A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ha nem vagy jól, nem kell összeszedned magad. :wink:

KépKép
benó

Kép

Na ilyen lett.Ez az erkélytől fotózva.A szekrény a rövid fara került és annak a helyére az ágy. :D

Kép
martik77

De még azért elpakoltam a fotelból meg az asztalról is.
Sokkal nagyobb lett a hely :wink:

Kép
martik77

Ja és ahol az asztal van valószínűleg oda megy majd a kiságy.

Kép
martik77

Jó lett a szoba. :D :D :D
Februárban mi is rendezkedünk majd. :D :D :D

KépKép
benó

Így nincs útba az a nagy szekrény. :D

Te nem vagy fáradt annyit utaztál újabban?

Kép
martik77

Megnéztük a Gy.-val a képeket, amiket most csinált, bocs.

KépKép
benó

Most egy kicsit elkedztem ásítozni, igen. :lol:
Meg majd a GY.-nak át kell adnom a gépet, ide akar ülni.
Meg holnap takarítás. :twisted:

KépKép
benó

Rakunk fel mindjárt egy pisztrángot csirkelábbal, ez Miskolc központjában készült. (Tudjuk, Márti, hogy neked már megvan, de a többieknek jó lesz röhögni. :lol: )

KépKép
benó

Na mint az L. :? Kicsit leülök mindjárt ide akar ülni :?

Kép
martik77

Normál kiságyat szeretnétek? Ráccsal stb.?

KépKép
benó

Kicsit leülünk, mi? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Tényleg láthatja bárki ma nem ültem itt!!!! :oops: :lol:

De holnap.....L.napalos :lol:

Kép
martik77

Szegény halaknak nem adtam enni meg a virágokat se locsoltam meg. :oops:

KépKép
benó

Akkor holnap iparkodom vissza, hogy 9-re ideérjek, ha nem, bocs, de sietni fogok. :D

KépKép
benó

Van normálatlan rács nélkül???Akkor én már egy jó ideje olyanba alszom.Most már tudom miért vagyok normálatlan! :lol:

Kép
martik77

Oké, én is normálatlanban alszom. :lol: :lol: :lol: De a gyerekek is olyanban fognak aludni. :lol: :lol:
A Gy. vett nekik két birkabőrt, amire feküdhetnek a babácskák. :D :D :D :D :D :D Aranyos apuka, ugye? :D :D :D

KépKép
benó

Mindegy ki mikor jön én mint főportásnéni leszek! :lol:

Kép
martik77

Megyek, ideengedem a Gy.-t. Meg kiteregetünk. Lehet, hogy már nem jövök. Puszi

KépKép
benó

De nem félsz majd,hogy leesnek az ágyról vagy ilyesmi ha már fordulni tudnak?Mondjuk egy évesen én is szeretném lecserélni ilyen félig zárt kiságyra.

Kép
martik77

Szia.Puszi :D

Kép
martik77

Kiteregettem. :x Egyedül.
Tényleg ideengedem, úgyhogy megyek, jó éjt, holnap tali. :D :D :D

KépKép
benó

Lerajzoljam? :D Egy 95%-ig zárt négyzetet képzelj el ágynak, vagyis csak épp akkora hely van nyitva, ahol be lehet mászni. Mentem. Puszi :D

KépKép
benó

Én is megyek.Én is ilyen ágyról beszéltem a későbbiekre gondolva.Dömének volt ilyen ágya. :D

Kép
martik77

Sziasztok lányok.Megjöttem. Visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Benó, ilxen bunkók a SOTE-n? :shock: :shock:

Az a lényeg, hogy a fiúkák jól vannak. :wink:

Kép
flóra 11

Timi,nekem is hiányoztál és örülök, hogy ma jöttél.Sajna a mamádat és jobbulást kívánok neki.

Kép
flóra 11

Márti, a szoba így sokkal tágasabb. Ügyesek vagytok.

Kép
flóra 11

Heni, próbálj krumplihéjat főzni és ezt belélegezni.Állítólag nagyon jó a náthára.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,remélem be tudtál vásárolni ma.Szörnyű ez a munkabeosztás. írasd ki magad dokival,maradj otthon.

Kép
flóra 11

Lányok a doki bácsi megnyugtatott, hogy az eredményeim jók. Állítólag csak azért volt olyan alacsony a pajzsmirigy hormonom, mert hogy reggel vérvétel előtt is bevettem. Hogy ebből látni,hogy rendszeresen szedem a bigyót. Azt mondta, hogy máskor vérvételelőtt ne vegyem beés akkor nem nyomja majd le a szintet.
Szal szerinte rendben van, továbbra is ezt az adagot kell szednem, mert hogy neki nem az a célja,hogy egy norma közészorítsa az értékekekt,hanem hogy a pajzsmirigyemet kisebbítse, ehhez pedig kell a bigyó.

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Bocsika hogy ma nem tudtam jönni,de mire hazaértünk,jött a hugom,aztán Gergő keresztapja...
Most még vasalnom kéne,de már totál hulla vagyok,majd inkább hajnalban...:D

Voltunk ebédelni,Gergő jól viselte,érdeklődve nézte a fényeket,hallgatta a hangzavart... :lol:

Timi:nekünk is hiányoztál,de én megállapitottam hogy biztosan leköt a gyerek...:)
Szép ajándékot vettél neki...:)
Nagyidnak jobbulást...

