Niki, nagyon szépek vagytok! Nekem Dorka teljesen olyan, mint Te! Hajrá az újabb babához, s mennyire komoly ez kedv?
Judit, a pulcsi Corás. Olyan kis pihe-puha. És tényleg hihetetlen, hogy mennyire barna még Anna. Igaz, nyáron szinte fekete... Javulgassatok tovább! Megyek ma du Corázni, szokásomtól eltérően még bevásárlólistám is van, annyira felejtek már
Olga, kedves vagy, de azt hiszem, rólam nem készül kép mostanában, hacsak karácsonykor nem...
Kata, húgomat mi hozzuk haza a reptérről, de a szüleimnél lesz, ill. persze jön hozzánk, meg anyáéknál is leszünk majd együtt. Jön a párja is haza, meg lesznek nálunk is együtt. Már nagyon várja! Minden nap msn-ezünk egy csomót, már teljesen fel van pörögve
Szilbee, én is várom a képeket! Pont az este gondolkodtam (ne kérdezzétek, honnan jutott eszembe), hogy itt a kétgyerkőcösek ált. azonos neműek: BBJ és Niki: két lány, Szilbee és Kata: két fiú. Mártiéknál (ő meg ezre éve nem volt) van lány+fiú. Ezek után kíváncsi leszek, Balwinéknál és Dorkáéknál hogy alakul...
Éviről mi hír? Jaimee még beteg? Jobbulást Neki. Popi nem kapta el? Reméljük.
Nah, megyek, vár a főzés, hogy időben legyen ebéd. Szép napot mindenkinek, jó készülődést! És itt véééégre nem esik az eső!!!!