A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Cat: Nagyon kis ügyes vagy ha már pihen a tészta:)
remélem este eltudtok menni egy kicsit kikapcsolódni.

Törpiri: jó ez a Hotel. Nagyon jó ötlet. Ha addig nem is de ott tudjátok tisztázni a jövőt! :)

Kép
csucsu05

Sissi: bejelöltelek iwiwen:) Nagyon szupik a képek :) A talicskás és a fagyis nagyon édes:)

Kép
csucsu05

Cet!
Várjuk a nagymami receptjét biztos vagyok benne,hogy az tuti lesz :wink: :wink:

cscsu!
Voltál Uh-on tüsző nézőben? :lol:

törpiri!
Nem irigyellek "szőnyegtisztítás" miatt.Igaz géppel biztos nem lesz olyan vészes.

Kép
Kép
a.ibici

Hát a derekamnak nem annyira jó,de ki lehet bírni :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ibici: hétfőn megyek 2-re. Akkor leszek a 13. napon. De ma már feszit nagyon a hasam. Csinálok is mindjárt egy LH tesztet kiváncsi vagyok milyen lesz. Remélema 13. nap még nem lesz késő. Bár nekem a 14-15napon szokott lenni PÉ-m. Jó lenen ha hétfőn a doki látnáa tűssző milyen.

Kép
csucsu05

Sziasztok LÁnyok :lol:

Ma ez történt:
elmentem reggel 8-ra védőnőhöz kiderült, hogy most már csak csüt. rendel 13-15 óráig :twisted: és hogy ő nem tud vérvételre papírt irni, menjek az sztk-ba a nődokihoz :twisted: oké átmentem bejelentkeztem, de az mondták a pultnál ha nincs kismamakönyvem még akkor a nőgyogyihoz kell menni. Ott vártam több mint 1 órát amikor bementem közölték, hogy ők nem adnak menjek át a terhesgondozóba. :twisted: Őt legalább nagyon rendesek voltak és, habár nincs kiskönyvem mégis mindent megírtak (pedig kellett volna kiskönyv, de montam, hogy a védőnő csak januárban fog adni :evil: ).Gyorsan leszaladtam a vérvételre (9.38-kor) 9.30-ig veszik le, de nem tudták levenni mert a vércsoport meghatározást nem csinálnak már majd csak ünnep után :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: . Egyedül az ekg sikerült elintéznem. Tömören vagy hosszan ennyi a mai történés :wink: :oops:

Kép
Kép
minimano74

Amúgy jól vagyunk majd jelentkezem, de most sok a dolgom pakolgatok az új lakásunkba :wink:

Kép
Kép
minimano74

Hú Gabi, ez borzalmas! :shock:
És ez még csak az eleje...

Én hazajöttem, jól esett, finom volt a kaja, még boroskólát is ittam :oops:
De el is fáradtam (így alvás nélkül), már elszoktam attól, hogy másfél órát utazzak (még jó, hogy táppénzen vagyok, nem is tudom, hogy bírnám!), úgyhogy ma biztos jót alszom.
Párommal meg tudtunk randizni az Árpád hídon, így együtt jöttünk haza :wink:
És még szeretném elmondani, hogy vettem egy 25db-os babaruha csomagot 3E Ft-ért, nem azért, mert olyan sok pénzünk van, hanem félek, hogy később ennyi sem lesz, és így már nyugodt vagyok, mert már csak bodyk meg rugik kellenek.
tartalma:
1db pluss rugi
3 reszes vadiuj rugi-szett, sapka, polo, ujjatlan rugival
1db kocsicipo
1db pamut kocsicipo
1db zokni
1db kardigan
1db napozo
1db ujjatlan polo
3db r.ujju polo
4db h.ujju polo
1db dupla pamut sapka
4db naci, ebbol 1 belelt
1db overal, kozepvastag, macifules, feher szinu
s ami nincs a képen:
1db lábrészes naci (a lábfej állatfigurás, füllel, szarvval)
1db kapucnis overal, drapp színben, gyönyörű!!!
képek:
Kép Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Törpiri, Csucsu:bejelöltelek benneteket.

