A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Márti én azélőtt is sokat éjszakáztam.Volt nemegyszer olyan is, hogy reggel álltam fel a számítógép elől, mert egész éjjel dolgoztam. Lezuhanyoztam, felöltöztem, reggeli, tízórai a srácoknakés irány a munka. Ki kellett bírni, ha meg akartam élni. Dolgozni kellett,éjjel, nappal. És mellette egyetemre is jártam.

Kép
flóra 11

Egyszer voltam így,hogy három éjszakám volt egybe és közte a három nap alatt aludtam összesen 4 órát.Had ne mondjam,hogy kibuktam az utolsó éjsz.műszak után.

Gratula a Laptetűhöz!!! :D

Kép
martik77

Hát tudod, Márti, ezt én sem értem egészen. Valamennyire igen, mert én nem úgy nőttem fel anyám mellett, hogy megkaptam volna a kellő szeretetet.Nagyon magamra voltam hagyva, semmi szeretetet nem mutatott anyám, csak kritizált és szidott. Nagyon ki voltam éhezve a szeretetre, így az első szép szóra már a mennyországban éreztem magam,azt hittem, ez a kánaánés beleugrottam. :(

Kép
flóra 11

Jó nagy gödör volt amibe ugrottál,akárcsak én :?

Én meg azt gondoltam nélküle nem tudok,majd megélni,nevelni Dömét meg adni neki amit kér.....

És végül a b.nőm hozzánk költözött és egy hónap múlva megmondtam Petinek,hogy vége és így ab.nőmmel vettünk ki albit ahol 6 évig voltunk.Neki én voltam a segítség(mert egyedül ő se jött volna ki anyagilag) nekem pedig ő.Persze L. is bekerült a képbe de ez már más dolog.

Kép
martik77

Igen, végre egy laptetű! :D

Hát kemény dolog az éjszakázás,az biztos. Hosszú távon nem kivitelezhető. Valamikor kell az embernek pihiznie. Nekem az volt a szerencsém, hogy a fiúk jó alvók voltak, így legalább amikor lefeküdtem,egyhúzomban aludhattam. Ha nem ébresztenek fel közben,akkor nekem elég a napi 5 óra. Erre néha jön egy kis plusssz pihizés és így elég. :wink: Nekem most van életemben eddig a legnagyobb nyugalom, a legkevesebb éjszakázás.

Kép
flóra 11

Van egy kolléganőm ő szintén ilyen alvós mint te és most 45 éves de tíz evvel ezelőtt is ilyen kevés alvás igénye volt.Bennem meg tuti egy mormota veszett el. :D

Kép
martik77

Felébredt a F. Kicsit hozzábújok, de jövök hamarosan. :wink:

Kép
flóra 11

Vajon Benó meddig kirándul??? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Ha már bújócskázol,keress rádiót is!!! :lol:

Én meg megyek pihenek.Egyedül,mert L.éjszakás.

Jó pihit!!!!Puszi. :D

Kép
martik77

Hali

Jóéjt mindenkinek,menek én is,de itt van pár friss kép...

Cupp...

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép[/
tancsu

Na, vagyok. :D

Kép
flóra 11

Jaj Tancsu! De cuki a Gergő! Már így nyúlkál a játékok után? Nagyon ügyi! :D :wink:

Kép
flóra 11

Na,én pedig befejezem a napom történetét. Munkából haza, picikét voltam csak itthon, felsöpörtem, beszéltem a Péterrel. Ma volt ő is egy vizsgán. A hajtásihoz most újabban meg kell csinálni először elsősegélynyújtásból egy vizsgát. Ezt egy 8 órás tanfolyam előzi meg. Na ezt csinálta meg ma a Péter. Szerencsére túl van rajta, mondta, hogy elég gázos volt, de sikerült neki. :wink:

Kép
flóra 11

Negyed háromra megbeszéltem anyámmal egy talit.Mentem vele bankba, mert ugye rosszul lát és nem tudta kitölteni a papirokat. Aztán bementünk az üzletbe, ahol azelőtt dolgozott,vagyis a balesete előtt. Még nem vette fel a novemberi fizuját. Na a főnöknője egy pletykás vén banya!!!! :evil: Fél ötkor tudtunk onnan szabadulni. :evil: Közben az anyám nagyon tette a szépet, hogy válasszak bármit karácsonyra. Nem mondtam, hogy ez egy zálogház, rengeteg az ékszer. Mondtam, hogy nekem nem kell semmi, akkor inkább a Petinek vegyen valamit 18. szülinapjára. Aztán én találtam egy kocka érmet, hozzá egy láncot. Nagyon kedvező áron adta a nő, mondjuk ez rendes volt tőle. Majdnem féláron,mint ahogy ki volt írva.

