A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Kata, izgi lehetett az éjszaka. Én is azon izgulok, hogy nem tudom egyértelműen eldönteni. Azt mondta a szülésznőm, hogy hívjam nyugodtan, ha bizonytalan vagyok, de hülyén érezném magam az éjszaka kellős közepén feleslegesen ébreszteni…. Bár lehet, hogy ha helyzet lesz, nem fognak ilyen apróságok érdekelni.

Csöre, papírszalag is volt.
Ez az ovis sztori egyre cifrább. Nem csodálom, hogy felhúzod magad.

Január 2 nekem is tetszene. Jó lenne kihúzni még addig.

Vickybabe, köszi a táblát. Kezd nagyon-nagyon izgalmas lenni. Csak nem neked is beindul valami?

Moncsi, gratulálok a kisfiúhoz, és a szép eredményhez!

Peni, jobbulást a kisfiadnak, és neked is. Vigyázz magadra!

Kép
petne

Megjöttem házidoki nénitől,egész gyorsan sikerült elnyerni a kutyanyelvemet.... (persze, most is öreg papák és mamák a rendelőben, hogy jajj, doktornő drága :lol: )

Peni: sajnálom a vírust, ez azért több,mint durva! Szegény kisfiad, hogy megviselheti a kis szervezetét!! Vigyázzatok magatokra és gyógyuljatok!

Kisbogács: a Mozartot láttuk az Operettben, kb. tizedszer :oops: De annyira jóóóóóóóóóó volt!!!Azért 'jó' látni, hogy nemcsak a Semmelweis Egyetem ilyen szerencsétlen a papírok kezelésében :evil: Jó, hogy majd nem neked kell bizonyítani,miután elküldted már, hogy van méltányosságid. :roll:

Enikő: legyen igazad, hogy elsőre megismerem, ha menni kell. Mitagadás én ma hajnalban is frászban voltam, olyan kicsinek és elveszettnek éreztem magam, hogy akkor most mi lesz :oops:

Batkata: édesek lehetnek a gyerekeid ezzel a becézéssel :lol:

Csöre: Apa is ezen viccelődik folyton, mikor Martin lent törekszik, hogy mindjárt kinéz,vagy kidugja a kezét :lol: Mondjuk ez közben nem olyan vicces :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

moncsi: gratula a szép UH-hoz. :)

peni: jobbulást! :(

vickybabe: :) Hű de izgi.

kata8110: :) te is nagyon izgi!!!!!!! :)
Vendég

Petne: na ez az...aztán mi van, ha nem tudom neki leírni,hogy mit érzek, beriasztok és vaklárma, vagy fordítva :oops:
A január 2 nekem azért lenne jó legkésőbbi dátumnak,mivel akkorra vagyok kiírva és ha addig nem szülünk, akkor naponta ctg....na,ahhoz már nem nagyon lenne cérnám. :oops: Hamarosan indulunk Apával a heti szeánszra :D

KépKép

KépKép
kata8110

Ja Csöre már értem nem kell mert nekem keresztanyum ott dolgozik és ő csak leugrik és kér nekem időpontot de azért köszike :D 31-én ha megyünk ctg-re állítólag körbevezetnek a szülőszobán is hát remélem már úgy várom mint egy kisgyerek a várva várt játékát :D :D
erzsebet0312

Az ember lánya nem jár erre 2 napig, és annyit írtok, hogy nem győzök visszaolvasni. :lol:

Már azt hittem, hogy babahírekre érek, de még nem.

Hajrá Vicky! :D

Álló burok: azt jelenti, hogy nincs megrepedve.

Én vettem hasleszorítót, a tépőzárasat. A barátnőm az első gyereke után nem használt, a másodiknál igen. Azt mondta, hogy sokkal hamarabb ment vissza a hasa. Hát meglátjuk.

Én megint nem nagyon aludtam, éjjel óránként jártam wc-re. Fél 5-től pedig nem is tudtam visszaaludni. Szóval azóta kukorékolok.

