A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok!

Hugic: a stria az lilás-piros amikor „friss”, majd hónapok, esetleg évek alatt kifehéredik, vagyis kivilágosodik, de soha nem tűnik el. Úgy látszik, a barmokat egyikünk sem tudja kikerülni, olyan sokan vannak. Én sem javaslom hosszú ideig a hordozóban a babát!

Zsuzsi: nagyon édi a kis mamusz és az angyalka is!

Abencze: Kitartást kívánok a barátnődéknek és a kisfiúnak is. Hol született? Lélegeztetni nem kell, ugye? Látványra szörnyű, amikor lógnak ki a csövek a piciből, de ügyes lesz, és hamar megszabadul tőlük! Megnéztem a képeidet, Fruzsi gyönyörű!

Dina: remélem a szemed javulóban!

Tali ügyben én inkább olyan helyre szavazok, ami metróval könnyen megközelíthető, de természetesen alkalmazkodom a többséghez.

Háfi: szép nagy a pocid! A sztori viszont durva! De mitől repedt? Elesett v. beütötte?
Hogy lehetett a tanár ilyen nemtörődöm? Jobbulást kívánok a lányodnak!

Lábgörcs: eddig elkerült (kopp-kopp-kopp).

Elif: köszi. Kismazsola is nagyon élvezi a nagy társaságot, ő is nagyon aktív olyankor :D .

Eszter: köszi, hát még így sem túl olcsó, de azért tűrhetőbb. Azt mondták a Minimanóban, h megszűnik a gyártása, ezért akciós és 5 db volt csak belőle.
A magnéziumtól nekem sincs szorulásom :D !

Verus: ügyesek a gyerkők, gratulálok!

Panna: jó, h minden rendben, de azért továbbra is csak azt tudom mondani, h pihenj is!
350 g-os baba, jaj de picur, nekem 470 g-os volt a legkisebb, akit ápoltam.
kreiszi

sziasztok!
itt vagyok újra, megvagyunk, minden rendben, csak a karácsonyi rohanásban nem nagyon van időm gép elé ülni.
remélem mindenki jól van, igyekszem visszaolvasni!

Kép
Kép
Kép
iricc

Sziasztok!
Annyi minden történt.....tegnap Zsó belázasodott....38,7...más tünete semmi....megint a rágó fogával szenvedhet....
Drágám nagyon jó beteg....csendes és csak néz a nagy szemeivel...de én mindig legyek kézközelben!

A vizsám sikerült.

Éjjel 11 kor fetettem hajat...remélem nemlesz semmi gond..titkon én is abban reménykedtem ,hogy már nemolyan veszélyessek mint annó...

Háfi!!Szegény kisfiad!!Milyen tanárok vannak meáll az ész!!!Rem nemhagytad szónélkül!!

Köszi a bokokat Zolika nevében is!!Dugdoshatjátok majd a lányokat előlle:P
Igen a 4d sokkal közelebb hozott minket is sokkal "hihetőbb"De igen nem kézzel fogható!!
Mindenkinek küldözgetem én is a képeket rólla mióta sikerül a dvdről késziteni párat.

Nálunk Ő lesz az 5ik vagy a6ik Zoltán...szép mi??

most megyek összebujok a csajommal.

Vigyázatok magatokra!!

Jahh mégvalami!!Nagy igazság:A volt nődokim az mondta mikor a Zsófit vátuk(mert pont 1 hó külömbség van a két tersesség között )akkor nagy pocival pont ünnepek elött voltam nála és azt kérdezte mik a tervek ?Sütés?Főzés?Takaritás?vettem a levegöt,hogy elmondjam erre aztt nondta na jó akkor ami eddig a terv annak a felét csinálhatom meg!!Erre megint veszem a levegőt és mondanám,hogy.....erre megint megszólal erőssen rámnézett és azt mondta:NAA akkor annak is a felét csinálhatja meg!!Nemkell ennek a babának idő elött megszületnie!!Nézzen rám én is koraszülött lettem az ünnepek miatt mert anyámnak akkor kellett még festenie is!!!!
Szóval nyugi!!Tényleg ráér minden !!Majd ha már tipeg körülöttünk akkor lesz kinek ezt -azt megcsinálni de most ne had maradjon csak ott ahol lennie kell még jó pár hétig.

Kép
zümis

Sziasztok!
Engem most ez a babamamuszka projekt nagyon izgat. Kerestem ma nagyobb követ, csinálok 1 (2,3...) másik cipőkét. A nőgyógyászt meg megkérem, adja fel ezt a kicsit most a babám lábára, mert most jó rá kb. :lol:

Verus!Ez igen. Úszóverseny nem semmi eredmény, készülhetnek Londonba a csemetéid az olimpiára. :D Én ezekben a helyzetekben nagyon el tudok érzékenyülni, mit fogok csinálni, ha majd az én kicsikém versenyez, vagy ilyesmi!?

Háfi: Sajnálom a csontocskát, de legalább lesz valami fehér karácsonykor :wink: . Vagy addigra leveszik a gipszet?

B.Andi:Írj részleteket a picike babáról, olyan ijesztő ez, mert akár velünk is előfordulhatna. DE VELÜNK PERSZE NEM FOG! :!: :!: :!:

Tali: Nekem aznap szüléselőkészítőm van, ezért talán jobb lenne a délután, arra el tudnék lógni. De ha délelőtt lesz, meglátjuk, lehet hogy akkor kihagyom az előadást. Brendon kávézót jó ötletnek találom, de bármi megfelel.

Lábgörcs: Vádlim nekem is görcsölne néha, ébredéskor ha nyújtózkodom, de visszafeszítéssel megelőzhető.

Zümis: Gratula a vizsgádhoz, Zsófinak jobbulást!

Ne sokkojatok ezzel a "már csak 9 nap Karácsonyig"-gal, rohan az idő, még a menüt sem találtam ki....Jaj!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Köszönöm szépen mindenkinek, aranyosak vagytok! :)
Igen, tegnap voltam 18 éves. Nem volt különösebb buli, elmentünk
este moziba a barátnőkkel és a barátommal. :D

Az ájulással kapcsolatban még semmi hír, szerdán oda is kell mennem dokihoz, meg UH-ra is... :roll: :)

Most megyek vissza pakolászni! Vigyázzatok magatokra!

