Mist, neked is szépen alakul a pocakod
Ladmon, sajnálom, hogy Esztike ilyen kis rosszcsont! Mi Eszterek már csak ilyen önfejűek vagyunk

de komolyra fordítva a szót, tudsz neki segíteni, hogy "meggondolja" magát. A jógaoktatóm mutatott egy pozíciót, amivel elvileg arra tudod befolyásolni, hogy fejjel lefelé forduljon. Nagyon egyszerű: terpeszbe állsz (vállnál valamivel szélesebb, de nem nagyon), előrehajolsz, és a kezeiddel megtámaszkodsz elöl, nem kell nagyon közel, szóval úgy, hogy kényelmes legyen. Súlyod próbáld meg nagyjából egyenletesen eloszlatni a kezek és lábak közt. Lábak lehetnek hajlítva, fej lelóg. Maradj így ameddig még nem esik rosszul, és ismételd meg naponta párszor.
Hallottam még olyan módszert is, hogy háton fekve popsi alá párna, itt is az a lényeg, hogy ellenkező irányba lóg a pocid, mint ha mondjuk állsz. Illetve ott van Mist lámpázós módszere: zseblámpával bevilágítasz neki, és elvileg odanyomul, mert érdekli a fény
Ne hagyd magad kiakadni, még van majdnem két hónapja a kisasszonynak megtalálni a helyét!
(ja amúgy főnöknőm kislánya az utolsó héten (!) fordult be fejjel. Mondta, hogy nem volt valami kellemes érzés, de megoldotta a baba)
Tali: ketten is írtátok, hogy inkább valami könnyen megközelíthető helyen lenne jó - a Brendon Café a Váci úti Brendon mellett van, tehát a Gyöngyösi úti metrómegállótól nagyjából 3 perc séta - szóval szerintem az elég jól megközelíthető

(mármint nekem tökmindegy, mert ha már bemegyek a városba, mindegy, hogy melyik irányba kell elinduljak, szóval felőlem lehet belváros, vagy bárhol, ahova a BKV elvisz)
Nicko, igen, Algopirint szabad szedni, csak nyilván mértékkel. De gondolom, amúgy sem terveznél egy dobozzal magadba lapátolni
Ladmon, gátmasszázsra érdemes apát bevonni nyújtózkodás helyett

egy aromaterapeuta csajjal beszélgettem erről, és azt mondta, hogy érdemes vele szórakozni, mert csak akkor vágnak, ha tényleg kell (szóval nem nyiszálnak mondjuk mielőtt még elkezdenél kitolni), és az olajas masszázs segíthet annyit, hogy rugalmasabb legyen ez a terület. Így lehet, hogy megúszod a vágást, vagy kisebbet vágnak. Nem tudom, mi szerintem fogunk vele vacakolni, de ha végül vágnak, nem fogok összezuhanni