Sziasztok!
Mi is holnap megyünk súlymérésre, kíváncsi vagyok, mert Nati már 3 napja csak egyszer kel éjjel, ma pl. 5-ig aludt (fél 11-kor evett utoljára), persze én többször fent voltam, hogy minden OK-e vele. Tipikus paraanya, ha nem alszik, az se jó, de ha túl sokat, az se.
Ja, és be van rekedve a kis Drágám, olyan édes. A védőnő szerint csak a pici nátha miatt lehet, hogy lecsurog a váladék a torkán. Szerencsére nem lázas és jó a kedve is, szóval nincs nagy gond.
Az előbb együtt porszívóztunk, beültettem a pihiszékbe és hurcoltam magammal, tök jól elvolt, ráadásul előtte sírt is és a porszívó hangjára abbahagyta.

Pedig Lili utálta a porszívót.
6 hetes vizsgálaton minden rendben volt, bár aznap 1 hét szünet után újra elkezdtem vérezgetni, de a doki szerint ez előfordulhat, amíg szoptatok és nincs mensim. Viszont spirált szerettem volna, de két császár után (legalábbis egyelőre) nem javasolja, a hegek miatt (beakadhat, perforálódhat

). Bogyókat meg nem nagyon akarok szedni, de nem nagyon lesz más választásom. Most is felírta a Cerazette-t, amit szoptatás alatt lehet szedni, de ezt anno is utáltam. Nem vagyok valami boldog.
Tejszaporítás: nekem az alkoholmentes sör nagyon beválik és hamar hoz eredményt. Mondjuk én egyébként is szeretem a sört, de a Holstennek vannak ízesített változatai is, azok biztosan finomak lehetnek.
Kumpibogár, nincs segítséged? Próbálj meg többet pihenni, ha tudsz, mert az jót tenne a tejcsinek is.
Zsuzsi, nagyon helyes Gréti a fülbevalóval. Mi is MAM cumisok vagyunk.
Vera, örülök, hogy úgy tűnik, minden rendben Izával.

Szorítok, hogy így is maradjon.
Kata, Kevin a kis haspók is nagyon édes.

Mi beadatjuk a pneumo oltást.
Kri, Zsombi is nagyon helyes kissrác.

Ő hánykor is született? Mert ők egyidősek Natival.
Reni, jó, hogy Te is jelentkeztél. Krisztián is bagyon édes.

És azért egyél rendesen, hogy legyen sok tejcsi!
Melaszka, 4-én szültem, Te mikor is?
Szép napot (bár ez az eső nem hiányzik

),
Katinka