Vérvétel:hát a cukrom nem lett jó, felhivtam a dokit azt mondta ne izguljak majd januárban megbeszéljük azért ne egyek túl sok szaloncukrot és beiglit.Na ezzel nem lesz gond mivel a beiglit egyáltalán nem szeretem.

Csináltak elleanyag vizsgálatot is az viszont pozitiv lett,de arra is azt mondta,hogy ne izguljak.Az egyik bnőm rám hozta a frászt azért hivtam fel. Mondjuk az ellenanyagra a páromnak is mondták a laborban,hogy nincs baj,majd kell csinálni még egy vérvételt.

Nemlajos:nagyon ügyesen vásároltál :)

Gabi:elég húzós napod lehetett,de legalább már van beutalód ill. ekg-t elintézted.
Vendég

Sissi!

Mi a baj a cukroddal? Pontos értékeket nem tudsz?
Ha esetleg leírnád, talán tanácsolhatnék valamit. a magas cukor ugyanis veszélyes lehet, főleg az elején.

Ellenanyag is pozitív lett? És semmit nem kell tenni?

Nemlajos!

Nagyon jó áron vásároltál!

Gabi!

Sajnálom a mai napodat! Nem lehetett egyszerű.

Nekem most éjszaka még el kellett pakolnom a sütit amit este csináltam, mert holnapra már nem maradt volna semmi, pedig karácsonyra szánom.

A Valami Amerika 2-t mindenkinek ajánlom! Szerintem nagyon jó. Érdemes volt megnézni.

A buli szitén nagyon jó volt. Felbukkant egy-két híresebb ember is... Csak a végén már fáradt voltam kicsit, és hangos volt. Így úgysem tudtunk beszélgetni a többiekkel, és haza is jöttünk egy óra után. Reggel úgyis kelnem kell. Megyek is aludni.
Vendég

Cat: Örülök ha jó volt az estétek. :)

Gabi: Nem semmi napod volt tegnap akkor.

Nemlajos: nagyon ügyesen vásároltál. :)

Sissi: Én jelöltelek be nem??
Törpiri is van iwiwen?

Kép
csucsu05

Szabinának:

Kép
Vendég

Cat: De édi vagy. Köszönjük. :) A kis szülinapos még alszik. :)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Neked is gratulálok ám hozzá! hiszen nélküled nem ment volna.

Alig 3-4 órát aludtam éjszaka, de hét előtt pár perccel felébredtem. A megszokás. De most nem is vagyok álmos. Örülök, hogy elmentünk. Végre kimozdultunk kicsit és táncoltunk. :D
Vendég

Cat: A tánc csodákra képes. Én is szeretek nagyon táncolni.

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Én dologzom :cry:

Nem tudom ugyan ki fog bejönni,de itt vagyunk...

Nemlajos jó kis vásár volt,ügyes vagy.
Gabi...én már semmin nem csodálkozom..ami itt folyik az egyszerűen hihetetlen.

Cat örülök,hogy jól telt az estétek,legalább kikapcsolódtatok egy kicsit.Mozi ezek szerint jó volt.

Csucsu Törpiri is van az iwiwen...Horváth Mónika..(Töriri) :wink:

MEgkaptam a szállodából a visszaigazolást,beletettem egy "picibabás"képeslapba....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt lányok!
Cat
, Te ma sem aludtál, jól értem? Nem lesz ez így jó!!!
Én sem aludtam túl sokat, de frissen ébredtem, és már túl vagyok egy tea főzésen, egy ruhabeszedésen, és egy takarításon :roll:
Most már csak a boltba kell lemenni, és mára ennyi is volt :wink:

Szabinát sok boldog isten éltesse sokáig!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Köszönjük szépen.
Ja és végre eszembe jutott. Lehet már volt róla szó de elkerülte a figyelmemet. A férjem valamelyik nap kérdezte miért vagy te nemlajos??
Na nem tudtam megmondani neki.

