A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Tündi!
Köszi!Az bizti,hogy nem tudunk unatkozni!Szerintem is mókás a pocakos fotó!Tesó kérdés nálunk szerintem várat magára pár évet.Mondjuk mi lombikosok vagyunk,no meg nekem természetees úton nem is lehet sajna már!Mondjuk így aggódni sem kell :oops: :roll:
Vendég

Szanet!

Nincs nekik, csak ki van téve, legalábbis tesómék nem tudtak rendelni...

Banika, Vecsési topikban Katától loptam finn mézes receptet, állítólag finom. vasárnap állunk neki apával, reggel bekeverem, napközben pihen, éjjel szaggatunk-sütünk...

Judit

jucicuki

hinnnnya de sokat irtatok bocs,hogy nem mindenkinek írok,
juci nem mondod,hogy spiropentet kapott :shock: :shock: :shock: ismerem azt a szart-dobogott tőle úgy a szivem,és a csepp lányodnak ezt kell szedni :cry:
banika a két kis harisnyás pippin :D
15dkg méz
45dkg liszt
15dkg cukker
1sütőpor
1 vancuker
1 tojci
1ek.kotányi mézeskalács fűszerkeverék
lassu léngos sütőben max 5perc vigyázz hamar odaég,ez ilyen keksz jellegű apa imádja.,ma sütöttem 2 adagot,ja és tedd kekszes dobozba
aliz meg barni micsoda hajasbabák :D
tonti de édi kis jelmezes fiúcskád van :D
gázos dolog örök rejtéj marad,de nagyon para volt

lanyané

Jo estet Mindenkinek!!! :D

Anny: ezen az osszecserelesen jot nevettem, jo kis moka lehet ket egyforma gyerek. Azert elobb-utobb majd minnel tobb kulonbseg lesz koztunk gondolom, legalabbis az en messzi rokonaim akik egypeteju ikerlanyok nem is annyira hasomloak mar pedig gyerekkorukban allandoan osszekevertuk Oket.
Meg szerencse hogy en nem tudom osszekeverni az enyemeket de Apa kezdetben volt hogy igen, jot rohogtunk. :lol:

Benszi: tok jok a kepek? Az eskuvoi kep gyonyoru!!! Ez nagyon nagy es hova teszitek, a falra? Rate imadja a kicsiket (nem volt ez mindig igy!) csak allandoan nyuzza Oket hogy egy ido utan siras-rivas van na meg O is baba akar lenni es olyan butan viselkedik ... :roll:

Sotske: tesod nem semmi, nagyon sajnalom, ez nagyon rosszul eshetett Neked! En hugom imadniavo es minden nap beszelunk vagyis forumozunk :wink: de anyum ... mintha nem is erdejelne mi van velunk, O meg nem is latta Ratet jelmezben, nem is beszeltem Vele azota. Nekik is van netuk de sosincs font amikor en es forditva. Nekem ez nagyon faj, meg az elso szulinapot is elfelejtette. :cry: Szerencsere van egy csodas hugim es egy csodas nagyim akiket imadok!
Ezt adtak elo a holdacskak, vigyazat hosszu, nem kell vegignezni! :oops: :lol:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... en3339.flv

Na, ezt most elkuldom nehogy megint lefagyjak!

KépKép
KépKép
tontica

Benszi

üdv újra itt!!!jó, hogy jöttél!
igen, már álla fánk :oops: :roll: 8) hát az idei, egy kicsit más karácsony, mint a többi....remélem jövőre beáll a rend.akkor már bízom benne, hogy itthon lesz apa is, és csinálunk igazi karácsonyt!no meg főz egy jó halászlevet, meg pisztrángot :!: én nem vagyok a toppon főzésben :roll:

szanet

Ne haragudjatok mar atolvasni se merem annyira sz@r a gepem hogy muszaly lesz venni egy ujjat az unnepek utan mert ez nagyon gaz!