Am a mandarin nálunk is fogy rendesen. :lol:

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!

Ma apa korán reggel elment bevásárolni a karácsonyi élelmiszerek nagy részét, meg italokat, üdítőket! Engem már eltiltott a nagybevásárlástól! De jó is hogy nem mentem, mert rengetegen voltak! :?
De cserébe miután hazajött elmehettem vele megvenni a fenyőfát! :lol:

Zümis: Gratulálok a vizsgádhoz, nagyon ügyes voltál! :lol:
Zsónak jobbulást kívánok!
Hajfestés miatt szerintem ne aggódj, én 5 hetente festetem, megkérdeztem a dokimat, azt mondta, hogy ezek a festékek már nem olyan ártalmasak. A fodrászom szerint is csak a szőkítés során használ szer veszélyes!

Hugic: Hú, ezt még olvasni is sok volt, hogy mi mindent csináltál tegnap! :shock: Azért légy szíves a pihenésre is szánj kis időt!
Remélem ma sikerül összeraknotok a bútort, és várjuk róla a fotót! :wink:

Zsuzsi: Nagyon cuki a mamuszka, és a kisangyal is nagyon szép! :lol:

Abencze: Nagyon sok erőt kívánok a barátnődnek, remélem minden rendben lesz velük, és a pici fiú is megtesz mindent hogy jól megerősödjön!
Mindig mérges vagyok apára hogy ennyire kímél, pedig mennyire igaza van!

Julcsi: Én is ugyanezt éreztem a 4d után amit te, annyira jó volt látni, hogy már egy igazi kis pasi van a pocimban, és igen én is úgy érzem, hogy ezzel a 4d-vel még közelebbi kapcsolatba kerültem Bencussal, és érdekes Apa is ugyanezt mondta! :) A nagyszülők pedig nálunk is teljesen odavoltak Bencus produkciójáért! :D

Ikverus: Gratulálok a gyerkőcöknek az érmekhez! :D

Háfi: Szép nagy pocid van már Neked is!
Nagyon sajnálom a lányodat, jobbulást Neki!
A tanárnőről inkább nem írok semmit…… :evil:

Lábgörcs: Nálam is jelentkezett már, de amióta szedem a magnéziumot szerencsére elmaradt!

Elif: A magnéziumra nagyon figyelj, én is megérzem, ha nem veszem be időbe!

Eszter: Igen, sajnos megy tőle! Szerencsére csak reggel meg este szokott, mert ha egész nap szaladgálnom kéne a mellékhelységbe nem tudom mi lenne! :?
Meg néha jól be is parázok, mert görcsöl a hasam, és mindig megijedek, hogy valami baj van, aztán közbe a hasmenés! :?

Ladmon: Remélem ma csupa jó, és hasznos információt fogsz hallani a szülésfelkészítőn! :)

Panna: Örülök, hogy mindent rendben találtak Nálatok! :lol: Ez igazán jó hír! De azért továbbra is vigyázz nagyon Magatokra!
Tényleg hihetetlen amit a koraszülött babáról írtál, sok helyen olvastam, hogy 500g-os vagy annál nagyobb babákat tudnak megmenteni, de még őket is kis %-ban! :(

Iricc: Örülök, hogy minden rendben van Veletek :) , már hiányoltunk nagyon!
zsu83

Halihó!

Csak azért érkeztem be, hogy bejelentsem, hogy végre csodálatosan izgalmas dolgokat tudtam meg! Bár Zsu hozzászólásából kiéreztem az aprópici cinizmust :) , de most kivételesen volt értelme elmenni a harmadik alkalomra. Egy csomó olyan dologról beszéltek, ami lehet, hogy még kérdésként sem jutott volna eszembe, mert apróság, de amúgy meg fontos!

Szóval nálam boldogság van!!
(olyannyira, hogy hazafele jövet láttam egy cuki kisfiút és arra gondoltam, hogy nemsokára nekem is lesz egy ilyen - aztán mire éppen elérzékenyültem volna magamtól, rájöttem, hogy nekem lányom lesz... :D )

Amúgy utánanéztem: a törvény 300 napot említ, és a legtöbb helyen 300 napnál nem régebbi anyakönyvit kérnek, de ettől eltérően néhány helyen valamilyen apropóból a 30 napnál nem régebbit kérik. Ezt nem tudom, mire hivatkozva. Vagyis, nesze semmi fogd meg jól!!

Jó éjt nektek!

ladmon

Ladmon: Nem cinikusnak szántam a hozzászólásomat, sajnálom, hogy félreértetted! :roll:
zsu83

Zsu: Kár, pedig megérdemeltem volna, amennyit nyíltan szenvedtem már a témán!! :D
Viszont én már tudom, mikor kell szülni vonulni és mi az a "fájás"! Bibibiiii!!
Annyira beizgultam, hogy utánaérdeklődtem, van-e abban a kórházban is szülésfelkészítés, ahol igazából szülni készülök, mert akkor oda is megyek!!!
(Sőt, lehet, hogy még egy-két környékbeli kórházat végiglátogatok!!)

Viszont meg is jutalmaztam magam: felvettem a Felicitas csomagot! Már majdnem elfeledkeztem róla...

Na most jó éjt!

ladmon

Ladmon: Nekünk is ezek lesznek a témák, hogy mik a szülés tünetei, mikor kell menni a kórházba, a szülés menete! MÁr nagyon várom, kár hogy csak januárba kell mennünk! :?
Jó hogy írtad a Felicitas csomagot, a héten még én is be akarom szerezni, eddig csak húztam-halasztottam, pedig már ideje lenne!
Jó éjt!
zsu83

Sziasztok!

Mindenkire reagálni esélytelen, csak ami eszembe jut... :lol:

Találka: Látom szépen gyűlünk! :D Nekem a Brendon tökéletes, itt lakom mellette. :) Kérdezném azonban azokat, akik Kispest irányából jönnek (így hirtelen: Háfi, Crucus, Jasmin, és ha jól emlékszem, Andus és Zsu is valahonnan abból az irányból), hogy bevállalható-e egy ilyen távolságra lévő hely, vagy keressünk valami jó kis helyet a város közepén? A másik kérdés, hogy délelőtt vagy koradélután jobb? Kérlek reagáljatok!

