A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Na, belendültem nagyon. Cintus Süsüt néz a youtube-on.

KépKép
jazmin2005

Jaj, szegény kis Málna, de jó, hogy nem lett nagyobb baj.

KépKép
jazmin2005

Andi: köszi, lehet, hogy megpróbálom a ti dokotokat legközelebb. Ha a helyettesítés is jó, akkor ok lehet. Eddíg az tartott vissza, hogy csak szerdán rendel. Az egy kicsit macerás.

Zsófi: mem az Anikóhoz mentünk, hanem egy harmadikhoz, amit a szomszédunk ajánlott. Ő is miklósi, hát nem jött be. :(

Aprooka: nekem ma megjött a naptáram. Én a Foto.hu-nál rendeltem. Ott lehet követni, hogy hol tartanak. Küdenek e-mailt amikor fogadják a rendelést. Akkor is amikor elkezdik kidolgozni a képeket, és akkor is amikor postára adják. Reggel hajnalba küldték az e-mailt hogy kész a naptár, dél körül meg már itt is volt.
Azt hittem ti is megkapjátok ma mert a GLS-gyerek azt mondta hogy halásztelekre 30 csomagot hozott. Abból a mi utcánkba kb ötöt.
Ne izgulj biztos megjön a te rendelésed is és minden ok lesz vele.

Boniko: azt hiszem te raktad fel azt a liket ahol mézeskalácsházikót lehet sütni. És sütöttél is.
Nem tudom lejátszani a videót amin a készítést mutatja be.
Leírva meg nincs.
Légyszi segíts, van valami külön trükkje amire figyelni kell. Pl kell hagyni állni a tésztát? Milyen vastagra kell nyújtan? A cukormáznál amivel össze kell ragasztani?

Valaki aki só-liszt gyurma lenyomatokat csinált. Kifestettétek valamivel? Nem tudom mivel kéne. Eddig olyan jól sikerültek, nem akarom a festésnél elcseszni. :?

Még egy story: képzeljétek apu elvitte anyu meg az én csizmámat cipészhez hogy cseréljék ki benne a cipzárt. Ez egy szabászat csak beveszik a cipkőket, és másnap jön értük a cipsz, majd ha kész visszaviszi. Mikor ment apu a csizmákért anyu csizmáját odaadták, az enyémre meg azt mondták, hogy nem javítható.
Erre apu: ok de akkor adják vissza a csizmát elvisszük máshova.
Nőci: csizma nincs, de hát az van a cetlin, hogy nem javítható!
Apu: nekünk kell a csizma :evil:
Nőci: jó jöjjön vissza másnap
Apu visszamegy másnap.
Nőci: igen valami félreértés támadt, cipzár ki van cserélve csizma még nincs itt. Feket volt ugye?
Apu nem barna volt :evil:
Nőci: ok jöjjön vissza holanap
Apu: nem jövök vissza, mert ma dolgoztam utoljára idén, és messze vannak.
Nőci: ok holnap postázzuk
Ma felhívtam őket, hogy mi van? Erre egy másik nő vette fel aki természetesen mit sem tudott az egészről. Megígérte hogy utánnajár és még ma hív. Na még várom a hívást.
Komolyan nem hiszem el. Szerintem valaki már hordja a csizmámat. :evil:
Nem is izgatna, ha egy gagyi kínai csizmáról lenne szó. De egy tök drága csizma volt :cry: Na de gondolom csak előkerül. Papírunk van róla, de ha ezt tudom le is fényképezem mielőtt odaadom.

Kép

Kép
bucsek

bucsek..igazából semmi a tésztát magát egyébként is egy éjszakára állni hagyod.. amikor kivágtad a formákat beleteszed tepsibe, kisül, és utána vagy a krémmel(cukormáz) vagy pedig pirított cukorral összeilleszted..én az utóbbival szoktam

sóliszt én úgy színeztem hogy a tésztába már alapból nyomtam egy kis kék temperát, ettől világoskék lett és utána magát a kezet is befestettem sötétkékre, a Zsigmondot és a dátumot sárgára., pirosra és körédiszítettem.. hogy jó színes legyen

Kép
Vendég

Boniko: köszi :) Igazán szép lett :) Akkor azt hiszem megpróbálok én is valami kis színt adni a művemnek.