Egyre nehezebben indulok el, miután ülésből felkelek. Fekvésből mg rosszabb, mire egyenesbe teszem magam eltelik egy kis idő. És gyre jobban fájnak a csontjaim. Belülről nyomja a buksija.

Kép
Kép
cs_erika

Na itthon, hullafáradtan. Édesek voltak a karácsonyi műsorban, a közepén Marci fiam beesett két db saját bottal, a többi, 5 db (!) ottmaradt a suliban.
A többi is ránk vár...

Csöre: Marci ette le magát... :D Egyébként mindekettő képes rá, az utóbbi időben én is, szegény Bori

Kata: becézés: azért az is édes volt, amikor az Állatkertben elmentünk a víziló mellett, s azt mondták: ni-ni, itt úszik anya. Erre én megsértődtem, úgyhogy a következő körben a flamingóknál mondták: itt van anya! :lol:
Erre mondtam, hogy akkor megmaradhatunk a vízilónal. :D

Vickybabe! Szemtelenség: hááát azért ez még a kedves verzió...
Én még tudok nevetni ezen, de Marci néha már kikészít egyéb dolgokkal...
Lassan jön a kamaszkor. A csecsemő mellé egy vihogó elsős kiscsaj, egy kamaszodó pasi, egy lassan őszülő férj kell. :D

Na megyek, ma tojásrántottát készítek, egyszerűen nem tudok és nem akarok jobbat kitalálni... Szegény gyerekeim. Majd felturbózom valahogy. Mondjuk teszek bele sajtot/juhtúrót (ez utóbbi aa frikó...) És még hozzá egy kis husit...

Ja, és kiveszem Julit a kádból, szét fog ázni. :D
Na este még jövök. :D

PS: ma találkoztam egy 1 hónapos fiatalemberrel, nagyon helyes volt. :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

nem lesz ma semmi akció szerintem...már teljesen elmúlt.
Viszont Levente teljesen lecsúszott, már mindkét tenyerem elfér a pocak fölött, a mellem alatti részben... :roll:
És nagyon keveset mozog...

Ercsi, ismerős ez a felkelés-téma :?

Kép
vickybabe

Sziasztok!
Nagyjából sikerült visszaolvasni. Rengeteget tudtok írni.
Mindenkinek köszönöm a gratulációt!

Csöre: ez az ovis sztori nem semmi!

Peni: vigyázz magadra

Vickybabe: nagyon szurkolok!

Már nem emlékszem, hogy ki kérdezte, hogy mi lesz a neve a babónak (bocsi), Dániel lesz.

Haskötő: nekem azt mondta a védőnő, hogy császár után kötelező, sima szülésnél pedig javasolt. Állítólag a méh könnyebben húzódik így vissza. De én sem szereztem még be.

Voltunk védőnéninél, de nem tudtunk szívecske hangot hallgatni. Kicsi fiam elbújt. Gondolta, mit akarunk mi? NST, ultrahang, szívhang?Azt mondta, hogy 90-95mm fejátmérőjű babák kb. 3200-3500grammal születnek. Hát nem tudom. Igaz a 4D-n is már 1000gramm felett volt. Mondta is a doki, hogy nagy baba lesz. Bár a hasamon nem látszik, mert elég kicsi a doki szerint. De nem a has mérete a lényeg.

Tegnap este már én is megijedtem, mert iszonyúan keményedett, feszült a hasam, és alul görcsölgetett is, és még a derekam is fájt. De elmúlt. Lehet, hogy a front miatt volt.

Kép
moncsi8423

Nem is írtam. Megtettem amit megkövetelt a haza. :D Vagyis legyantáztam a lábamat.
A végére azt hittem belepusztulok. Mert még a combomat is kell. Szegény gyerekemt teljesen összenyomtam szerintem A végére úgy fújtattam mint egy gőzmozdony.

Az biztos, hogy a szüésig még egyre nem vállalkozom. Majd utána. Most már nem érdekel.