Lili: nagyon tundik a gyerekek, jok a kepek, nem is hiszem el hogy 35 vagy olyan tok jol nezel ki!!!
Enyemek is szeptembertol mennek de csak par oraban a nyelv miatt, meg kell tanulniuk spanyolul mire suliba mennek. (meg aztan en is vagyom mar ra hogy a magam eletet eljem igy 5 ev utan miota itthon vagyok).
A hugom is be akarta iratni a fiat ket evesen es nem vettek fol. :evil:

Moni: holnap megnezem Neked ezt az ovet de csak este tudom megirni mert nem leszunk itthon, megyunk pulykat gyilkolaszni. :roll:

Petricsek: nem is jo ha tul sok a jatek mert nem tanulnak meg rajuk vigyazni es nem ertekelik! Megnyugodtam hogy nemcsak nalunk van ilyen kupi! :lol:

Banika: a tieid is szeretik a papucsot nyalogatni? Az enyemek imadjak! :lol: Bercusod hihetetlen, komolyan mondom 10 honaposan mar futni fog! :shock:

Tundi: ha nunis teso lesz en szivesen becserelem Veled egy fiura! :lol:

Csajok, hogyhogy 23-an van a karacsonyfa diszites meg az ajandekozas? Ez most elorejott egy nappal? Nem ugy volt hogy 24 karacsony este es 25.-26. elso es masodik nap? Vagy en vagyok megzavarodva?

KépKép
KépKép
tontica

de sütni szeretek.é is ma kevertem be a mézeskalácsot.remélem jó lesz.még sosem sütöttem.
találtam egy tök jó vajkaramella receptet is.jövőre azt a karok csinálni, szaloncukorképpen a fára :)
tegnap meg tortát sütöttem, mert apukám élettársának ma van a születésnapja.majd dobok képet.

szanet

Kép Kép

a fa még nincs készen amúgy, csak elkezdtem. :lol:

szanet

Banika
Nekem is van tuti mézeskalács receptem.Küldöm priviben.Én imádok sütni :lol: Jelentem,gyümölcskenyér kész,már csak be kell kenni lekvárral és bevonni fincsi csokival :lol: Vasárnapi program diós+mákos bejgli,kedden pogácsa,szerdán a menü.A szombat és a hétfő azért marad ki,mert holnap át kell mennünk Kecskemétre,hétfőn pedig radiátor szerelés lesz és én nem leszek itthon a csajokkal.
Vendég

Juci
Én is elloptam Kata receptjét közben :lol:
Rutinos sütőktől kérdem:az egész tojásokat kell felvernem,aztán cukorral kikeverni?Hogy van ez?Még életemben nem sütöttem mézeskalit,de még nem is volt gyerekem eddig :lol: :lol:

Szanet
Képet!Képet!Én se nagyon bírom már,hogy ne díszíthessek :lol:
Vendég

Eszti
Miből vagy te?Sosem pihensz?Nálatok a nagyik nem segítenek?Anyu+anyós nekem annyit főz,hogy a hontlanoknak is jut
Vendég

Szanet!
Bocsi,hogy múltkor eltüntem az MSN-ről,de egyszerre ébredtek... :roll:
Én is mindig előbb állítok fát,de 28., max. 29.-én már nyoma sincs! :shock:
Hógömböt intézek neked,ha szeretnéd!

Anny!
Annyira röhögtem a sztoridon,hogy még a páromnak is felolvastam!Én vizuális tipus vagyok,láttalak magam elött,amint töröd a fejed és keresed az ismertetőjegyeket! :lol: :lol: :lol: Mennyit fognak a csajaid szórakozni veled,ha rájönnek,hogy át lehet vágni anyát,hogy ki kicsoda! :lol: :lol:

Tonti!
Lehet,hogy hoz neked a jesszuska egy laptopot! :wink:

Holnap megyünk Bécsbe a párommal meg barátokkal!Gyerekek a mamával....Kicsit izgulok! :roll:

Majd gondolok Rátok!!!! :wink:

binyek

Banika
Privi ment.És igen,egész tojásokat kell összekeverni a cukorral.
Senki nem segít,de már megszoktam.Imádok alkotni,legyen szó bármiről :lol:
Vendég

Tonti
Hol látod te a Lilit?Én nagyon hülye vagyok.5x megnéztem a képeket,de csak a gyerekeket látom.
Papucs nyali nagyon bejön nekik :lol: :lol: Tegnapelőtt anyós vigyázott rájuk 1 órát.Mondta,hogy el kellett dugnia a papucsomat előlük,mert azt nyalogatták.Utána meg sírtak amikor eldugta. :lol: :lol: :lol: :lol: Micsoda gusztustalan kölkeim vannak :lol: :lol: :lol:
Vendég