Én a nagyfiamnak a láb és kézlenyomatait is megcsináltam. És voltam olyan rutintalan, hogy elmondtam neki, hogy apa kapja karácsonyra.
Este jött haza az apja. Bömi meg :apa honap lesz neked karácsonyod és kapsz tapi meg kézlenyomatot. Megmutassam? És már vitte is a sütő felé az apját. Hát ennyit a meglepiről :)

Kép

Kép
bucsek

Kép

eljutottam én is ide...
Bucsek, ez tényleg gáz.... :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mármint a cipő....Bömi édes :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vendég

Szegény Málnus! De ugye szőnyegre esett? Ezer gyógypuszi a pofijára.

Panna! Mi is hasonlóan jártunk kb. 1 hónapja. Én is teszteltem utána 1 és 2 héttel is. Hát, én azért örültem neki, hogy most nem lett két csík! Még ki szeretném élvezni Csenge babával a nap minden percét, amíg lehet.

rizsimami

Sziasztok!

Meg volt a minitali. :) Remélem mindenki jól érezte magát.

Lányok, nagyon köszönöm, hogy eljöttetek, jól esett. Jó volt újra látni a babákat és Benneteket is. Adri, örülök, hogy megismerhettünk Titeket!! :) Remélem mindenki hazaért szerencsésen!!

Barbi, Sziszka!! Úgy szégyenlem magam...mikor mindenki elment, csak akkor jutott fejembe, hogy meg sem néztem mit hoztatok. És fel sem kínáltam a sok finomságot, amit hoztatok. :( :oops: :oops: Ne haragudjatok!!
Remélem nem bántottalak meg ezzel Benneteket!! :(
Nagyon köszönjük a játékot, nagyon jópofa. :D

Majd teszek fel képeket!!

k.a.t.i.c.a

Köszönöm szopi ügyben a biztatást, rajta vagyok a témán. Most hogy méregetem RÉkát, kiderlt, hogy olyan 120-180-akat eszik, összesen napi 5-6x. Nem tudom, z kevés-e, de úgy gondolom, hogy amíg picit is hízik, és jókedvű, addig nem tápizunk...

A két csíkossal kapcsolatban Rizsi nagyon jól megfogalmazta amit gondolok. Tehát egyenlőre én is annak drukkolok, hogy kistesó még várasson magára. Én is pont azért, mert én is a Kispocokkal szeretnék még foglalkozni, szeretném kiélvezni ezt az időt.

Málnuskának gyógypuszi az arcocskájára, tényleg az a lényeg hogy nem lett nagyobb bibi. A pofikája meg majd helyrejön...

Ma ellógtam ruhát vásárolni magamnak (jól bevásároltam, lelkivilágom alaosan helyreállt), aztán rohanok haza, hogy Réka már biztos ordít az éhségtől. Hazaérek, és megy a buli itthon: Csabi Süsü-t töltött le a etről, azt énekli Rékának, őmeg vigyorogva rugdal ütemesen, és gagyarászik hozzá. Szóval jól elvannak szerencsére. ÉS felpróbáltam a rucikat nekik, és mindkettőjüknek nagyon tetszettem.

Most megyek, mert RÉka nagyon vár már...

panna1

Sziasztok!
Részünkről mi nagyon jól éreztük magunkat, jó volt újra látni benneteket, és én még most úgy gondolom, hogy Enikő baba változott a legtöbbet, de természetesen mindenki nagyon aranyos és édes volt. Nagyon örültem annak is, hogy Adriék el tudtak jönni, remélem legközelebb Pannáék is csatlakoznak. Katica, semmi baj :)
Teszek is fel képet!

Málnus telibe esett a a parkettára, de figyeltem egész nap, semmi jele nincs, hogy bármi gondja lenne, az arcocskáját pedig Aloe verával kenjük, sokat javult már reggel óta. Gyógypuszik továbbítva :)

Bucsek: durva ez a cipő sztori, meséld majd el a fejleményeket!

Boni, szuper lett a lenyomat, nagyon ügyesek vagytok!

Kép Kép
És íme, egy közös játék közös rágcsálással a szőnyegen :)

Sajnos Eniről és Dorcáról nekem nincs képem, mert addigra Málnus már nyűgös volt és elfelejtettem csinálni. Szóval akinek vannak még képei, meglephetne vele :D Köszönöm!

Kellemes estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ma Csabim bevitte RÉkát a munkahelyére, amíg én elmentem végre kozmetikushoz. Kb egy-másfél órát volt bent Réka, kézről kézre adták a csajok, mindenki odáig volt érte meg vissza. Ráadásul Réka is a jobbik formáját hozta: semmi nyűglődés. Viszont mire odaértem, olyan álmos volt szegénykém, hogy ragadt le a szeme. Gyorsan ki is mentettem magunkat, és ahogy betettem a hordozóba, rögtön el is aludt.

Ma este viszont nem volt túl jó zárása a napnak (pedig ma minden szupi volt): Réka 150ml-t szopizott, és még evett volna, de nem volt mit :cry: . Rutintalanul én a fagyóból első hétről származó tejet olvasztottam ki, ami hát hogy is mondjam, cseppet sem ízlett neki. Sőt az elején azt hittem elhányja magát tőle. :cry: Azt hiszem holnapra a legutóbb fagyasztott tejcsi kerül terítékre.
Elkezdtem újra laktoherbezni, de azt hiszem pihiznem is kellene napközben, mert az mostanság egyáltalán nem ment, és ez is lehet ludas abban, hogy lecsökkent a tejci mennyisége. Na meg persze a kisasszony szopisztrájkja. Még egy-két napot várok, hogy mi alakul, addig fagyasztott tejjel pótolok este, remélem ez így jó lesz. Azért biztos ami biztos, holnap kiváltom a tejpépes receptet is, nehogy éhezzen a drága. Úgy tűnik, részéről vége a sztrájknak, enne már csak nincs elég.

Azt hiszem ma éjjel is ébredés lesz, kajálással egybekötve. Tegnap is volt, de azt annak tudtam be, hogy oltást kapott, ráadásul betornázta a fejét a kiságy fejtámlája és a rácsvédő közé. Megyek be, nézem a gyerekem, aztán csak nyakig látom, a feje meg eldugva. Jót rötyögtem rajta, ő meg örült, hogy kiszabadítottam, és újra kilát :lol: Persze egyből rácuppant az ujjamra, így evés lett a vége...
Na nyugodalmas jó éjt mindenkinek, megyek pihizni.

panna1

Édesek a talis fotók! Kis kopasz kobakosok :lol: . Legalábbis közülük senki sem hajkorona-király :wink: . Réka is kb ennyi hajjal büszkélkedhet :lol:

panna1

Panna, szerintem a 150-180 nem is kevés. Minél többet eszik Réka, úgy fog fokozatosan nőni a mennyiség szerintem... Szerintem ne adj neki egyelőre mást, de ez csak az én véleményem...

Katica, mi is nagyon jól éreztük magunkat :D Holnap majd én is dobok képeket, most nincs már erőm. Hát, Enikőről szerintem én se csináltam képet, mert róla tudok máskor is. Vagy mégis? Dorca meg még aludt, mikor fényképeztem... de Katica csinált róluk azt hiszem ;-)

Eni végigaludta a hazautat, utána meg nem akart elaludni fürdés és szopi után :roll:
Na jó éjt mindenkinek! Holnap majd jövök....

yuyu79

Hello lányok!

tegnap este óta megfagyott a fórum :?:

Minitalis gyerekek nagyon cukik . kisebb bölcsi :lol:

Panna sztem a 150-180 nagyon jó Áron 130max amit eszik attól kidől.

Na hát nekünk annyira sz@r éjszakánk volt. Áron éjfélkor aludt el kelt 1kor akkor visszaaludt, aztán kelt 4kor és mint aki kipihente magát vigyorgott az arcomba mikor átmentem. Az istennek nem akart aludni, na akkor peluscsere behoztam közénk hátha együtt elalszunk de nem , aztán megetettem, persze a cici nem volt elég, úgyhogy csináltam egy kis tápit még ,de akkor se aludt csak vigyorgott és dumált. apája meg 6kor kelt dolgozni hát boldog volt hogy az ő pici fia éppen autosat bürrög és dumál. :lol: :lol: aztán végül is rajtam elaludt nagynehezen a szobájába de csak visszacsempésztem magunkhoz :oops: igy keltünk fél 10kor.

Na akkor hogy is kell csinálni só liszt gyurmát ? milyen arányban kell keverni?

Boni igen láttam a receptet köszönöm , remélem lesz is időm megcsinálni. Végül is nem megyünk anyósékhoz karácsonykor majd csak januárba.

na megyünk Andival sétálni addig is pusszancs a babusoknak

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

A sógyurma tészta receptje: (Sok sógyurma recept létezik, de nekem eddig ez jött be a legjobban.)
20 dkg liszt
30 dkg só
1 1/4 dl víz
1/2 evõkanál olaj
A „tésztát” jó össze kell gyúrni, és utána kezdődhet az „alkotás”.
A kész díszeket sütőben óvatosan megszárítjuk. Vigyázzunk, mert ha túl forró a sütő, könnyen megbarnul! Én először nyitott ajtónál szárítom, és utána is csak takarék lángon sütögetem.