Törpiri: igen már megtaláltalak mire írtál:)

Én is túl vagyok már eg ymosáson, teregetésen és csináltunka férjemnek meglepit karira. A lányom nagyon élvezte. Mert só, liszt, viz keverékéből csináltam tésztát. Ja meg beke paprikát is tettem , hoyg piros legyen és a lányom a kezét belenyomta és azt kisütöttük. Nagyon tetszett neki, hogy igy tapicskolhatott a tésztában.
Remélem nem árulja el. Ezt ő adja karácsonyra az Apujának.

Kép
csucsu05

Ezek olyan jó kis elfoglaltságok....biztos nem fogja elárulni :wink:

Boldog szülinapot neki :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Köszi :)

Kép
csucsu05

Nemlajos nagyon szépeket vettél ügyi vagy :):):)

Törpiri druszám vagy? :wink: bejelőltelek én is :)

Szabinának Boldog 3. évfordulót :):):)

Kép

nika70
Salgótarján

Láttalak benneteket:)

Csucsu annyira gyönyörű a kislányod...azok a fürtök!! :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

csucsu, hosszú történet:)
egyrészt kis koromban volt egy papagájom, akinek eleinte nem volt neve, apu meg mindig mondta, hogy Lajos, én meg, hogy nem Lajos! Így lett a neve Nemlajos.
Aztán elteltek az évek, összejöttem a párommal (aki Lajos), majd egy hullámvölgyben elkezdtem csetelni, illetve akartam, de minden nick, ami rám illet, foglalt volt (Ilda, kicsirigó, stb), így eszembe jutott a régi papagájnév. Természetesen ez szabad volt (érdekes, hogy pár hónapra rá megjelent a neten egy másik Nemlajos, egy infós srác, na most annak a valószínűsége, hogy neki is magától jutott ez a név az eszébe, eléggé hihetetlen :? ).
Azóta én vagyok Nemlajos, és hát azóta a férjem Lajos, így még jó is, hisz igaz, ő Lajos, én meg Nem Lajos:) (gyakorlatilag olyan, mintha -né lennék:D)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: De jó kis történet. Akkor ez a név már rád ragadt nagyon:)
A Csucsuval én is igy vagyok. A lányomat hivjuk igy. Előszőr cucu volt merta cumisüveg mindig a szájában lógott. Aztán ebből lett a Csucsu. Mikor ide regisztráltam az Era és becézett változatai foglaltak voltak. Igy eszembe jutott a Csucsu. A röhej, hogy már mindenki igy hiv. Az utcán találkoztunk valamelyik nap egy lánnyal ő is babanetes csak a halásztelki topicban van. SZóval kiabált utánam, hogy Csucsu!! Lányom meg nézte és mondta Anya szólnak. Mert mostmár én vagyok a nagycsucsu a lányom a kiscsucsu.
Ránk ragadt ez a név.

Törpiri a te kislányodnak is majd ilyen lesz a haja:)

Kép
csucsu05

:D :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Csucsu..remélem :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Csucsu:Boldog szülinapot kivánunk Szabinának!!!! Szilvi és Márk

Cat:irtam privit neked.

Mi ma 1/2 10kor keltünk :D :D

Ma ,hogy Márk vszinű anyuéknál alszik én is elszeretnék menni moziba,csak apának ni9ncs kedve, de megpróbálom rábeszélni.Engem is a Valami Amerika 2 érdekel.
Vendég

HÁT CSUCSUKÁM IGY KI LEHET BÍRNI :!: :!: :D :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Bocsánat SISSYKÉM!!! :oops: :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissi: Köszi. És jól tettétek, hogy sokáig aludtatok. Pláne ha a Márk is aludt veled.
Remélem a párodnak megjön a kedve a mozihoz:)

Kép
csucsu05

Többiek hol vagytok? látszik hogy hétvége van

nika70
Salgótarján

Picikém gyer ide is kiváncsiak vagyunk a kis trónörökösre itt is ne csak a blogodba tedd fel :):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok.
Egy gyors bekukk.

Szabinának Nagyon Boldog Születésnapot!
Anyukájának, pedig kistesót a pocakba.

Én ma voltam UH-n.
Volt pici barnázás, vérezgetés tegnap.
A hematoma ami volt még, a baba nőtt akkorát, hogy nyomta és ürült újra.

