A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Gyémánt?! :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Ha nem is gyémánt, laptető lett!!!! :lol: :lol: (csiszolt kristály szerintem)

Kép

Kép

*puszedli*

Biztos Swarovszky :lol: :lol:

skrisz72

Szezso!
Nagyon-nagyon-nagyon és még annál is jobban szorítok Nektek holnapra!!!! +++++++++++

Kisbuta!
Neked is nagyon drukk az uh-hoz!!!! És látom már be is tötötted az 5. hetet. :wink:

Puszedli!
Nekem is ilyenek a töméseim. :wink:
Mi még nem vettünk meg mindent, csomagolni se csomagoltam. :oops: De már tudom mit sütök. :lol:

Én ma egész nap tanultam, már amikor nem aludtam el. :oops: :lol: Pénteken reggel vizsgázom, szorítsatok, mert a tanulást nem vittem túlzásba. Azért elmegyek, hátha szerencsém lesz. :roll: :lol:

KépKép
zsófikukac

[quote="skrisz72"]B írta:skrisz72iztos Swarovszky :lol: :lol:

Nem, mert azokról azt hallottam, hogy kiesik a keretből a kő, elég hamar.

Zsófi: és mit?

Kép

Kép

*puszedli*

Büntetőjog 2. Büntetések és intézkedések, nagyon izgi. :lol:

KépKép
zsófikukac

Mabe, gyönyörű eredmény az 5, hányat fogsz visszakérni? Köszi az infokat az LH tesztekről!

Puszi, szépen mutat a fogékszer a szép fogsorodon! :)

Vettünk még ma egy-két ajándékot, mostmár azt hiszem, minden megvan. Én hamar be fogom őket csomizni: karácsonyi ajándéktasakokba! :wink:

Tesztek: A barátnőm postázta az első adagot (olyan sok az egész, hogy a második adagot holnap adja fel) Tücsinek, Allénak, Katicának és Szezsonak! Úgyhogy álljatok lesben, ki csenget kétszer! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mabe!
Továbbra is drukkolok az 5 kis Manónak!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Rana: köszi.

Zsófi: a mit? kérdéssel a a mit főzölre gondoltam! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Nincs időm visszaolvasni.

Mabe, Szezso és akinek kell drukk!
Estike, pajzsmirigyed javulására drukk.

Zsófikukac, szívből gratulálok!

babaimádó
Kép
babaimado

Megcsináltattam az altatáshoz a belgyógyászati vizsgálatot és eltérések vannak a papíron, de nem értem. Tud valaki segíteni?
Azt értem, hogy a vérlemezkékre vonatkozik, de összességében ez mit jelent?
Az eltérő értékek:
Norm.tartomány:
PDW 18,3 9-14
MPV MPV 13,2 8-13
PLCR PLCR 51,3% 15-35
LYM%Lymph% 41,6 20-40

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi!
Látod Nekem csak a tanuláson jár az eszem. :lol: :oops: :lol:

Sütök: mogyorós pogácsát, mézeskalács figurákat és egy csokis-szárítottgyümölcsös-mandulás sütit.

Szenteste nálunk eszik az egész család, akkor halászlé lesz, aztán hideg sültek: pulyka, kolbásszal töltött karaj és mézes kacsamell, francia, tojás és krumplisalival. :wink: Desszertnek, narancsos csokihab.

KépKép
zsófikukac

Zsófi: ejha! Ezt nevezem menünek!!!!!! Kép Aztán csak lassan, komótosan, ne feledd, kismami vagy!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Zsófi, 66 karácsonyi sütemény? :wink:

skrisz72

Puszi!
Hát nem mindent én csinálok ám, halászlét az uram, akacsát a tesóm, a franciasalátát anya, szépen kiosztottam ki-mit segítsen. :lol: Én meg dirigálom őket. :lol: Sütiket pedig egyesével csinálom, minden nap egyet. :wink:

Baba!
Sajnos én nem értek hozzá. köszönöm.

KépKép
zsófikukac

Skrisz!
Igen! :lol: Ugye milye szép az a könyv? Most vettem. :lol:

KépKép
zsófikukac

Én már évek óta abból sütök karácsonykor. :lol:

skrisz72

És finomakat választottam? :roll: :lol:

KépKép
zsófikukac

Igen. Az egyik kedvencem a florentin szelet. Macerás, de megéri. A diós kocka is nagyon finom.

skrisz72

Diót nem szeretem, ezért gondoltam a mogyorós pogácsára. Az meg nem baj, hogy a florentin macerás, szeretek pepecselni, főleg Karácsony előtt. :lol: És már unom kicsir a szokásos sütiket, ezért gondotam újítok.