Ha nem natúr díszeket szeretnénk, a tésztába keverhetünk temperát, színek festéket, de a legegyszerűbb, konyhában is megtalálható színező anyag a kakaó, őrölt paprika.

senki nem nézte ,meg amit belinkeltem :roll: :oops: :cry:
Vendég

sziasztok!

én is itt, bár most anyuéktól! megjött tegnap a futár, végre nem elcseszett mágnesekkel és bögrével! ;) juhéjj! kicsit nehézkes volt... :(

Mecsi, melyik tápit adod Áronnak kiegészítésként?

Boni, Te annyira ügyes vagy! elárulod, hogy hogyan tudtál ilyen szupi kézlenyomit venni Zsigitől??? én Beni talpiját nyomattam a "gyurmába", de mindig ráfog a kis lábujjaival, így nagyon bénák lettek! :( öklét pedig nagyon nyitja így ki... a másik, hogy nekem olyan lett a só-liszt-gyurmám, mint egy pizzatészta. van, ahol még szinte fel is emelkedett, na jó, gondolom, hogy nem emelkedett fel, de úgy néz ki, és elvált az alja, meg a teteje is. szóval az enyém tök béna lett! :( lehet, hogy gyárthatok újabb adagokat!? én tepsibe csináltam, de lehet, hogy rosszul gondolkodtam!

voltam ma IKEA-ban, mert kellett még képkeretet vennem... meg hobby boltban, de ott nem kaptam, amit szerettem volna :( ilyen kis fa dekorcuccokat keresek, karácsonyi témában, amit rá tudnék ragasztani a képkeretekre! ;) amúgy ezt Beni adja a rokonoknak, és mindenki kap egy fotót, a profikból, de persze mindenki másmilyet, hogy véletlenül se legyen uncsi! :)

Panna, azért Málnust meg kell védenem! neki nagy haja van, legalábbis a többi babócához képest, illetve, aki nincs a képen, arról természetesen nem nyilatkozom! :)

sophie27

Boni, ez ugyanaz a recept, amit múltkor írtál, csak ott bögrére mérted a sót is, és a lisztet is!? :shock:

sophie27

ezt most úgy másoltam be én már mindkettőt csináltam.. azt hittem múltkor is ezt irtam be az 1 bögre só 1 bögre liszt...az volt? nem emlékszem :oops:

MI is ismételtünk, újra kellett gyúrnom atésztát, mert azért érdekes alakok jöttek ki a lenyomatnál.. volt amikor átlyukasztotta az ujával, annyira lelkes volt
Vendég

a múltkori az azt hiszem, hogy 2 bögre liszt, 3 bögre só, 1 kk étolaj, 2-3 deci víz. asszem... :oops:

sophie27

ja igen, mert dupla adag...

és becsuktad a sütőajtót?vagy nyitottnál szárítottad? mert én nyitottnál, de azt irtam akkor is

ha nem tetszik akkor csináld meg amit most feltettem, hátha neked is az válik be.. a tészta egyébként pizzatészta állagú olyan közepesen lágy

só az mindig több kell bele....így az előbb elírtam :oops: (bmint az 1 bögre 1 bögrére gondolok)

na megyek mert már 3 napja kerül a postás ZSigifotókkal

:twisted: bedobja a cetlit menjek be érte, utána meg nem adja le, csak másnap este :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Gyors teszek fel pár képet, most csak a babákról. :)

Málnus :) (Lazulok!) :)

Kép

Maja és Marcell :) (Játszunk anyával!) :)

Kép

Eni és Pistike :) (Valami elkezdődött..) :)

Kép

Dorca :) (Anya miért ébresztettél fel??) :)

Kép

Marcell :) (Te meg mit fényképezgetsz??) :D

Kép

k.a.t.i.c.a

boniko!!hálás köszönetem a linkedért!!szerta -szana küldtem már, persza saját képekkel!!csudijó!! :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok Csajok!

A frizurákról nagyon csendben csak annyit jegyeznék meg, hogy Málnus és Pistike alapból rövid hajúak, de az ikreknek Binyek már kétszer letolta a frizkójukat rövidre géppel Nekünk elkezdett nőni a hajunk szépen lassan, de azért Dorca sérójától még nagyon messze vagyunk :)

Katica, köszönöm a képeket, nagyon jók! :)

Zsófi, én az ilyen dekor cuccokat a Westend-ben lévő dekor boltból szoktam beszerezni, ált. interneten, de most írták, hogy idén már nem szállítanak, azért ha arra jársz, akkor nézz be!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boni, vissza menten 5 oldalt, de találom a linkedet, akkor nem volt időm megnézni, most meg nem találom :cry:

Zsófi, a sebesülésünkre tekintettel lefújtuk a karácsonyi fotózást, marad a húsvét, szóval tovább irigykedek!

megterveztem a karácsonyi menüt:
fokhagyma krém leves sajtos piritóssal
mandulás pisztáng ala Praktika magazin-os recept alapján
juhtúrós sztrapacskával :)

előre csorog a nyálam...