Andi: Én elküldöm azért majd a számomat, hátha Te is tudsz majd csatlakozni. :)
A barátnőd helyzetét pedig nagyon átérzem, velem majdnem ugyanez történt... :( Akárhogy megmarad a Baba, olyan fájdalmas annak csak a lehetősége is, hogy a Babó inkubátorba kerülhet és nem lehet a mamájával együtt. Persze, a legfontosabb, hogy megerősödjön, de az ember nem ezt szeretné a Gyermekének. Nagyon sok erős és kitartást kívánok nekik és hogy minél hamarabb együtt otthon legyenek!!!

Háfi: Nagyon furcsa ez... :x Amikor én suliba jártam, ha bámi baj volt, rögtön hívták a szüleimet. Nem is értem... :evil:

Zümis: Gratulálok a vizsgádhoz! :D Szuper!

Zsu: Neked aztán rendes egy férjed van!:) Azt viszont érzékelem, hogy Ti mindig egy lépéssel előttünk jártok... Nálunk sincs még meg a menü és a díszités sem komplett még. Finoman szólva....

Pandus: Tényleg várhat a házimunka!!! Annak örülök, hogy minden egyéb rendbenlévőnek látszik...

Crocus: Téged is eltiltottak akkor végül a munkától?

Iricc
: Üdv újra itt! Milos jól van? Császárodat mikorra tervezik?

Elif: Van újabb szépséges műved?

Erika, Mist, Zsufi: Kitartást, már nincs sok hátra!!!

Ladmon: Lehet még fiad is, csak próbálkozni kell. :lol:

Magdi: Szépek a képek. Kispapa is nagyon szimpi, nem csodálom, hogy imádod. :D Pocakfotót is csatolsz majd?

Hazajövök, Istim takarít. :D Nem akar hagyni vasalni sem, mindent ő akar megcsinálni. Annyira rendes!!! Mondjuk szívesen kihagyom ezeket ma, fáj a keresztcsontom... :(

Mindenkinek szuper, pisilésmentes, pihentető éjszakát kívánok!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

A talival kapcsolatban.. a Brendon tulajdonképpen nekem is jó, ha a Váci útiról van szó, ami abban az udvarban van.. Reno udvar, vagy mi a neve?
Nekem a délelőtti, vagy dél körüli időpont lenne jó, lécci kalkuláljátok bele, hogy a gyerekeseknek menni kell az oviba, suliba a gyerekért, jelen esetben nekem kb fél 4 körül menni kell érte.

Lábgörcs: nekem minden reggel van, mikor nyújtózkodni kezdek... én is gyorsan visszafeszítem ilyenkor a lábam.

Rita, szörnyű, hogy a gyereknek baj va na lábával, és nem képesek szólni miatta a suliban. :twisted:

Julcsi, igen, sajna súlyos cukorbeteg a nagyim :cry:

Abencze, jujj, ez elég szörnyű, hogy 30 hetesen megszült a barátnőd, szerencsére rendben van a bab, ennek örülök.
Hogy lehet azt észrevenni, ha szivárog a magzatvíz? Mi van, ha csak nagyon picit szivárog és nem veszi észre az ember? :?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Ladmon: Jaj, de irigylem azt, aki nem veszi észre, hogy indul a szülés, és elfelejt elindulni a kórházba :lol: :lol: :lol: Pláne, hogy az első gyerek nem hipp-hopp ugrik ki az anyjából :lol: :lol:

Kép
kangu

Üdv.
Akinek szülinapja van Isten éltesse, akinek névnapja azt is és aki nem érezte jól magát annak jobbulást. Képtelen vagyok név szerint reagálni.
A képek nagyon jók mindenkiről, a pocakokról és a manókról is.

Akit érdekel ma láttam Corában szoptatós melltartót 2500 Ft...Brendon árhoz képest jobb egy kicsivel :D

Stelly aranyos vagy a pocim már jobb, de babó ebből semmit nem érzett meg, meg iszonyatosan sokat és hatalmasakat rugdos, meg mocorog, meg vándorol,meg reagál a beszédre...nagyon édes.

Valaki ismeri a Brendon Outletjét? Érdemes oda kinézni, illetve az Asti nevűt szintén a Soroksári úton??

Ladmon: képzeld én idáig egyszer találkoztam a szülésznővel, megmutagatott mindent, beszélt kb. 30 percet,majd amikor megkérdeztem hogy szülésfelkészítőre lehet-e menni, közölte, hogy persze, de tulajdonképpen most mondta el 30 percben ami ott elhangzik. Hááááttttt nem tom, elég laza, bár lehet hogy neki van igaza.
Na jó éjszakát mindenkinek!
budabo

Budabo: Én az Astit nagyon tudom ajánlani! Csomó minden olcsóbb, nagy a választék, sok mindent pedig meg tudnak rendelni, ha éppen nincs nekik. Mi egy csomó mindent ott vettünk meg. Kicsit lepukkant a hely, ahol van, és kicsit zsúfolt, de szerintem amúgy nagyon jó. (Ja, az eladók még kedvesek is. :)) A babakocsit nekünk most rendelték meg például, érdemes rákérdezni, hogy tudnak-e ilyen vagy olyan típusból rendelni.
Brandon outlet: Hmm, nem tudom. Pár dolog olcsóbb, de attól nem voltam elragadtatva, alapvetően drága szerintem még így is.

Jó éjt!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Jó reggelt!

Julcsi: Nekem az időpont (jan. 5) és a helyszín is jó, ugyanis aznap 15.45-re vár a nőgyógyászom a Nagyváradtérre, így előtte ráérek, és nem kell duplán vonatoznom. A Váci úti Brendon meg azért jó, mert a Kökiről egyetlen metróval el tudunk oda jutni. Szóval légyszi majd küld el nekem is a telefonszámodat, ha nem jön közbe semmi ( mondjuk egy szülés :o ), akkor én is szívesen találkoznék veletek!
Másik kérdésedre válaszolva, igen hiába kapálództam a házi orvosnál, ő szépen végleg kiírt terhesállományba. Szegény diákjaim egy része meg bukásra áll :( , hiába mondja nekik az ember, hogy nem csak az utolsó hónapokban kell tanulni. Na mindegy, most a helyettesítő kollégáim íratják meg a javító dolgozatot, amit majd én itthon szépen kijavítok, az időmbe belefér :wink:

Nekem még nincs szülésznőm, akit választottam volna az pont előtte utazik el szabadságra, így óvatosságból már nem vállal el, de ma talán kiderül, hogy lesz-e egy másik, aki igen.

