő azt mondta, hogy a hallgatózás alapján szebb a tüdeje Dócinak, a jobb oldalon van még trutyi, de mivel az van rosszabb állapotban, ez mindig is lassabban gyógyul. Viszont az éjjel megint annyira köhögött, majd megfulladt. Orrot szívtunk, kapott mézet, bekentem a hátát baby luff-fal aztán nagy nehezen elaludt szegénykém. Orrszívás egész nap megy, most már két gyerekre. Holnap megint megyünk vissza, kíváncsi leszek...

Judit

Ui.: Mindjárt dobok pár képet, csak most pakolom fel a gépre...

Paradizs, hideg narancslé is van, akinek segít...

jucicuki

Sziasztok!
Juci!
Az a "baromi messze" lehet hogy csak pár nap :wink: Ebben a korban iszonyat mennyit tudnak fejlődni!!Kicsit "megállnak" aztán megint nagyot ugranak!!!Amennyit foglalkozol velük,nincs miért aggódnod!Van egy velünk egy idős kisfiú,akinek még a pár hónappal ezelőtti szókincse annyi volt,hogy "DÍÍÍ"(azt nem tudom mit jelent
:wink: )most "ugrott" egy nagyot és már egész szépen beszél!A férjem halálra cikizte :oops: ,én meg mondtam neki,hogy erre már senki nem fog emlékezni amikor a kisfiú matek versenyre megy a mi lányaink meg lehet,hogy korrepetálásra :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

Paradizs
Én a 14. hétig öleltem a wc-t :roll: Először a sima vegetaleves jött be,aztán már a szaga sem.Utálom a szénsavas ásványvizet,hát csak az esett jól,aztán napokig tejfölös kenyér,majd sajtos melegszendvics,uborkával :wink:
Ja,és a mandarin,minden mennyiségben :oops:
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

jucicuki

sziasztok!
csak gyorsan, mert tényleg melóznom kell, míg alszanak a pelenkások (is):
Huba szemüveges lesz. nem most, valamikor. lehet, h 1 év, lehet h 4 év múlva, de már most rövidlátó. szegénykém, jó kis örökséggel indít. vagy a koraszülöttsége miatt, nem tudni. mindegy. még emésztem. kicsit bánt, pedig tudom, h nem tehetek róla.
Petra szeme tökéletes.

Judit, a barátnőmnek ajándékba vett 37-es gumicsizmát tegnap Petra megpróbálta felvenni. :lol: van kép, majd mutatom.
még jövök
:arrow:

Kép
an°°di

Kép
:lol: :lol: :lol:

Kép
an°°di

Kávéfőzés közben azon gondolkodtam, h ha nem lennének a gyerekeink koraszülöttek és/vagy ikrek, eszembe sem jutna azon gondolkodni, h vajon elmaradnak-e a fejlődében a kortársaiktól. Ha egyenként nézem őket, nem látok semminemű elmaradást. Fejlődnek a saját tempójukban.
Ne izgulj, Judit! :wink:

Kép
an°°di

Tonti! milyen a babakocsi márkád??????? én már kétszer kérdeztem, de nem válaszoltál rá... :(

remélem a mién nem olyan. esernyőre csukható...

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Húúú, nálunk is ekkora a kupi, ha a lányok 2 percig a szobában vannak :lol: Ezért nem is fárasztom magam nagyon azzal, hogy elpakoljak utánnuk. :oops:

Képzeljétek! A csajok este 3/4 8-tól reggel negyed 9-ig aludtak!!! Egyhuzamban!!! :D :D

Viszont! Tudtam, hogy előbb-utóbb konfrontálódni fogok a kedves új lakókkal.
HAjnali fél 4-kor arra keltem,hogy 2 hülye picsa az ajtónk előtt viháncol és vinnyogva röhög! Olyan kaszinózást csaptak, hogy 4-kor meguntam, és elzavartam őket! De itt nem 16 éves libákra gondoljatok, hanem 25-30 éves nőkre! irígylem azokat, akik kedd hajnalban a vihogással vannak elfoglalva, és nem a reggeli munkába készüléssel!! Most mondom, hogy állati szerencséjük, hogy nem ébresztették fel a lányokat, mert akkor szálanként tépem ki a hajukat! :evil: Az estéink amúgy sem túl szuperek mostanában.
Vendég

Fanni!
:lol: :lol:
A családi pótlékot igényelheti Apa is, és így nem érnéd el :wink:

Sőt a gyerekek után járó plusz szabiról is lemondok a javára, így +7 naphoz jutunk, majd ráérek akkor én igényelni, ha már visszamentem.

