2004.05.27 07:06

) és a falu, upsz, most már város szélén lakunk egy nagy kertes házban, szóval csak kocsival megközelíthető és elhagyható helyen
2004.06.04 18:26
Na jó, azért néhány gyerkőc is hátráltat mindenkit a nagy csevegésben
A nagyobbik lánykám pl. ma kapott egy új ágyikót, hogy a legkisebb se a szőnyegen aludjon majd
, de annyira jó választás volt az ágy, hogy a gyerekem délután 3-kor közölte, hogy ő ma már csak aludni fog

2004.06.04 22:09

2004.06.05 07:11
Nekem sajna nem sok időm van más topikokat is olvasni, ezért nem tudtam róla.
). Én amit tudok a ceglédi kh-ról, az tényleg nem sok, de nekem fontos volt az alternatív és leginkább beavatkozások nélküli szülés lehetősége és ezt csak Pesten kaptam meg. Az István kh-ba jártam/-rok, a dokim is szuper (és nincs maszek rendelése, mindent a kh-ban intéz ingyen), csak a szülésért fizetek, amennyi nekem tetszik
Igaz, tavaly a kisebbik lányommal a 34. hétre kinyílt a méhszájam, de végül csak vaklárma volt a riadalom, mert a végén meg alig akarta a kiírt időpontot tartani a csaj
Az émelygést persze én se úsztam meg eddig egyikkel se, de legalább kicsit kompenzálta az utolsó 2-3 hónapos zabálásaimat
) kész, így ő is hozzátehette a saját elképzeléseit.
2004.06.05 11:37

2004.06.21 13:57
. Hogy viseled a várandósságot? 2004.06.21 16:01

2004.06.23 13:26
.
. A lányommal sem szólt a védőnő, hogy van ilyen, most sem, de szerencsére van itt a háztömbünkben több anyuka is, aki tájékoztatott erről, úgyhogy most megnézem milyen is egy ilyen "előadás". Meg szülőszobalátogatáson jó lesz kicsit nosztalgiázni
. Benne volt a Szülőszoba c. műsorban is a város szülészete. Láttad azt a részt?
. Igazából csak két hét múlva mennék, de tudod, júliusban szabin lesz egész hónapban, így megnéz előre. Most mehetek hamarabb vérvételre.. azthiszem jobb mielőbb túllenni rajta, úgyhogy holnap reggel el is viharzom oda is.
. Nem egy magyaros név, de a Szabóhoz tökéletes. Legalább nem lesz a 521455742. Szabó János
.
.
, szivesen dumáltam volna veled.
. 2004.06.23 18:52

2004.06.29 13:11
.
. Én kicsit tartok ettől egy lány után.. ráadásul én még egyszerre kettőt pelusozok majd
de bánja a fene
.
. Aztán felmentünk, megnéztük a szülőszobákat, jó volt nosztalgiázni
. Nagyon szép a szülészet, és hangulatos. Mikor én szültem, még egy apás szoba volt -egyágyas- és egy kétágyas. Most három egyágyas van, mert ami eddig csak vajúdószoba volt, oda rakták át az egyik ágyat a kétágyasból. Tyú, ez csoda értelmes lett, de remélem érted
. Van vajúdólabda, bordásfal, lehet többször zuhanyozni. Nem kötelező a borotválás és a beöntés, bár ezt ajánlani szokták mindenkinek. -én nem hagynám ki
-
. Lehet videózni, fényképezni, szülés után megszoptathatod a babát... stb.. szóval szinte mindent lehet. Persze ez elmélet, majd meglátjuk mi lesz a gyakorlatban..
. Sebaj, nem is bánom, jó lesz nekünk az urammal kettesben is
. 2004.06.29 23:00

2004.07.05 14:22
. Lázam nem szokott lenni soha semmilyen betegségnél. Ilyen típus vagyok asszem
. Most azt várom mi lesz a következő nyavalya amit elkapok.. lassan már minden második héten beteg vagyok, pedig nem szokásom..
.
. Sebaj, majd szombaton mindent megkérdezek amit csak lehet
.
. Emberek vagyunk, mindenkinek vannak gondjai
.
. Viszont mint elsőbabásnak kicsit nehezebb dolgom volt.. tudod a szoptatással, de most biztos másképp lesz majd
.
. De fényképeket csinálnak, ha kéritek.
.
. Már csak ez hiányzik
.
. Sok pihenést és nyugit kívánok neked
! 2004.07.06 06:51
Talán ennek is betudható, hogy Zsebi már a 34. héttől erősen indulásra kész volt, de aztán szerencsére kivárta a normál időpontot
Csak azt sajnálom, hogy én addigra már megszülöm az összeset, mire nem kéne olyan messzire járnom
...mi már megint nem figyeltünk eléggé a legyártásnál
Igaz, mi minden terhesség alatt építkezünk, költözünk...brrrr. Timivel a pocimban házasodtam én is, költözés rá egy hónapra, ház vakolása, lakhatóvá tétele, Zsebivel terhesen tetőtér beépítés, most hozzáépítés...inkább nem is sorolom tovább.
De nem te említetted, hogy találtál egy klassz pótnagyit? Ő merre van?
2004.07.06 10:55
Irigy,irigy!!!