Viszont sütit csak egyszerűeket csinálok most, kókusz tekercset (van egy szuper receptem hozzá ha valakit érdekel) túrós gyümölcsös kocsonyát, és a férjem külön kérésére kapros túrós pitét :)

Boni, ha lesz időd beszúrnád mégegyszer, most megyünk fürcsizni :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Boni, én megnéztem, nagyon tetszik (amúgy mi is így jártunk a kollázsunkklal.... :cry: )

Mecsi, aludjatok jól ma!

KAtica, nagyon édes képek, babák tünemények!

Zsófi, jó hogy Neked megjött a csomi, én még mindig csak várom....

Szegény Prücsköm, nagyon kivan, du. negyed5kor indultunk haza és még most sem értünk el a célig, mert baleset baleset hátán. MO 15 km-es dugó.....
Párom este ügyel, du. 1 óta várt rám, apum 2 óta dekkol a lakásunkban és meg anyósékhoz bejöttem szoptatni és szidom az MO építőjének összes felmenőjét, mert kb. 9re fogok hazaérni.
Szóval most írtó dühös vagyok, ezt neked karácsonyi hangulat.
MA kétszer majdnem belémszálltak, mert előreengedtem egy buszt, urambocsá.
Ha ez így megy tovább, nemcsak Petit nem látom két napig, de még apummal sem talizok, direkt fürdetni jött ki, és Petimnek ráadásul még a kocsi is kellett volna. Most apum viszi be, hogy legyen orvosi ügyelet Csepelen éjjel, mert gyalog már tutter elkésne.
:evil: :evil:

NA, megyek is, lehűtöm magam, mert most felment a pumpa.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Minitalis Lányok, fiúk, és Katica!

Nagyon köszönjük a kedves fogadtatást, nagyon jó, hogy mi is közösséghez tartozhatunk, még ha ki is lógunk kicsit! Nagyon jól éreztük magunkat, szupereket lehet aludni Katicáéknál!!!

Sajnos nekünk csak most hoz majd a Jézuska digitális fényképezőt, így én nem is próbálkoztam fényképezni a telefonommal.

Boni!

Anyukám 6 évig várt rám, már épp örökbe akartak fogadni babaát, amikor megfogantam, de születésem után rögtön teherbeesett újra!!!!
Szóval: Hajrá

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek: Adri és Dorca

KépKép
koadri

halihó!

Boni köszi a gyurmarecit és én megnéztem a linket nekem nagyon tetszett csak reggel már siettem le Andimhoz bandázni és délután 4kor jöttem csak haza aztán kajcsi és most voltunk fát venni.Pöttömkémet ráhagytam a keresztapukára de szegényt nagyon megilyesztette ahogy elkezdett bömbizni és nem tudta most mi is a baja . fáradt volt elkezdett csuklani aztán felidegesitette na most mit csináljon jött a telefon.......... :lol:

egy kis ármustra annak aki még nem volt karifát venni:
tesco 160cm normand 6999,- ezüst 4999,- aztán elmentünk a kikához és az 160as ezüst fenyőt vettük 2300ft ért a normand is sokkal olcsóbb.

Zsófi milupa milumil HA startot irt föl a dokinő azt mondta ezt sokáig adhatom neki.és ha megfogja a hasát tegyek hozzá pár csepp olajat :? aztmondta azért nem kell váltani ha megfogja a hasát érdekes nem tom.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Julcsi, Adri, valamiért nem tudok nektek privit küldeni, ezért ide másolom a linket, ahonnan le tudjátok Ti is tölteni a képeket. :)

Majd küldjétek el kérlek az email címeteket, akkor legközelebb oda küldöm. Julcsié megolt, de most persze nem találom, bár lehet az iwiw-en kellett volna néznem. :)

Szóval akkor...

