A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ezt a rossz időt!Egész nap esik az eső!!! :x
Még véletlenül se a hó esik ugye decemberbe!!

Tancsu se jön ma :( ,de van jó hírem is :D
Tancsu Gergővel volt orvosnál oltás miatt,nagyon jól viselte Gergő csak picit sírt :P
A súlya 7680gr és 68 cm hosszú az inaska :wink:

Valaki!!!!!!

Merre van mindenki????? :shock:

Biztos a karácsonyi rohanás :?
Nálunk nincs ilyen,nincs rá keret :?

De nem is ez a lényeg :)

Kép
martik77

Nekem nem hoznak szerencsét a laptetűk :?

Ez a második egy napon belül és szinte csak magam vagyok. :?

Kép
martik77

Azt meg elfelejtettem írni,hogy Tancsu nem jön most mert redőnyt szerelnek fel náluk.Kari ajándék anyóséktól :D

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Ezt nem fogjátok elhinni!!!Felhívott az apám,meg az anyám telefonon!!!! :evil: Minek???? :evil:
Azt mondja apám biztos találkozunk az ünnepekkor.Mondom az nem biztos mert nem hiszem,hogy itthon leszek.Azt mondja:Miért utazok valahová?Mi köze hozzá???Két éve rám se csörögnek,most meg egyszerre.... :evil:
Azt tudják,hogy terhes vagyok,de rá se kérdeztek,én meg nem mondtam.Hívtam a nővérem telefonon mondtam neki,el ne merje mondani hol lakom.

Ezt nem hiszem el! :x

Kép
martik77

Sziasztok! :D

Hát ma sincs sajnos időm :( Elég sokan vannak! :evil:

Márti ne húzd fel magad, semmi értelme! :( Remélem a nővéred nem adja meg a címed! :evil: Sajnálom, hogy nem értem ma sem rá, már jó lenne veletek beszélgetni! :(

Flóra, nagyjából visszaolvasgattam, sajnálom az eredményeidet! :( De hátha van még remény! :wink: Járd végig az orvosokat, addig még tarts ki! :wink: Jó, topikanyuka? :wink:

Benó, remélem Bécsben nem zuhog az eső egész nap, mert itt szörnyű idő van!

Kép
szilzi

Azért én várok,hátha jön valaki. :D

Kép
martik77

Hali

Van valaki?

Kép

Kép[/
tancsu

Visszaolvasni nem nagyon van időm...:(
Inas éppen alszik,redőnyök kész,lakás kitakaritva,ablakok megpucolva.....
Elfogyott a kenyerem,főtt kajám nuku és éhezem...
Remélem siet haza a párom és leszalad a boltba... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Gergő nagyon nyügi mióta hazajöttünk,állandóan sir,néha bealszik....
Jól megviseli ez a vacak oltás,bár eddig még legalább nem lázasodott be...

Kép

Kép[/
tancsu

Köszi Márti a tudósitást....:)

Látom kariajándéknak megkaptad a szüleidet... :wink:

Nekem apám bolond ma,hivott a főnöke hogy kirugja,én meg hivtam apámat és üvöltöttem vele.... :twisted: :twisted: :twisted:
Szép kis ünnepi előkészület.... :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép[/
tancsu

úgy ahogy átfutottam amit irtatok....Látom Heni ruhát vásárolt,Benó Bécsben,Szilzinél nagyüzem,Flóra vásározik,Zsuzska pedig valami jó hirt hozott a dokitól???
Na ezt még majd kikutatom... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Halihóóóóóóó :D :D :D

Kép
martik77

Kértem kari ajándékot de nem az apámékat!!!Ezt tuti a krampuszok küldték!!! :lol:

Estére ha lázas ha nem adj Gergőnek egy kúpot,hogy aludni tudjon!!!!!

Kép
martik77

vagyok...már amig az inas alszik... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

mindenképpen adok neki,a múltkor is adtam...

Kép

Kép[/
tancsu

Párom már ilyenkor itthon szokott lenni,most sehol...és egyre jobban éhezem... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Én meg úgy ennék csokit,csak nincs itthon. :? L.most megy dolgozni. :? Gyalog és esik az eső :?

Kép
martik77

Iszom az ásványvizet és csokit zabálok,hogy nyugtassan éhező pocakom... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Gyere nekem van...tele az ablak csokimikikkel....:P

Kép

Kép[/
tancsu

Megjött a párom!!!!!!!!!!!!!

Mentem elsorolom mit vegyen...majd este benézek...pá...:)

Kép

Kép[/
tancsu

De abból se mindegyik jó :?
Vagy én vagyok túl válogatós? :oops:

Na és milyen a redőny?Fehér színű?

Kép
martik77

Hellóka! Végre vagyok.De már megint hulla fáradt. :(

Kép
flóra 11

Azért írd le mi volt ma veled legalább nem csak magamat olvasnám egész nap. :? :D

Kép
martik77

És küldtem neked pü-t. :)

Kép
martik77

Helló Márti! Hát persze,mindjárt írom, hogy mi volt,csak most nézegettem a pólókat,amiket tegnap küldtél. :D

Kép
flóra 11

Köszike a privit. Áttanulmányozom majd.

Kép
flóra 11

Azért küldtem a pü-t,hogy azt elmented és egy csomó mindent megtalálsz rajta később is.

Én meg a neten családi házakat nézegetek. :)

Kép
martik77

Tényleg hulla vagyok. Kicsit pihizek,aztán jövök.

Kép
flóra 11

Megint csak elköszönni jöttem :( Holnap tanfolyam, szombaton szabad vagyok, vasárnap megint munka, remélem nyugisabb lesz és tudok jönni! :wink:

Mindenkinek jó hétvégét és jó karácsonyi készülődést! :D Heni láttam a képeket amiket készítettél és a díszeket! Te egy zseni vagy! :D :D :D Az én lakásomat nem díszítenéd fel? :roll: Mondjuk jövőre? :roll:

Puszi Nektek!

