A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 13:53-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 13:53-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 13:54-kor.
pironya

Piri: szupi képek, jó neked!!!

Merci is sír a porszívótól. Régen, hogy írtam nektek, hogy semmi extra, hagyja az orrát is simán.... hát megfordult a világ! Ha porszívózok itthon, úgy sír hogy csak akkor nyugszik meg, ha kiveszem, és magamhoz ölelem... (az orrát nem porszívoztam nyár óta, arra nem tudom mit reagálna) De végig sírja amig a lakást kiporszívózom!!!!! Az nem kis idő!!! Mit lehet tenni ez ellen? semmit.
kipróbáltam apával azt is ,hogy ha porszívózok és ő fogja akkor nem sír. De apa állandóan dolgozik....

ma esti fürdés elött-közben-után is sikerült nem kicsit szétkaparnia a hasát! :( :( :(
bszilvi25

Piri!!!
Pont tegnap beszéltem egy ikres Apukával és mondta szart se ér,az elemes orr szivo. Csak a porszivos jo.

Kata&Milán

oszman777

Márti nagyon jók a képek, amit felraktál :) Látszik, hogy Tomi tényleg nagyon szereti Kristófot :)
Piri, nagyon meghitt szülinapod volt, és tök jó ajándékokat kaptál! Én tollmániás vagyok :)
Szilvi, az allergia kijöhet úgy is valamitől, hogy már régebb óta használod, és egyszercsak kiütéses lesz tőle :( pl a tusfürdő. Próbáld ki, hogy nem gabit használsz.
Orrszívástól Boni is a mostani náthánál sírt nagyon. régebben csak tiltakozott. Egyébként ha porszívózok, nem sír, csak érdekli mit csinálok.
Brigi. :shock: én is csak ámulok! Marci nagyon erős, meg ügyes is.

Kép

Kép
[/url]
stella40

JÓ éjszakát :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt :wink:

Ma annyira friss leszek, hogy most kimegyek Kristóffal a konyhába és megfőzök :wink:

Menü: gulyásleves, tejszínes brokkolikrémess pennetészta sok-sok sajttal
Kristóf: brokkoli+krumpli+csirkecici :wink:

Remélem ízleni fog neki :wink:
Tegnap vettem még neki cukkinit meg spenótot :wink:
bluebox

Brigi: hogy sikerűlt az éjszakai etetés????????? Felállt Marci, hogy elérje a kajcsit???? :D :lol: Jobban van már??????,

Kata: Milán is gyógyulgat?????

Orrszívás: KATASZTRÓFA ÁLLAPOTOK VANNAK!!!!!!!!!!!!!!!!
bluebox

Jó reggelt!

Piri, nekünk nem porszívós, nem is elemes orrszívónk van. Elektromos, ami mellszívó és orrszívó egyben. A motorja elég erős, mellszívónak nem is tudtam használni...

Az éjszakai etetés tök jó volt!!!! Könnyebb így etetni, mint középállásnál. Szinte ráfeküdtem a keresztrácsra, így még pihenni is tudtam. És csak ki kellett nyújtani a kezemet :lol: :lol: :lol: Gyógyulgat már, csak akkor szívom az orrát, ha nagyon muszáj. Nem fogom naponta 4x szívni, mikor nem is szörcsög, csak kínoznom.

Márti, kész van már az ebédetek? :) A brokkoli gyorsan megfő :wink: Marci holnap kap brokkolit. Ma megeszi a sárgarépa-főzelékének maradékát :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!
Ma én is fitti voltam!
A hálónkaba kiöblítettem a függönyöket,már vissza is raktam és megfőztem a tojást meg a krumplit az ebédhez,márcsak össze kell rakni!Most várom,hogy Zoé ébredjen!Örülnék ha minden nap ilyen turbó women-ként ébrednék!Akkor valószínű meg se kottyanna a karácsony!
Szép napot!
Vendég