Kép
flóra 11

A kocka jelenleg dobókocka, de mondtam az anyámnak, hogy gravíroztassa át Rubik kockává. :wink: Ha sikerül, annak biztos örülni fog a Peti.

Kép
flóra 11

Na innen a Tescoba mentünk. Anyám választott egy porszívót,mert nem volt neki. Aztán annyit nyavalygott, hogy nincs se forralója,se mixere,se rádiója,hogy mondtam, akkor veszek nekik karira egy forralót. Na de nem volt olyan nagy választék,eléggé ki volt vásárolva, így neki adtam az árát. Ő meg meglátott egy CD-s rádiót és azt megvette. Legalább el lett intézve a kari. Persze még apróságokat kapnak majd.

Kép
flóra 11

De az anyámmal bevásárolni nem egy leányálom. :? Én totál lefáradtam. Állandóan eltűnt mellőlem, mindig csak keresgéltem őt. Hatkor végeztünk az üzletben. Szerencsére találkozott egy ismerősével, aki a porszívót elvitte neki autóval haza, mert egyébként nekem kellett volna cipekednem vele. :evil:

Kép
flóra 11

Egyébként itt is tegnap óta zuhog az eső. Borzalmas! Reggel teljesen elázott a kabátom. MOst akkor képzeljétek moicsoda élmény volt szakadó esőben az anyámmal mászkálni. :?

Kép
flóra 11

Halihó!!!!!

Ha valaki akkor én tudom a hülyeséget fokozni :?
Elfelejtettem tegnap elmenni a táppénzes felülvizsgálatra!!!!! :evil:
Pedig külön felírta a dokim,hogy ne felejtsem el :evil:
Ha most nem kapok tp-t magamra vethetek :?
Egész éjszaka nem aludtam e miatt mert tegnap este 11 után jutott eszembe,hogy mennem kell és a papíron mikor megláttam,hogy kellett volna....... :evil:
Azt se tudom,hogy hol járjak utána :?

Na mindegy.Szép napot mindenkinek.

Ja és még Döme is rókázott most reggel. :(

Kép
martik77

Sziasztok lányok!
Szar napom volt tegnap, de ezt később.

A csütörtököt olvasom most.

Márti, nagyon sajnálom a doktor nénit! :cry: :cry: :cry: Iszonyú lehet, főleg így karácsony előtt ilyen borzalmas hírt megtudni, meg úgy egyáltalán.

Flóra, nagyon sokat mászkáltál, és pl. olyan is van, hogy kinyomtatják a képet és rányomják valahogy (vagy rávasalják) a pólóra.

Szilzi, te milyen tanfolyamra mész?

KépKép
benó

Helló Márti!
Hol van az a táppénzes felülvizsgálat?

KépKép
benó

Pontos időpontot is kaptál vagy csak a tegnapot és kész?
A tegnapi nap kaki volt ezek szerint, felejthető nap (kettőnknek).
Mitől rókázott Döme? És elküldted suliba?

KépKép
benó

A papíron nincs egy telefonszám, ahová menned kellett volna, annak a száma? Azt hívd fel, ha van olyan. Ha nem, akkor azt a dokit, aki adta a papírt.

KépKép
benó

Heni, jobbulást Mikinek! :idea: :idea: :idea:
A földlabdás fenyőfa nagyon jó megoldás, én utálom a kivágott fát (pocsékolásnak tartom).
A 750 Ft-os melltartó nekem is jó lenne, de nem találok semmi normálisat, és fogalmam sincs, mekkora kellene. Na, mindegy.

KépKép
benó

Itt vagyok!!!Olvaslak. :D

Kép
martik77

Sajnálom, hogy ....-nak/nek a szüleid, Márti. Ne vedd fel a telefont... szerintem. :roll: :roll: Hagyjanak békén.

KépKép
benó

Tancsu, örülök, hogy Gergő egész jól viselte a szurit és szép nagy! :D :D :D :D

Helló Márti!
Na, mit okoskodtál ki?