Kép
Kép
cs_erika

Cs Erika: a szőrtelenítés nálam is kész rémálom. Már maga a zuhanyzás is kész tortúra
moncsi8423

Lányok, még a másodiknál is bizonytalan volt, mert teljesen máshogy kezdődött, az elsőnél depláne nehéz megmondani :) de azért tényleg tudni fogjátok :wink:
Ha éjszaka indul be, akkor a telefon helyett illik inkább bemenni a kórházba, ha tényleg beindult, akkor behívják a dokitokat...
Vicky: nekem majdnem 2 hete "lepottyant" Saci, dokinéni is mondta, hogy lent van a pocak :wink: de azért csak méregesd a fájásokat!!! :D (de csak egy tenyerem fér el... 2 egymás mellett :wink:)
Most estefelé nekem is keményedett, enyhe derékfájással kombinálva, de bebóbiskoltam rajta, nem tudom, mennyire volt rendszeres.... szerintem semennyire, sőt, ha bebóbiskoltam, akkor durva sem lehetett... viszont Saci hihetetlen aktív vagy 4 órája (az alvásban ez sem zavart :oops:) majdnem szétszed... ez azért már nagyon durva kezd lenni :roll: Kata: konkrétan azon agyaltam, hogy akkor most kijön a keze, és mit csinálok :shock: mert teljesen olyan érzés volt, mintha dugná kifelé :shock: igen, közben én sem találtam viccesnek, sőt, most is inkább ijesztő emlék...

Batkata: gyermekügyben hasonlóak a félelmeim :roll: azzal az enyhe különbséggel, hogy nekem nem vihogós lesz az elsős, hanem hisztis...

Te Moncsi, napra pontosan ugyanakkora vagy kiírva, mint én? Hű :) izgi :) Na akkor a súlybecsléshez:
Saci hétfőn (idézem magam :wink:):
BPD: 96 mm
THQ: 90 mm
FL: 72 mm
becsült súlya 3100 gramm
Bár ez gondolom, sokat nem segít, mert nem hasonlít Dani értékeihez...

Erika: szőrtelenítés: egy hős vagy... én még nem szedtem össze magam :oops: pedig ideje....

Holnap NST!!! :D majd csak délután jövök.
Jó éjt!

Csöre
csöre74

Hú ERika gratulálok a művelethez :lol: :lol: :lol: :lol: én múltkor apát kértem meg, hogy segítsen fazont igazítani mert azt aztán már tényleg nem látom....végigröhögtem az egészet annyira csikis volt. Most meg már nem érdekel....lesz ami lesz. Ja persze jó lenne csinosan szülni menni de tudom, hogy ott akkor senkit nem érdekel majd.
katuska79

Lányok, ti hősök vagytok, hogy magatok gyantáztok. Én neki sem kezdek, csütörtökön voltam kozminál. Utoljára.

Remélem, holnapra mindenki egyben marad.

Jó éjt!

Kép
petne

Csak gyors bekukk,ágyikó előtt.

Megvolt a ctg, a gyerekem az elején bealudt :oops: Utána meg nagyjából 10 perc alatt lemozogta a penzumot. Hétfőn ismét ctg, UH, és vizsgálat, meglátjuk,mennyivel leszünk beljebb.
Mondtam dokibácsinak a jóslót,hogy jó másfél óráig tartott, szerinte nem várjuk meg a másodikát, de nem is baj, mert már szép nagy,érett baba, de akkor jön, amikor akar....Aztán meglátjuk :wink:

Jó éjt mindenkinek!!

KépKép

KépKép
kata8110

[quote="moncsi8423"]
írta:
moncsi8423Haskötő: nekem azt mondta a védőnő, hogy császár után kötelező, sima szülésnél pedig javasolt. Állítólag a méh könnyebben húzódik így vissza. De én sem szereztem még be.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
A méh visszahúzódása oxitocin-hatásra történik... az oxitocin egy hormon, a szervezet termeli (szoptatás serkenti a termelődését)
Haskötő: a hasizmok megtámasztására szolgálhat... hasznosságáról eléggé vegyesek az adatok...
Vendég

Kitartást lányok! Gyűjtsétek az erőt a Diktátorok ellátásához :wink:

Kicsi fiam úgy döntött, hogy ő már nagyon sokat aludt... :evil:
(szerintem, nagyon keveset... vagy az én igényeim nagyok?)
Vendég

[quote="vcrane"]K írta:vcraneitartást lányok! Gyűjtsétek az erőt a Diktátorok ellátásához :wink:

Szia Vicky!

Hát erről én is tudnék mesélni, főleg Julcsi tette próbára az idegeimet és a türelmemet, anno.
Volt olyan, hogy Gáboromnak biztonságból odaadtam, mert a tehetetlenségtől és a fáradtságtól annyira ki voltam akadva, hogy azt gondoltam, menten falhoz vágom! :evil:
Tudom, hogy ez szörnyű így leírva, de hát tényleg ezt éreztem! Szerencsére Apa a helyén volt - lelkileg és teljes valójában is, úgyhogy átvette a kicsi ordító csomagot, aztán mikor megnyugodtam, ismét visszaálltam a szolgálatba...
Úgyhogy nektek is kirtartást kívánok...
Lehet, hogy Alex is érzékeny valamilyen frontra? Nálunk Marci a hidegre, Julcsi a melegre... He-he. Én lassan meg már mindenre...

Haskötő: nem tudom, asszem én a bugyit próbáltam, de nekem nagyon nem volt komfortos a dolog. A második császár utáni homokzsák a pocakomon viszont isteni volt! Nem tudom, én asszem most sem fogok haskötőt venni. Viszont lehet, hogy egy biciklis nadrágba beruházok, azt úgyis tudom használni később is...

A végére hagytam az én drága fiam ma reggeli kedvességét:
A köpenykémben (alig ér körbe) kísértem ki családomat az ajtóig (tudjátok, nehogy visszaszökjön valamelyik... ;) ), erre Mártonkám rámnéz, somolyog, majd közli:
"Anya! Pont úgy nézel ki, mint a Kungfu Panda!"
Én meg majdnem megzabáltam!!! :D

Na megyek, összekészülődök, család elindítva, már csak nekem kellene kitenni a lábam ebbe a szeles, nyálas időbe... Végülis utolsó munkanapom lesz, vagy mi!!! Utána még egy kis karácsonyi etye-petye-lepetye, aztán 2 évig semmi!!! Max. ellátogatok a rendezvényekre, mint szemlélődő "idegen". :D

Szép napot nektek!
Naaaaagy ölelés minden nyűgös, fáradt, megtört, izguló kismaminak, a beburkolt csomagoknak, na és a már kicsomagolt Alexnek és fáradt szüleinek! :shock: :D Kép Na én ezt már nem tudom megcsinálni :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Vcrane: a kis drága csöppség! Én alig merném megfogni!!! Kaptatok rá való rugit??? Vagy az 56-ost adod rá?

Erika: a felkeléssel kapcsolatban jót mosolyogtam magamban. De csak azért, mert én is ugyanezt játszom el. Még reggel viszonylag könnyen "kipattanok" az ágyból, de amit éjszaka művelek.... Még szerencse, hogy mellettem van a kiságy, így abba kapaszkodva szoktam feltornázni magam. :-)

Batkata: ez a Kungfu Panda-beszólás nagyon édes volt!!!!!

Kép
jandrea

kata8110: gratulálok a 38. héthez!!!!!! Nem semmi, hogy telik az idő!!!!!Te már tényleg mindjárt szülsz!!!!! Én már alig várom, hogy beinduljon a baba-eső és rakjátok a sok-sok képet!!!!

Kép
jandrea

Jó reggelt!

Nem sokat leszek ma, tengernyi az elintéznivalóm. Reggel hét óta csak rohanok magam után.

Viki, Kata, irigy vagyok a fájásokra. Nekem mostanában a világon semmi sincs. Hogy lesz ebből holnaputánra gyerek? :shock:
kisbogacs

kata: gratula a 38. héthez :D :D de szuper akkor most már bármelyik pillanatban jelezhet hogy " anya mostmár kiakarok ám menni" :) Batkata: hú jó ez a kungfu panda, hát igen hol van már az az idő amikor még mi is így tudtunk rúgni :D Csöre: előbb beszéltem keresztanyummal és azt mondta hogy kedden délelőtt menjünk nem kell konkrét időpont max várunk egy picit :D majd írj milyen volt a Mávban voltál? én ma voltam utoljára a védőnéninél azt mondta akkor szóljak ha megszültem :D hú de várom már én is. :D
erzsebet0312

Batkata, mint kungfu panda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is sokszor voltam úgy és mostanában is elég sűrűn, hogy valaki vigye ele a közelemből a gyereket mert nem lesz jó vége. Szerintem ezen mindenki átmegy. Ilynekor mondják, hogy be kell tenni az ágyba ha épp nincs a közelben senki és átmenni egy másik szobába, hogy valamelyikünk lenyugodjon. Én a fürdőszobába szoktam bezárkózni, kibőgöm magam lenyugszom és mehet minden tovább. A feszültséget le kell vezetni csak ne a gyereken....mert bármiylen érdekes is pont az a kis lény tud a legjobban kiborítani agyilag akit a legjobban szeretek a világon...talán épp azért mert szeretem.

Én is mindig izgulok, hogy miylen hírek várnak...hamarosan már tényleg nem a mi pocakképeinkkel lesz tele az oldal....jaj már úgy várom :)
katuska79

Sziasztok!

Vicky:Köszi, hogy helyesbítettél :) És gratulálok Alex babához így utólag is. Gyönyörű kispasi.

Csöre:Igen, napra pontosan ugyanarra az időpontra vagyunk kiírva. Tényleg nem sokat segítenek a méretek, de köszi, aranyos vagy. Bár nekem a combcsont mérete több, mint amit a doki mért, ezt mondta is, mert nem jól van beállítva az uh. gép. Kétszer is megmérte. :)

Batkata:aranyos lehetett a kisfiad

Kata8110:Már nagyon a finishben vagy! Gratula hozzá!

Most megyek drága páromnak csinálok rakott palacsintát.
Legyetek jók, és kitartás mindenkinek!

Kép
moncsi8423

kisbogacs: neked is gratulálok a 38. héthez!!!!

Kép
jandrea

Sziasztok!

Kisbogács: gratula a 38. héthez :wink: Igen, örülök a fájásoknak én is, de van, hogy totál beparázok, hogy jézusom, nekem mindjárt szülnöm kell!! :lol: De úgy várom már!! Azért drukk a vasárnapért! Az úgy nem jó, hogy reggel úgy ébredsz, hogy na, itt lesz valami, bementek és délutánra kint is van Ági Baba? :wink:

Katuska: ez bizti így van, hogy azért borít ki a gyerek,mert annyira szeretjük őket. Én speciel ugye még csak Apára tudom kivetíteni a szeretetemet és ha ő akaszt ki,akkor csak nézek, hogy miért, hisz imádom!! Gondolom, hasonló elven működik a gyerekkel :wink:

Mindenkinek köszi a gratulát! Igen, 2 hét van a kiírt időpontig, teljesen be vagyok sózva

KépKép

KépKép
kata8110

Időnként én is olyan carul érzem magam amiatt, hogy azzal vagyok a legbunkóbb akit szeretek. Ki érti ezt?

Moncsi! rakott palacsinta????? ide vele.

AZért annyira ne sürgessétek a törpöket....nem véletlen van "kitalálva" az a 40 hét...persze türelmetlen már mindenki de higgyétek el nagyon nagyon fog hiányozni ez a pocakos állapot! Szóval csak türelem ezekhez az utolsó hetekhez, napokhoz!
katuska79

Katuska!
Jaja, tényleg most kell kihasználni a "csendes" időszakot, mert aztán 24 órás szolgálat jön, kb. életünk végéig...
És szerintem a 6 hét is nem véletlenül van kitalálva. Én könyörtelen leszek a családomhoz, én bizony pihivel és csak babázással akarom tölteni a 6 hetet.
Kell az nekünk, mert aztán jön a hajtás...

Fúúúúúú, ez nagyon komolyan hangzott, de asszem tényleg így van.

Na, megetetem Kungfu Panda lakóját, iszonyúan megéheztem...
Moncsi: Igaz, hogy pocsék idő van az ablaknyitáshoz, de egy fénypost. küld. rakott pacsalintáért kinyitnám. :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Csöre: ha hazaértél írjál mi volt tűkön ülök :D Moncsi: rakott palacsinta? nyami és mi van benne?
erzsebet0312

sziasztok!
egyszerűen semmi időm nincs...
tegnap voltunk dokinál, ctg, uh ok, Beni 3580 gramm... Külső méhszáj teljesen nyitva, belső totál zárt... Megbeszéltük doki bácsival, hogy ő is, én is 30-án de. ráérünk, akár jöhetne akkor Beni ... feltéve, ha ő is ráér... :)

Na és pár kép:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1229687761.0953.jpg[/img] Pocak 38. hét..

[/img] Kép Imádom a pancsinkát! :)

[/img] Kép mézeskalácsozás

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1229687958.9878.jpg[/img] oltásra készültünk

Kép
Kép
Kép
mágnes

SZia Mágnes!

De jó! Pont most akartam írni, megkérdezni, ki tud Rólad, Rólatok...
Na, de akkor most tőled kaptam hírt! :D

De édes Anna!
Énnekem nem tudom, lesz-e energiám mézeskalácsozni, pedig minden cucc megvan hozzá...
Talán holnap du. 24-ig még talán meg tud puhulni a fémdobozkájában...
Beni nem kispályás, szép méretek...! :D

Alig tudom rávenni magam, hogy nekiálljak bárminek, nagyon lusti vagyok.
Tudom ciki, de folyamatosan az ágyikó felé kacsingatok, hogyan lehetne 1 napot egyvégétben átaludni. :shock:
Pedig hétvégén még vár a töltött kápi - két kiadásban, met apa csak a halat eszi meg, úgyhogy valamilyen vega verziót is kell csinálnom, aztán vár még 1-2 féle sütike, egy kis rendrakás, a szaloncukrok felkötözése (amitől fel fogja majd az angyalka/Jézuska akasztani a fára...), a díszek biztonságos előkészítése, stb, stb...

Meg még be akarom csomagolni az ajándékokat, mert sosem lehet tudni...
Meg akkor aztán ezzal már nincs gond...

Jajjjj! Már megint sokkkk voltam! :shock:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

a mézeskalács csak fémdobozban puhul? mert nekem műanyagban van....

én is olyan lusta vagyok, semmihez sincs energiám, az ajándlkok nálunk is csomagolatlanul állnak, kivéve Annáét..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

vickybabe: Hű, csak nem te leszel a következő? ;)

Gratula mindenkinek, aki most ért a "finisbe". :)

mágnes: nagyon szép pocak. :)
Nekem a mézeskalácsok egyszerű papírdobozban vakka, tettem rájuk egy félbevágott almát, és nagyon jó puhák még mindig. (Bár csak Kedden csináltam őket.)
Vendég

vakka=vannak
Vendég

Mágnes!
Szerintem nem, inkább a páratartalom a fontos, még melegen kell beletenni a dobozba, no meg egy cikk almát is mellé, amit aztán néhány nap múlva ki kell venni, mert megpenészedik...

Ennyit tudok erről, én azonban mindig fémdobozban tárolom őket.
Képzeljétek a tavalyi sütés utolsó elrejtett darabjait 2 hete ették meg a gyerekek... Nem volt semmi bajuk, sem a kalácsnak, sem a gyerekeknek...