Kép
szilzi

Most olvasom Márti! Családi házat nézegetsz?? Talán csak nem költöznétek? :)

Kép
szilzi

Arra gondoltam el kéne adni a miénket meg az anyósék lakását és venni egy családi házat.Ők rendesek és nem sok vizet zavarnának,itt meg amúgy se akarunk maradni a környéken élő kisebbség miatt.

Remélem vasárnap nyugisabb napod lesz :wink:

Kép
martik77

Ez jó ötlet Márti! :D És anyósék tudnak már róla? :lol: :lol:

Én is remélem :wink: Most tényleg lelépek! :D

Kép
szilzi

Nem tudják :oops:

Ez most csak az egyik álmodozásom :)

Puszi.Jó pihit neked :D

Kép
martik77

Mártika! Köszönöm a linkeket,mindent elmentettem. Kicsit böngésztem is őket és még fogom is.

Kép
flóra 11

Tancsu,reméljük inaska nem lázasodik be a szuritól.
Milyen hatalmas a mi kishercegünk! :D

Kép
flóra 11

Jaj,Márti, sajnállak, hogy szinte egész nap egyedül voltál itt. :( Velem is előfordult ilyen. :( Na, de én holnap megyek utoljára suliba,aztán SZÜNEEEEET!!!!!!! Végre! :D :D :D :D :D

Kép
flóra 11

Bár hétfőn rögtön dokizással kezdem a szünetet.Megyek Szerdahelyre endokrinológushoz a pajzsmirigyemmel. Legalább egy kivizsgálás már meglesz.

Kép
flóra 11

Nemrég jött meg a fiam, a mai vizsgáját 100%-ra csinálta meg! :D Ügyes a gyerek. Csak a tegnapi vizsga eredményét még nem tudja,nem tették még fel a netre az eredményeket. És azt mondja, az nehéz volt,nem tudja,hogy átment-e. Na,de örüljünk a mainak. :D

Kép
flóra 11

Valahogy éjfél körüllettem készen a suliújsággal. De még fél kettőig vacakoltunk a Péterrel, hogy át akartuk konvertálni, hogy ma a suliban tudjam nyomtatni, mert a suliban nincs az a program,amivel dolgoztam. De nem sikerült. :( így ma elcipeltem a suliba a laptopomat, meg mindent feljátszottam USB kulcsra is, a programot is,hogy valamit tudjak kezdeni.

Kép
flóra 11

Na, aztán mivel tudtam, hogy ez nem lesz meg rövid időn belül, szóltam a helyettesnőnek, hogy a kolléganőm bemegy helyettem órára,én meg csinálom az újságot. Megengedte, mondta,hogy természetesen. Aztán képzeljétek, egy másik kolléganőm pedig oolyan aranyos volt,hogy felajánlotta, hogy mivel az ő osztályában kitört a bárányhimlő és csak 7 gyereke volt,így átvitte őket hozzám és velük volt egész nap. Én csak az elsőn órán voltam benn. De annyi munka volt az újsággal, hogy pont végeztem, mikor indultunk haza.

Kép
flóra 11

Hogy bírod ilyen kevés alvással :shock:

Van energiád az tuti. :D

Nagy gratula a fiadnak!!!! :D

Pakolásztam,meg tv-t néztem,szóval elvoltam,csak furi volt,hogy mindig magamnak írok.Mint aki skizo lett :lol:

Kép
martik77

Na, de már vagyok és mesélgetek neked. :D

Én azelőtt iskeveset aludtam, mikor a gyerekek kicsik voltak. Általában éjjel főztem, hogy nappal a családdal lehessek, vittem őket reggel oviba, suliba, bevásároltam, itthon pakolászgattam,takarítottam, általában minden délelőtt és délután játszótéren voltam velük vagy sétáltunk, meg délután mentem értük oviba,suliba, játszottunk, rengeteget foglalkoztam velük. Minden fejlesztő játékot megcsináltattam velük. Szegények,mint a kísérleti nyulak, de legalább van eredménye. :D

Kép
flóra 11

Hihetetlen energia :shock: :shock: :shock:

Én olyan hamar lemerülök,de csak pár éve.
Tancsu is azt mondta,hogy-hogy fogom majd bírni ha meglesz a pici!
Abban bízom,hogy Dömével is bírtam és akkor apukára abszolut nem számíthattam.L. más ő tényleg támasz.

Kép
martik77

Neked meg ép,hogy növögetett az egyik jött a második és a harmadik.Ehhez nagyon sok energia kell.
Ja és a házasság........

Kép
martik77

Szal ma legalább újság lett. Megszabadultam egy munkától. Olyan megkönnyebbülés, hogy végre nem kell magam előtt tologatni ezt a feladatot! De persze hülye vagyok, mert ha nem mondom, hogy tudok ilyet is csinálni,akkor simán el van a suli újság nélkül is. Csak én vállalok magamra mindent, pedig meg sem fizetik.

Kép
flóra 11

És sütni már el is felejtesz? :D

Kép
martik77

Na igen, csak 5 éves volt a Bálint,amikor elváltam. És a házasságom utolsó 4 évét nem kívánom senkinek. Tehát láthatod, mekkora támaszom volt. :evil:

Kép
flóra 11

Dehogy! :D Csak ma és tegnap nem kellett sütnöm, múltkor többet sütöttem egy nap és még van kenyér. :wink:

Kép
flóra 11

Hihetetlen,hogy mellé tud fogni az ember egy kapcsolatban.Én mindig elcsodálkozom,hogy lehettem annyira vak......

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?