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... cember.zip

k.a.t.i.c.a

Aproo baccus pedig én nem hazudok, írtam most visszanéztem és nem találom :twisted: pont azt írtam, hogy az ezerarcú Levente

ugyanabban dicsértem meg a babatalis hasalósokat is

valószinű elbénáztam, és nem ment át...

http://karacsony.hu/manotanc.php?id=997 ... 30856#view de ezen az oldalon van :o)

csandi akkor jó, a tavalyi sokkal jobb volt egyébként
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.20 22:09-kor.
Vendég

na majd meglátjuk mikor jön tesó :lol:

megtaláltam tavalyi linket mindjárt adom

Mecsi én műfenyőt vettem :oops: :lol:
Vendég

Lányok, nem tudom miért, de nekem nem töltődik be ez a manótánc. Már tegnap is meg akartam nézni, akkor se ment...

Levi kollázsa nagyon jó, csak már fáradt voltam, így elfelejtettem megdícsérni :oops: :oops:

Katica, jdoma@gmx.net az emailem. Amúgy köszi a linket!! Meg a vendéglátást is még1x!! Adri, örültünk, hogy Ti is el tudtatok jönni :-)

yuyu79

Köszi a képeket Katica! Mindjárt végig is nézem őket... Bocsi, az enyémek még mindig nincsenek letöltve, de nekem amúgy is csak pár db van...

Na jó éjt! Ja, és Pistike Apukája hazaért végre? ;-)

yuyu79

Sziasztok! Sehol senki?? Karácsonyi készülődés ezerrel? ;-)

Enikő és Pistike tényleg nagyon bejöttek egymásnak, azt hiszem Pistikét is fel kell vennünk a lehetséges vőlegények listájára... Pistike mosolygott, Enikő meg kacagott neki :D

bocs Kitti, azért Ti is a kiválasztottak között maradtok természetesen :wink:

Itt úgy fúj a szél, nem merem kivinni Enit sétálni...

Amúgy a héten 2x is átaludtuk az éjszakát, igaz, előtte mindig hiszti volt, és fél 11-kor aludt el. Tegnap már aludt 9-kor, negyed 4-kor kelt, aztán még 8-ig aludt, úgyhogy ez is teljesen jó volt...

yuyu79

Miért nem játssza le nekem a picasa a videókat? Nem tudja valaki?

Katica, nagyon jók az új képek Pistikéről :-)

yuyu79

Binyek, a bohócos plüss csörgő a Tiétek, ami ott maradt Katicáéknál? Elhoztuk, majd odaadjuk Sziszkáéknak, ha erre járnak...

yuyu79

Hali!

Eddig egyértelmű volt számomra, de most már nem: Ti hogy kötitek be a hordozót a kocsiba?
Mert most már kétféle megoldást is láttam, a miénknél meg nem volt ábra....esetleg fotót tudtok csinálni?
Bucsek, lehet, hogy a Te megoldásod okés, az enyém nem.... :?

Köszönjük a dicséreteket.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka: a mi ülésünkön van rajz, és mi azért úgy kötjük. Szerintem stabil úgy a bekötés. Majd megpróbálom lefényképezni a rajzot és feltölteni.
Mikorra értél haza tegnap?
Mi is elmentünk anyuval meg a Bömivel tegnap a Camponába és a Lágymányosi híd felé jöttünk haza. :(
De mint utólag kiderült már nem kellett volna mert jól haladtak az autók ez 7 körül volt. :(

Kép

Kép
bucsek

Katica!

kopaadri@gmail.com az email-em. Nagyon jók lettek a képek és örülök, hogy jól sikerült az a nap, mert azóta sajna megint bekeményítettünk.

Napközben egyáltalán nem hajlandó enni Dorca, csak éjjel, Akkor 3-4 óránként, aztán reggel 8-kor vége. Ma is már mindjárt 3 óra és nem hajlandó elfogadni a kaját, csak nyűgösködik. Ölben eddig sem evett, de most a kocsiban és a pelenkázón is hasrafordul, tehát ott sem tudom megetetni. Jó ha így egész napra 600 ml összejön, pedig nekünk már 900-at kéne ennünk. ( persze sose ette meg az adagját, de azért ez most mégis tulzás) Kicsit irígy vagyok Binyek ikreire náluk nincs ilyen gond!

Aproo!

Levi ezer arca nagyon tuti!!!

Szép napot mindenkinek: Adri

KépKép
koadri

Sziasztok lányok, most volt egy kis időm visszaolvasni;)

Szegény kicsi Málnusnak sok-sok gyógypuszi a pofijára, örülök, hogy nem lett nagyobb baj, biztos nagyon megijedtetek;(

Panna, szerintem is elég a 150-180 gr, az nagyon szép kis mennyiség;)

Nagyon aranyosak a minitalis képek, jópofák a gyerkőcök a szőnyegen;)

Mecsi, sajnálom, hogy ilyen kukorékolós éjszakátok volt, emélem Áron baba nem csinál rendszert belőle!