Sziasztok!
Ma én is fitt vagyok :) Boni aludt 10-től fél6ig aztán meg fél kilencig :) Épp ideje volt hogy kapjak egy éjszakát, amikor aludhatok pár órát egyben.
Márti én is brokkolis pennét találtam ki mára:D
Én meg valamelyik nap adtam Boninak zöldbabot, ami ebédünkből vettem ki, aztán néztem, hogy 8 hónapostól ajánlják. Nem volt baja tőle.
Brigi, akkor szívjad csak Marci orrát amikor látod, hogy szükség van rá mindig egyre kevesebbet lesz rá szükség. Meg én csináltam, hogy töröltem inkább Boninak párszor, hogy ne kelljen kínozni.
Egyébként az evésen kívül is kelt Marci?
Csiri, ügyes vagy :) Nekem a függönymosás a mumusom, úgyhogy eljönnél ide is kiöblíteni? Csak 350km :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok! Jó reggelt!

Esik ez a fránya eső! :? :? :?
Holnaptól jó nagy lehűlést mond, és péntekre meg havazást. :? :?
(ok tél van, de én utálom!!!)
bszilvi25

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 13:55-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 13:55-kor.
pironya

Jó reggelt!

Piri:ezeket én is kérdezném,érdekelne.
Nekem elég változó.Úgy,hogy nem lát kb. 1 percig van el. :cry: Viszem magammal mindenhova,ami elég fárasztó.A konyhában főzés közben ökörködök neki,mint egy bohóc. :shock: :wink:
Amúgy kézben csak annyit van,amennyit nagyon muszáj,inkább este,ha Apa is itthon van,akkor játszunk többet.

Kép
melike

.....
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 13:56-kor.
pironya

Ma nekem sincs rossz napom :lol: Jó volt a tegnap délután, meg este :wink: A mai napra is jut ám szenzáció: NEM FÁJ A TÉRDEM!!!! Éjjel véletlenül rátérdeltem, aztán ma eszembe jutott, és kipróbáltam. És nem fájt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma én főzök, de csak magamnak. Csirkecombok savanyú káposzta ágyban sütve. a gondom a körettel van, mert szerintem krumpli passzolna hozzá, de 2 pici krumpli van itthon, ilyen időben meg nem javasolja a doki a sétát Marcinak... Szóval lehet krokett, sült krumpli, meg rizs. Szerintetek? :)

Stella, nekem azt mondta a védőnő, hogy már lehet adni zöldbabot neki. Én is adtam, csak egy keveset a krumpli mellé, de olyan sírás volt aznap délután, hogy nem adok most egy darabig. Szerintem attól lehetett...

Éjjel nem nagyon ébredt Marci. A kaján kívül 2x volt szomjas, de amint megitta a mennyiségét, kiköpte a cumisüveget, és aludt is. És nem kapott tejpépet!!! Azért még egy nap kísérletezek vele. Ma meg kiváltom a Sinlacot, mert írattam fel. Kíváncsi vagyok, arra hogy reagál. Köszi a tippet, Stella, valószínű tényleg a tejpéptől nem alszik. Örök hálám :wink:

Nekem Marci elég sokáig elvan egyedül. Kirakom a habtapira, és ott pörög-forog. Megkapja a játékait, és eljátszadozik. Csak figyelnem kell eléggé, mert előszeretettel rohanja meg a virágokat meg a tévéállványt. Most keresek valami kerítést, hogy elkerítsem. Üveg a tévéállvány, nem lenne jó, ha beleesne...

Kézben nekem viszonylag keveset. Estefelé, mikor apja is itthon van, akkor kb egy órácska fürdés előtt. Az, hogy mennyit foglalkozom csak vele, változó. De próbálok napi 2-3 órát minden nap játszani vele. Könyvet olvasunk, tanuljuk az állatokat, meg azok hangját, felfedezzük a lakást (a mosdó és a csap a kedvenc!), birkózunk, tépi anya haját, meg ilyenek :) A délelőtti alvás előtt ki sem veszem a kiságyból, ebédig egyedül játszik, ebéd után kettesben, a fürdés előtt meg hármasban.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nálunk is esik! :evil:

Kép
melike

Azt nem is újságoltam,hogy szombaton úgy néz ki bulizni megyek!
A "sétálós" barátnőm ünnepli a szülinapját.Az a baj,hogy nem nagyon ismerem a barátnőit,de annyira várom,hogy felöltözhessek nőcisen!Nem sokáig leszek,max. fél 2re jövök.