Crocus
Kép

Kép
crocus

Julcsi: ami azt illeti éppen az imént készültem el ezzel: :) (És itt nem írtam ugyan, de a babatakaró is kész és annak a képe a gmailen van.)
Kép

Kép
Kép
elif

Jó reggelt!

Elif: EZ GYÖNYÖRŰ!!!!! Annyira ügyes vagy!!! A takarót is megkuksizom. Találkozó?

Crucus, Andus: örülök, hogy Nektek jó! Szerintem délelőtt vagy dél körül lesz ebből. Többiek?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!!!

Mi tegnap este szerencsésen hazaértünk, nagyon jó kis kiruccanás volt, csak sajnos rövid. Gyönyörű hóesésben értünk oda csütörtökön, igazi karácsonyi hangulat volt végig. Pénteken egész nap Münchent jártuk, szombaton Nürnberget. Vasárnap kicsit pihenősebb nap volt, csak az erdőben tettünk egy kellemes sétát a kutyákkal. Tényleg nagyon jól éreztem magam, semmi gond nem volt az utazással, még csak a lábam sem dagadt… Örülök, hogy elmentünk, nagyon jól éreztük magunkat.
Most megpróbálok visszaolvasni és reagálni, bocsánat, ha nem sikerül mindenre, de rengeteget írtatok!!!

Hugic: üdv köztünk, jó, hogy jöttél, gartula a kis legényhez!! Nekem is mikrogyöngyös a szopipárnám, ha még mindig aktuális a kérdés… :) Nekem nagyon bevált, csak ezzel tudok elaludni…

Háfi: nagyon sajnálom, hogy felmondtak párodnak! Szorítok, hogy minél hamarabb találjon valamit!!!! Na most értem oda, hogy olvasom, hogy már találtatok is újat!!! Gratula!!!!
Nagyon jó a kocsi, amit kinéztél!!!! :)

Légzésfigyelő: nekünk egy baráti pártól lesz kölcsön, de nem tudom, hogy fogjuk-e használni… Sok jót, és rosszat is lehet hallani róla…

Kád: nekünk mindenképp állványos kiskád lesz, a lehető legegyszerűbb fajtából. Szerintem mire a fürdetővödröt tudnánk használni, addigra már közös pancsizás lesz a nagy kádban… :)

Verus: de jó neked, hogy ilyen szépen gyűlnek a karácsonyi ajándékok… én még sehol nem tartok velük, és már csak 1 hét van… sajnos a legnagyobb bajom, hogy ötletem sincs…. :). Nagyon édes a kutyus… Gyerekkoromban nekem is millió plüss kutyim volt. Egy idő után már nem fértem be az ágyba tőlük… :D. Gratulálok a gyerkőcöknek a szép helyezésekhez!!! Elhiszem, hogy büszke vagy rájuk!!!!

Panna: örülök, hogy minden ok veled és Hannácskával, és ezek szerint a hazaútnak sincs akadálya. Ezért ez mindenképpen megnyugtató. Nagyon megnyugtató, hogy párod otthon lesz veletek februárban!!! Irigykedem is… Bár az ügyeleteket nem irigylem! Tényleg pihizz minél többet, és vigyázz a hóval, nehogy megcsússz!!! Biztos jót tesz neked most a nagytakarítás???? Sztem igazán meglesz a karácsony a hűtőleolvasztás nélkül is… Inkább pihenj!!!

Crocus: gartula a kocsihoz, a miénk is ugyanilyen!!! :) Már egy pár hete itthon van, szerintem szuper. Nekünk van hozzá hordozó is, amit autósülésnek lehet használni. Balesetmentes közlekedést hozzá…

Nico: sajnálom, hogy nem láttátok Babócát, de az a lényeg, hogy minden rendben vele, és hogy rendi volt a doki, és mehettek megint…;)

Ladmon: Engem is zavar, ha taperolják a pocit, persze kivéve Apucit, meg a családot, és egyébként észre is vettem, hogy Picurka sem szereti, egyből megérzi, ha idegen nyúl hozzá, mégha hatalmas szamba volt is előtte odabenn egyből abba hagyja…

Elif: nagyon szép a bútorotok!!! Már mi is kinéztük, lehet, hogy a héten, vagy a két ünnep között meg is tudjuk venni végre… Már nagyon szeretném…

Nilabali: jobbulást Apukádnak!!! Én könyveket mindig az Alexandrától rendelek a neten. Egy nap a szállítási határidő, és minimum 20%-al olcsóbban tudod megvenni a könyveket. Mindeknépp nézz rá a honlapjukra, sztem megéri.

ZétiVera: jó, hogy néha azért be tudsz nézni, bár ez, hogy már szinte hónapok óta hitegetnek benneteket a nettel, ez azért már felháborító!!!!

Mist: szerintem ne aggódj a csíkok miatt sem, szépen el tudnak halványulni, ha majd visszamegy a pocid!!! Egyébként én is észrevettem, hogy nem egyenletes a hízás, ahogy te is írtad!

Julcsi: gartula Bogyeszhez!!! Úgy látszik az Apák márcsak ilyenek, mármint, hogy nagyon büszkék a fiaik kukacára… :D

Yve: jó hallani felőled! A lényeg, hogy minden ok veletek! Gratula a menő-manóhoz..

Edina: szép nagy baba lesz Csenge, ha így folytatja… Remélem már jobban van a szemed!!!

Andus: nagyon sajnálom a Nagyidat… De az azért nagyon jó, hogy ennyi erőt ad neki a picúr!!! A mandarinnal ugyanígy vagyok én is, kilószám tudom enni, szinte egész nap ellennék vele….

Gjéti: Nagyon boldog szülinapot így utólag is!!!! Remélem már kipihented a pakolást!!!!

Gerendai Zsu: gyönyörűket alkottál!!!! Ez a kiscipő egyszerűen imádnivaló!!!!

Abencze: remélem, hogy a barátnőd és a pici baba is jól vannak, és mihamarabb kikerül a kórházból…

Zümis: jobbulást Zsónak!!! Gratula a vizsgádhoz!!!! Nagyon jó fej az orvosod!!! És tök igaza van!!!!!

