A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Van aki a gyerek után rohangál. :lol:
Adryn kitartás! Az úthoz is, meg a hosszú időhöz is. Elrepül pikk pakk, nemsoká azon veszed észre magad, hogy vasalod a ruhákat. Majd emglátod miylen vicces lesz. Egy 56-os body vasalása, egy mozdulat. Épp ráfér a vasaló. :lol: Jövőre pedig gyönyörű karácsonyotok lesz 3-asban. ;)
Na akkor elkezdett mindenki fáradni. azt hittem velem van vmi baj. Nekem is csak ajik fel van készen Vica. De még ráérünk. Legalább megvannak. :)
Ijesztegetéseknél füleket becsukni!!!!!!! :twisted:
Na megyünk készülődni, ma lesz karácsony előtt az utccsó csajozós napja Botinak. Szval kicsípem. :lol:
Szép napot!
Kukliék

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Tyűű, de jó korán kelt mindenki!

Pulcsi, szuper jó az eredményed!

Adryn, kitartás az úthoz, a napok meg úgy elszállnak hogy csak na!!

Ijesztgetős, jó fej hozzászólásokat elengedni a fülek mellett, sok bunkó embert hord a hátán a föld, sajna.

Bizony én is egyre nehezebben kelek fel reggel, bár lekopogom, mert most elég nyugodtak az éjszakáink. Ezen a héten eddig egyszer sem keltek fel maguktól a manók. Bezzeg majd hétvégén.....

Vica, Kukli nagyon ügyesek vagytok, hogy már egy csomó mindent becsomagoltatok. Nekem ez is marad esti programnak, mert csak akkor tudok ilyesmivel foglalkozni, ha a gyerekek már elaludtak. No mindegy, ezen is túl kell esni. Holnap szabin vagyok, megcsinálom a takarítást és délután irány a kukkolda!!!

Kukli, jó szórakozást nektek mára!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

köszi Kuklika... majd tartjátok bennem a lelket otthon ;)
jó csajozást Botinak :D

KépKép
KépKép
adryn

Tencsi: jó kuksizást :)

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

Samu még alszik, én meg várom, h felébredjen. Ma én vagyok vele itthon (váltjuk egymást apával).
Tegnap volt a munkahelym karácsonyi vacsija, jól teleettem magamat, fél 10 körül értem haza, kiscsávó megvárt :) Már az ágyában, de tök éberen fogadott. Persze egy kicsit elkudozott, hogy olvassak neki mesét, mivel tegnap nem voltam jelen az esti szertartásnál, ezért be kellett érnie apa meséjével :)

Adryn, jó utat!

Kukli, igen, én is fáradékonyabb lettem, illetve változékonyabb :) Vannak nagyon energiadús napjaim, és van, hogy szinte minden mozdulat a nehezemre esik. Jó csajozást Botinak! Valami ismerős-barát látogatás a program?

Tencsi, takarításért nem irigykedem, de az UH jól hangzik!
Úgy hallom, ébredezik, szép napot mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Hát lányok, nekem nem kell csomagolnom semmit.
A nővérem és anyum gigapakk wc-papírt és Szilviát kap (ez legalább hasznos, és más most tényleg nem fussssssssssa).
Az anyósom azt a belga csokit és gyertyát és tányért, amit a párom kapott a cégénél a vevőitől karácsonyra.
A férfiak egy-egy üveg bort.
A húgok, unokahúgok pedig valószínűleg üdülési csekket.
Ez most tényleg ilyen, remélhetőleg jövőre már jobban megy.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Erpé, én sem irigylem magam a takarítás miatt :wink: , de sajna muszáj nekiállni. Holnap gyerekek bölcsiben, apa dolgozik, így legalább tudok majd haladni. Ha minden igaz, jön barátnőm napközben (még ki tudja, hogy milyen utazási alkalmatossággal) és azt mondta, hogy besegít, bár remélem addigra már túl leszek mindenen. Örülök, hogy jól sikerült a céges vacsi. Nálunk délután lesz egy állófogadás szerűm idén kimarad a vacsi, de a dunaújvárosi fő főnökünk mindenképpen szeretne lejönni hozzánk és megköszönni az évet, így házon belűl lesz megoldva a dolog, de így is 16 órakor lépek mint a pinty.
Samu jobban van?

Nemlajos, szerintem nem az értéknek kell nagynak lennie karácsonykor, a szándék és az hogy gondoltál rájuk szerintem már éppen elég! Nálunk a gyerekek akik igazán ajándékot a kapnak a felnőttek tényleg csak apróságot.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Wicca Ügyes voltál! 1 kg is sokat számít. Ma én is kevesebb voltam 66 kg-nál, de nem sokkal.

Nem akarok elkeseríteni senkit (úgyis tudjátok), de a pénzügyeink csak egyre rosszabbak lesznek. Januártól megint minden drágul, fizetés meg csak egyre kevesebb :(

Csibb Sajnos ilyenek az emberek! Nem sokan vannak, akik segítenek a másiknak. Mindenki csak magával törődik! Inkább kinevetnek, minthogy segítenek! A lábad meg borogasd!

Tehuti Ne idegeskedj ilyen dolgokon. Ki mit mond. Kit érdekel. Szerintem nagyon jól "áll" a pocakod! Nincs azzal semmi gond!

Pulcsi Nálunk csak egyszer kell menni cukorterhelésre! A 4,7 az jó!
Egyébként teljesen egyetértek Veled! Én nem figyelek, hogy ki mit mond, szinte meg sem hallgatom. Úgyis mindenkinél máshogy van. Másképp reagál a szervezeted a dolgokra és a babád is más lesz, mint bárkié! Majd a tapasztalat!

Kép

Kép
rszg

Jó reggelt!

Sajnos ahogy felébredtem folytatódott a fejfájásom :cry: úgyhogy most csak itt szenvedek. Lehet hogy a havat éreztem meg, mert nálunk elkezdett havazni, de persze rögtön olvad is. Mindenesetre Bulcsúnak nagyon tetszik, mondta is az előbb: Mennnyi sok!!!!!! :D

Mi is apróságokat veszünk egymásnak, inkább a gyerekekre költjük a pénzt. Idén már a tesóméknak és a párom tesójáéknak nem is ajándékozunk, csak egymás gyerekeinek. Meg nálunk elég sok névnap és szülinap van Karácsony környékén úgyhogy amúgy is kell a pénz arra is.

Hát én a takarítást mostanában megúszom, na persze kényszerből :( a párom minden hétvégén kiporszívozik, meg felmos. De azért a portörölgetést megcsinálom apránként.

Azért jó ez az internet, idén karácsonyra az ajándokok felét itt a neten vettük meg, még tegnap este is feladtam egy alexandrás rendelést. Egy-két éve nem gondoltam volna hogy így fogunk vásárolni, ráadásul még olcsóbb is. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!
én már becsomiztam az ajándékokat. Annyi gyerek van a családba és olyan jó nekik ajándékot venni :D Ha a sajátomnak fogom majd nézni az ajándékokat tuti hogy nem lehet majd leállítani :D most is olyan nehéz volt megállni.
Nekem igazából a legnagyobb karácsonyi ajándék hogy kész van a lakás és már csak apróságokat kell csinálni rajta:) mást nem is akartam :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!
én már becsomiztam az ajándékokat. Annyi gyerek van a családba és olyan jó nekik ajándékot venni :D Ha a sajátomnak fogom majd nézni az ajándékokat tuti hogy nem lehet majd leállítani :D most is olyan nehéz volt megállni.
Nekem igazából a legnagyobb karácsonyi ajándék hogy kész van a lakás és már csak apróságokat kell csinálni rajta:) mást nem is akartam :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!
Megjöttem dokitól, minden oké, maradt lány a bébi!!!! :D A méretekben egy nap csúszás van, a valós korhoz képest, tehát szuper. Kb. 1164 gramm. Már több, mint egy kiló kenyér. Nagyon jó volt látni, a keze az arca előtt volt, de aztán elvette onnan. Megkaptam dvd-n is. Aztán jövő héten 4 D!!! Nagyon várjuk már!!!!

Adryn jó utat, egy bnőm is ma érkezik, ő is fél, h okés lesz- e minden a reptéren, de eddig nincs gáz.

Vica, kávé nem segít a fejfájáson??? Nekem attól elszokott múlni.

Nekem az ajikat az anyu csomagolja be. Jó dolgom van.... :lol: De nálunk sem lesz nagy ajándékozás. Mindenkinek egy kis apróság. Meg persze megkapják a 4 D- s uh-t!!! :)
Ja, és a doki azt mondta, h nincs is lent a pocakom, és ne fogalkozzak azzal, ki mit mond. :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok,

Szépen kerekedünk és növekszik a pocakunk. :) Szerintem ez nagyon klasz....
A pénztelenség vacak dolog. Bocs, hogy kifakadtam...., de tényleg minden téren szívok....

Nálam Pocaklakó nagyon félénk. Ha nem az én kezem van a pocakomon, akkor inkább nem mozdul. Illetve UH-n láttam, hogy kifejezetten elfordul befelé (Anyához bújik).
Tegnap este volt először, hogy Zsófinak elkezdett rugdosni. Az elején bátortalanul, de Zsófi hangosan kacagott és akkor már bátran. :) Nagyon édesek voltak!

Zsófinak megvettem tegnap a szemüveget. Hihetetlen árak vannak. És ugye az ember jó minőségű lencséket választ a gyerekének. És persze mindjárt 2 szemüveg kell.... Egy vagyon volt.
De nagyon helyes benne ! :) Remélem megszokja.... Egyenlőre még örül neki....

Katka

katka22

Kukli: Nagyon szuper a profil fotód! :)

Katka

katka22

Sziasztok lányok!
Jaj, mindenkinek hogy zajlik az élete! :shock:
Én a kg-okkal nem tudom, hogyan állok, pedig mérni kéne, de ugye se mérlegem, se védőnőm, szóval most egy kis lazaság van:D
Egyébként is rám az anyagi rossz hírek úgy hatnak, hogy egyből zabálhatnék vagyok... Szóval lesz sírás karácsonykor a mérlegen a fa alatt:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Látom mindenki jön megy és tesz-vesz, dehát ez így van rendjén. Mi meg már hülyét kapunk az unalomtól a munkahelyünkön...... Utálom ezt a tétlenséget.
Na mindegy, hamarosan eszünk egy jót és kész!

Katka, biztosan nagyon csinos Zsófi a szemüvegével, ne is mond én is ledöbbenek néha, hogy mibe kerül egy szemüveg, abból tényleg nem teheti meg az ember, hogy a gatyit veszi!!!!!
Édes lehetett a kismanód, ahogy hozzád bújt!!! Örülök, hogy minden rendben van! Tényleg választottál már neki nevet?

Dávid babám nagyon aktív ma, folyamat jár vmilye. Úgy szeretném már látni.

Tehuti örülök, hogy a dokid is megnyugtatott és hogy a kisasszonykával is minden rendben van! Bizony már szép nagyok és még mennyit fognak nőni!

Kép
Kép
Kép
tencsi

nálam már elindult a pánik!
még a saját lányomnak sem tudtam venni semmit... és itt tötyörgök a fájós lábammal... szenvedhetek majd hétvégén a sok ember között a férjemmel... a lefosztott üzletekben.. nem így terveztem.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, hát biztos nem lesznek kevesen a boltokban. Nálunk itt Zeg-en ezen a héten már hétközben délelőtt is dugig volt minden, gondolom Bp-en még rosszabb a helyzet :?

Én megint kezdek magamba fordulni :( Reggel összekaptam a párommal, persze valami tök hülyeség miatt, aztán meg a fejfájásom is csak gyötör, most ittam meg a második kávémat, remélem jobb lesz. Meg néha olyan elegem van, hogy csak itthon ülök tétlenül, soha nem voltam az az egy helyben ülő típus.
Panna is tegnap kérdezte megint, hogy anya mikor viszel te az oviba és mikor jössz értem, és sütünk-e együtt mézeskalácsot?
Meg az idő is pocsék. :evil: :evil: És még hátra van két-három hónap, csak lenne már március.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Ez az eső... :cry: szép kis karácsonyi hangulat...sajnos a gazdasági válságot még csak most kezdjük érezni. Tegnap hallottam a rádióban, hogy a gáz világpiaci ára jelentősen csökkenni fog, ami úgy csapódik le, hogy lakossági emelés januártól nem lesz. Remélem, felvidultatok? :roll:

Olvasom, mindegyikünk egyre nehezebben viseli magát, én hazai terepen még egész fürge vagyok, de amint az utcára megyek, szinte alig bírok járni. Baba feje nagyon nyom lent, tök kellemetlen. És már diétáznom sem kell, annyira összenyomja a gyomrorm, hogy alig eszem valamit. :roll: :roll:

Hogy kicsit feldobjam a hangulatot: ovis betlehemezés jól sikerült, szép műsort adtak, középsősök és nagycsoportosok már nagyon komolyan szerepeltek, a kicsik, mint Luca is, angyalkáknak voltak beöltöztetve, soha nem tudták, mit kell csinálni, ha le kellett ülni, felálltak, stb. de olyan édesek voltak! :lol:

Tegnap pedig elvittük Lucát a Tháliába a Diótörő mesebalettre. Féltem, hogy korai lesz még, de meglepetésemre nagyon élvezte! Az első felvonás alatt tátott szájjal nézte, a második felvonást pedig végig táncikálta a szék mellett. 8) Nem akart hazajönni, ma reggel pedig úgy ébredt, hogy "mennyünk mééég". :)

Katka: régen volt vmi tb támogatás szemüvegre, ma már nincs? Ha kell segítség, ötlet adósságrendezés stb. terén, írj, akár privit. Hátha több szem többet lát alapon, férjem ebben nagyon jó. :wink:

Nemlajos: sajnálom én is a csúszást költözés terén, de az egy hónap szinte semmi ahhoz képest, amiket hallottam. Kötbért kaptok? Ilyenkor szoktak fizetni. :shock:

Adryn: jó utat és gondolj a köv. karácsonyra! :wink:

Erpé: remélem Samu jobban van, és az aftát elkerülitek! Lucának volt a nyáron, és azzal együtt, hogy banális betegség, nagyon kellemetlen. :evil: Ha rá tudod venni, akkor igyon amennyit csak bír. Én nem tudtam Lucát rávenni, pedig negyven fok volt. :oops:

Vica: az ágyon fix a létra.

Csibb: 1x voltunk Alma koncerten, én az énekes poénjain akadtam ki. Egyáltalán nem gyerekeknek valóan viccelt, nagyon visszatetsző volt. Fanni majd elfelejti idővel a rossz élményt. Bár a kicsiknek időnként megdöbbentően jól működik az emlékezetük. :shock: Neked jobbulást!

marq
Kép
Kép
marqueza

kötbér nincs, a mostani házak már úgy épülnek, hogy egyszeri 90 napos csúszás már szerződésben is benne van.
mindegy, majd lesz valahogy :wink:
Lesz egy Dömém, akinek én leszek az istennő, ez a legfontosabb! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka, az én sógornőm is igényelt az önkormányzatnál támogatást a lánya szemüvegére, így 60000 helyett csak 15000 körül kellett fizetnie. Érdemes ezeknek utánanézni.
Én meg úgy vettem két éve a szemüvegemet, hogy ha a drágábbik lencsét rakattam bele, és min. 15000 Ft-os szemüveget választottam, akkor valamennyi kedvezményt kaptam az árból, vagy valami ilyesmi volt az Ofotértben. A lényeg hogy az akciókat is érdemes figyelni mindig van valami :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

sziasztok hazaértem. ferihegy katasztrófa.. a monitorokon ki sincs írva hogy melyik járatnak a csomagjait melyik szalagra teszik fel... pl én az enyémet messziről kiszúrtam hogy jééééééé mintha az az enyém lenne ott.... szerencsére az volt... a kisbusz többi utasa nem volt ilyen szerencsés... vártunk másfél órát hogy összegyűljünk... így is ott kellett hagynunk 3 utast. 2 amszterdamból érkezett de hiába mondta be a sofőr a hangosba hogy várunk rájuk nem jelentkeztek, az egyik meg nem találta az egyik csomagját... no comment... érte 4-kor egy másik autó ment...

KépKép
KépKép
adryn

Na a lényeg, hogy szerencsésen, csomagostul megérkeztél Adryn!!! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

köszi :)

KépKép
KépKép
adryn

Hű, adryn, ez szerintem ennyi idő alatt bkv-val és vonattal nem ment volna!
És egy egész kisbusznyi ember ment Borsodba? Vagy ilyenkor ez hogy működik?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Miskolcra jöttünk 3-an, Debrecenbe mentek másik 3-an. az autópályán a geleji pihenőnél mi miskolciak átültünk egy másik kisbuszba hogy a debrecenieknek ne kelljen miskolci kiruccanást tenniük. szóval így jó volt.

KépKép
KépKép
adryn

sziasztok,

Háát lányok én csak készülődök és készülődök és úgy érzem mégsem haladok ... tegnap bementem a vársoba és annyira elfáradtam, h alig bírtam magam hazavonszolni :(, ráadásul 3szor eláztam. Én nem akartam elhinni és elfogadni sem, hogy már alig bírok mozogni, de mivel Ti is írjátok már ezt a nehéz mozgást, be kell ismernem lassan, hogy én sem bírom. Tegnap díszítettük a mézeskalács sütiket is Zsóval, hááát ezt még gyakorolnunk kell :D:D:D:D!!!
Adryn: Örülök, h rendben hazaértél :)! Üdv itthon!! Januárban "másikhaza" mész és utána már nem is jössz?
marq: Luca édi lehetett a diótörőn, bár én is azt mondtam volna, h még kicsi hozzá, de ezek szerint mégsem :D!!

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca: igen.. januárban haza dánia, és ide már csak babóval jövünk nyáron :D

KépKép
KépKép
adryn

De jó Adryn, hogy jelentkeztél!!! Már kezdtem magam úgy érezni, mint WALL-E, asszittem egyedül maradtam a Föld nevű bolygón :D:D:D!

Szép napot!
Vica
wicca

haha Wicca.. nem nem én itt vagyok .. a többiek a Karácsony nevű Marson vannak jelenleg :D
én viszont megyek dokihoz lassan. Neked mai program?

KépKép
KépKép
adryn

Jelentem én is itt vagyok!!!! :D
Nekem postára, boltab kéne mennem, de annyira esik....és nem a hóóóó... :oops: Pedig úgy szeretném..... :)
Aztán én ma a suliba megyek be a kari ünnepélyre. Már így is tiszta kari lázban vagyok.....mi lesz utána?! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti: irigykedem, h karácsonyi hangulatod van! nekem valahogy meg kéne hozni ... de hogy?
Adryn:mai progi: be kellett volna mennem a városba, de ilyen (ítélet)időben semmi kedvem, úgyhogy inkább itthon teszek-veszek. még összeszedem mit kell venni a karácsonyi menühöz (igaz még azt sem tudom pontosan mi lesz!! :)), anyukámnak kéne valami ajándékot nézni, sajnos ötletem sincs :(, ráadásul ma tölti be a 60. évét :D Karácsony, névnap, (merthogy Éva) és születésnap!!

Szép napot!
Vica
wicca

én is megyek ma be a suliba karácsonyozni, de mivel egész éjjel nem aludtam, így túl sok kedvem (és kinézetem) nincs hozzá... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Oh, nálunk már 3 hete mindenhol gömbök és anygalok lógnak.... :lol: Tisztáta be vagyok zsongva..... :lol:

Nemlajos, mi volt a nem alvás oka????

Na én összeszedtem magam, kimerészkedek az esőbe...brrrr.....de ahogy nézem, hiába várok, nem fog elállni.... :evil:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

semmi különös, forgolódás...
egyszerűen nem tudtam elaludni.
De jó lesz majd az új lakásba, mert akkor csak átmegyek a gyerekszobába, és kreatívkodom:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szegény Nemlajos! Ilyen nekem is szokott lenni... Ilyenkor azzal szoktam vígasztalni magam, hogy viszont másnap este végkimerültségben jót alszom....

Adryn: Örülök, hogy szerencsésen megérkeztél! :) Nagyon stramm csaj vagy ám. Csak így röpdösöl és utazol ekkora pocakkal! :)

Én sehogy sem állok a Karácsonnyal. Azaz díszeink vannak, de se karácsony fám, se ajándékok... Azaz a lányoké megvan, na de még ezen kívül is nagy a család.... Hajjaj!