Képzeljétek,a mai receptembe 3 tojás kellett.Első tojás:dupla sárgával :shock: :lol: Mondom apának,ez bizti azért,mert ikreink vannak.Második tojás:dupla sárgával ez is :shock: :shock: Mondom apának,bizti lesz még 2 ikerfiunk :lol: :lol: :lol: 3. tojás:nem fogjátok elhinni,dupla sárgával :shock: :shock: :shock: :shock: Na,ekkor már nem mondtam semmit apának :roll:
Vendég

Lili
Annyira édik az egy éves manóid :lol: :lol: :lol:

Szanet
Szép lesz a fátok :D
Vendég

6 gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Most akkor mi van a tojásokkal?Az egész tojást keverjem a cukorral?Elég kézi habverővel vag ykell hozzá a gépi?Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Banika
Igen,egész tojást keverd,csak előtte törd fel,és szabadítsd meg a héjától :wink: :wink: :wink:
És jó a kézi habverő is.
Vendég

Tonti: Megnéztem a videót, NAGYON ARANYOSAK VOLTAK! :lol: Már én is várom, hogy dagadhasson a mellem a srácok előadásán!
Nem, nem vagy megzavarodva, 24 a szenteste! :) Legalábbis nálunk eddig ez volt, de ki tudja, idén hogy lesz! :wink:

Szanet: Unatkoztál ? Egyedül a két gyerekkel? Torta meg mézes? Akkor Te egy energiabomba lehetsz! … Szép lett a fa és a lányok már milyen nagyok! Kis habcsókok!

TurbóEszti: KÜLDJÉL LÉGYSZI A SOK SÜTIDBŐL!! :cry: :) :cry: :) :cry: … duplasárga: azért megnéznélek még 4 gyerekkel!

Banika: szerintem srácok már futnak, csak nem mered felrakni a képüket!! 8) Nagyon ügyik és olyan pofikat tudnak vágni!

Demoniq: lehet, hogy már írtad, de mikor indultok haza?

Binyek: Jó utat és ígérem, csuklani fogsz! :lol:

Petra
Kép
petricsek

mi ez a sütőkongresszus? :wink:

Petra
Kép
petricsek

Kis vicces :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Amúgy meg héjában a vitamin. Ennyire analfabéta azért nem vagyok.Itt ülök a hozzávalók felett és vártam az infót :lol: :lol:
Linzerben jobb vagyok :lol:
Vendég

Hú,bocsi,valaki kérdezte(Tünci?),hogy mekkora súllyal hoztuk haza a csajokat:Noa 2060g volt-1970-nel született,Száva 2120g volt-1950-nel született.El sem hiszem,hogy ilyen törpikék voltak :lol:
Vendég

Séró befigyel 8) 8) 8)
Kép
Vendég

lányok, én sütés helyett benyomtam fél pohár rosé-t 8) ... de legalább elmosogattam :lol:

Petra
Kép
petricsek

Eszti, dögösek a villámhárítók! Elugrunk Hozzátok csajozni! :wink:

Petra
Kép
petricsek

Hű!Én rosét nem iszom mióta egy szimpla hétfő este a barátnémmel csúnyán beroséztunk :lol:

Apa céges bulin,fiúk kivételesen alszanak,én meg itt elkevergetek :lol:
Vendég

Petricsek
Köszi!
Bármikor jöhettek :wink:
Vendég

Banika
Süti bekeverve?
Vendég

Eszti, Bendus már születése után kábította a csajokat ... khm 8) ... Kép

Petra
Kép
petricsek

Ja!Bercus még futni ugyan nem fut,de pillanatok alatt bemássza a lakást. :lol: :lol: Jönnek utánam mint a kiskutyák.Annyira cukik
Vendég

Á dehogy!Folyamatban :lol: :lol: :lol: Csak nme tudok innét elszakadni :lol: Ha kiszaggattam akkor be kell kenni vmivel hogy fényes legyen?
Vendég

nehogy túlkavard és összecsoffadjon! :D

Petra
Kép
petricsek

Csak röhögj nyugodtan,Ha elbazilikázom,akkor is azt írom majd hogy isteni lett :lol:

Csajok
Tényleg lesz hó a hétvégén?Nekem állatire fájnak a csontjaim.
Vendég

A fene, olyan hulek vagytok hogy en is inkabb itt ulok es olvasok meg rohogok ahelyett hogy Apaval nyomnam az agyban. :oops: :lol: :lol: :lol:

Szanet: micsoda karacsonyi hangulat!!! :D Mar igy is nagyon szep a karacsonyfa!!! Lanyokat mar nem lehet osszeteveszteni, egyiknek nagyobb a haja mint a masiknak amugy az arcuk nagyon hasonlit! :wink:

Sotske: azta, es mindezt mikor csinalod? Amikor alszanak? Imadom a bebijeidet, nagyon jo a sero! Nektek is hosszu hajatok lesz mar egy evesen! Szerintem azokat a tojasokat a husveti nyuszi tojta azok annyira termekenyek! :lol:

Binyek: laptopot azt tuti nem hoz a Jezuska csak csuppa gyerekjatekot, engem mar el is felejtett. :roll: :lol: Nagyon jo utat!!! Erezzetek jol egymast ...! :wink: (vagy nem alszotok ott? :roll: )

Banika: Lilit a picassas albumban latom! :lol: Szeretnek en igy kinezni! :roll: :D Gusztustalansag netovabbja: Multkor Anna jott ki a konyhabol a csotanycsapdaval a kezeben amiben 5-6 doglott csotany diszelgett. Akkkkkkorat kiabaltam hogy rogton eldobta!!!! :roll: :lol:

Petricsek: szuper erzes, alig varom hogy mindharom gyerekemet lathassam szerepelni es varrhassam Nekik a jobbnal jobb jelmezeket!!! :D Bendus nagggyon cserfes! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tedd be a linket most nyomban,hogy én is irigykedhessek :lol: :lol:
Vendég

Tonti milyen irigy vagy.Szegény apa helyett itt nyomod :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tonti, tűnés apához!!! :lol: .... vagy már ... khm ... :wink:

Petra
Kép
petricsek

Binyek

hogy tudnád ezt a hógömböt intézni? küldenék képet emailben? és úgy vagy hohgyan? :roll:
na de inkább írj légyszi privit, mert itt már sok leszek 8)
és előre is köszi

szanet

Ja, én is inkább apát választanám most :cry:
bocs lányok!

szanet

Banika
Nem kell bekenni semmivel a sütit :wink:

Tonti
Nyomás apához :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Tonti
Apának annyi haja van,mint fűszál a mezőn,és szerencsére nekem is.Bízom benne,hogy a csajoknak is hasonló mennyiség lesz :lol:
A főzést,sütést elkezdem,amikor nyugi van (alszanak,játszanak) és folyamatosan sertepertélek,hol a konyhában,hol a csajokkal és mindig a végére jutok :lol: Ha valamit a fejembe veszek,azt már csak azért is véghez viszem :lol:
Vendég

Karácsonyi ajándék :lol: 8)

Janka:

Kép
Kép

Anna
Kép

Kép

szanet

Mézeskali bekeverve bi-bi-bi
Mindjárt nyomok egy adag linzert is :lol: :lol: :lol: :lol:
Jobb hijján ha már apa nincs :lol:
Vendég

Jóccakát mindenkienek!!!

Binyek
Kirándulj,nézelődj,kapcsolj ki helyettem is,bár az agyad egész nap otthon lesz és a manóid körül fog forogni :wink: De nem lesz baj,jó kezekben lesznek,nem?
Vendég

Szanet
Nem csodálom,hogy nem tudtál várni
Vendég

Kép

Kire ütött ez a gyerek ? :roll: 8)

szanet

Kép

Gondolkodom, tehát vagyok... 8) :lol: :lol: :lol:

szanet

Nagyon jok vagytok csajok :wink: szabadidőmben mindig titeket olvaslak :lol: (Vass Albi helyett 8) )

MINDEN GYERKŐC GYÖNYÖRŰ :!: :!: :!:

dobok én is pár képet,ha nem bánjátok :oops: Kép Kép Kép Kép
s.csilla

Csilla
Hogy nőnek ezek a törpök :shock:

Szanet
Te milyen gizda vagy
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?