Háfi: mielőbbi gyógyulást a lányodnak!!! A tanárnőről inkább nem is mondok semmit….

Kép

Veronika:
Kép
amy81

gerendai zsuzsi az a mamuszka egyszerűen gyönyörű lett. jól látom, hogy nemezelve van?

bevásárlás: tőlem anyám megkérdezte, hogy úgyis itthon vagyok (meresztem a s*ggem) egész nap, igazán beülhetnék a kocsiba, és bevásárolhatnék karácsonyra, ajándékot, kaját, mindent. minek terhelem vele szegény férjemet, hogy ő rohangásszon, mikor ilyen sokat dolgozik (ez mondjuk igaz, tényleg rengeteget dolgozik).
jó vicc, lassan nem férek a kormány mögé, tolatni pl már nem is tudok úgy, hogy hátrafordulok - tükörből meg nem tudok, hiába vezetek lassan 10 éve...)

julcsi Milos jól van, a bal veséje kicsit javult is (a jobb romlott). Nem tervezünk császárt egyelőre, valamikor a 37-38. héten indítanak, ha addig magától nem indul be.

talira szerintem én is mennék, nekem a délelőtt lenne jó 11 körül, mert reggel dokihoz megyek. így csak egyszer kéne bemennem a városba. a brendon nekem is teljesen jó.

budabo mindenféleképpen érdemes elmenni a brendon outletjébe, sokkal olcsóbb minden, mint a brendonban. mi ott vettünk hordozót 40 helyett 25-ért.

Kép
Kép
Kép
iricc

Sziasztok!

- abencze: van valami hír a piciri babáról? Remélem, jól van a baba és a mama is. Kérlek, ha tudz valami újat, jelezd, mert nagyon kívéncsi vagyok és természetesen nagyon drukkolok, hogy mielőbb jól legyen és hazamehessenek.

- crocus: köszi az infot járgány ügyben, jan-ban a végére járok :)

- mandarin: :( nekem a vaníliás karika jött be :( néha megeszem a mandarint, narancsot, na de ennyit egy nap? nem bírná a savam :(

- Julcsi: tényleg van káros hatása a 4d uh-nak? nem is tudtam róla.

- lkverus: lábgörcs miatt calcium, én a sandoz pezsgőtabit iszom, heti 3x és azóta nem görcsölök. gratulálok kis bajnok delfinekhez :)

- háfi: na a zuram jól bement volna a suliba (de még én is)! szégellje magát az a tanár, komolyan nagyon felháborodtam!

- kari: minden aji megvan, esténként lassan csomagolgatok és a teraszt kellene még feldíszíteni, talán ma este sor kerül rá

- stria: ez vizszíntes, vagy függőleges? vagy lehet mindkettő? csak mert szeretném figyelgetni, de remélem nem találkozom ilyennel

- stelly: nem azért dagadt a bokám mert vizesedek, hanem mert megrándítottam (vszleg, nem emléxem rá :(), de mivel úgysem lehet rtg-zni így borogatom este és sántikálok mindenhová

- ok lányok a hordozót elfelejtem! akkor asszem megveszem a járókát és abban fog aludni a picur, amíg én főzőcskézek, azt hiszem (na de ezt még kitalálhatom)

- zümis: gratula a vizsgákhoz, Zsó jobban van már? Mielőbbi gyógyulást neki!

- zsu83: nagyon rendi a párod!!!!!!

Lányok! köszönöm az aggódást, mivel már minden komolyabb melón túl vok, jelentem innentől nem csinálok semmi vészeset és odafigyelek a manómra, de most még egy két pár napot be kell járnom az irodába és utána tényleg otthonról dolgozom!

Születésfelkészítőn még nem voltam sosem, de nagyon szeretnék elmenni, ártani biztosan nem árt. Andi, mivel mi egy kh-ba szülünk te tudsz valamit esetleg erről? Hogy mikor lesz legközelebb, vagy milyen időközönként szokott lenni?

pocakfotó: no nekem ilyen nincs :( de most már nem várok semelyik családtagomra hogy fotózzon le, hanem elif példáján én is beállok este a tükör elé aztán feltöltöm.

tegnap elkészült a kiságy és a komód is teljesen és az egyik keskeny polcos szekrény, este azokat is felteszem a közösbe. Annyira furcsa érzés, hogy ott áll egy kiságy a szobában!!!!!!

- budabo: nekem a brandon outlet nem jött meg :(

- elif! Gratulálok! Nagyon-nagyon ügyes vagy! A takaró is gyönyörű!
- ger.zsuzsi: imádnivaló a mamusz!

na csak sikerült azt hiszem mindenkire reagálni :) Akit esetleg kihagytam, elnézést!!!!! most pedig vár a munka :)

KépKép
hugic

Szia Mindenkinek!!!

Végre eljutottam odáig, hogy készítsek képet magamról, nem mintha olyan nagy élmény lennék éssss feltettem a közösbe!!!! CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK ajánlom, hogy meg is nézze!:)))))) Na meg beszúrtam gyorsan egy képet a két nagy gyönyörűségemről, legalább ők nem elrettentőek!

Tegnap még folytatódott egy kicsit a rosszabb közérzet, olyan furán éreztem magam, fura volt a szám, kicsit megduzzadva, kicserepesedve, szúrt is, a vérnyomásom is szórakozott egész nap, fel-felugrált, egész kb 150 ig, a per nem volt magasabb a szokásosnál. Ja + észrevettem 1-2napja némi bokadagadást is, napközben is, nem csak este. Bepánikoltam, de ma reggel úgyis a vérvétellel, vizeletleadással kezdtem, csütörtökre kiderül, hogy van e gond a vizeletben ( fehérje stb...) + végre tenyésztést is vettek, az meg csak jan.elejére lesz meg. Az utált bacik remélem eltünnek, mint már írtam róluk....

Te jó ég, milyen szívósak a kisbabák, 400 g, nagyon picike, kb 6 hónaposak lehettek a születésüknél? Botikám kb 550-650 g volt okt. 7-én. Belegondolni is iszonyat...brrrrrrrrrr
A másik pedig akit írtatok, hogy 30 hetesen, hát igen vannak még csodák!! Szerencsére!!!

