A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Nyulasz! :D
Tök fölösleges spekulálni. Lmaminak is 400 körüli hcg-je volt 3 babával. Mondom, a dokim mondta, hogy a hcg-ből lehet találgatni, de biztosat csak az ultrahang mond. Addig meg türelem, türelem és türelem, és mi nagyon drukkolunk, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.
Én nagyon izgulok, semmi tünetem nincs igazából, csak reménykedni tudok, hogy elég erős a kiskrapek, és dobogni fog a szivecskéje 29-én.

Melánia
:( sajnálom, pedig szép ajándék lett volna így karácsonyra egy picur. De néha reménykedni is olyan jó. Én az első két terhességem legelején, mikor még úgy tűnt, hogy minden rendben van, olyan boldog voltam, annyira tudtam örülni. (Ezért is félek most. De azok akkor is nagyon szép napok voltak, s nem tudom, hogy van ez, de annak ellenére, hogy tragédia lett a végük, néha mégis erőt ad, csak maga az élmény, hogy átélhettem ezt a reményteli várakozást.)

Kép
kisbuta

Meli,köszönöm neked is.Sajnálom pirit :( még mindig a Dévaiba készültök?Tudtok már valamit?Mikor?
Vendég

Kisbuta,okés,nem találgatok.
Az elöbb persze teszteltem egyet,csak úgy :oops: kb fél decit sikerült,mert elötte fél órával voltam utoljára pisilni...és olyan szép erős lett,teljesen meglepődtem :D ...asszem holnap reggel kénytelen leszek ellőni mégegyet,holnap lesz et+14.nap...
Vendég

Nyulasz, :lol:
én ha tehetném, minden nap tesztelnék... De már minden tesztem elfogyott, az utolsó már olyan igazi erős lett. Nehéz megállni, hogy ne vegyek egy köteggel...

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Nyulasz, ekkora hírre nem is számítottam. Nagyon örülök :lol: :lol: :lol: :lol: , és persze, hogy nem haragszunk. Dezsi is biztosan el lesz ájulva ekkora meglepitől. Lehet, hogy pont az hozta meg a sikert, hogy mindent másképpen csináltál, mint eddig. Őszintén nekem is feltűnt, hogy kicsit csendben vagy, de azt gondoltam, valami más miatt. Ez már aztán tagadhatatlanul babaeső. Jó sokáig ki kell bírnod az uhuig, nagyon lassan fog menni az idő, bár a karácsony talán segít felgyorsítani. Vigyázz magatokra, drukkolok nagyon!!!!

Csibe, jó hogy jelentkeztél. Veletek mi újság?

Melánia, sajnálom :cry: . Remélem, azért nem tört össze teljesen a lelked.

Kisbuta, megjönnek idővel azok a tünetek, nyugi. Akkor majd visszasírod ezeket a napokat, meglátod.

Kép
petne

Olyan jó ilyen jóhíreket olvasni!!! :D :D :D :D :D
Annyira örülök minden babásodottnak!!!

Én már tudom milyen így karácsonyozni!! :D :D
Bogyikával pont így voltam babás!! :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyulaszkám, nem tudok mit írni csak sírok! Nagyon-nagyon örülök neked!!!

És köszönöm, hogy visszaadtad a reményt!!!!

Puszi mindenkinek!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz :D

Milyen szuperjó hírt hoztál!!!!!!!!! Nagyon örülök nektek és nagyon drukkolok!Igennnnn, itt vigyorgok magamban és bőgök egyszerre. 8)
Puszi és Szép Karácsonyt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Jó reggelt! :lol:

Nyulaszmami!
Hogy vagy? Szerintem sem lehet kiszámítani, hogy hány baba van, majd az uhu megmondja! és szerintem akkor már szívhangot-hangokat is hallatok! :wink:

Kisbuta!
Én sem érzek semmit! Este korán kidőlök, de hajnalban meg már kukorékolok. :lol: Ja és elkezdett fájni a cicim és a férjem szerint nagyon megnőtt! :lol:
Én aug. 26-ot számoltam! :wink:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Van valakinek kimaradt FEM tablettája? :wink:

Drukkolok mindenkinek!!!!!! :wink: :D
Vendég

Ditke,asszem Estikének volt felesleges FEM-je,de ha nem,akkor Brizo tud neked segíteni.Teszt?
Petne,köszönöm neked is :D
Tücsikém,tudom mire gondolsz,én is mindig újra tudtam bízni,amikor sikerült valakinek...egyszerűen sosem szabad feladni!!!
Zsu,köszönöm neked is :D
Kukackám,remekül :D

Lányok,annyira aranyosak vagytok,el sem tudom mondani,milyen jól esik.

Én drukkjaim is mennek mindenkinek,Szezsónak és Mabének különösen,meg mindenkinek!!!!
Vendég

Sziasztok,

Nyulasz,
Ez aztán a jó hír! Gratulálok, nagyon örülök!!! Már igazán megérdemelted! Kívánok neked problémamentes babavárást!:)

Mennek a drukkok mindenkinek!

Még egyszer Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!
Vendég

Jó reggelt!

Ma is mennek a drukkjaim az Uh-hoz, minden kismaminak, minden várakozónak. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!

Ez ám a szép ünnepi meglepetés Nyulasz!
Nagyon gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek mennek ám a drukkjaim!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Nem tudom emlékesztek e még rám :shock: , talán egy hete csatlakoztam a 3 sikertelen lombik után és rögtön be is döglött a gépem :cry: így nem tudtam jönni!

Tiszta szívből gratulálok minden új kismamának :lol: :lol:

Akinek kell küldöm a babatapikat :D :D
Tudnátok nekem segíteni
Hogy hogy zajlik a fagyibabás akció? És kb mennyibe kerül ha nem tb-re csináltatjuk??
Ma még én is dolgozok, utánna már nem, amit nem is bánok!! :lol: Remélem jól fog telni a karácsony, bár egy picit rá fogja nyomni a bélyegét a mostani sikertelenség. :cry:

Ha nem jutnék gép közelbe (bár szerintem ilyen veszély nem áll fenn)

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS OLYAN ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK AMIRE VÁGYTOK!!!!!!!
Olyan furcsa én most elkezdtem újra bizakodni :? :oops:

Azt nem tudjátok mikor kap az ember hcg szurit??

Sok sok puszi mindenkinek,

Anita
ancsi80

Ja még annyit akartam írni, hogy van egy ismerősöm, 7 lombik sikerült neki (3 ikrek) :lol:
Amikor sikerült (azaz előtte)úgy döntött nem szed semmi vitamint (azt hiszem csak magneB6) és nem fekszik, éli az életét, nem foglalkozik vele lesz ahogy lesz, már másnap ment dolgozni, igaz ülő munka (előtte az összes lombiknál ahogy ő fogalmazott vitaminbomba volt és pihizett) :shock: :shock:

Talán az a jó ha az ember már nem görcsös, és nem foglalkozik vele. :lol:

(jó lenne elsajátítani :oops: )

Puszi
ancsi80

Én nem érzek semmit :cry: :cry: :cry: :cry:
Kellene már valami tünetnek lennie??????
Vendég

Sziasztok!

Ancsi, a fagyis beülti nekem 100 ezerbe került, plusz a gyógyszerek. Előtte csak 2 vizsgálat volt, ahol azt nézték, hogy van-e tüszőérés és megfelelő méretű-e a mnyh. Aztán tüszőrepesztő, és ET, valamint az Utrogestan.

Mabe, nyugi, semmi jelnek nem kell lennie... még jó sokáig. Nekem az első jelek 1 hónap körül jelentkeztek, amikor már régen tudtuk a jó hírt.

