Sziasztok!
Egy-két napra nem dugom be a fejem, aztán máris telírtok vagy 500 oldalt!
Nem is tudom, honnan kezdjem, nem jegyzeteltem...
Máténak, Leventének boldog szülinapot - így utólag! Bocsánat, talán még benne vagyok a 8 napban...
Vicky: a cumis kép Alexről fenomenális! Édes kicsi csomag!!!
Homeós bogyó, MgB6: hát nekem szednem kell a Mg-t, málnalevél és homeós bogyó kizárt, nehogy meginduljon a szülés...
Tegnapelőtt voltam CTG-n, nem tudták a lenti gépen megvizsgálni, fel kellett mennem a szülőszobára...
Még nem fordult be a kiscsaj, pedig azt hittem, két hete megtette.
Kényelmesen fekszik a kis drága, de én már ezen nem is aggódok...
A császár ígyis-úgyis elkerülhetetlen...
A vajúdó meg totál úgy néz ki, mint egy hotel...
Ja, és jó kis félhomály volt, a CTG alatt olyan jókat szundiztam, nekem sem kellett nyomkodni semmit. Figyeltem az értékeket (már amikor ébren voltam...

), a gép meg köpte ki a papírost. A bába mikor bejött csak annyit mondott: rendes gyerek, meg hogy minden rendben...
CTG előtt dokinéni megvizsgált, méhszáj zárt, viszont a pisike opálos volt

.
Tegnap papírt gyűjtöttünk az osztálynak, elszállítottuk a papírgyűjtőbe, aztán elgurultam szoptatós melltartót meg lactoherb taát venni, meg vettem kismillió könyvet, amit aztán hazacipeltünk du. a gyerekekkel.
Ma voltam laboron, holnap lesz meg az eredmény, fel is fogom hívni asszisztens nénikét, mi van. Remélem, nincs fehérje a vizeletben...
Bacit azt tutira fognak találni. Jövő héten tenyésztés, januárban UH, aztán szerintem már csak "optimális időpontot" kell választani. Fúj, ez olyan illúzióromboló. Hogy néz már ki: jan. 13-án 12.45-kor szülök... (Merthogy dokinéni szerintem előbb kikapja, azt mondta nem várjuk meg a kiírt időpontot - naná, még a végén beindul.)
Dokinéni azt mondta, ne számítsak gyors felépülésre. Jó, mi?
Ma és holnap még bent a dolgozóban, aztán már csak kedden megyek pofavizitre - karácsonyi ünnepség... Már nincs kedvem a kííp szmájlinghoz.
Ma még viszont túl kell éljek egy karácsonyi ünnepséget az oviban, aztán haza kell kormányoznom a büdös kölkeket, este meg szerintem bedőlök az ágyba.
Egyre többet keményedik poci, Bori néha ki akarja rugni, nyomni köldöktájékon, ma de. meg majd' leszakadt a derekam...
A gurulás (=jövés-menés) meg egyre nehezebben megy.
Ja, és már 9 kg-nál tartok.
Gyomorsav: húú, ne is mondjátok! Én már 2x hánytam is emiatt. Pedig egyik terhességem alatt sem volt Karakkal randim, most meg...
Csöre! Megtaláltad már a Folkrádiót? Annyira jó zenék mennek! (Bár most tudom, neked most pont ez hiányzik... De hátha lenyugtat egy kis invirtita...)
Vickybabe! Mi van a fájásokkal?