Dóri
Vendég

Anny! ma nekem is végigaludták az éjszakát, egyszer sem keltek. basszus, én meg fél 4 óta fenn vagyok, nem tudtam aludni...

Tonti! nem tudom visszakeresni a kocsitokat. május körül vettétek?

zsuzska80
Szombathely

Dóri :P
Köszi.
Igen, ezt már jól elbaltáztam. Ha előbb tudom, akkor úgy kérem, ho gy ő kapja... Vagy lehet változtatni csak úgy? Aztán meg visszaváltoztatni másfél év múlva? Nem tudom... Vagy a csp. adómentes? Nem vonják össze a jövedelmével? Mert akkor persze akár maradhat is...
Én + szabiról nem mondok le, bár nem is tudtam, hogy lehet ilyet :shock: Apának rengeteg szabija van a sok ügyelet miatt, ki sem tudja venni, annyi. Úgy tudom, 3. évben visszamenőlegesen is ki lehet venni a szabadságot. Mivel én már vén vagyok és köztisztviselő, rengeteg szabim van/lesz. Így még akkor is érdemes lesz kivenni, ha nem megyek vissza dolgozni. 33 nap az alapszabim....

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Judit!

Üdv a klubban, jók a képek :lol:
Ilyenkor megnyugszom, hogy nem az én lányaimmal van gond 8)
(a szomszédban lakik egy ovónő, aki a múltkor megjegyezte, hogy milyen rendetlenek, meg, hogy az ő gyermekei elpakolnak maguk után :twisted: az enyémek meg elég okosak és átlátnak a káoszon :lol: )

amit fent írtál egy átalános "one size fits all" szerű dolog, mindig önmagukhoz kell őket hasonlítani, ha hónapról hónapra fejlődnek akkor jó.
Vendég

Hú, valaki kérdezte: Az auchanban ilyen készségfejlesztős játékok vannak. Vettem (nagynéném nevében) egy ilyen laptop szerű könyvet, ami mondja az állat nevét ha megynyomjuk a gombot, lehet lapozni is. 1990 ft volt. Meg egy zsiráfot, aminek a szájába lehet golyókat dobálni, világít, meg ilyenek. Olyan 50 centis kb. 2990 volt. A sütifaló 3 ezer valamennyi. Szóval ilyesmi játékok.
Vendég

sziasztok lányok
a fogászaton minden rendben ennek örülök, köszönöm a sok tanácsot igyekszem kipróbálni amiket én még nem tettem megköszönném ha segitene valaki hogy tudjak vonalzót csinálni sajnos még ebben is kezdő vagyok
Battán lakom mint már írtam és kismama nadrágot és felsőt szeretnék vásárolni ha esetleg néhány címet küldenétek megköszönném
Dóri köszönöm az infot.
paradizs

Fanni!

A T-GYÁs/GYed/GYES alatt máshogy számolják, anno még azt mondták, hogy nem lehet görgetni, hanem ilyenkor törvényileg jár valamennyi plusz, de ezt nem tudom pontosan...
az pedig, hogy előre kiveszed munkahely függő, bár köztisztviselőként nem hiszem, hogy ne tehetnéd meg :)
(bariném is az, ő jövő májusban megy vissza papíron, de csak aug környékén kezd, amikor az ikreket beveszik a bölcsibe, igaz az ő főnökasszonya nagyon rendes)

Vissza másfél év múlva :?:
De elvileg lehet, jelezni kell mindkettőtök bérszámfejtőjénél és kész. Meg egy nyilatkozatot kitölteni.