KépKép
benó

Ó, olvasom tovább, Tancsunak sincs kajája :shock:, Gergő szegény sírdogál :cry:, hülye szuri! :x

KépKép
benó

A redőny elkészült végül, ugye?
Apukád még mindig ott dolgozik, Tancsu, ahonnan a múltkor is ki akarta rúgni a főnöke?

KépKép
benó

Már elmentettem a számot amiről hívtak és nem fogom felvenni. :x

Most telefonálgattam össze-vissza de végül ara jutottam,hogy fél kilenc körül felhívom a dokim.De hogy lehettem ilyen hülye? :x

Dömének mondtam,hogy feküdjön vissza.Az is összeevett valamit :?
Úgyis ez az ucsónap a suliba :D

Kép
martik77

Ez szörnyű, hogy szegény Tancsunak nem volt kajája. :cry: Átérzem, én meg olyan voltam tegnap szegény anyukámmal és a gyerekekkel, mint a hajléktalan... A rohadt esőben, szélben, fagyban bandukoltunk Bécsben wc után kutakodva és valami meleget keresve, ahonnan nem löknek ki. :evil: :evil: :evil:

KépKép
benó

Helyes, hogy nem küldted suliba.
Ilyen hülye én nagyon-nagyon sokszor tudok lenni. Akinek nincs esze, legyen notesze - de van, amikor a notesz se segít, pedig én tényleg mindent beleírok, mit kell venni, hova kell menni stb. Még azt is, hogy a védőnőhöz pisit kell vinni. :roll: De azért bármit elfelejthetek és szoktam is. :oops:

KépKép
benó

L.is hazajött.De ma is éjszakás :(
Itt dühöng most a munkahelye miatt a helyett,hogy aludna. :?

Kép
martik77

Szegényke, hadd dühöngje ki magát, aztán majd alszik. Csak hallgasd meg legalább, ilyenkor az se kell, hogy szólj bármit is.

KépKép
benó

Én nem szeretem a noteszt mert volt,hogy egy év alatt alig írtam bele,persze mert elfelejtetem :oops:
Beírom legközelebb a telcsimbe emlékeztetőbe.

Ilyen rossz volt a kirándulás??? :shock: :?

Kép
martik77

Flóra, Szerdahely messze van?

Márti, fél 9-re jön a védőnő, úgyhogy csak 8-ig maradok, aztán összeszedem magam és legalább az ágyat fél 9-ig.

KépKép
benó

Én hallgatok :) Már kezd aludni vagy legalábbis megpróbál. :D

Kép
martik77

Igen, szörnyű, majd mesélek.
Nekem se notesz, hanem naptár, na. :D Csak a mondás van notesszel. :lol: Noteszbe én se írkálnék. Szoktunk kapni év elején a suliban noteszt, azt én se szeretem.

KépKép
benó

Voltunk Bécsben az osztályommal, hát, iszonyat volt. Az idegenvezető a szakadó esőben és a baromi hidegben állt meg dumálni több alkalommal, aztán én berágtam, és odamentem hozzá, megkérdeztem, hol van valami melegedős hely (nem tudta, de küldött minket minden irányba), az egész napot McDonaldsokban töltöttük, szégyen, nem szégyen. Persze, szégyen, de egyébként GYALOG kellett volna végigmászni Bécsen, megnézni a nevezetességeket, hallgatni a dumát és kb. 5 perc a hidegben annyira fagyasztó volt, hogy az hihetetlen, és én a szegény babákat nagyon-nagyon féltettem, folyamatosan fogtam a hasamat a zsebemen keresztül. És nagyon lassan bírtam csak menni, olyan érzésem volt, mintha megettem volna egy görögdinnyét, meg egy feszítővasat, egy hajkefét stb., tehát mindenhol éreztem valamit belülről és nem volt túl kellemes (úgy vonszoltam magam, mint egy csiga, és állítólag rám volt bízva ugye az osztály:roll:). És még szegény anyukámat is elvittem magammal, aki mindig apuval, kocsival stb. tehát kényelmesen szokott kirándulni, most meg a hidegben kellett velünk bandukolnia. Az adventi vásár se érdekelt már minket a végén.