Kép
melike

Melike: érezd jól magad!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2008.12.17 11:23-kor.
bszilvi25

Sziasztok!!!
Ma amit főzök,leirom nektek.
Mi idádjuk.
KAPROS KUKORICÁS TEJSZINES CSIRKEMELL,kizárolag nokedlivel.
40-50dkg cs.mellet elöző nap fel csikozod. Étel tároló dobozba,aminek fedele van bele rakod.So,delikát,most száritott kapor(fél csomaggal szoktam bele rakni),5 gerizd fokhagyma,kb 1dl olaj. Össze kavarod.Ezt hűtöbe rakod hagy érjen össze.Másnap,Fél fej hagymát felkockázol,pörköltnek,olajra rádobod,disztolod,rádobod a kapros hust,kifehérited. Mikor kifehéredett,a kapor másik felét rá öntöd,0.33-mas oké tejszinnel felöntöd. Főzd fel!
Addig tegyél fel vizet forrni nokedlinek.Mikor felfőt a tejszines cs.mell,akkor rakj bele egy doboz csemege kukoricát.Kb.3 percig főzd kavargasd. Mikor kész huzd le a tűzről,és ha kész a nokedli,boritsd rá. Kavard össze,ISTENIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!
Főlleg másnap mikor össze érik.
VIGYÁZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak nokedlivel jo. Tésztával,krumplival szar.
És csak öszze kavarva az egészet fini!!!!!!!!!!
Jo étvágyat!!!
Csináljátok meg.!

Vacsora:Tojás krémes kenyér.

Kata&Milán

oszman777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 13:56-kor.
pironya

Kata, én azt hiszem, kihagyom. Utálom a kaprot :( Viszont a tojáskrémet imádom :lol:

Melike, de jó Neked!! Jó bulizást! Apa is megy? vagy Máté addig apával lesz? Vagy ki vigyáz rá ilyenkor?

A térdemre vigyázok, csak januárban megyek tornázni, addig pihentetem. Most is felpakolt lábakkal, ölemben a géppel babakerítést keresek, pedig már ideje lenne elkezdenem főzni :?

Ha már időjárási körkép van: nálunk is esik általában. Most épp nem, de 10 perc szünet szokott lenni

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!!! Sogor UTÁLJA a kaprot,és ezt meg eszi. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Itt hétágán süt a nap Csajok!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Kész vagyok mindennel :wink:
Még almakompótot is csináltam Kristófank, de most megint sztrájkol kajaügyileg :wink:
És annyira fincsi lett a brokkoli+krumpli+csirkecici :wink: Remélem, azért abból enni fog :wink:
bluebox

Mikor mondom a páromnak hogy olyan kajcsit csinálok amit a csajok ajánlottak,azaz a ti receptetek. Akkor mindig örül. Hékás,sajt leves,és csiri,bacon szalonás mája. Ezeket csináltam eddig.

És mind bevált,tuti jok.
:lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Márti az fini baba kajcsi.
Imádjuk mi is.
Én most főztem Milánnak,krumpli-répa-cukkinit,és rakok bele gesztenyét.
Ha alszik,mindig elöre meg csinálom a kajcsiját,és azzal várom a mikroba. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Én rakott krumplit csináltam!

Kata!kapor miatt nálunk is lőve a kaja,de nem hangzik rosszul!!

Melike!jó bulizást!

Zoé is elvan egyedül amióta aktivizálta magát mozgásilag bent a szobájában eltekergőzik!Ha nyűgös,kihozom az etetőszékbe és elvan amíg tüsténkedek a konyhába!Nálunk napközben már minden okés,viszont az esti elalvás katasztrófa LETT PÁR NAPJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

További szép napot!
Vendég

Rágerjedtem a forraltborra......van itthon fahéj,szegfűszeg,citrom,cukor....csak bor nincs!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Ja!És itt nem esik! :wink:
Vendég

Köszi csajok,de csak szombaton megyek,nem most.
Igen,Piri,éjjel kettő.Az a buli felnőtteknek,nem?Apa vigyáz rá addig.Végülis aludni fog,úgyhogy nem nagy vigyázás kell.