Dóri
Vendég

Paradizs!
A terhesvitamint mindenképp kaja után vedd be,mert különben biztos kijön! :wink:
Nekem van egy csomó terhesnadrágom,főleg farmerok,de nem kantárosak,hanem olyan bővített hasúak.Jó állapotban vannak,ha gondolod és egy a méretünk,akkor kicsi pénzért odaadom őket.Ha érdekel,akkor küldök róluk képet priviben.

Anny!
Azért azt a hajkitépést végignézném! :lol: :lol: Vinnék pom-pom-okat és drukkolnék neked! :wink:
Az ikresek.hu-ra tett megjegyzésem ezek szerint ismerős neked is?? :wink:

Andi!
A kis csizmáskandúrlányod nagyon édes! :D

Juci!
Úgy látom,hogy nem szoktak unatkozni a csajaid! :roll: Meg te se! :lol:

A kádunkat sajnos még nem tudom postázni,csajok,mert van két kis csibész itt nálunk,akik abban szeretnének a jövőben fürdeni... :P

binyek

binyek! most meg irigyebb vagyok a kadad miatt :shock: :oops: :wink:

tonti! en is mindig fel kutattam a karis ajandekokat, csak az volt a baj hogy meg is mondtam mikor meg talaltam :D a ferjem majus 13-an szuletett :wink:

judit! nagyon edesek a csajok es jol tudnak "rendet" rakni :wink:

andi! nagyon edi :D :D :D

fanni! nekem csak kb 24 nap szabim van :( igy most te rad is irigykedek :D :oops:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

szia binyek.
én a molettebb és széles csípővel rendelkezők körében tartózom nem tudom te milyen alkat vagy.... de nagyon köszönöm
paradizs

C and A és 2 in 1, én ebben a kettőben vásároltam. A ruhák nagy részét, amit hordtam, kölcsön kaptam :D

Dóri :P
Nem akarok 1,5 év múlva visszamenni dolgozni... őőőőő vagyis még nem tudom, de addigra jár le a gyed és a gyes mellé jöhet a csp, még akkor sem érem el a legalsó adósávot...

Móni :lol:

Andi :P
Cuki a kép nagyon. Szerintem imádni fogja felnőtt korában :P

Judit :P
Látom nagytakarítás volt nálatok a cipősszekrénytől az iratokig :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Paradizs!
küldtem privit!

binyek

szia vovanda

még a múlthéten írtad hogy Nyíregyházán születtek hármas ikrek lehetséges az anyukákról vmit tudni szeretnék megismerkedi velük segítségedet előre is köszi
paradizs

Mielőtt elfelejtem:
Paradizs, ugye tudod, h hivatalból jár hármas ikrek mellé segítség? A védőnődnél érdeklődj! Azt hiszem, hogy heti 8 órát (vagy többet) segít szakképzett valaki (ápolónő?).

Kép
an°°di

csajok! van valakinek wv passat-ja? en nem talalom a kozepso biztonsagi ovet, az elozo tulaj nem hasznalta sosem (nem kellet neki), de mi 5-en utazunk es nem szeretnem szet szedni a kocsit ha nem muszaj (plane hogy 1 hete egyfojtaban esik) :cry:
koszi elore is :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Andi és Paradizs
Igen,hivatalból "küldenek" valakit,de ezt te is megválaszthatod,tehát lehet családtag is és fizetik is :wink:
Vendég

Paradizs!
Sajnos nem ismerem őket személyesen, csak a dokiktól hallottam róluk. És aztán mindig faggattam a dokimat, hogy mi újság velük. Amit biztosan tudok: 35. héten születtek (ez hármasoknál nagyon jó) november elején. A babák súlyáról annyit tudok, hogy a legnagyobb 1800 gramm, a legkissebb 1300 gramm volt és azóta már haza is mehettek a kórházból. A 25. héten még nem feküdt kórházbam az anyuka, de az ikresek Nyíregyen tényleg nagyon extra gondozást kapnak, ha akarod, írok részleteket priviben.