Mindenkinek drukkolok tovább +++++++++++++++++

Kép
petne

Mabe, én ma vagyok 8 hetes, ha minden igaz, és semmi jele, hogy babás vagyok. Ne aggódj! :lol: Remélem este azért látok egy kis maszatot az UH-on. :wink:

skrisz72

Ancsi,igaza van a barátnődnek...most én sem foglalkoztam vele,de tudom mennyire nehéz...Meglátod sikerülni fog :wink: ...mennyi fagyibabád van?
A HCG szurit asszem csak akkor adja a doki,ha tuti nem áll fenn a hiperstimuláció,asszem ha kevés a petike,meg tőlem megkérdezte beültikor,hogy mennyire fájt,feszített a poci punkció óta...meg is ilyedtem,hogy lát valamit,amiért ilyet kérdez,de nem,csak a szuri miatt kérdezte.
Skrisz,a mai uhuhoz+++++++++++++++++++++aztán képet kérünk ám!
Mabe,még tényleg semmit nem kell érezni. :wink:
Vendég

Csak beugrottam:
Nyulasz, szvből gratulálok.

babaimádó
Kép
babaimado

Mabe,
én úgy teszteltem, hogy semmi tünetem nem volt, és szinte biztos voltam benne, hogy negatív lesz. :lol: Nyugi!
És drukk ++++++++++++++++++

Skrisz, Estike,
nagyon várom már a híreiteket! Nem ér hallgatni!

Szezsó, neked is drukk +++++++++++++++++

Továbbá mindenkinek amihez kell, vegye ki:
+++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

nyulasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez fantasztikus!
gratulálok!!!!!!
ügyi vagy!!!!!

Kép

Mabe!
Én sem éreztem semmit, most sem. Igaz reggel hánytam. :roll: De én stimu alatt is hánytam. Drukkk! :lol:

Skrisz!
Drukk az uh-ra!!!

Lola!
Hogy vagytok?

Szezso!
Drukkk!!!!!!!

KépKép
zsófikukac

Babácska,Hanna,Lola,Bella köszönöm nektek is.

Lányok,még most sem fogtam fel,legyen mindenkinek pozitív példa,hogy igenis,bármikor sikerülhet...ha hatodikra,akkor hatodikra...

Kukacka,neked meg a holnapi uhuhoz+++++++++++++++++++ :wink:

Estike,neked is ma van kukucs?

Dezsi,aggódom,miért nem jelentkezel????

Ranáék meg biztos ki sem kelnek az ágyból apával :D
Vendég

Nyulasz!
Pedig babát/kat vársz!!! :lol: :wink:

KépKép
zsófikukac

Kukacka,igen,de még hihetetlen.
Vendég

Lola! Már a 12. hét :) De szuper.

Nyulasz! Úgy érzem 2 baba szív fog dobogni 16 nap múlva az uh-on.
Olyan jó, hogy sikerült.
Annyira szeretném, ha Hajnocának lenne igaza és át kellene írni a topic nevét. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna,köszönöm,és remélem úgy lesz :wink:
Vendég

Nyúlaaaaaaaasz! Istenem, nem kapok szikrát. Álmomban nem gondoltam, hogy miben mesterkedsz, csak azt tudtam, hogy nagyon-nagyon hiányzol! Alig tudom elhinni, hogy ezt így, csendben......
Szívből gratulálok és nagyon-nagyon drukkolok a későbbiekre!

Kép
estike66

Rólunk: megvolt a kukucs, vonalzómat javítom alkalom adtán, már csak egy baba van. Ő viszont nagy erős, éppen box edzése volt.2,5 cm az ülőmagassága. Másik babó is ott van még 9x14 mm es petezsákban 4 mm-es szívműködés nélküli kicsi babó volt látható. 3 hét múlva újabb uhu, előreláthatólag utóljára kell az alkalommal ellátogatnom az intézménybe. Tanár Úr szólt, hogy most már keressem fel a terhesgondozót és a védőnőt. Nem akaródzik.