Ági, mi újság Lilivel, remélem már alszik éjeszaka és te is tudsz pihenni?

Boni, nagyon aranyos a manótáncotok, én megnéztem, csak 2-3 napja voltam utoljára;)

Sziszka, nem semmi lesz a karácsonyi menü;) már az én nyálam is csorog;)))

Apró, sajnálom, hogy így kifogtátok a dugót, nekünk szerencsénk volt úszás után még tök jól lehetett az M0-on közlekedni.
Nagyon édes Levi kollázsa, azt hiszem én is csinálok egyet, csak nem tudom, hol lehet?!

Csandikám, nagyon édes a manótáncotok, Titin jót derültem:))

Velünk egyébként minden oké, Barnus 4 órénként eszik, viszont éjjel továbbra is kelünk 1-2-3x, mikor hogy sikerül;) este 10-11-nél hamarabb viszont nem dől ki;( tegnap 3x fél órát aludt napközben, és iszonyú nyűgös volt, estére meg tökre felélénkült.

Én viszont lebetegedtem:( enyhe influenzás tünetek, remélem nem lesz rosszabb, szedem a vitaminokat + tantum verde-t, lázam egyelőre nincs, de ne is legyen, mert semmi gyógyszer itthon. Igazából nem is tudom, hogy mit lehet ilyenkor szedni?! Ötletek?

na megyek, sütök-főzök tovább, csak bekukkantottam, mert már nagyon hiányoztatok:)

sniky

MI is vagyunk, csak vendégek voltak egész nap, most mentek el, de még előtte MÁlnus úgy összekakilta magát a nyakáig, hogy meg kellett fürdetnünk :D

Én sajnos soha nem látom Apró képeit, mert Firefox-ot használunk a netezésre, és ez velemiért csak Apróét nem jeleníti meg, ha nagyon sok időm van, akkor meg szoktam nyitni az Explorert, és úgy szoktam megnézni :(

Adri, remélem sikerül Dorcába egy kis kaját tömnöd!

Nikianyu, te mit sütsz főzöl?

A manótáncot megnéztem, nagyon tüneményes!

A képeket én is köszönöm Katica!

Sziszka

<
sziszka78
Tolna

HAli!

Adri, nagyon sajnálom és drukkolk, hogy rendeződjetek!
Nekünk is vannak ilyen napjaink.....bár azért mi délnél tovább nem koplaltunk.

Képzeljétek, valószinű, lopják a gázunkat vagy rossz az óra, de csak a fűtés megy azzal és 50 ezres számlát kaptunk (1 szintes 80 nm ház), Boldog KArácsony kis papírkával mellékelve.....
Sztetek ki fog ezzel foglalkozni a TIGÁZ-nál hétfőn?....annyira jókor jött. Dobtam tegnap este egy hátast ettől....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Sniky,
Sajnálom, hogy nem vagy jól! Jön a Karácsony, nem lehetsz beteg!! Én a héten szintén kezdtem lerobbanni, aztán vettem be egy Ocsillococcinumot (homeopátiás) és teljesen rendbe jöttem! Próbáld ki, hátha rajtad is segít!

Sziszka,
Hú, szegény Málnus! Eltudom képzelni, hogy te is hogy megijedhettél! Na de örülök, hogy komoly baj nem történt!

Jók a képek mindenkiről, mindenki csodaszép! :D

Virág is jól van most már, szerencsére! Én meg pörgök ezerrel, mivel nálunk Karácsonyozunk, a lakást rendbe kell hoznom meg aztán sütni-főzni is kell! Bár a szülők is hoznak kajákat, azért én is készülök! De így hogy apa itthon van szabin, így azért sokkal könnyebb! :wink:

Ja meg ma vettünk egy új babamérleget mert a kölcsönbe kapott Tefal össze-vissza mért és már kezdet elegem lenni! A Babyoutlet-be csak Momert mérleg volt, így azt vettünk. Van valakinek ilyenje?Akinek van, megvan elégedve vele??

Kép
Kép
dia123

Sziszka, mi is firefox....sztem nem azzal van a gond.

Nálunk mandulás isztráng lesz, ha kapok halacskát, eddig csak batár nagyokat fogtam ki.....ötletek?
Niki, Csepelen van tipped?

Hordozóügyben senki?
Bucsek, nem kell fotó, majd talizunk és elhozod a a leírást, ok?
Olyan negyed9re vergődtem haza.... :?
Bömi?