Kép
melike

Lányok!!! Én ugy gondoltam adok Milánnak őszi barit.
Csak nincs már fagyoba. Konzerv van. Lemosom jol a levét,és tumixolom. SzerinteteK,,???

Kata&Milán

oszman777

Na most nagyon jól viselkedett Máté amíg megcsináltam a tojásos nokedlit meg a salátát.Ő beszélt én hallgattam. :lol:

Kép
melike

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Melike! :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

hogy csinálod????
kurva rég ettem.

Kata&Milán

oszman777

Kata: nem adnék konzervbarackot, tartósító van benne :cry: Inkább csinálj Te is almakompótot :wink: Alma, őrölt szegfűszeg (lehelletnyi), fahéj(lehelletnyi), vaníliáscukor :wink: Megpároltam, összeturmixoltam, és isteni lett :wink:
bluebox

Szerintem én sem adnék Kata.Mit hogy csinálok?A tojásos nokedlit?Nokedli (az még megy? :lol: )és sütök rá tojást,mint ha rántottát csinálnék és összekeverem.Én így csinálom.

Kép
melike

Csak ennyi?????

Kata&Milán

oszman777

melike! pofon egyszerü. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Multkor azért kérdeztem hogy kinek mi van a teás cumis üvegen,(milyen fej????)
Mert én rá raktam a csőrös cumi fejet. Imádja. Aventes. Az 1 esből ugy szivta már hogy a homloka is behorpadt :lol: :lol: :D :D :o :o
A varilost meg nem szerettük 1-2-3-mas.Utáltam. Sötétbe keresni hol a 2es,ha nem ugy tartottam ömlött.

Kata&Milán

oszman777

Mi még 1esből eszünk.Nekünk jó.Csak a gyümilevet issza variálhatóból.
Megyünk hamizni aztán séta.Kiderült az ég.
Megnézem hol lehet leadni ruhákat.Van pár jó állapotú,de nem használt ruhánk,cipőnk,odaadnám valamelyik szervezetnek.

Kép
melike

milyen az a variálható??? :oops: :oops:
Melike: ment pü! mi is megyünk lassan sétálni. Egyenlőre Merci alszik.
bszilvi25

Ancsika, Andóca és a többiek: hol vagytok???
bszilvi25

Mi már meg is jöttünk a sétából :) Szerencsére elállt az eső, hideg sincs, a szél sem fújt. Jó volt :lol: Most nyüglődik, nem akar aludni, de hulla fáradt. Most már kivárom, hogy elaludjon, aztán én is ebédelek.

A variálható cumi nekünk sem jött be. Nekem tök mindegy, hogy állítottam, ömlött belőle a lötty... Csőröst próbáltam, de az még nem tetszik neki...

Én ma meggyes rizst gondoltam uzsonnára. Bár lehet, hogy a banán meg a répa mellett nem kéne rizst adni, nem? Na sebaj, majd sütök egy kis sütőtököt neki :lol:

Tojásos nokedli??? Nem rossz ötlet... kár, hogy utálok nokedlit szaggatni. Azt anyóssal szoktam intéztetni :wink: Pedig nagyon ennék már én is... De most megfőztem megint 3 napra, így csak Marcusnak kell majd kotyvasztanom

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!!

nálunk is esett az eső, olyan borongós van.
ma megkóstoltuk az alma-krumpli párost.jobban bejött mint az alma, vagy a barack.
Miru is elvan délelőtt,, délután már jobban igényli a foglalkozást.
mi is csőrösből teázunk.a teát is csak nem olyan régóta fogadja el,és cumisüveget nem is próbáltam.
mia nem jelentkezett.
megcsináltam az msn-em

Kép
Kép
eyi

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 13:57-kor.
pironya

Mi is megjöttünk.Jó idő volt.
Piri:én holnapra várom az ülést.Fénykép?Kipróbálta már Csongi?

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?