A kicsikének már látszik a négy végtagja.
CRL: 3,24
Legközelebb január 8-án megyek UH ra, és vérvételre.
Kép

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

hűha, gratulálok!!!:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na úgy látszik egyszerre írtunk picike nagyon cukibabád van szépen növekszik pihenj még már nem sok van hátra ebből a pihenős időből és január 8.-án már azt fogja mondani a doki hoögy hogy nem kell már annyit pihenned és a baba is egészséges nővöget szépen meglátod júlisusban gyöbnyörű babád fog születni

nika70
Salgótarján

Pici: De jó hogy jöttél és hztála picidről képet. Lassan már nem is kell pihenned a csúnya haematoma csak a múlté.

Kép
csucsu05

Sziaszok!

Pici:nagyon jó a kép a picidről!!!! Olyan szépen látszik már minden.

Most nézem a Szombat esti lázat ti tudtátok,hogy Farkasházio Réka babát vár?Az előbb táncolt és nagyon szép pocija volt.

Márk ott alszik anyuméknál, eddig nem volt semmi gond.Most már vszinű alszik. Remélem az éjszaka is jól telik.
Vendég

csucsu!
Megy a drukk neked hétfőre,hogy szép nagy tüszőt lásson a doki!!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT Szabinának!!Milyen volt az ovis buli?

Gabi!
Nem egyszerű a tegnapi történeted :shock: :shock: Maradjon nyugodt az ember ilyenek után??

Nemlajos!
Nagyon szép rucikat vettél.Nem sokára moshatod,vasalhatod őket :lol: :lol:

sissi!
Nem értem a dokidat,de biztos nincs nagy gond,azért nem intézkedett rögtön.

Cet!
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!

Törpiri!
Dolgozol még karácsony előtt?Én már nem szerencsére.Kedden bemegyünk a Vikivel a bölcsibe karácsonyi ünnepségre.

Picikém!
Gyönyörű kis végtagkezdeményeid vannak :lol: :lol: Gratulálok!!

Sajnos én továbbra is barnázom :cry: :cry: Én ezt már nem bírom!!!

Kép
Kép
a.ibici

Sissi!

Én már másik topicban olvastam Farkasházy Rékáról. Az egyik lány találkozott vele a genetikai UH-on.
Válaszoltam neked.

Pici!

Jó, hogy felbukkansz néha, de jöhetnél újra gyakrabban.
Gyönyörű babád van. :D

nemlajos!

Én emlékeztem a történetedre.

Király Viktor nyert. Szerintem megérdemelte. Legalábbis az alapján, amit én láttam.
Vendég

Jó reggelt!
A megasztár tegnap borzalmas volt... az már sokat jelenthet annak, aki ismer, hogy pl én neteztem közben...! :shock:
Ma pihi van, meg szél, meg egy baromi nagy lehetőség megint (most szakmai), csak ügyesen kell alakítanom a dolgaimat!:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Jó reggelt Neked is!

Én mindig netezek Megasztár közben. Így nem tűnt fel, hogy más lenne a színvonal.

használd ki a lehetőséget! Biztosan sikerülni fog.

Többiek merre vannak?

Nekünk még meg kell vennünk pár ajándékot és a fát. Így egy időre el is köszönök újra.
Vendég

sziasztok látom megint pang a topik :):):):)

én néztem a megát de annyira tuti volt hogy a Viktor nyeri pedig nem volt annyival jobb mondjuk én a Dávidnak drukkoltam :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Azt hiszem én már csak így leszek!
Mármint egyre kevesebbet!
Ne haragudjatok, de egyre inkább érzem, hogy jön a "magamba fordulós" korszak, a szülés közeledtével. :wink:
Sokat fekszem és csak ugy vagyok, érzem a változás szelét, és még most , harmadjára is kezd rajtam urrá lenni az izgalom. :)
Sokat gondolok rátok, és olvaslak benneteket.
Talán az utsó egy-két napban egyfolytában itt leszek, nem tudom.
megkapták anyósék a vízumot, lassan ők is jönnek.
És 22-de legkésőbb 25 nap múlva lesz a nagy nap :roll:

Pici! NAGYON SZÉPEN LÁTSZIK A KICSIKÉD A KÉPEN! :lol:

cSUCSU!

sOK bOLDOGSÁGOT sZABINÁNAK! :lol:

Catnek fogom küldeni az üzenetet és ha minden igaz mms-t is, a kicsiről :lol:
de addig még bizti jövök! :lol:

Készüljetek az Ünnepre! :lol:
J éjszakát!