Móni!
Nem az ülés alá csúszott be az öv? Vagy a csomagtartóba? Takarításnál megeshet.
vovanda

sziasztok

köszönöm az infot mondta a nőgyógyászom is igaz azt hogy családtag is lehet arról nem tudtam, de jó is lenne ha már ott tartanánk na annak is eljön az ideje..

vovanda megköszönném ha írnál infokat egy kicsit félek hogy minden rendben legyen és minél tovább tudjam szívem alatt hordani a babákat. még egyszer köszike
paradizs

Móni :P
Nekünk ugyan Peugeot-nk van, de a középső ülésnél hátul én már azt hittem, nincs is biztonsági öv, de van. Fentről kell lehúzni, már egész a csomagtér fölül, át kell húzni az ülés fölötti műanyag fogódzkodószerűségen és jobb és bal oldalt is be kell kattintani magam mellett. Ezt nehéz így leírni, de nálunk le is van rajzolva, hogy kell 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Én ismerek 3 babásat, egy másik topikról, de nem ér rá levelezni sajnos...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Lányaim Pumuklit néznek.Csend,rend és fegyelem :D 8)
Fanni!
Nem is értem a 3 babás ismerősöd miért nem ér rá??? :wink:
Paradizs!
Ne aggódj,minden rendben lesz,főleg mert 3-as ikreknél még jobban figyelnek.Az én 3as ikres ismerősöm tovább "bírta" mint én a kettőt!!Remélem hamar túl leszel ezen a reggeli rosszullétes korszakon!
Dóri!
Az én lányaim nagyon jól neveltek,amikor szólok hogy pakoljanak össze azt mondják,hogy nem :P :P Néha azért nézik amíg én össze pakolok :roll:
Juci!
:lol: :lol: :lol: Nagyon husik!!!!!
Andi!
Nagyon sajnálom Hubát,tudom hogy milyen sz@r érzés!Mennyire rövidlátó,mit mondtak?Gondolom azért nem durván,mert akkor mindjárt kapott volna szemüveget.Nekem azt mondták,hogy 3 diopriáig normális ilyen pici gyerekeknél és azt elnövik.Akkor Hubádnál is az vele született dolog van,hogy más a szemének az alakja?Tudom hogy sz@r,én napokig nem tértem magamhoz akkora herpesz lett a számon mint egy ház(pedig nem szokott lenni) de már elfogadtam.Nálunk még azért bonyolodik majd a dolog a kontaktlencsével :roll: Nem baj majd intellektuellek lesznek :lol: :lol: :lol: Kiscsajod nagyon ééédii!!!

bognartundi0727

Zsuzska: de megirtam multkor a babakocsi markajat sot be is linkeltem azt hol talalsz rola infot. Nurse Pareo es itt van csak mas szinben mint az enyem: http://www.nurse.es/plana.php?idplana=7&id=217

KépKép
KépKép
tontica

Binyek: Jaja. Ismerős. Sőt, még az is, hogy az újakat nagy lekesedéssel fogadják, tárt karokkal, aztán pár hét elteltével levegőnek nézik.
Vendég

Fanni!

Közben rájöttem, hogy tuti a gyes-re gondoltál :wink:
Hát igen azzal nem lehet túllépni :lol:

Tündi!

Ez ismerős, én már a kérdéssel sem strapálom magam... :P

Dóri
Vendég

Tontica!
Ilyen járgányt vettünk mi is (illetve a forma ugyanez, csak Hauck). :lol:

Paradizs!
Privi megy.

Rendrakás: terrormutter voltam. Elkezdtem zsarolni a gyereket, hogy ha nem segít pakolni, kidobom a cuccait a kukába. Hisztizett, sírt, de azóta segít.
vovanda

Figyúzzatok!

Az mindebhol úgy van, hogy amikor az ember visszamegy dolgozni szülés után, akkor egyben ki kell venni az összes felgyűlt szabiját? Vagyis több hónap szabival kezded a munkát?

