Sziasztok!

Hú, csak 1-2 oldalt tudtam visszaolvasni, annyit írtatok!
Banika: zabálom a fürdős, popsis képeket! J
Sotske: mennyi volt Noa, amikor hazaengedték? Aranyos kis törpicsek!
Vanda: nagyon csini vagy a pocakoddal!
Lanyané: chicago, gettó? J kiderült mi volt a gáz?
Binyek: jópofa a hógömb!
Benszi: nagyon szépek vagytok!
Tonti: Holdacska tünemény!
Anny: sajnállak az egyedüllét miatt. L gyertek hozzánk! Sok jó ember kis helyen is elfér! J összecsere: JJJ megnéztem volna az arcodat, amikor rájöttél! J
Lili: Alíznak és Barnabásnak utólag is BOLDOG SZÜLIT KÍVÁNUNK! Nagyon cukik a képek így homályosan is!
Ajándékozás:
Mi a srácoknak alig veszünk ajándékot, mert annyi játékunk van már, mint a pinty. Így is van, hogy elrakok egyet-kettőt, aztán előveszem 1-2 héttel később és tökre örülnek neki, mintha új lenne. J Szóval én most nagytakarítok, terveim szerint 22-én sütit sütök, 23-án megfőzöm a levest és felállítjuk a fát késő éjjel, 24-én csirkét sütök és este vacsi, fürcsi előtt ajándékozás és karifa fények felkapcsolása. … jó kis menetrend, kár, hogy nem fog ilyen szépen összejönni. J Mi a családod „kitiltottuk” szentestére, nagyszülőlátogatóba majd 25-26-án megyünk csak. … szerintem jövőre már mi is gondban leszünk a szervezéssel!
Ma kaptuk a második Prevenart, srácok nagyon hősök voltak, csak akkor pityeredtek el, amikor nyomták beléjük a szurit. Jó, hogy megjött az oltás még karácsony előtt, nem szívesen vártam volna vele jövő évig.
Sinlac-ot nem tudom, Ti kaptatok-e mostanság, nálunk minden gyogyszertárban azt mondják, hiánycikk. Mindegy, marad a rizspép, „Szarlak”-ot már úgyis unják a kispockok …
Ja, riddencs, köszi kérdésed, vizsgám megvan, úgyhogy koncentrálhatok az ünnepekre

… és a szakdolimra

.