Lányok beugráltam tegnap is a decemberi kismamákhoz olvasgatni, olyan izgi már jó néhányan túl vannak a szülésen, csupa babahír az egész topic!!!! kb 4-5 hét és megkezdjük mi is!!!!:))

Elif nagyon cuki a kiskabátka, ügyes vagy!!! Én már kb 10 éve nem kötöttem egy sort sem, pedig régen imádtam, már nincs hozzá türelmem! Öregszem valószínűleg!

Nálunk a mozgások igencsak átváltottak, olyan mintha kiszakadni készülni időnként a hasfalamon keresztül. Nagyon vad, néha még fáj is.

A mai storymat majdnem elfelejtettem leírni Nektek::: reggel a laborban azt hittem elájulok, egyszerűen nem voltam képes megtölteni a vizeletes pohárkát, kb fél órán át tornáztam, vizet engedtem, ittam, soha nem hittem volna, hogy ilyen problémáim is lesznek valaha. Máskor bezzeg ha kell ha nem! Hát persze a körülmények, nem ülök rá ugye, már jó néhány perc után remegett a lábam, aztán a stressz, hogy mikor már végre....... na meg becélozni így!!:))))))))) nehéz szülés volt a végén!::)))
bocsi a hülye témáért
andi

Kép
kaandi

Helló Csajok!

Még mindig csak rohanó üzemmódban, majd jövő héttől talán már jobb lesz a helyzet. Mindenre sajna nem tudok reagálni, azért néhány dolog:

Amy: örülök, hogy jól sikerült az utazás, és minden rendben volt :)

A Brendon-outlet nálunk sem jött be.

Dina, Iricc, Yve: örülök, hogy nálatok is minden oké, jó, hogy néha azért tudtok írni!

Tali: nekem is jó a Váci úti Brendon, meg az ötödike is, azon belül nekem mindegy az időpont. Tök izgi, úgy látom leszünk egypáran!!

Gyors helyzetjelentés rólunk:

Én mostanában egész jól vagyok, szerencsére a hátfájásom kb. egy hét alatt elmúlt, lehet hogy csak egy megfázás volt, vagy valami hasonló. (Mindenesetre gyorsan lekopogom, nehogy visszajöjjön). Az éjszakákat továbbra is végigalszom, csak annyi a különbség a régi énemhez képest, hogy 1/2 6-kor minden nap kipattan a szemem, így az ébresztő a telefonon gyakorlatilag elvesztette a jelentőségét :)

Törpe nő ezerrel, épp tegnap mérte meg a párom a karcsú derekamat, kerek 90 cm :? Igazi manöken-alkat nem?

A héten még húzom az igát, aztán jövő héttől otthon tengetem majd napjaimat.

Szép hetet mindenkinek, és vigyázzatok magatokra a nagy karácsonyi tömegben!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

aaaaaaaaaaaaaaaaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.20 14:03-kor.
Vendég

aaaaaaaaaaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.20 14:03-kor.
Vendég

Hello Babanyul!
Érezd Te is jól magad! Nem vagyok régi motoros itt én sem!:)
andi

ui: az eredeti dátumom nekem is, mint nálatok!:) azóta lefaragtunk 1-2-3 napot, tehát febr.6. a fogantatástól számítva legalábbis, mert a menses szerint még mindig febr.9 (máj.5)

Kép
kaandi

Sziasztok!

Babanyul: üdv közöttünk! De jó, még egy kislány :D ! Majd írj magadról!

Zümis: gratula a vizsgádhoz! Remélem Zsó már jobban van!
A volt nődokis sztori jópofa, de igaza van! Iricc anyukájának is el lehetne mesélni :oops: !

Budabo: az Astit nekem is ajánlották, bár mi nem voltunk még ott.

Elif: nagyon szép kis kabátka!

Amy: épp tegnap este jutottál eszembe, h vajon hazaértetek-e már és minden oké-e.
Örömmel látom, h igen!

Kaandi: szép nagy pocid van, és helyesek a fiúk! Miért nem próbálod otthonról vinni a vizeletet? Az orvosod tud ezekről a tünetekről? Nem rémisztgetni akarlak, de ezek a toxémia tünetei.
kreiszi

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.20 14:04-kor.
Vendég

Kreiszi köszi a "bókot"!:))) hát sikerült ekkorára növeszteni megint! sajna.
Igen, tudom én is, ezért most ezerrel mérem a vérnyomásom naponta többször is, még orvossal nem beszéltem, gondoltam 1-2 napot várok. Na meg ma voltam a laborba, az eredmények meg csüt.ön készen lesznek, remélem nem lesz a vizeletben fehérje, akkor ha nincs talán nem toxémia gyanus!??? legalábbis én így tudom. figyelem magam rendesen, de a számmal ma minden rendben, a bokám sem dagad, akkor is csak minimálisan, de volt puffadva. Sokkal jobban is érzem magam, mint az elmúlt 2 nap.
Na panaszt befejezem, azért KÖSZI a törédést!!!!! jól esik!

Nyuszi akkor megint többen vagyunk a környékről! Dél pestibe szülsz Te is?

Kép
kaandi

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.20 14:24-kor.
Vendég

Beszéltem a barátnőmmel és szerencsére a körülményekhez képest jól vannak. A következő történt: szerdán volt némi mvíz szivárgás, de nem volt biztos benne, hogy az, így csak figyelte magát, utána két napig semmi. Szombaton megint és akkor ment el az orvoshoz. Sajnos vmi bakteriális fertőzés a ludas, amiatt repedt meg a burok :( Egyenlőre még pontosan nem is tudják, hogy mi, mert egy hét alatt készül el a tenyésztés. A László kórházban vannak egyébként (a PIC és a gyerekágy két külön épületben!, császáros sebbel télvíz idején nem egyszerű átcsoszogni, persze lift sincs és az első emeleten laknak mind a ketten...) A pici először lélegzett, de egy nap alatt elfáradt és inkább gépre tették, hogy pihenjen, meg a keringése sem az igazi, de talán 1-2 nap és beindul a tejecske, hátha az majd segít neki!
Ő már csütörtökön hazamehet, de a baba még hetekig az újszülött osztályon lesz...otthon várja a 19 hónapos nagyfú, éppen az építkezés finisében, költözniük is kell, a villanyszerelő egy hónapja csak hitegeti őket, szóval van elegük...de a lényeg most, hogy Rajmi megerősödjön minél előbb és hazamehessenek!!!
Elmentem ma nekik venni pár rugit, ilyesmit, hogy ne kelljen még ezzel is foglalkozniuk, mert a költözés miatt dobozokból élnek...vettem 1-2 44es méretű kisruhát, annyira iszonyatosan picik!
Megy a drukk nekik a társaságból, gondolhatjátok! Aranyosak vagytok, hogy ti is érdeklődtök!

