Hű csajok nem gyenge mennyiséget írtatok hétfő óta!
Mariann, Nagyon jó lett a hajad!

Én hétfőn megyek fodrászhoz, és levágatom rövidebbre!

Csajok édesek! Nem semmi, hogy hasból felülnek a csajaid! Segítség nélkül? Nagyon ügyik!
Anny, Jaj én úgy utálom, mikor azt mondja valaki, hogy valamelyik szebb.
Nekem mindkettő egyformán szép, mindkettő külön egyéniség.
Banika, Jó a hinta! Én pont most kérdeztem a védőnőt a fogápolásról, és azt mondta ha már van kb. 4 fog, akkor már lehet nekik finoman maszírozni, dörzsölgetni , de fogkrém még nem kell, majd csak később. Jaj de cukik a fiaid, mint mindig! Édes pofák a kádban!
Binyek, 260 ml főzi?

Az szép! Az enyémek 1 üveggel esznek. Mondjuk mostanában egyre kevesebbet esznek, én nem tudom mi van velük. Blanka 150ml tápot eszik és elég neki.
Jó az a nagykád!

Mondjuk a miénk sem kicsi, de a tiétek jobb!
Ikresek.hu

Én is zugolvastam egy darabig, de írni, na azt nem. Nekem az okoskodás túl sok volt.
Gratula a fogacskához! Én mennék a helyedben jógára, szerintem jó lehet!
Vanda, Jó a hajad! Ne hagyd magad felhúzni. Ha te úgy érzed magad jól, hogy otthon vagy, akkor az a legjobb megoldás. Miért kéne egyébként is bent feküdni, ha semmi nem indokolja
Lili, Kicsit megkésve boldog szülinapot Alíznak és Barninak!
Paradizs, Nekem az émelygés ellenszere az evés volt! Mindig jobban lettem, ha ettem valamit.
Andi, De cuki a csizmás kép! Sajnálom a szemüveget! A karis képek is nagyon jók!
Szanet, Gratula felálláshoz! Korán kezdte a csajszi!
Riddencs, Nektek gratula a forduláshoz! Jó súlyban vagytok!
Zsuzska, Mennyire édes Gergő frizkója!
Juci, Jó a karis kép! A csajok már nagyon ügyik!
Bogyó, Benszi tényleg ír rendszeresen a BMC-s fórumra! Numatoval pedig találkoztam amikor az év első felében volt BMC-s tali, és ők is ott voltak!
Sotske, Megérkezett, köszi!!!!

Jaj de nagyon pici volt Noa, istenem! Milyen kis törékeny!