Te miket sütsz idén?

Én jó éjszakát kívánok Mindenkinek, álmos vagyok. És még az utrót sem tettem a helyére. :roll: :lol:

KépKép
zsófikukac

Gyümölcskenyeret, mézeskockát, meg amit még apa rendel. :lol: :wink: Még nem döntöttem el. A menüt sem tudom még. Kicsit le vagyok maradva.... :oops:

skrisz72

Baba! Ezt találtam a neten:

PDW, Platelet distribution width
referencia tartomány:9-13 fL
A vérlemezkék méretének a különbözőségét méri. Tehát, ha a legkissebb és a legnagyobb vérlemezkék között nagy a különbség, akkor a PDW nagy lesz és ha a legkissebb és legnagyobb vérlemezkék között kicsi a különbség, akkor a PDW is kicsi lesz.

MPV: Vérlemezkeszám. A vérlemezkeszám a vérlemezkék száma adott mennyiségű vértérfogatban. Csökkenése kóros vérzéses, emelkedése érelzáródással járó folyamatra utalhat. Az átlagos vérlemezke-térfogat (angolul Mean Platelet Volume – MPV) egy, az automata által kiszámított, vérlemezkék méretét jellemző érték. A fiatal vérlemezkék nagyobbak, ezért az emelkedett MPV-érték fokozott vérlemezke-termeléssel járó állapotra utal. Az MPV a csontvelői vérlemezke-termelésről szolgál információval az orvos számára.

LYM: lymphocita, fehérvérsejt.

A PLCR-t sehol sem találtam. :?

De azért ne aggódj, nem vészesek ezek az eltérések, akármik is ezek. Orvossal nem tudsz beszélni?

De Baba, ez a sokminden mind a punkciós altatáshoz kell???? :shock: Nekem semmi ilyet nem kértek és nem néztek! :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ááááááááá :twisted: Dr. House-nak új hangja van!!! :twisted:

Kép

Kép

*puszedli*

Hali!

Nekem 18.cn, reggel fél 6-kor 36,4. :shock: A pg tegnap is ma is páfrányos...sztem sok az lh-m már pár napja, tuti több petesejt érett és nem repedtek meg. :? Doki ma nem ért rá uh-ra, holnap ráérne de sztem nem megyek mert úgyis megyek pénteken Debibe.

Pusz mindenkinek!!! :D
vizkriszisback

Baba! A plcr talán plazma kreatinin, és a vesefunkciót jellemzi. De nem biztos.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszi, DR House-nak MEGINT új hangja van???? :shock:

Vkrisz, a páfrányt nem az ösztrogén okozza? :roll: UH-ra jössz Db-be pénteken???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vkrisz, teljesen páfrányos a PG-d, vagy csak részlegesen? Szted a teljes páfrány az tuti pét mutat közeledni (vagy épp zajlani)??? Amúgy kísértetiesen egy hajóban evezünk: nekem is full fern volt ma este, LH is + volt tegnapelőtt, de pé nincs a láthatáron se (nagyon kis tüszők, doki szerint legkorábban pénteken repedhet meg a legnagyobb), akkor meg mire ez a sok páfrány?

Na megyek én is, mert jelenlegi és leendő kismamik mind kidőltek. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csajok, köszi a dícséreteket, átadtam az illetékesnek :lol: . Bár már nagyon klassz lenne, ha a karomban tarthatnám Julcsit, azért még jobban örülnék, ha maradna odabent jövő év elejéig.

Mindenkinek mennek a drukkok tüszőéréshez, punkcióhoz, ET-hez, vizsgához, jobbuláshoz, karácsonyi bevásárláshoz, sütéshez-főzéshez ....................

Kép
petne

Rana

Hát én nem tudom miben higgyek:13. nap körül is full páfrányos volt, szúrkált is a hasam rendesen a 14-15. napon...már nem is tudom pontosan, szóval azt gondoltam, hogy tuti megvolt a pé...de a hőm nem támasztja alá kicsit sem. :shock: Pedig tudjátok, hogy az én hőm ilyenkor már 37,1 és 37,3 között szokott lenni. Sztem a pg az LH-t mutatja ki...de utánanézhetek.Hát tegnap megpróbáltam lentről kenetet venni a pg-hez...hát elég érdekes lett, de mintha páfrányos lett volna...ma reggel már a szokásos módon nyálból néztem és volt rajta valamennyi, meg a du-i 1,5 óra alvás után is....de amúgy tapasztalatból mondom én nem bízok ebben a kütyüben.
Pénteken talizunk vagy mi lesz? :D
Miként lehet neked több tüsződ spontán??? :shock: Ki vagyok mi lesz ebből neked ebben a ciklusban.Remélem több esély a babókra!
vizkriszisback