Kép
estike66

Köszönöm mindenkinek, aki gondolt ránk. Én is drukkolok mindenkinek.+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
estike66

Estike,köszönöm szépen...
És sajnálom,hogy így alakult,de annak nagyon-nagyon örülök,hogy a másik babátok szép nagy és erős. :D
Vendég

Estike, egyik szemem sír, a másik meg örül...

Nem tudom, hogyan tudok jönni az elkövetkező napokban, ezért most szeretnék mindenkinek
Békés, boldog karácsonyt és babákban gazdag új évet kívánni

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok:

micsoda hírek, micsoda babaáradat

Nyulaszkám:
neked külön hatalmas gratula, amennyit küzdöttetek és amilyen régóta ezért a babért
boldog pocakos hónapokat kívánok neked

Estike:
tudom mit érzel, pont egy éve én is úgyenezen mentem keresztül
én úgy voltam vele, hogy örültem neki, hogy egy babám van és ő egészséges, de attól függetlenül sajnáltam nagyon a másik picit
biztos te is ezt érzed most

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Estike, a lényeg, hogy lesz egy szép egészséges babátok! Nagyon örülök, hogy neki semmi baja.

Szezso, Mabe, mennek a drukkjaim.++++++++++++++++++++++

Íme az ígért képecske:
Kép

skrisz72

Sziasztok!

Estike, szerintem ne szomorodj el (persze könnyű ezt mondani). Örülj, hogy egyszemke erős és egészséges.

Krisz, ígéretes a kép. Már most látszik, hogy gyönyörű baba lesz :wink: :D

Drukkolok tovább mindenkinek.

Zsófi, izgulok érted a holnapi kukucs miatt. Biztosan klassz lesz látni.

Többieknek is minden szépet és jót!

Kép
petne

Estike: gratulálok a Babához!!!!!!! A kis boxolóhoz!!! :wink:

Skrissz: csodaszép" Nektek is gratu!!!!

Mabe: szuuuuuszáááááá!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Estike!
Sajnálom a kis Drágát, de nagon örülök, hogy a másik Babád szépen fejlődik! :wink:

Skrisz!
Nagyon szép a babád!!!! :lol:

Mabe, Szezso!
Kezem, lábam keresztben értetek! :lol:

Petne!
Köszi!

Most aszem megyek hányni! Kisbuta nekem küldte Vukot! :twisted: :lol: Nyulasz továbbküldöm, ok?

KépKép
zsófikukac

Mabe, Szezso és akinek kell:+++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Zsófikám: várunk a jó hírrel! :-D

Estike: örülök a kis boxolódnak :D sajnálom a másik Picurt, biztos megvan az oka, amiért ő nem fejlődött tovább :-(

Puszi: puszi! :-)

Babim: meggyógyultál? Fogigátló már megy? :D

Nyulasz: én is megszavazom az ikreket :wink: mindig arra gondolok, hogy ha nekünk ikreink lesznek, akkor 32 évesen annyi gyerekem lesz, amennyit gondoltam 28 évesen, mikor még nem tudtam, hogy ennyit kell rájuk várni :lol: szóval érted 8)

Skrisz: gyönyörűűűűűűűűűűűű :lol:

Meli: sajnálom :-(

Ancsi: én Tapolcára járok, ott nem kell fizetni a fagyis beültiért, és nem is számít bele a TB támogatott lehetőségekbe :-) az itteni protokoll szerint csak méhnyálkahártyát építettünk, nem kellett hozzá peteérés (bár nekem szerintem volt). A gyógyszerek eddig 10 000 Ft-ba kerültek. Estrofemet (ösztrogén) kellett szedni 3x1-et a beültetésig a méhnyálkahártya vastagítás miatt, beültetés előtt 3 nappal hozzájött az Utrogestan 2x2. Beülti után 3x2 Estrofem és 2x3 Utrogestan. :D Összvissz 2 UH volt beülti előtt.

Petne: húú, most már bármikor jöhet Julcsi :-D nem izgulsz? Üzensz majd valakivel?

