Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tobb topikba is kertem mar a lanyokat, ha tudnak segitsenek. Nagyon sokan jeleztek vissza. Ez nagyon jol esik, koszonom. Azert nyitom meg ezt a topikot, hatha valaki meg nem olvasta, es segitene Kép

Segítségre lenne szükség.
Unokaöcsém 12 éves és testi fogyatékos. Vízfejűséggel született. Kerekesszékben ül, nem tud járni, enni egyedül, és beszélni sem. Szellemileg fejlett és nagyon barátságos srác Kép .
Szeptembertől a suliban, a Bliss módszerrel( http://www.c3.hu/~drahu/bliss/segito.html) próbálják megtanítani kommunikálni a szeretteivel, tanáraival. És nagyon élvezi, hogy végre megértik, mit szeretne. Néha csak inni, enni, beszélgetni de már az is hatalmas előrelépés, ha meg tudja értetni velünk, hogy valamiből elég volt, nem szeretné tovább csinálni. Ez a kommunikátor ( http://www.mayer-johnson.com/main/index.html) sajnos csak az iskolában áll rendelkezésére, és itt jön a mi feladatunk. Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy bármilyen kis összeget nélkülözni tudtok, segítsetek nekünk beszerezni otthonra is egy ilyen kommunikátort. Ára körülbelül 150.000 Ft.
A számlaszám ahova akármilyen kis összeget utalhattok: Erste Bank 11600006-00000000-04297633 (Dudinszky Nóra)
Ha barmilyen kérdésed, mondanivalód lenne szívesen várom : norike@mail.datanet.hu
Hátha sikerül Kép
Köszönettel :
Dudinszky Nóra

Norka
Kép
 
 


Sziasztok!
koszonom az emilben erkezett visszajelzeseket! (ide is irhattok am, jol esik ha latom,hogy velunk vagytok Kép )
A mai fejlemyeny: megerkeztek az elso atutalasok, eddig 21.520 Ft! Koszonjuk!!!!
Az Aranyág alapítvány jelezte,hogy tamogatnak a gyujtest, de csak par het mulva kapunk ra valaszt milyen osszeggel. Mind1 , kezdetnek nem rossz! Kép A tobbi alapitvany meg nem valaszolt.
Norka
 
 


Lanyok
Ma ujabb fejlemenyekkel jottem! Kép Bankba nem tudom mennyi penz erkezett tegnap ota, telebank jelszavam meg a posta utvesztoin, kiscsajom pedig taknyos,nem akartam vele igy kimenni. DE
Egyik kedves baratunk letrehozott egy "klikkelos" honlapot. A
http://segits.westaria.hu -t, ahol a bannerekre klikkelve, azon belul barmelyik linkre (nem meri mennyi ideig vagy ott!)kattintva par centtel tamogathatjatok a gyujtest.
Tovabba kaptam visszajelzest az Aranyág, a Kézenfogva( Jucus koszi a segitseget!! Kép ) es az Erzsébeti-Soroksári Mozgássérültek Alapítványától. Konkret osszegeket meg nem tudok, de mindenhol igertek,hogy a kuratorium elé terjesztik az ugyet es nagyon biztattak! Szoval remenykedunk!!!
Meg mindig jonnek a segito szandeku mailek- melyeket nagyon koszonok tovabbra is! Azt hiszem most mar bizok 100%-osan az eredmenyben! ;)
Szep estet!
Norka
 
 

 
 

Megint en! klikkelos buli befuccsolt.M.o.-nem jogosult kifizetesre, igy toroltek is a regisztraciot Kép
Na sebaj!
Norka
 
 


Sziasztok lanyok!
Mivel ugy tunik azert itt is olvassatok paran a fejlemenyeket, gyors megirom,hogy eddig 52.500 Ft. gyult ossze. Sok, de meg nem eleg... Kép Na azert nem csuggedunk!!! Kép Ha esetleg meg valaki ugy gondolja,tudna nelkulozni barmilyen kis osszeget, legyen kedves es GONDOLJON RÁNK!!! Kép
 
 


Sziasztok!
Nagy volt a csond, mert nem volt esemeny.
Tegnap egy kedves amerikai ismerosom felrakta a felhivast egy ottani forumra, es mar 30$ jott ossze, par ora alatt!
Illetve ma kaptam valaszt az egyik alapitvanytol, 30.000 Ft.ot kuldenek. Igy 90.000Ft.-nal tartunk Ha aprilis kozepeig ossze tudnank gyujteni meg 43.000 penzt, akkor egy ismeros elhozna Kanadabol, nem kellene postakoltseg. Nagyon bizom benne, hogy sikerul!!! Ez azert mar a celegyenes!
Norka
 
 


Ha valaki ugy gondolja meg tudna kuldeni 1000-2000 Ft. ot, nagyon hasznos lenne! Kép Vagy kicsit kampanyolnatok erdekunkben?! (Zulu Kép )
Norka
 
 


Orommel irom,hogy mar 98.000 Ft. jott ossze! Ha sikerul jovo honap kozepeig osszegyujteni meg 35.000 Ft.-ot, nem kellen postakoltseget fizetnunk,egy ismeros elhozna a kommunikatort Kanadabol! Ha valaki meg tudna egy-ket ezer forintot nelkulozni,nagyon kerem gondoljon rank. Mar nagyon a finish-ben vagyunk! Remelem sikerul! Norka
 
 


Sziasztok!

Ma vegre atadtunk unokaocsemnek a kommunikatort! Hihetetlen pillanat volt. Nagyon orult neki,de igazabol majd az elkovetkezendo hetekben derul ki, mennyire jo,hogy vegre ki tudja fejezni amit erez...
Mindenkinek nagyon koszonom az anyagi segitseget es a lelki tamogatast is! Kép
Megcsinaltuk!!!!
KépKépKép

Norka
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

cron
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó