A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Nemlajos: magyar filmek közül Üvegtigris 1-2, Csinibaba és a Valami Amerika szuper:)
Bár kontroll is jó volt:)

Cat. nem baj ha szép sárga a szoba. Megvan a megoldás. Egy jó erős kék bordürt ha felrgasztotok akkor már nem lesz olyan sápadt ha a világos bútort veszitek. Talán hozzá egy kék szőnyeg és már rögtön a kék fog dominálni.
Igy a bútor pont passzolni fog a szobához.
:)

Sissi: Hú holnapra kész is lesz a vérvétel eredménye:) Biztos jó lesz :)

Kép
csucsu05

csucsu, Te értesz ezekhez a lakberendezési dolgokhoz, vagy van ízlésed, de valami tuti van:D

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csucsu!

Az a baj, hogy most nincs erre pénz. (bútor) Azt meg nem tudom később is lesz-e ilyen akció.

Jelenleg megnéztem mennyi pénzt kellene még karácsony előtt befizetnem az egészségpénztárba, hogy be tudjam küldeni a számláimat. :shock:
Pedig úgy jobban megérné, mert az egyéni befizetések után, ha jól emlékszem jár 30% adókedvezmény. Így olyan lenne, mintha 30 %-kal olcsóbban mentünk volna UH-ra, kombinált tesztre, fogorvoshoz...

Na mindegy, ez is megoldódik.
Most pedig összepakolok kicsit, hogy a szomszédok ne kapjanak szívrohamot, amikor átjönnek este Benire vigyázni.
Vendég

Én ma már nem leszek.
Pakolás után zuhany, Beniért a bölcsibe, játékboltba ajándékért, fodrászhoz a fiúkkal, utána gyorsan haza Benit fürdetni, és aztán irány a vacsi.

Majd reggel jövök.
Vendég

Cat: Jó szórakózást estére. Meddig lesztek a vacsin??
Rendesek a szomszédok nagyon, hogy vigyáznak Benire. Bár én is vigyáznék rá az biztos :)
Bútor pedig biztos lesz akciós még. Januárban még olcsóbb lesz hidd el. Akkor mindenki örül ha eltud valamit adni.

Nemlajos: Nem tanultam de imádok szépitgetni meg ilyenek. Én sosem tudok nyugton lenni. Mindig itthon is valamit átrendezek vagy vennem kell valami szépet.
Állítólag a mérleg jegyűek ilyenek.

Kép
csucsu05

Annyira szenvedek...nincs kedvem bent lenni. :cry:

Ma estig vagyok..és egész nap feszit a hasam...biztos érzi,hogy jön a hideg :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jesszusom mik vannak!!!!

Ezt nézzétek meg!!

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=128396

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jókat olvasol Te is, Törpiri... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Véletlenül láttam :oops: :oops: :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri ilyeneket ne olvassgass már :):):) szörnyű

nika70
Salgótarján

Jól van,ne bántsatok már.... :oops: :cry: :lol:

Végre itt az idő és BEZÁRTUNK!!!!!!! :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok. Voltam, fodrásznál végre eljutottam.
Eredmény: 15cm vágtak és a szőke hajamba tettek sötét vörös melirt.
Férjem alig ismert meg:)
De néha jó egy kicsit váltani.

NA meg felhivtam az uh -nőt és hétfőn bezsúfolt még ultrahangra igy a 13. napi uh is meglesz. A múlt hónapban nem tudtam menni megnézni a tüsszőket . Hát kiváncsi vagyok mi lesz.

Kép
csucsu05

Sziasztok lányok!

1000 bocs az eltűnésért :? Sajnos most is csak élet jelet adni van időm.A hétvégén ígérem jövök. :wink: :wink: Remélem mindenki nagyon jól van,nekem a 21.ciklus napi vérvételem is negatív lett.Kopp-kopp.Most várom,hogy ne jöjjön meg.Sajna már barnázom,majd meglátjuk mi lesz.Puszi nektek és hétvégén vigyázat, mert jövök :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Ibici:örülök,hogy jelentkeztél.Remélem piri elkerül.

Mi ma voltunk vásárolni addig Márkra a bnőm vigyázott nem volt semmi gond.Csak mikor kislánya szopizott akkor Ő is vitte a párnáját :D

Védőnőhőz január 5én megyek,addig bőven ráér.

Holnap szőnyeget fogok takaritani.
Képzeljétek az evéssel úgy vagyok ,hogy eszem vmiből keveset vagy egy kicsivel többet és utábna már rá sem tudok nézni többé.
Mot éppen a húslevestől vagyok teljesen rosszul.
Vettünk pici fehér cipőcskéket és azokat tesszük a fa alá,hozzá pedig az üdvözlőkártyára irunk vmit.Már ki is találtam a szöveget.Miközben elmondtam apának egyből könnybe lábadt a szemem :D
Vendég

Siasztok Drágái!

Bocsi hogy leléptem, de nagyon nehéz 2 napom volt.
de lagalább túlvagyok a szülés előtti utsó érsebészetin is, holnap hajnalba megint Rókus kórház, vérvétel. remélem ez is utsó!
és ma kétszer kellett fújnom a pipából, ,mert asztmás rohamom volt vagy mi. :?

Sissi! Örülök, hogy minden rendben veled, és biztos nagyon fognak örülni a jóhírnek :) :)
ide nem írod le a szöveget amit a kártyára akarsz? hagy sírjunk mi is! :)

Cat! én nem tudnék dönteni a két szín között, bár kisfiúnak valami miatt inkább a fenyő :wink:
érezzétek jól magatokat!!
és hozz képeket! :)

Csucsu!

Igazad van, kell a változatosság, a párod bizti nagyon örül neki, és bizti nagyon jó és szép lettél mert ahogy néztema aképeid az iwiwen a múlkor szerintem neked ez az új frizkó biztos jól áll.

Nemlajos!

Hááááát! Mondtam hogy előbb táltosodj, -aztán tollasodj meg! :)
minden rendbe jön ne izgulj és hamarosan költöztök. :)

Törpiri! amit belinkeltél :shock: :shock: :shock:

de sajnos vannak ilyenek4

Nika!
Gege hogy van?

Bocsi, hogy most nem tudok mindekinek írni, remélem holnap. de még akartam írni, hogy minden rosszulléttől függetlenül, ma erőt vettem magamon és bementem a hugomhoz, mert nagyon várt és nem akartam kiszúrni vele. meg persze kíváncsi voltam a kis drágámra.

lányok!!!én elolvadtam :lol: :lol: :lol: már annyira várom hogy elteljen ez a 3-4 hét.

meglepi képek :)
remélem nem baj, és én ugyan elfogult vagyok de nem egy tünemény???????????
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

asiye ez csak természetes hogy elfogult vagy és tünemény ez a kislány de tényleg :) mi jól vagyunk Gege is :) köszike kérdésed :)

ibici jó hogy jötttél remélem piri elkerűl egy jó hosszú 9 hónapra :):):

nika70
Salgótarján

Asiye: Nagyon tünemény :) Jajj olyan szép baba. És milyen szép a bőre.
Várni kellet rá de megérte az biztos.

Kép
csucsu05

Úristen, Asiye, ez a baba gyönyörű!!!
Megőrülök az ilyen kis csomagocskák láttán, úgy látszik, már tombolnak bennem az anyai cuccok 8)
Húgod hogy van? Remélem, kiheverte ezt a tortúrát!

Sissi
, szőnyegtakarítással is óvatosan!

csucsu, várjuk a hétfői eredményt! Rendes az uh-stól, hogy így figyelembe vesz!

ibici
, örülök, hogy jelentkeztél, de ne tűnj el újra!!!

Lányok, Gabival és Picivel mi van, hogy nem jelentkeznek?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici biztos pihen. Gabi meg szerintem karácsonyi rohanásban van.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Asiye!

Gyönyörű az unokahugod! :D :D :D
És a hugod mennyire hasonlít rád. :o

Már én is egyre jobban várom, hogy Marci megszülessen.

Ibici!

Örülök, hogy ez a vérerdmény is jó lett.
Barnázás lehet az elmaradó mensi miatt is. :D Csak pozitívan.

Csucsu!

Biztosan szép lettél.

Tegnap végül az én hajam is levágta a fodrász. Volt még annyi ideje a fiam és férjem után. Jobb is volt így menni a vacsira, hogy kinézett valahogy a fejem.

Egyébként éjfélkor itthon voltunk már. A kaja nagyon finom volt, de szerintem drága. És csak reménykedem, hogy ma nem derül ki, hogy a felét a férjemnek kell kifizetnie az alkalmazottak karácsonyi ajándékával együtt. Jelenleg ugyanis magunknak sincs túl sok pénzünk, nemhogy erre.
Vendég

Sziasztok

Ez a baba nagyon édes!!!!! :D :D

Sissi vigyázz magadra,nehogy baj legyen....
Nekem is megint ki kell hétvégén takaritanom a szőnyeget,de lehet,hogy kihagyom...a kisasszonykám napok óta feszeng... :shock:

Asyie Te is vigyázz nagyon magadra...

Amúgy meg mindenki vigyázzon magára :!: :wink:

Ma depis hangulatba ébredtem...ha esne egy kis hó mindjárt jobb kedvre derülnék :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Ma nekem sincs túl jó hangulatom. De lehet, hogy csak a fáradtság az oka.

Megyek, adok Beninek reggelit, aztán megnézzük mit tudunk kezdeni a mézeskaláccsal.
Vendég

Jó reggelt itt esik az eső két napja nem is megyek sehová :):):)

nika70
Salgótarján

Lehet,hogy fáradság...tegnap is estig voltam,hazaértem és zuhantam az ágyba...még jó,hogy előre csináltam vacsit igy a fiamnak csak meg kellett melegiteni.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Lányok!

Én ma csak vegetálok...
De látom más sem túl aktív.

Beni eszik, és utána jön a mézeskalács, ha lesz erőm hozzá.
Vendég

Én éjjel nem tudtam aludni, hajnalig csak forgolódtam.
Most meg megyek a suli-karácsonyra, természetesen hatalmas fekete karikákkal a szemem körül :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jÓ BULIZÁST... :D

Én egyre jobban magam alatt vagyok :cry:

Apával se jutok dűlőre...kezdek belefáradni....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt!

Köszi lányok a dícséreteket! :lol:

Nagyon nem vagyok jól megint, el sem tudtam menni vérvételre.

Majd próbálok jönni és leírom mi a helyzet, egyre többet fulladok és remegek de nygyon, és annyi erőm sincs hogy egyik ágyból a másikba feküdjek. nem tudom mi lehet velem :cry: de nagyon nem jó!

majd jövök, most bocsi megyek szenvedni. ma még semmit-de semmit nem tudtam enni :?

Kép Kép Kép
asiye

Asyie pihenj sokat és ne idegesitsd magad....
Ez az idő se tesz jót most senkinek :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Asiye, orvoshoz nem kéne menni? :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Asiye: Igen el kellene menni ordvoshoz vagy inkább hivd ki. Lehet elkaptál valami virust.
Vigyázz magatokra nagyon.
Pihenj most pláne ha gyenge is vagy.
Javulást neked.

Kép
csucsu05

Asiye!

Lehet, hogy valami vírus.
Vagy az időjárás.
Vagy a kettő egyszerre.

De nyugi, már csak 2-3 hét, és megszülethet nyugodtam Yasemin. Addig biztosan kibírod valahogy. Erős vagy.

Nemlajos!

Én is rosszul aludtam, pedig nagyon fáradt voltam. Épp ezért a fáradtság el sem múlt.

Törpiri!

Hátha párodnak az lesz a karácsonyi ajándéka, hogy döntésre jutott, és Veletek akar élni. :D
Vendég

Törpiri: Én csak remélni tudom, hoyg a karácsony megoldja most ezt a gondot a pároddal és igenis rájön mit is akar. És amit akar úgy is tesz.

Kép
csucsu05

HÁT A JÓISTEN SZÓLJON BELŐLETEK!! :D

De most megint eléggé struccpolitikát folytat...

Ja,és nem szereti a karácsonyt...ezen is behalok.Mondom neki,hogy talán azért mert soha nem volt jó élménye ezzel kapcsolatban..azt mondja lehet.
Hát a jövő évi biztos emlékezetes marad amikor már látja a kislányát,hogy mennyire várja majd.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Rájöttem, hogy a mézecsaklács sütés nbem nekem való terhesen.
Valahogy nem az igazi lett a tésztája, túl kemény. És küzdöttem egy csomót, mire pár darabot sikerült megcsinálni belőle. Azt hiszema többi tésztát ki is dobom. Nekem ehhez nincs most erőm.

Inkább keresek valami más receptet.
Vendég

De a mézeskalács másnapra vagy harmadnapra puhul meg nem???Vagy én rosszul tudom???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

De nem a tésztája. Hanem a kisütött mézecsaklács.

Ráadásul sütés után jöttem rá, hogy elfelejtettem a tetejét megkenni tojásfehérjével. :twisted:
Vendég

Nem baj,ne törödj vele :lol: annyira rossz nem lehet... :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Sajnos az íze sem lett a igazi...

Most megpróbálom a linzert...
Vendég

Azt szeretem :D
Küldhetsz köbükin :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hát csajok nem tudtam mit kitalálni karácsonyra apának igy lefoglaltam januárban 1 hétvégét kettőnknek Galyatetőre...(maradt még üdülési csekkem)

Remélem sikere lesz,és addigra megbékél...
:?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Nekem sincs ma semmihez jkwedvem és Márk is hasonló.Tegnap egész nap a 101 kiskutya ment és azt nézte. Persze mellette játszott is,de ez a hülye időjáeás mindenkire igy hat.
Már 2. napja ki sem tudomvinni,mivel esik ill. most már a szél is nagyon erősen fúj.

Asiye:gyönyörű a pici lány :D :D
Remélem már jobban vagy.A dokit viszont tényleg fel kellene hivnod.

Törpiri:szerintem jó hely lehet,remélem örülni fog neki és jól fogjátok magatokat érezni.

Én ma rántott halat ebédelek+ majonézes krumpli. Egyszerűen nincs kedvem főzni se,de azért vmit csak kell ennünk.

Holnap viszont pásztor tarhonya lesz.
Olyan kár,hogy apa jövő hét hétfőn és kedden dolgozik.Már megszoktam ,hogy itthon van.

Csucsu:fenn vagy az iwiw-en?Milyen néven?Engem Aszódiné Csibrány Sz alatt megtalálz.

A szőnyeget apa takaritotta ki :D én addig Márkra vigyáztam,hogy e menjen le az ágyról.
Sajna ez a szőnyge nem volt jó választás Ikeában vettük még májusban,de borzasztóan bolyhosodik.
Vendég

Ügyes vagy,hogy apára hagytad a szőnyegtakaritást :wink:

A hal az nagyon fini,én hizlalós Burgeres műkaját ettem..most az esett jól :? :oops:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok lányok!

Ma korábban haza jöhettem olyan jó :lol: :lol: Vikikém sajnos beteg hétfő óta nem jár suliba.Iszonyú hideg van kint!!

Sissi!
Most látom milyen vonalzód van :shock: :shock: Nagy-nagy gratula nektek!! :lol: :lol: :lol:

Asiye!
Gratula a kis csajhoz tényleg nagyon tündéri!!!Mekkora :roll: :roll:

törpiri!
Szerintem is jó lesz,legalább kicsit kettesben lesztek illetve 3-ban :lol: :lol:

Cet!
Mi hétfőn sütünk Vikivel mézeskalácsot.Nem tudom milyen lesz majd meg írhatnád,ha sikerül jó receptet találnod.

Nemlajos!
Sminkeld ki a karikáidat :wink: Jó bulit neked!!Szeretnék nem eltűnni és többet itthon lenni a gép előtt,de nem mindig jön össze.Igyekszem azért és aranyos vagy.

Köszönöm a biztató szavakat nektek,olyan kedvesek vagytok,hogy tartjátok a lelket bennem.A barnázás még mindig van
:cry: :cry:

Kép
Kép
a.ibici

Szőnyegtakarítás:Én elküldöm minden évben kitisztítani.Nincs rá gond,háztól-házik viszik és kb.6000ft-ból megúszható.

Pici?Gabi?Zsuzska?

Kép
Kép
a.ibici

Én emg a szomszédtól elkérem a takaritógépet és kitakaritom :wink:
Ilyenkor mondjuk rosszabb,mert hideg van és lassabban szárad :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ibici!

Én diabetikusat próbáltam csinálni, de nem jött össze.
De valahol megvan a nagymamám receptje is. Ha megtalálom addig leírom.
Az viszont tuti, hogy mikor megcsinálod a tésztát, minimum fél napig állnia kell, de az a legjobb, ha 24 órát pihenteted. Tehát ha hétfőn akarjátok sütni, akkor a tésztát vasárnap kellene gyúrni.

Sissi!

Itt most már havaseső esik és szélvihar tombol.

Törpiri!

Az jó hotel. Már tegnap is akartam írni. Az utcából már többen is voltak, van aki nem is egyszer. Még csak jót hallottam róla.

Jelentem linzertészták elkélszültek, hűtőben pihennek.
Én pedig megyek és alszom egyet Benivel, mert nagyon fáradt vagyok. Még nem tudom hogy megyünk el az esti buliba.
Pedig a tavalyit is kihagytam, igaz akkor a nagypapám miatt. :cry:
Vendég

Jó pihenést :wink:

Bulit nem kihagyni :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nálunk pedig csak az emeleten van szőnyeg, illetve a dolgozószobában. Azokat pedig ritkábban használjuk. És nem is nagyon látszik rajta. De azért néha a takarítógépet mi is bevetjük. :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?