2004.07.06 17:07

2004.07.07 05:51
De erre most tényleg nincs egy fillérünk se, a lányok szép szemeiért meg senki nem vállalja...talán mert olyan bűn rosszak?
De Timivel is így voltam terhes, és augusztusban bizony már csúnyán vizesedett a lábam meg az ujjaim (nem bírtam reggel behajlítani őket
)...no ezt nem várom annyira.
2004.07.07 09:07

2004.07.07 14:14
.
. Heppi mondta hogy majd üzleteljünk
. Mi most is lányt szerettünk volna. De azért nem cserélném el a kissrácot
.
. Örülök hogy bejött amire vágytak. Ti meg majd negyedszerre jártok sikerrel, meglátod
. Most meg legalább nem kell nagy váltásra számítanod két lány után, azért az sem lenne könnyű, nem?
.Én is akarok!!!
. Tavaly nem voltunk, tavalyelőtt meg szintén pocis voltam, így már harmadik éve nem strandolok
.
.
hihetetlen dolgai vannak, és én egyre nehezebben viselem
. Remélem túlleszünk ezen a korszakon is.
. 2004.07.07 14:36
Nekünk nem elég, hogy pénzünk sincs rá, de a férjemnek a nyár a munkaszezon, így aztán szerintem csak akkor nyaralunk majd egyszer, ha megengedhetjük magunknak, hogy kicsit tojjunk a cégére
Egyébként Abádszalókot én is szeretem, 5 éve még a párom kenderesi lakásában laktunk és onnan nyáron állandóan arra vetődtünk
Valaki rokonhoz mentek, vagy van egy bevált kibérelhető helyetek?
Ja és jó nyaralást szép idővel
De már Miapánk csinált itthonra kéthintás állványt, vettünk csúszdát,van homokozó és pancsimedence is a nagyik anyagi segedelmével, szóval már nem is nagyon játszózunk
Vagy valami nem egészen kósert ettem tegnap, vagy csak sokan vagyunk már a gyomrom helyén
, mert ég is ezerrel
Viszont az órabér a két gyerek miatt annyi, mint amit említettem, és ez sajna nem is horribilis a pesti árakhoz képest...csak nekem sok
Nálunk is életveszélyes volt a csúszda rögzítése (pedig ránézésre elég klassz fajátszó ez is), de nekem volt pofám szólni egy ismerősön keresztül a Polgármesteri Hivatalba, hogy ugyan, nézzék már át időnként a felszerelt játékokat...és megtették
Azért a tisztaság itt sem tökéletes
2004.07.07 22:11
Mi segít Rajtad olyankor?

2004.07.14 14:04

2004.07.14 18:30
Bocsi, hogy ekezet nelkul irok, de itthon csak igy van beallitva a gepem, nem szoktam ekezeteket hasznalni amugy...
Se hanyinger, se rosszullet, semmi negativum
Alvaskenyszerem volt kezdetben, nameg szepen fajdogalo cicik, de ez nem volt veszes
) 2004.07.14 21:35

2004.07.15 08:57
Felkészítő tanfolyamra még nem járok/járunk, jövőhéten akarok mindenről informálódni a dokinőnél.
Aztán hosszú magyarázkodás, hogy neki miért nem lehet a pocijában baba 

Na, mintha én már nem szeretném kézben fogni..
Annyi segítséget kaptam a szomszédunkban lakó lánytól, hogy ő most szült 2 hete, és el tudtam magyarázni Gyuszikámnak, hogy az Adri pocakja is mekkora volt, mert benne volt a baba, és most meg már nincs pocija, de ott van a kezében a baba..
Szerintem csinosak lesztek, majd kérünk fényképet
Szeretnélek megtalálni Airsán is 
2004.07.15 14:03

2004.07.16 08:41
Imád velük lenni
Most meg főleg, mert az apukája is vele van Anyukáméknál. Mondtam is nekik tegnap este, hogy ne aggódjanak, hiszen én se vagyok egyedül otthon, babóca jókat tornázik nekem a pocakban
Van a babaneten fent egy album, azt hiszem, hogy ifj. Kerekes Gyula néven, és ott én is fent vagyok lurkóval
2004.07.16 13:00

2004.07.16 13:31
Azóta már párom kezét is csikizte párszor
Az elsőnél 15. héttől éreztem, sőt az apukája is
Az, hogy mi lesz később, bele se merek gondolni, nagyfiam annó a plüssnyuszit lerúgta a hasamról
Mondjuk amúgy se vagyok egy manöken-alkat

2004.07.17 06:04
Nagyon örvendek, hogy ennyi fiú lesz a környéken, nekem ugyanis 3 lyányom van

Én azóta egy kicsit haragszom, mert egy vállrándítással elintézték a dolgot, én meg rengeteg gyógyszert szedhettem és retteghettem, hogy ne legyen koraszülött a pici lány
).
Nem baj, legalább én is sokáig fiatal maradok
2004.07.17 09:27

2004.07.18 10:38
Mert enis a prerin, vagyis az ujtelepen lakom, 1. utca a vasuttol
Jo pihenest
Keretik 3/4 4 utan kint tartozkodni
) Vagy reggel 7.50 utan 8.10ig
Most epp 5 percenkent rohangaszik ki az udvarra, hogy megnezze a medencejeben melegedett-e mar a viz
2004.07.19 10:25

2004.07.19 16:42
Ma delutan mar nem tudtam beleengedni, mert most ertunk haza. Pedig o mar probalkozott, hogy belemehessen
Integessek feher zsebkendovel?
2004.07.19 19:32

2004.07.20 09:21
Remélem, hogy sikerült kiáztatni Rault a kádban
Nálunk is elég érdekes, kávézacc-szerű leülepedés szokott lenni a kádban az esti fürdetés után
Ezzel szórakoztattam a védőnőmet is, amikor mondta, hogy reggeli első vizelet kell a vizsgálathoz, hogy jójó, de melyik? A hajnali 2, 3, 4, 5, vagy 6 órás

2004.07.20 12:59
) 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|