MA gitáros mise lesz itt, karácsonyi, hátha kicsit helyreráz....várom nagyon!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, itt sem lehet kapni pisztrángot frissen, és végül a Pennyben vettem fagyasztottat!

Hordozóba sajnos nem tudok segíteni, bár a rövid kötés engem is érdekelne :)

<
sziszka78
Tolna

Apró, esetleg a csepeli piacon próbálkoznék vagy a tescoban, vagy itt is van penny, hátha...:)

a mi karácsonyi menünk: halászlé, töltött káposzta, karajt is sütök szerintem, (mert én a káposztát nem nagyon merem bevállalni) és bejgli;)

a mai menüm pedig:
tárkonyos raguleves, kapros juhtúrógombóccal + mézes-mustáros karaj (megint;))) krumplipürével, Apróó, nagyon bejött nekünk ez a recept;) kb. heti 1x csinálok;)

dia, köszi az együttérzést;) egyelőre nem vészes a dolog, de tényleg nem lenne jó, ha jobban lerobbannék, tömöm magamba a c-vitamint, torokspray-t is használok, meg a tantum verde-t, ha nem javulok, akkor kipróbálom, amit írtál;) köszönöm előre is.

sniky

Aprooka: ok, akkor nem küldök képet, bár az eddigi tendenciákat követve lehet hogy jobb lenne :(
Itt halásztelken lesz gitáros mise? Mert azt tudom, hogy csepelen szokott lenni, mikor voltunk házasságfelkészítésen a csepeli templomba, mindig gyakoroltak.
De itt halásztelken nem tudtam hogy van.
Ha lesz legközelebb szólsz.
Bömi már jól van, de nagyon elkanászodott ebben a betegségben. Már a végét járják az idegeim. Ha nem úgy van valami ahogy ő akarja visít, csapkod, dobáll stb. Úgyhogy mostanában erről szólnak a napok. Remélem visszarázódik, mert ha így marad...
:( :?
Ti meggyógyultatok?

Boniko: ha nem teljesen kemény a só-liszt gyurma akkor az gáz? Megromolhat?

Kép

Kép
bucsek

sziasztok!

én is itt, csak sajnos nem túl jól, és ráadásul még egyedül is, mert párom apukája ma halt meg... :( beteg volt már egy ideje, de az utóbbi kb. 1/2 évben lett nagyon rossz az állapota, és ma halt meg! így most már méginkább gázos a karácsonyi hangulatunk :(

de nem ragozom, mert nem akarom, hogy ti is depisek legyetek, és nekem sem szabadna depiznem, mert itt van nekem Beni, akinek nem szabad éreznie, hogy anyája rosszkedvű, szóval csak azért nehéz, mert még soha nem voltam ilyen szituban, hogy az, akit a legjobban szeretek, kerül egy ilyen helyzetbe, és csak én vagyok neki, aki esetleg segíthet!? ha egyáltalán lehet ebben a helyzetben segíteni...

Aproo, ülés bekötéssel kapcsolatban, mire gondolsz!? nálunk úgy van, philippo kid, hogy min. 2féle képpen be lehet kötni. a lényeg, hogy először be kell csatolni az övet, majd utána kell variálni az övvel, hogy a háta mögött és az ülés alatti karmanytúba beleakaszd. mi legalábbis így szoktuk bekötni. van egy olyan variáció is, hogy a háta mögött, meg felül, valahol a gyerek compjánál, de ezt sosem alkalmazzuk.

Sziszka, annak a kapros-túrósnak a receptjét feltennéd a receptes oldalra!? vagy átdobod nekem mail-ben? b.zsofia@gmail.com köszönöm!!!

amúgy nálunk a karácsonyi menü, halászlé, szigorúan hal nélkül, csuszatésztával, valamilyen sült hús krumplipürével, vagy krumplisalival (ecetes, hagymás lében), amit aztán másnap hidegen is meg lehet enni, és ehhez francia salit gyártok, kaszinótojással. és párom aranygaluskára vágyik, amit még sosem csináltam, szóval jó kis meló lesz.

én egyébként nem mertem bevállalni a vendégfogadást, így szenteste csak hármasban vagyunk, másnap meg indul a családjárás!

nem is tudom, hogy mit szerettem volna még, nézzétek el, hogy most nem tudok gondolkozni!

betegeskedő babóknak és mamóknak jobbulást!!!

manótáncos képeslapok aranyosak! így legalább a babák apukáját is megismerjük! :)

most megyek, bár páromat várom, és még neki is várnia kell az anyukájával (valakikre), így nem tudom mikor fekszem le, mert persze kulcsot azt nem vitt... moziba készültünk éppen! :oops:

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?