Kép Kép Kép
asiye

Ezt mindenkinek küldöm! :lol:
Kép
Kép

Kép
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok4

Márk nagyon jl érezte magát anyuéknál és az éjszaka is szuperül telt.Büszke vagyok a pici fiamra. :D Nekem nagyon hiányzott éjszaka is többször fenn voltam.

Ma jött a bnőm átadtuk egymásnak a karácsonyio ajándékokat.Én tőle Abigél jegyet kaptam(25én megyünk megnézni) Márknak természetesen nem adtuk oda szépen megvárja becsomagolva a karácsonyt.

Sajna holnap apa dolgozik de legalább csak 2napot.

Cat:diétát megpróbálom tartani.Igaz most nagyon éhesnek érzem magam,de biztos el fog múlni. Meg persze a babáért mindent.

Már nekünk is mweg van a fenyőnk még ott van a párom nagynénjénél, majd kedd este hozzák át.

Úgy néz ki,hogy Márk kedden megint ott alszik anyuéknál mi pedig este neki tudunk állni főzni.

Szenteste csak anyuék és a nagymám jönek hozzánk öcsémékkel 25-én találkozunk.

Asiye:azért remélem még jössz majd. Az a 22-25 nap hipp-hopp eltelik. Egyébként minden oké veletek?

Csucsu:hogy sikerült Szabina szülinapi zsúrja?
Vendég

sziasztok én meg nem fogok + tesztet a fa alá tenni barnázom ami azt jelenti 28 napra pontosan pirim van :( ez van

nika70
Salgótarján

Sziasztok, jó reggelt Lányok :) :D

Én jól vagyok semmi különös nincs. :wink: Ma meg holnap még dolgozom, de jött segítség is a lánykám :wink:

Csucsu!
Szabinának BOLDOG SZÜLINAPOT :D :)

Kép
Kép
minimano74

Jó reggelt mindenkinek!

Nika!

Sajnálom! :(
De Te is tudod, hogy barnázás akár mensi helyett is lehet...

Gabi!

Jó, hogy legalább van segítséged.

Sissi!

Örülj neki, hogy Márk máshol is alszik. Az nagyon jó dolog.

Mi is megvettük tegnap a fenyőfát. Ha fel lesz díszítve, majd lefényképezem.
És sikerélményem is volt vele kapcsolatban, mert sokkal olcsóbban vettük, mint amennyiért máshol láttunk csúnyábbat. (És még alkudtam is belőle. :D )
Beninek is tetszik.
Mi a fát nem titkoljuk, mert azt mondtuk Beninek, hogy azt azért dízitjük fel, hogy azzal várjuk a Jézuskát. Aki természetesen ajándékot hoz a jó gyerekeknek.

Asiye!

Nyugodtan foglalkozz magaddal és a kicsi lánnyal. Megértünk. Csak néha írj pár sort, hogy ne aggódjunk!
Vendég

cat tudom de estére megjött rendesen de azért köszi a bíztatást :):):)

én sem akarom a fadíszítésből majd "kitiltani ":):) had segítsen majd ha akar :) attól még megmaradhat a varázysa a karácsonynak :) nekünk műfánk lesz az idén is :)

nika70
Salgótarján

Nika!

Én közös karácsonyt szeretnék, hogy senkinek ne kellejen egyedül lenni. Így minden program közös, amibe a fa díszítése is beletartozik. :D

És sajnálom a pirit! Most írnék valami bíztatót, de már annyiszor tettem, hogy csak magamat ismételném. Úgyis tudod, hogy mit gondolok és kívánok.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?