Zsu: drukk a spontánhoz :-)

Mabe: nyugi!!! :-D Én tegnap tettem egy összesen kb 50 perces sétát :-) Meg lájtosan takarítottam.

Hanna: jól vagytok?

Rana: megérkeztek a tesztek, lehet, hogy írtad, hogy kazettás, csak én nem figyeltem? :roll: mert meglepődtem és egyben örültem is :-D ja, és képzeld, a postás felcsengetett!!! :-D

Brizo: Te merre vagy?? :roll:

Alle: neked is boldog karácsonyt! :-D

És Bellának is boldog karácsonyt! :-D

Apa sajnos még holnap is dolgozik :-(

Szép napot !

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kisbuta: már alig várom, hogy váltson a vonalzód, kíváncsi vagyok, milyen vicces szöveg lesz rajta :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

"Áldott estén, Karácsony éjen
Angyalok szállnak fenn az égen,
Mindenkihez be-benéznek,
Mindenhová odaérnek,
Áldást hoznak minden házra,
Csillagot a fenyőfára."

Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok és azt, hogy mindannyiunk álma váljon valóra!

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso, igen, szedem a fogit, de a mensim nem akar elmúlni :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm a válaszokat-segítséget, 2 fagyibabánk van, remélem felébrednek és életképesek lesznek!
:shock: - emiatt egy picit izgulok, de bizakodunk! :wink:

"Egy pillanatnyi igazság megszépítheti, és meg is fogja szépíteni a világot. Egy pillanatnyi béke megmentheti, és meg is fogja menteni a világot. Egy pillanatnyi szeretet tökéletessé teheti, és tökéletessé is fogja tenni a világot."

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS BABÁKBAN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!! :lol: :lol: :lol:
ancsi80

sziasztok.

Nyulasz es Kukac,tiszta szivbol gratulalok.

Bar meg mindig maradt akiert szoritanom kell de remelem hamarosan ujfent johetek ide gratulalni.

udv.

Kép
monyo83

Csajok,
mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt kívánunk. Örömöktől teljest és pihenésben gazdagot! :wink:

Más:
a mostani Babamagazinban van egy 3 - 4 oldalas cikk a CSoda születik címmel. A baba fejlődését mondja el a 16. hétig.
Egy kis infó az egyszemekről, csöppekről, borsócskákról, ..... ki hogy nevezi a legkisebbet. :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nagyon boldog, karácsonyt kívánok mindenkinek.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Nyulasz, micsoda hírek!!! Kép Te kis hamis!! :wink: :lol: Szívből gratulálok neked, és drukkolok továbbra is nagyon!

Estike! Sajnálom ketteskét, de egyeske annál ügyesebb lesz majd!

Meli, sajnálom... :cry:

Skrisz, csodálatos kép! :wink:

Szezso, igen, írtam, hogy csak kazettás teszt volt, de örülök, hogy pozitív csalódás volt! Aztán tudod, zebrásan kérem ide mindet! (Nem csak az LH-t...) :wink:

Mindenki másnak is mennek a drukkok és puszi!

Nem, Apával nem az ágyban voltunk egész végig, hanem vásároltunk, készülődtünk, csomagoltunk, ma meg elutazunk, úgyhogy nem tudom, tudok-e majd jönni, ezért

Nagyon boldog karácsonyt és gyönyörű, minden reményt beteljesítő új évet kívánok mindenkinek!

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok,

...ma apa elintézte, hogy mehessünk uhu-ra, és elég elkeserítő a helyzet. A petezsák tovább nőtt, immár 15,6x8,1 mm, de embrió nem látszik benne, pedig a héten már a szívhangnak is el kellett volna indulnia. Nem nagyon biztattak a klinikán se, de azért megkértek, hogy hétfőn a jászberényi ultrahang eredményével telefonáljak oda...

mindenkinek drukk, és boldog karácsonyt!
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?