Kép
Kép
abencze

elif: nagyon ügyi vagy!

amy: jo hogy ujra itt vagy!

babanyul: üdv itt köztünk!

az éjszakám ismét nem volt leányálom és azt hiszem a férjemet kezdem kiakasztani. szerintem elviselhetetlen vok néha, szegényt nagyon sajnálom. de mindig szoralmasan bocsánatot kérek :oops:
nagyon fáj a fejem is pedig már bevettem gyogyszert is. nem tudom mi van de ugy érzem magam mint egy kicsavart mosogatorongy.

Kép
Kép
nicko

Sziasztok!

Ritkán tudok írni, de nagyjából igyekszem követni az eseményeket.

Üdv minden újnak!

Az 5-i találka nekem is jó lenne, a délelőttre vagy kora délutánra szavaznék, utána mennem kell a suliba.

Kaandi! Olvastam a kiírási dátumokat, én már végképp nem értem. Nálunk is a febr. 6 és 9 játszik, a doki 9-et mond, az összes kalkulátor 6-ot. Az utolsó menstruáció máj. 2-án volt, ami pénteki nap, a heteket is pénteki fordulóval mérem, nem értem, hogy a doki forgatós naptára miért hozza ki a 9-ét, ami egyébként hétfő. :shock:

Pénteken már nem dolgozom, Erika, Zsufi, végre mi is eljutottunk idáig. :lol: Nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem azért elég fura, hogy vége...

Andus! Jobban vagy már? Sokat gondoltam rád, olyan sok szempontból hasonló helyzetben vagyunk. Száva szereti a sulit?

Kép
mist

Andi! Mindig szörnyű az ilyesmit olvasni, már az is iszonyú lehet, hogy az embernek a két gyereke között kell osztódnia, hiszen a nagy is olyan kicsi még... Szurkolunk nekik!

Kép
mist

Sziasztok!

Bocsi az eltűnedezésért, dehát... :oops:
Rengeteg a dolog. Főleg azért, mert igyekszem kihasználni a napokat, hogy minél többet legyek Majával, amíg még csak lehet. És minél több helyre is eljussunk vele, hiszen szegénykémre lassan közösség megvonás vár. Úgy sajnálom emiatt. Azért amint lehet, megint megyünk csiri-biri tornára, zenebölcsibe stb. Most hordozó nézelődőben vagyok, és találtam egy elég jót is, mai-thai típusút. Csak eléggé húzós áraik vannak.

Igyekszem olvasni is titeket. Olyan izgi, és egyre izgibb. Már alig várom, hogy beinduljon a babaeső. Mert jó pocak fotókat nézegetni, no de édes drága csomagokat még inkább.
Látom, mindenki már kezdi óriásira növeszteni a pociját. Még jó, hogy itt a karácsony, így még egy utolsó nagyokat is lehet enni... már akinek, mert ugye mi szegény cukrosak... de azért biztosan nekünk is csurran cseppen. :lol:

Nagyon vigyázzatok magatokra, még akkor is ha most nem csúszik kinn semmi sem. Most minden mozdulatot meg kell gondolni már, és óvatosan az előkészületekkel és úgy egyébként is!!!!!

Igyekszem sűrűbben jönni, de nme ígérek semmit. Kitartást!!!! Már csak... ??? 50 körüli napok???

Kép

Kép
b79andi

Most néztem a táblát, és meg kell állapítsam, hogy rajtam kívül senki nem szül a Jánosban. :cry: Bezzeg a Margitban!!! Lehet hogy ott meg februárban egy mini babatali is lesz? :roll:

Kép

Kép
b79andi

No és más kórházak is eléggé népszerűek.

Most már dugulok, nem tudom miért részletekben írok??? Talán túl terhes vagyok már! :roll:

Kép

Kép
b79andi

Zsuzsi, az ultrahangos nézne nagyot, hogy ott rugdal bent a kismanó egy kiscipővel a lábacskáján :lol:

Örülök neki, hogy nálunk kisebb-nagyobb riadalmaktól eltekintve mindenkinek szépen fejlődik a kis csemetéje, és mostmár elértek a babáink abba a korba, hogy ha (ne adj' isten) valakinek valamiért korábban kéne szülnie a tervezettnél, már elég stramm kis manócskák, hogy ne legyen emiatt bajuk!

Abencze, sokszor eszembe jut a barátnőd a kisfiával (mostanában hiperérzékeny vagyok az ilyen történetekre...), írj majd néha róluk, hogy hogy vannak, remélem, mielőbb egészségesen lesz otthon az egész család!

Itt volt ma délelőtt anyucim, mézeskalácsot sütögettünk együtt :D olyan jó volt! utoljára tök picike kislány voltam, mikor ilyesmit csináltunk, és most nagyon jó volt egész délelőtt együtt sürögni-forogni, meg beszélgetni :D

Amy, de jó, hogy jól sikerült a pihenés! :D

Babanyul, welcome, szívesen látunk :) látom, kislányt vártok, és Szonja lesz :)

Mist, nekem is az utolsó május 2-án volt, és a nődoki febr 5-ét mond, a védőnőm meg 6-át. Szóval szerintem csak elnézte a dokid a forgatós naptárját... Huhú már csak 3-szor kell bemennetek a melóhelyre, de jóóó :D Hát elsőre nekem is furcsa volt a gondolat, deez ugye a harmadik hét, hogy itthon vagyok, és hamar megszoktam :wink: jó végre olyan dolgokkal foglalkozni, amikkel van kedvem! :D

KépKép

KépKép
stelly

babanyul: üdv közöttünk, én is eléggé új vagyok a topicban és itt csupa kedves kismama támogatja egymást :)

abencze: mennek a drukkok a barátnődnek és a picúrnak! 44es ruha... te jó ég.... az nagyon picike

Lányok! EL kellene érnem a dokimat időpont miatt, de sajnos nem veszi fel... azon gondolkodom, hogy mi van ha valami gond lenne, vagy elindulna a szülés? küldök neki smst: hé dr Úr asszem szülök, hívjon vissza, vagy hogy van ez vajon?