Paradizs: Megkukkoltalak az iwiwen :oops: Jaj, de rég volt nekem is ilyen UH fotóm :D Pici pacák :lol:
Vendég

Tünci, nem tudok semmit h deformált-e a szeme, vagy vele született vagy a lélegeztetéstől vagy genetikai (mindketten rövidlátók vagyunk az Apjukkal, ő extrémül az volt a műtétig), de nem vészes. még. most -0.75-ös a szeme, szemüveg nem kell, mert egyformán rossz. majd adnak, ha segítség kell neki, de amíg elvan, nem erőltetik. félévente kell vele visszamenni, Petrával elég évente.
herpeszedre emlékszem, te szegény! olyan rossz, mintha tehetnénk róla, nem? és még a fogaik is rosszak lesznek (ha örökletes a minősége) :cry: :evil: :oops:
ja, és lehet, h javulni fog, de a főorvosnő szerint, ha ilyen kicsinek rövidlátó, akkor tuti az lesz, a kérdés csak az, h mikor.
kontaktlencsét is lehet, ja. meg az entellektüel-cucc is bejön nekem (az egyetemen mindig! szemüvegben vizsgáztam, pedig akkor még nem is hordtam állandóan :twisted: 8) :lol: )

Anny, ikresek.hu-s véleményedhez csatlakozom! de jókat lehet zugolvasni, ugye Vanda? :wink: úgy senki sem bánthat :P

Kép
an°°di

Sziasztok!

Andi: sajnalom hogy Hubanak is szemuveg kell, kicsit betojtam, inkabb elviszem oket szemeszetre en is. :? Milyen a vizsgalat? Hogy csinaljak?
"olyan rossz, mintha tehetnénk róla" - megertem! En allandoan attol rettegek nehogy orokoljek a pikkelysomoromet, biztosan en is magam okolnam, most derult ki hogy a 13 eves hugomnak is az van :( amiatt is nagyon rosszul erzem magam. :cry: Petra igazi no ebben a csizmaban!

Vovanda: nalunk ez mar reg nem vallik be pakolasnak, en most ugy csinalom hogy elkezdek irto sebesseggel pakolni es kozben mondogatom hogy en fogok nyerni, en fogok nyerni es persze mindig mindenben O akar lenni az elso igy dobalja a dobozba a jatekokat orult tempoban. :lol:

Moni: nekunk Passat van de kozepen csak egypontos ov van.

Juci: nagyon jok a kepek, tudnak pakolni a Lanyok! :lol: Milyen jo dolgod van hogy atnezik Neked a papirokat es ami mar nem kell szelektaljak. :lol: Meg porszivoznak is? :wink:
El vagy kenyeztetve! :wink:

Zsuzska: Kép

KépKép
KépKép
tontica

Zsuzska: visszakerestem, a 205. oldal aljan valaszolok a kerdesedre, nem felejtettem el. Mar azt hittem csak akartam irni de vegul nem irtam meg. :roll: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Az ikresek.hu most megjelentet egy könyvet a fórumon levő kérdésekből,válaszokból.Nekem is alá kellett írni egy beleegyező nyilatkozatot,hogy a hsz.-eim megjelenéséhez hozzájárulok.Láttátok volna,hogy milyen tüdi-bündik voltak velem,hogy aláírjam. :roll:

Marcinknak kibújt az első foga! :lol: :lol: :lol: Nem is vettem volna észre,csak olyan furcsa volt,hogy a két ujjacskája 2-3 napja mindig a szájában van(eddig mindig az öklét ette). :oops: Kicsit rutintalan vagyok,sokat felejtettem 12 év alatt... :shock:

binyek

Jaj, Tonti

de jó, hogy nálatok mindig jó idő van..irigy

Megnéztem a szülésemet. férjem felvette :lol: olyan kis törpök voltaka lányok, most meg mindjárt kész nők.

Janka ma felállt!!!!! :D

Paradizs
Amúgy nem akarok indiszkrét lenni, de ha lányod is lesz, és szükséged van egy -két rucira, én szívesen küldök neked néhányat.tudom mennyi minden kell 3 gyerknek!kettőnek is sok.... szóval szívesen segítek.persze ingyen gondoltam :!: :wink:
Írj privit nyugodtan, ha gondolod :wink: :P

szanet

Binyek

én lányaimnak is ujjuk a szájukban van....ó lehet már ott a fog is? :lol:

Amúgy vajon jó a könyv?lehet meg kéne venni :roll: habár, mit tudnak ők , amit én nem.... 8) :D végülis nekem is ikreim vannak :lol:

szanet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?