Szép jó reggelt! :D

19.cn, 5.30 perc 36,8. Alig aludtunk 5 órát, álmos vagyok. :?
vizkriszisback

Puszi, dr. House-nak a régi hangja volt tegnap. Az egy régi rész volt. Múlt héten volt az évadzáró rész. Nem tudom lesz-e egyáltalán több.... Azt mesélte tegnap apa, hogy Németországban az orvosin House filmet néznek, megállítják, és megkérdezik a hallgatókat, hogy ők mit csinálnának. Állítólag ez a sorozat van legközelebb az orvostudományhoz.

skrisz72

Puszi! Nagyon szép a figsorod, és az ékszer sem kutya! :) Az én fogyaim nem szépek, viszont meglehetősen egészségesek, hál Istennek! :P
Szezsó! Nagyon-nagyon szorítok mára!!!!!
Zsófi!Drukk a vizsgához!!!, Menni fog , nyugu. :D Ami a karácsonyi menűt illeti, valóban elég kiadósnak tűnik.
Mabe! Drukkolok az 5 szép manódhoz! Mit beszéltetek meg, kettőt kapsz vissza, három fagyi? Nagyon ügyesen rendezted a dolgokat, tökéletes lesz a karácsonyotok. :lol: :lol:
Baba! Köszi :D
Rana!Megfogadtam a tanácsodat, nem esett nehezemre. :D
Petné!Rendben, akkor drukk, hogy Julcsi még maradjon. Januári babák nagyon békések, aranyosak. Felnőttként pedig szépek, kedvesek, okosak, szorgalmasak, egyszerűen földreszállt angyalok. (Én is január :lol: )
Örök elégedetként: Tobi, Katica, Csibe????????????

Lehet, hogy utolsóból első lettem? Minden ajándékom becsomizva. :D

Kép
estike66

Baba,
NYUGI,
a limfocita csak az egyik fajta fehérvérsejt, ha az egy kicsit magas, annak lehet ezer meg egy oka, nem kell megijedni. Baj csak akkor van, ha az összfehérvérsejt szám (tehát a többi is) magas.

Különben nekem is magas lett legutóbb egy picit a limfocitám, épp akkor mentem belgyógyászhoz is (altatás miatt), és azt mondta rá, hogy azzal nem kell foglalkozni.

Kép
kisbuta

Jó reggelt!

Mai drukkokról sem feledkezem meg.

Kisbuta, mikor lesz meg a népszámlálás eredménye? Délelőtt vagy csak később? Úgy izgulok.

Kép
petne

Petne,
csak később, du. 2-re megyek

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Ma is mennek a drukkok!

Kisbuta :D

Mikor lesz eredmény?Drukkolok!

És a többieknek is!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Kisbuta :D

Már látom. 8) :lol:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Kép
Kellemes karácsonyi ünnepeket és babaáldásos békés, boldog új esztendőt kívánok MIndenkinek!
Vendég

Bella,
már nem is jössz???
akkor neked is nagyon szép karácsonyt és babás boldog új évet kívánok!

Rana, Baba,
a kreatinin a hasnyálmirigy-funkciót nézi, úgy tudom, de ez nem száz, csak apának voltak ezzel bajai (dupla hasnyálmirigye van).
Szerintem egyébként nem nagyok az eltérések, és az az elméletem, hogy a stimu miatt van, mert nekem is stimu után romlottak el ezek az értékek, és csak ennyire.
De BABA, ugye úgyis kell menned még EKG-ra és belgyógyászatra, és ott a doki úgyis szól, ha baj van, nálam legalábbis elég alaposan áttanulmányozott mindent.

Drukkok mennek ezerrel, főleg Szezsónak, aztán meg Mabénak és az 5 kis tüneménynek, Ranának és a tüszőcskéinek.
Kismamiknak pocaksimi.

Én már tök kész vagyok. Délután megyek uhura, és már úgy érzem, mindjárt megőrülök, nagyon szurkolok a kicsiknek, hogy szépen fejlődjenek. (Dezsi érti az aggodalmaimat.) Mondjuk én még az 5. hetet sosem éltem túl baj nélkül, most legalább nincsenek görcseim és nem vérzek. Remélem a babákkal is minden rendben lesz. Ha akkorák, amekkorának 5+1-nél lenniük kell, akkor megnyugszom egy kicsit. Meg apa is azt mondta, egyszer nekünk is lehet szerencsénk az életben. Hát ebben bízok még.