Na ezt majd meg kell beszélnem vele, mert ez nem az első alkalom :(

:oops:

KépKép
hugic

ó és mégegy: mondjátok kérlek, hogy semmi baja nem lesz a manómnak, mert az irodában gázcső karbantartás volt és most gázszag van.... :( :roll:

KépKép
hugic

Sziasztok!

A szemem... háááát... most már a másik is begyulladt. De cseppentek szorgalmasan!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem már tényleg terhes ez a terhesség. Semi és sehyogy nem jó, mindig fáj valami. AMi a legrosszabb, hogy sokat keményedik a pocakom. De annyira, hogy nagyon kellemetlen.

Kép

Remélem látszik a tegnap esti pocakom.
Szeretnék már január közepén szülni! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok.
Holnapra terveztük az Astit, de ma a Tescoban vettem egy édi kocsikabát szerűséget, úgyhogy nem hiszem hogy kimegyünk. Reggeltől kora délutánig csavargás volt és már nagyon elfáradt a pockom, szúrkált is...úgyhogy holnap valami kis laza mászkálás lesz csak.
Üdv babanyúl.
budabo

Stelly!
Az ő forgatósa következetesen ezt mutatja, ezért nem értem. Nem, mintha nagy jelentősége lenne, január végén már úgyis készenlétben leszünk. :lol: Nem bánnám, ha a szülinapomon születne :D .

Teszek fel végre egy pocakos képet, a tegnapi céges buli készült.

Kép
mist

Ja még annyi, hogy Bp.III.ker.Bécsi úti Tescóban nyílt - igazán pénteken nyit - egy Kenguru bolt. Nem tudom hogy valaki vágyott-e olyan szoptatós székre mint amit a Brendonban lehet kapni -Hauck - a fa változat, Brendonban 60 000 Ft. Ebben a kenguruban -máshol nem tudom- most totál hasonló 45 000 Ft. :oops: Pénteken vettük meg a Brendonban, de hát így jártunk. Így is hónapokig vaciláltunk hogy legyen vagy ne legyen. Na mindegy ha valakit érdekelne. :roll:
budabo

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.20 14:24-kor.
Vendég

Hol lesz a tali január 5-én?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!

Hú, elszált minden amit írtam! :evil:

Ma meghozták a babakocsinkat, apa már össze is szerelte, jól kitologattam magam a lakásba! :lol:

Találkozó: Nekem jó a helyszín, valószínűleg úgyis kocsival elvisz a párom!

Brendon Outlet nekünk se jött be! :?

Elif: Hát ez csodaszép! Irigylem a kézügyességedet! :oops:

Iricc: Nehogy bevállald egyedül a nagybevásárlást :!:

Abencze: Továbbra is nagyon szorítunk a barátnődnek és a pici fiúnak!

B79andi: Örülök, hogy minden ok Nálatok!

Hugic: Várjuk a bútorképeket! :wink:

Amy: Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat, biztos nagyon szép lehetett!

Babanyul: Üdv közöttünk! :lol:
Ijesztő lehetett a vérzés nagyon :( , vigyázz Magatokra nagyon!

Julcsi: Neked is nagyon rendes férjed van! :D

Dina: Szép nagy pocak! :lol:
zsu83

kangu: hehehe :D
Nekem pont az a parám, hogy beszaladok apjukkal 3szor a kórházba, azzal a felkiáltással, hogy szülök, és az tök ciki lesz, ha hazaküldenek, hogy nemis.... Mert ilyet azért hallani....
Aztán apjuk negyedszerre már nem akar majd elindulni!! Persze ez még így is megtörténhet!! :)

Elif, Zsuzsi: olyan cuki cuccokat csináltok! A mamusz pl. zabálnivaló, és lehet, hogy a te pici babádra jó is lesz....(már a Zsuzsiéra...)

Nicko: sikerült végül a 2. uh?

hugic:
nekem tetszik az sms-es megoldás!

Annyi mindenre akartam még reagálni, de most önző módon kis életem nagy tragédiáit kell megosztanom veletek. Amin amúgy viccet félretéve kicsit kiakadtam.

Esztikével nem vagyunk jóban. Az éjszaka annyira agresszív forgásban volt, hogy nem tudtam semmilyen alvós pozíciót felvenni. Állítólag ilyenkor már nincs sok helye a mozgáshoz és amúgy is alszik a nap 90%-ában. Na ezt el ne higgyétek!! A borzasztó, hogy ma a védőnéni után elmentem a kötelező 31 hetes UH-ra. És be is igazolódott, amitől az éjszaka után tartottam: basszus a 32. héten megfordult a nyerő pozícióból! Éreztem én éjszaka, hogy gáz a műsor és kicsit tartottam is tőle, hogy a fejfekvésből még átküzdi magát medencevégűbe: így is lett! Nem tudom, mekkora esélyeim vannak még a visszafordulásra, hiszen így is azt mondták, hogy a helyhiány miatt már ez sem nagyon esélyes, de hogy visszamenjen... Majd azért megpróbálom megtárgyalni vele...
De ilyet!! Szóval a tegnapi boldogság mára szomorúság! (Kicsit olyan mániás depresszióhoz hasonlító kórképeket veszek fel....) :)

Bocs a siránkozásért, de erre nem számítottam!

ladmon

Edina, szerintem ekkora pocival te tuti januárban leszel 3*-os anyuka. :lol:

Velem minden rendben, lefoglal a pakolás! :?
Holnap go doki... Megnézem a képeket, aztán megyek is!

Elif, édi a kisruci! Gratula!

Kép

Kép
gjéti

Ladmon: Hú, Esztike akkor okoz meglepiket! :shock: Drukkolok, hogy visszaforduljon a helyes irányba, van olyan ismerősöm akinek csak a 35. héten fordult be a baba! Ne keseredj el, beszéld meg Eszti babával, és biztos fog rád hallgatni!
Én is elmondom minden nap Bencusnak, hogy ha már megtalálta az irányt, akkor el ne tévessze! :wink: Remélem hat rá az anyai szó! :roll: :)

Gjéti: Pihenj is pakolás közbe!
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?