Sziasztok!
Hát a férjem nagymamáját, tegnap este háromnegyed 9-kor tolták be a műtőbe, pedig egész délután ott volt már szegény!

Ennyit az egészségügyről!
Ma voltunk megkötöttük az őssejt szerződést, megkaptuk a dobozt, amit vinni kell a kórházba, jó nagy, bele se fér a kórházi pakkomba! A kórházi pakk mellé fogjuk rakni, hogy még véletlenül se hagyjuk itthon!
Voltunk ma az Ikeába, vettem nagyon jó illatú mécseseket!
Dina: Köszönjük szépen a képeslapot, nagyon aranyos vagy!
Zümis: Örülök, hogy Zsó már jobban van!

Nagyon jó jel, ha már kezd visszatérni az étvágya!
Orsi: Remélem, minden ok lesz a dokinál, várunk a jó hírekkel!
Nicko: Tündériek az ágyneműk!
Andabella, Abencze: Megnéztem a pocakos képeiteket! Nagyon csinik vagytok!
Amy: Az én férjem is bőszen tanulmányozza a kismama könyveket, újságokat, és olyan lelkes! Tündériek ezek a pasik!
Panna: Nekem még nincsenek jóslóim! A barátnőm mondta, hogy nemsokára tuti nekem is lesznek, nála a 35. héten kezdődtek!
Zétibébi: Meg tudlak érteni, hogy nagyon egyedül érzed magad! Nálunk kb. 2 éve volt ilyen időszak amikor fél éven keresztül csak korán reggel, és késő este láttam a férjemet! Hát nem volt könnyű nekem se!

Próbálj meg vele beszélni, a karácsony három napja legyen csak a Tiétek!
A Brendonos játszószőnyeg nagyon tetszik!
Nilabali: Közös tusolás, pocakkenegetés nálunk is mindennapi rituálé, de olyan jól esik!
Hugic: Még szerencse, hogy nem lett semmi baja a párodnak!
Ez tényleg egy jel volt, hogy vissza kell vennie a hajszából, mert ahogy írtad a legfontosabb az egészség!
Kreiszi: Én is ezt mondtam neki, hogy jó duma, szegény el is pirult rögtön!
Eszter: Én se úsztam meg sírás nélkül ahogy olvastam a sorokat, szörnyű, hogy lassan mindenkinél történik valami rossz dolog a családba!

Tényleg nagyon vigyázzon mindenki magára és a családjára!
Yve: Jó, hogy mindent rendben talált a doki, a gyulladásra meg biztos hamar használni fog a kúp! Remélem Ricsinek is hamar elmúlnak a kiütései!
Iricc: Remélem együttműködő lesz a férjem nagyija, és ő is azon lesz, hogy minél hamarabb felépüljön!
Andrea17: Üdv közöttünk!
Én nem írok inkább méreteket, mert nálunk Bencus 2 héttel nagyobb a koránál, az óriásbébik táborába tartozunk!