Sziasztok!
Szelikém igényelte, hogy letegyem, de már látom rajta, hogy sokkal jobban van, mint tegnap!

A zserbót is engedte, hogy felszeljem!

(Nagyon finom lett!

)
Elég sok dolgom lenne, mert a töltött káposztának neki kéne állnom, de Anyu hoz még délután káposztát, mert mikor megláttam (reggel hozott), rájöttem, hogy nem lesz elég...

Bejglit is szeretnék még sütni, hátha az idén jobban sikerül, Apa nagyon szeretné, ha sütnék. De akkor is ideülök egy picit!
Apa ma veszi meg a beltéri ajtókat. Jó, hogy majd csak januárban mennek vissza Miskolcra, így halad a házban is a munka!
Azt nem is írtam szerintem, hogy megrendeltük a fürdőbe a csempét, méz színű lesz, egy sötétebb és egy világosabb árnyalat, lesz díszítés is, de nem lövöm le a poént, hogy lesz feltéve, majd megmutatom, ha kész!
Miléna! Jobbulást! Mikor írtad, hogy benyaltál valami vírus, nem jöttem rá, hogy Te vagy a számítógép...

De akkor most már tudom, hogy Te...
Szerintem teljesen jó Zéti alvása! Mindig az a lényeg, hogy úgy alakítsuk ki, ahogy nekik a legjobb!

Ők úgyis tudják!
Sense! (Ma már tisztább fejjel...) Szerintem is próbáld meg kitolni Boti alvásidejét, hátha csak tényleg nem elég fáradt. Kitartás! Próbálkozz, sikerülni fog!!! ++++++
Nálunk is bevált az a módszer (vagy hasonló), amit Dotildi írt. Szelinél is van úgy, hogy még nem alszik, mégis kijövök a szobából, felnéz, kicsit sír, aztán alszik. Bár még vár rám az a feladat, hogy erről is leszokjon, hogy melléfekszem, de majd a házban akarom átszoktatni. Most úgyis egy szobában alszunk, a házban már nem fogunk.
És a szertartás nagyon fontos!!! Talán próbáld meg fokozatosan. Járkálnod is kell vele???
Panndi! Én most nem mertem volna nem beadni az antibiotikumot, mert nagyon kivolt már Szeli...

Te mit adtál helyette, mikor Zsófi beteg volt?
Apa ma hozza a Normaflore-t. Még ma se nagyon evett Szeli, így kefirt, joghurtot egyelőre nem tudok adni. A gyógyszerbeadás is katasztrófa...

A szuszpenziót fecskendővel nyomom a szájába ugyebár, de nagyon rosszul tűri... konkrétan: ordít...
Dotildi! Van is itthon Virbucol kúp, ha úgy látom, a foga fáj, akkor adok is neki, köszi!
De szerintem nem a foga fáj egyébként, mert sehol nem látok duzzanatot, de ki tudja...
Bertus nagyon édes!
Jól néznek ki a mézeskalácsok! Hát nekem még fejlődnöm kell, mire ilyen szépen rá tudom tenni a mázat...

Az idén már nem sütök, mert Apa nem is nagyon szereti...
LMóni! Én is örülök, hogy végülis elvittük Szelit az ügyeletre!!!

Pedig mit össze agyaltunk itt hárman rajta... (Anyu, Zsolti, én)
Szegény Cicus! Mekkora baromság, hogy ezeket az oltásokat sok helyen nem engedik eltolni az ünnepek utánra. Valahol még örülök is, hogy Szelinek most nem lehetett beadni...
Szerintem azért menjetek, csak van ott is gyermekügyelet, ha baj van, de ne legyen!!! +++++
Tündi! Gyönyörű az a függöny!

Finom, nőies!

Ügyes vagy, hogy megvarrtad!
Fiúk helyesek nagyon!
KTimi! Az nincs, mert évekig nem találtam, most meg már nem vettem meg, mert televagyok szakácskönyvvel...

De a barátnőm adott egy receptet a diós masszához!