Sziasztok!
Ma is a fúrnak,de ma már bekopogott a srác,hogy most kezdik,ha nem baj! Na így kellett volna már tegnap is!

Ja amúgy ki va nírva,hogy 9-12ig lesz ma fúrás,ehhez képet 10:30kor kezdték el,s még tart. Gabika fent volt,játszott,de akármikor meghallotta a fúrást zokogva rohant hozzám!
Nika hát én nem is sokkalnám a közös költséget,ha lenne látszata(máshol postaládát cserélnek le,de itt olyan sose lesz,ezt kijelentette

)Az az igazság,hogy ilyen gyűlésekre már nem is nagy megy el ember,mert utálják,meg olyan időpontba teszi,amikor még nem értek az emberek haza a munkából(este 18-19órára és hétközben) Ez helyett a nő helyett szerintem bármilyik lakó jobban csinálná ezt!

Ahol ezelőtt laktunk albiban ott nem volt 5000 a közös költség,s abból volt fedezve postaládacsere,új liftek,gyönyörű lépcsőház,rovarítók(itt ilyen sincs,csak,ha intézel magadnak).Érdekes nem?! Pedig ott 2 100 lakásos házat 1 ember vezetett.
Helga hát nem semmi ami a Ferihegyen folyik.

Apa el tudott menni?
Ma végül elmentem 8-ra fogászatra,hogy betömje a gyökérkezelt fogamat. Péntek délután mentem volna,de Gabi fönőke rendes volt,azt mondta neki,hogy ma akkor menjen be dolgozni,ha én hazaértem a fogorvostól!

7:50re ott voltam,s 8:05kor már le is jöttem!