KépKép
benó

Oké. :wink:

Kép
martik77

Ó.Te szegény!! :(
Kicsit most már tényleg lassíts a tempódon!!!!!
Sajnálom,hogy ilyen rosszul sikerült a kirándulás :(

Kép
martik77

Flóra, gratulálok a fiadnak a vizsgához, mielőtt kimaradna. :D :D

Anyuval hipergyorsan megnéztük az "adventi forgatagot", ahogy a kedves fagyasztós idegenvezető mondta, vagyis a kacatvásárt, és utána szegény anyu már nagyon-nagyon el volt keseredve, úgyhogy mondtam, valahová bemegyünk. És fogalmam se volt, persze, hogy mi hol van, de "szerencsére" :D :cry: találtunk egy helyet, ami olyan kávézóféleségnek tűnt, mondtam anyunak, itt iszunk egy teát, annyit talán ki tudunk fizetni, és itt ülünk még másfél órát (a gyerekek a "forgatagban" maradtak, hülyék). A pincér lelökte elénk a két pohár vizet!!! (a májer helyen) és adott hozzá két filtert (kb. mint a McDonalds'-ban, menjen a ....), és szúrós szemmel nézett ránk, nem adott se cukrot, se citromot, semmit. Aztán megnéztem az étlapot, rá volt írva (angolul), hogy tea tejjel, citrommal 3 euró, az rohadt sok!!! :shock: :shock:, mondtam anyunak, biztos nem annyi, hiszen ez a szemét nem adott semmit a forró vízhez :evil: :evil: :evil: a suttyó magyaroknak. De képzeljétek, annyiba került. Ja, és cukrot se kaptunk, a McD.-os cukrot szedte elő anyu, komolyan, mint a cigányok vagy hajléktalanok, vagy nem tudom, kik. És úgy vágta oda nekem a visszajárót a felfuvalkodott paraszt német (tudom, osztrák). Marhára megutáltam Bécset és a buszos kirándulásokat, semmi szépség nincs benne egyébként számomra (Bécsben), csak a sznobság viszi a magyarokat szerintem oda, hogy elmondhassák, voltunk adventkor Bécsben.

KépKép
benó

Nem nekem való ez a sznobság. És anyut nagyon sajnáltam, ő úgyis szegény mindig falusi lány volt, akit lenéztek, ebből apu mellett ki tudott törni és most kb. ugyanolyan lenézett falusi lányok voltunk, mint ő 40 évvel ezelőtt. Mondtam, hogy nem adunk ezeknek a véleményére, úgyse látjuk őket többet, és ennyi. De azért bosszantó, hogy ennyire megtehetik, hogy bunkók legyenek. Ja, és én köszöntem, mikor kimentünk (angolul), de egy árva szót sem mondtak. Az milyen?

KépKép
benó

Márti, ne mondd, hogy nincs energiád (egyébként én meg lusta vagyok inkább, vagy az ugyanaz? :roll:), nem érdekes. Mindenki másmilyen. És mégis meg fogunk tudni csinálni mindent. Most pedig pihennünk kell, hogy minden oké legyen, tehát nem gáz, ha lustálkodunk, energiátlankodunk. :D Majd muszáj lesz úgyis összeszednünk magunkat és össze is fogjuk szedni. :D

KépKép
benó

Ahol a pénz ott a hatalom???? :x
Osztrák,vagy német tök mindegy bunkó né és kész!!!!
Pedig a turisták pénzéből élnek a vásárosok! :x

Kép
martik77

Attól nem félek,hogy a baba mellett is ilyen leszek,mert van felelősség tudatom és neked is.Csak csodálom pl Flórát,hogy mennyit bír. :D

Kép
martik77

Gondoltam, hogy ilyenek lesznek, sajnos, előítéleteim is voltak (balatoni németek viselkedése stb.), a nyelvet is utálom (te is, ugye?), na, és figyi, ez óriási szemétség, hogy semmit se adnak, és 1200 Ft a két rohadt pohár víz!!!! De legalább jó sokat adtak és elülhettünk mellette 1 órát! :D :D :D :D És bekaphatják (mondjuk a bal bokámat, na)! :x Bocsánat! :oops:

KépKép
benó

Hali

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inasom alszik,kajám a sütőben és esik ez a car eső.... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Gergőről klasszak a képek, Tancsu. Nagyon cuki. :D

Jó, csodálni lehet, de nem kell ugyanolyannak lennünk. :D

KépKép
benó

Márti

Hivd fel a gondozót ma és mond meg hogy tegnap nagyon vacakul voltál,ezért nem mentél felülvizsgálatra,mi ilyenkor a tehendő...

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?