Jaj, de cudar idő van, és nemsokára indulnom köll a kölkekér'!
Brühühü! hisztis πcsa vagyok (tudjátok, az értéke 3,14..)! Vagy nyafka macska... (Garfield lány kiadásban)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

na most megkóstoltam a mézeskalácsot, és tök jó puha!!!!! :lol:
Jajj úúúgy örülök, sosem sokerült még úgy, hogy puha islegyen.. leginkább valaki kupánnyomására lett volna alkalmas, de ez most nagyon tuti lett ,Anna imádja :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Kicsit eltüntem de valahogy össze sűrűsödtek most a dolgok ünnepek elött és próbálom utolérni magam.
Bekukkantok én is csak valahogy az írásra nem marad energiám.
Remélem mindeki viszonylag jól van,nekem csak a savam kegyetlenkedik de az rettenetesen szinte egész nap.

Tegnap sikerült egy ajándékot megvenni lánykámnak ( hintaló) de szinte hihetetlen hogy nem találtam igazán jó játékot neki.
Most azzal vagyok gondba hogy hogyan fogom becsomagolni vagy csak tegyük a fa alá,nem is tudom!!!

Nálatok is pocsék idő van? Most valami havaseső féle esik!!!

Kép

Kép
poszani

Poszani!
Szerintem elég, ha egyszerűen odaáll az az édes lovacska a fa alá. Elvacakolsz egy csomó időt a csomagolással. Az öröm szerintem így sem marad el.
Sav: engem is kínoz, de már nincs sok hátra! :)
Időjárás: itt esik az eső és fúj.a szél, de kegyetlenül. Brrrr! :evil:
Az eső csak-csak, de a szél, azt úúútálom. :(

Mágnes: gratula a mézeshez!!! :D
Lehet, hogy Beugró után nekiállok és összeállítom a tésztát, aztán holnap megsütjük a többi sütivel együtt.
Ha már egyszer begyújtom a sütőt, akkor a többit is megcsináljuk.

Remélem, apa megveszi a fát ma, mert hajlamos az utolsó pillanatokra hagyni az egészet... Ettől nekem herótom van! És tuti vagy a méregdrága jut vagy a alja...

Na megyek, egy gyors teregetés, aztán huss!!! elszaladok, mint a csiga a gyerekekért... :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Köszönjük az aggódást és a sok jókívánságot. Jó hírem, hogy mától már nem az intenzíven van Milán nagypapija, rossz, hogy pont arra az osztályre tették ki, ahonnan átkerült :twisted: Az is rossz, hogy arra az osztályra én meg nem mehetek látogatni, mert a védőnénim nem javasolta, és teljesen logikus is :? Nagyon gyenge nagypapi (nem tud lábra állni sem), de nagyon bízunk abban, hogy kint töltheti a karácsonyt. Az lenne csak az igazi! Szóval drukkoljatok, légyszí!

Szigorlatomat a történtek miatt áttettem jan. 9-re, remélem nem lesz már semmi probléma akkor, és tudok rá tanulni. Attól nem félek, hogy Milán kavarna be, szerintem kibírja a 40. hétig :D
Mi drukkolunk, hogy mindenki akkor szüljön, amikor szeretne, ahogy olvasgattam páran már nagyon közeledtek a nagy naphoz :wink: Csak kapkodom a fejem :D

Majd jövök még, csak egy csomó dolgom van, jók legyetek!

biga.csiga

biga.csiga

Halihó!

Én is jelen.

Örülök, hogy mindenki jól van. :)

Jó készülődést!!!!

Biga.Csiga! Nagyon örülök, hogy Milán papa jobban van!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

na ez az idő kész káosz itt már havazik :wink: az előbb elugrottam tesómékhoz hogy vigyek nekik egy kis gyümölcsöt, meg megnézzem a babákat hát mondanom sem kell megint nem engedték hogy megfogjam őket és ez nekem olyan szívfájdalom :cry: hazajöttem és bőgtem egy sort. Azt hiszem befejeztem a terhességem alatti vezetést ahogy jöttem hazafelé Nellus úgy kitolta a lábát hogy azt hittem beszarok.... és odakaptam persze az utat meg nem figyeltem hááááát.......... meleg helyzet volt. :roll:
erzsebet0312

Bekukk...látom senki nem szül még!

Kata, gratula a 38 héthez! Hú már tényleg csak max 2 hét és szültök! Örülök, hogy minden OK volt a dokinál is, még mindig teljesen zárt a méhszájad?

Kisbogács, azért drukkolok még a vasárnaphoz! Valakinek tényleg lassan "illene" nyitni a sort! :wink:

Batkata, ha pihire vágysz, akkor engedélyezz magadnak egy kis lustizást! 1-2 óra is csodákat tesz! :wink:

Nálunk mintha meg sem történt volna a tegnapi nap, ma semmi fájás, Levente is visszakúszott föntebb és újra élénken mozog :lol:
Bevásároltam karácsonyra, kitaláltam a kajákat. Már csak meg kell főzni-sütni :D
Persze a B terv bármikor becsúszhat, akkor kimarad a karácsonyi sütés-főzés :lol:

Gratula csajok a fini mézeskalácsokhoz! Receptet nem akar valaki fölrakni a másikba????????????????

Kép
vickybabe

Erzsébet, akkor tényleg ne vezess! Én is már csak rövid távokat vállalok, ahonnan magától is hazatalál az autó! Tesódék hogyhogy nem adják oda a babákat? :shock:

Biga.csiga, örülök, hogy a papa jobban van! Ha megbeszélted Milánnal, akkor tuti bent marad a 40. hétig :wink:

Poszani, itt is nagyon randa idő volt, eső-havaseső...Most talán hó lesz belőle, már fehér a szomszéd ház teteje :D A hintaló jó ajándék szerintem :wink:

Kép
vickybabe

Batkata: bizony, próbálj meg 'lopni' magadnak egy-két óra pihit!!! Ez a Kingfu Panda éééééééééééééédes :lol:

Biga.csiga: örülök, hogy jók a hírek Milán papa állapota felől, minden rendben lesz, meglátod! És naná, hogy ezerrel drukkolunk!

Vickybabe: Köszi a gratulát! Nem nézett most a doki méhszájat, mert az ügyeleten voltunk a Klinikán, hétfőn megyünk a magánba, na ott full szervíz lesz, ctg, uh, vizsgálat. Akkor többet fogok már tudni. Nekem ma hajnalban is volt elég erős keményedés, de szerencsére épp csak felébredtem, és pár perc után elmúlt :roll:

Mágnes: gratula, nem semmi méretek!!! Annád meg valami tündéri!!!

Erzsébet: vigyázz nagyon magatokra!! Itt is car idő van, valami havaseső esik...

KépKép

KépKép
kata8110

Ja,Kungfu....nem leszek már hülye :oops:

Nemsokára kész a két adag fahéjas kifli és a 3 adag ánizsos hólabda. Valamelyik napmég vár egy gyümölcskenyér, aztán annyi :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata, a sütikről tegyél recepteket lécciiii! Olyan jól hangzik mindegyik!

Kép
vickybabe

Vickybabe: máris rakom, csak kiveszem az utolsó adagot a sütőből :wink:
Egyébként egyik sem egy nagy macera :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Akkor dobom a másikba a két receptet, ide meg még adós vagyok egy pocakfotóval, illetve Martin szobájának ajtajáról is csináltam egy képet :oops:

38 hetes pocak:

Kép

Babaszoba ajtó:

Kép

Most összedobom Apának a gombás csirkét, mire hazaér, aztán kidőlök :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Hú, micsoda pocakok!

Mágnes, már tegnap is akartam írni, hogy csak nem bent vagytok már? De látom még egyben.

Mi jól vagyunk. Bár most folyamatosan keményedik a hasam, szóval megyek pihizni.

Hétvégén nem jövök az tuti.(vasárnap megszületek, vicky rakhatsz +1-et a koromhoz :D )

Kép
Kép
cs_erika

Batkata! tiszteletedre letöltöttem a netről a Kungfu pandát :) ha csuklasz akkor éppen nézem.

POszani! Tavaly mikor Máté kapott hintalovat, egész egyszerűen csak le volt takarva egy lepedővel!

Mágnes! naná, hogy fincsi lett a kalács...iylne segítség mellett más nem is lehetne.
katuska79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?