Karácsonyra még nem csomagoltam, és még csak halvány elképzeléseim vannak a menüről is, mondjuk nálunk süti kilőve. Pár éve még kísérleteztem ilyesmivel, de a hiperaktív nagymamát nem lehet meggyőzni, hogy ne süssön egy egész hadseregre bejglit, és különösen ne küldjön nekünk is egy egész teherautónyit, mert se otthon nem leszünk, meg ketten nem bírunk ennyit, és még a fagyasztónk is kicsi. Szóval megadtam magam, és inkább én nem sütök, hogy ne kelljen kidobni a nagyi sütijeit...

Kép
kisbuta

Sziasztok!

3 GYÖNYÖRŰSÉGET kaptunk vissza :lol:

Köszi a drukkokat Mindenkinek!!!!!!! :-D

Mindjárt visszaolvasok 8)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Sajna nincs időm vissza olvasni...

Szezsokám, küldöm a babaragikat neked:++++++++++++++

Sok-sok puszi mindenkinek!!!!
Vendég

Vkrisz! Hát nekem mindig több tüsző van spontán, abból ugye kérdés, mennyi reped meg. Most egy sem akar. :cry: Úgyhogy peteérés érdeklődés hiányában elmarad. Megint csak 5 kis (13-14 mm tüsző volt. Kezdek aggódni, hogy selejt lettem). Egyébként talán emlékszel, hogy nekem az első inszemes ciklusban pont ez volt, mint neked most: elvileg volt pé (UH), de a hőm maradt a béke segge alatt. Szóval lehet, hogy hő nélkül is van pé, és ha van hő (mint nekem most), az nem biztos, hogy pé????? Fene tudja.... :roll: A páfrányom is szép volt, talán csak erőlködtek a kicsikék, hogy megrepedjenek, de nem sikerült... Még mindig az ösztrogénre szavazok amúgy a páfrányt illetően... Azért is kérdeztem, hogy holnap mikor jössz Db-be, mert reméltem, hátha mi is a Kaáliban töltjük a napot (inszemmel), de ez most meghiúsult. :(

Estike! Melyik tanácsomat fogadtad meg? Hogy ne dolgozz, vagy hogy melíroztass?? :roll: Vagy volt még más tanácsom is...? Talán hogy babásodj be? :lol:

Na majd még később tovább olvasok, most mennem kell dolgozni.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezso, szuper hírek! Mindhárom blaszto? Mert akkor már 50% esélyed van!!!! :lol: :lol: Szilveszterre már kiderül, hogy ikreid lesznek-e! :lol: :lol: Most két napig tessék pihenni!

skrisz72

Szezsó! :lol: :lol: :lol: Tudod, pempősméz, palástfű! Boldog, várakozással teli karácsonyotok lesz, én nagyon drukkolok!

Hová rohansz Tücsi! Készíted elő a szükinapi partid?

Bogyimami! Te hol bújkálsz? :shock:

Rana! Én már több tanácsodat is megfogadtam. :D

Kép
estike66

sziasztok!

Kisbuta!
Tűkön ülök!!!! Gyere a szupi hírekkel!!!!

Bella!
köszönjük!
jómagam is ezt kívánom mindenkinek!!!
dezsina

Kisbuta, izgulok nagyon, hogy ketten vannak-e....!!!

Szezso, szuper esélyek! Remélem, a küldött teszteket mind bezebrásítod nemsokára! :wink:

Kisbuta, Baba, altatás előtt a Kaáli kéri ezeket a belgyógy vizsgálatokat??? :shock: Lehet nekem is meg kéne csináltatnom még januárban???? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!
Most van egy csöpp időm...
Kisbuta,annyira izgulok :D :D :D ...én kettőre szavazok! :wink:
Szezsó,babaragacsok mennek,ügyesek voltak,és azok is maradnak!!! :wink:
Mabe,hajrá ötösfogat :D
Rana,tüszőnövelők++++++++++++++++++++hátha mégis lesz inszem pénteken...vagy már kizárt?
Vendég

Köszi Nyulasz a tüszőnövelőket, de holnap már nem kell visszamennem, kizárt az inszem, csak 13-14 mm-esek voltak. (Először azt látta, hogy van egy 17 mm-es is, megörültem, de aztán jobban megnézte, és két kicsi volt összebújva) :( Azért a Fertility megelőlegezte nekem a bizalmat (lásd vonalzó), és bejelölte a 12. ciklusnapot peteérésre. :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nagyon varom en is Kisbutarol a hireket!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szezsó
Drukk a 3 gyönyörűségnek!

Kisbuta??????

Baba
Jók azok az eredmények :wink:
Altatásnál, műtétnél inkább csak a trombocytaszám az érdekes

Egyébként vizsgálatokról sok mindent meg lehet tudni...
www.kbmpi.hu diagnosztika menű
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?