Katka

katka22

Mondjuk olyan nekem is szokott lenni, hogy hajnalban felkelek klotyóra, aztán másfél óráig utána csak forgolódok.....
Már akartam kérdezni, hogy asszem a másik fórumon láttam, h miket festettél a falra egy gyerekszobában. Azt milyen festékkel csináltad???? Sajna én nem vagyok kreatív, de az egyik bnőmet már megkértem, h pingáljon fel pár dolgot.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Húúúúú, hol van még a gyerekszoba nálunk?!?!? Majd csak januárban parkettázunk, aztán még kéne az ágy is meg ... nehogy úgy járjak, h márc. elején csak a gyerek lesz a szobában semmi más :D:D:D:D!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Bár sztem úgy is baromi jól el lennénk :D!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wicca 2008.12.19 11:46-kor.

Szép napot!
Vica
wicca

Még nálunk sincs gyerekszoba, nyugi.....január végére lesznek kész a bútorok. Meg vásárolni is kell jó pár dolgot. :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

sziasztok

hazaértem tanácsadásról. volt uhu is, merthogy a 24 hetes elmaradt. közöltem dokival nyugi kint volt akkor is :D:D:D díjazta nagyon.., kérdezte milyen ez a kétlaki élet, mondtam hogy király. manónak megvan mindene aminek lennie kell, felémfordult a kis drága.. az asszisztens csaj meg mondta milyen jóképű a kiscsávó :D:D megkaptam az igazolást is hogy voltam 5 alkalommal tanácsadáson, bár januárban apuval jövünk még egyszer 16-án uhura :D
valaki tudja milyen papír kell még ahhoz hogy kapjam ezt az anyaságit meg gyedet meg társait?
aztán vettem anyukámnak egy szép faliórát karira (valamit majd még kap csak ki kell találnom mit), visszaváltottam a vonatjegyem 2700 ft de akkor se maradjon a nyamvadt máv-nál... ítéletidő ide vagy oda azért sétáltam egyet ma is na... :D
Csináltatok már anyával pocakfotót majd és teszek fel :D ma először terhességem alatt egyik csaj a villamoson megjegyezte hogy ott egy ülőhely miért nem ülök le... :D:D ezek szerint végre látszik ... :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: örülök, hogy minden rendben Veletek, bár hogy is lehetne másképp?!?! :D papírokban nem tok segíteni. várjuk a pocakfotót!!

Szép napot!
Vica
wicca

Tehuti: én olyan nyugodt vagyok, hogy csudi :D!! majd február végén kezdek el idegeskedni ;) :)!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca, egyelőre én is nyugodt vagyok.....most a karival vagyok elfoglalva, de utána majd kezdek türelmetlen lenni, hogy mikor lesz kész a szoba. :lol:
Adryn gratula a jó hírekhez. Papírokhoz én sem értek... :cry:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

lányok! olyan furi hogy jövőre már egy 9 hónapossal készülünk a karira :D

KépKép
KépKép
adryn

Hát tényleg fura....ez az uccsi karácsony kettesben.....De jó lesz az is, nagyon!!! :)
Na megyek készülődni, aztán meg kari ünnepélyre.
További szép napot mindenkinek!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

és milyen jó lesz egy 9 hónaposal készülni !!! :D majd amikor először rácsodálkozik a karácsonyfára és majd csak nézi és nézi és nézi és közben csillog a szeme, Te pedig majd elbőgöd magad!!!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

Tehuti: Jó szórakozást :)!!!

Szép napot!
Vica
wicca

na úgy néz ki papírokkal minden ok. kapom azt a 168 napos gyermekágyi segélyt meg gyedet gyest is utána.. amit egyedül nem fogok kapni mert nem itt születik a picinico az az egyszeri anyasági támogatás és a családi pótlék.. de azt meg kapjuk kint. az autókölcsön meg majd megy a gyedből :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

kellemes készülődést mindenkinek, és veszekedésmentes napokat!
nálunk már megvan a fa, főzni nem fogok sokat, valószínűleg görög serpenyős burgonya lesz a szentestei menü, utána meg úgyis a szüleimhez megyünk, csak enni kell :)
nálunk egyébként kolbászkrémes rakott hús volt a menü sokáig, ha valakit érdekel, felteszem a receptet,

teszek fel képeket az új konyhámról :) Kép konyha1
Kép konyha2

Kép
Kép
mamacsibe

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?