Sajna éán már holnaptól nem leszek,igy...

Kellemes karácsoinyi ünnepeket kivánok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Holnap este 9-kor majd gondolok rátok...:)

Csütörtökön jövünk haza délelőtt,majd jelentkezem...:D

Sziasztok..

Cupp... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Megnézte a többi hormonomat is,azt mondta, hogy csak az FSH hormonom magas, a többi jó. Sőt, mivel a ciklus 15. napján volt a vérvételem, azt mondta, szinte értékelhetetlennek tekinti az eredményeket,mert legtöbbet a 2-4. napokban vett vérből lehet megtudni. Ovuláció idején pedig cikkcakkban váéltoznak a hormonok. Hogy 2 órával később meg akár már alacsony is lehetett volna a szint.

Kép
flóra 11

Tancsu,sajnálom, hogy nem leszel ünnepek alatt. Nagyon fogsz hiányozni. :(

Kellemes ünnepeket, békés karácsonyt kívánok az egész családodnak! :D

Kép
flóra 11

Jaés egyébként nagyon jó napom volt. Képzeljétek,dokinál már negyed kilenckor végeztem. Mentem patikába,meg vásárolgattam.Vettem a bnőm kislányának csini cuccokat. Aztán jött értem az apu és elvitt hozzájuk. Hát elég jólnéz ki a házuk.Kicsi, de kettejüknek bőven elég és sokkal nagyobb a kétszobás lakásnál,ahol eddig laktak.Talán azért tűnik kicsinek,mert nagy családi házban nőttem fel, rengeteg szobával.

Kép
flóra 11

Még ebédeltem is náluk.Aztán elmosogattam,közben sütöttem nekik egy kenyeret. :lol:
Aztán az apu elvitt engem egy faluba abnőmhöz. Ez az a csaj, akihez mentünk babalátóba,mikor a baleset történt. Nem voltam még nála. Ők is építettek egy házat, egy csinos kis házat, aztán született a kislányuk.Nincsenek összeházasodva de közös minden.

Kép
flóra 11

Szal babáztam délután. :D Nagyon ari a kis Sára,már elmúlt egy éveske és szaladgál a lakásban, mindent meg akar enni. :lol: Játszottam vele. Aztán felhívtam egy másik, közös bnőnket,aki szintén a közelben lakik, de egy másik faluban. Nagyon örült, hogy ott vagyok,ő is átjött.Csak sajna aztán már indulnom kellett.

Kép
flóra 11

Nagyon jó volt velük talizni,másfél éve nem láttuk egymást.

Napközben meg telcsizett nekem egyik volt kolléganőm,egy nyugdíjas tanító néni,nagyon szeretem őt, hogy álljak meg nála,mert pucolt a számunkra diót. :D így a buszról egyenesen hozzá mentem. Persze szakadt az eső, bőrig áztam. :? Na, de nála megszáradtam kicsit, ittam egy kávét,aztán jöttem haza.

Kép
flóra 11

Most pedig megyek hímezni-hámozni, mert nem leszek készen.

Kép
flóra 11

Holnap még az utolsó bevásárlás, takarítás, sütés, főzés.....
Vagyis holnap hajsza.... :?

Kép
flóra 11

Ja, nem meséltem, hogy jöttem haza és taliztam anyámmal. Sétált a barátjával. Mondtam nekik, hogy dokinál voltam ésmeg sem kérdezte az anyám,hogy mit mondott a doki. :? Jó, nem?

Kép
flóra 11

Na, mentem lányok.

Jó éjt!

Kép
flóra 11

Halihó!!

Örülök Flóra,hogy így karácsony előtt jó híreket kaptál és jó napod is volt tegnap :wink: :D Anyuddal meg ne foglalkozz,nem rontsa el a kedved. :wink:

Tancsu:NAGYON BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKED ÉS CSALÁDODNAK!!!!!! :D

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Boldog Hétfordulót Benó!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Helló lányok! :D :D :D
Visszafelé haladva:

Köszi a hétfordulót! 18 hetesek a kisfiaim! :D :D :D :D :D
Neked végül kívántam boldog hétfordulót? Bocs, ha elmaradt. :oops: Boldog 25. hetet, Mártikám! :D :D :D :D :D

Flóra, nagyon örülök, hogy jókat mondott a doki, és annak is, hogy ilyen jó napod volt! Csodálom, hogy meg bírtad jegyezni ezt a sok helyszínt, annyi helyen jártál! :lol: :lol: :lol: :lol: Ez tök jó! :D Nálunk is hajsza van ma, de azért lájtosan. :roll: :D Pl. kicsit mosogattam, teregettem, most ülök. :D Majd folyt. köv. Szegény Gy.- val tegnap nagyon nem szóltunk egymáshoz, mert nem bírtam rendesen csinálni, amit akart, olyan rádiószerűt, értitek, :oops: :oops:, aztán úgy feküdtünk el, hogy nem szóltunk egymáshoz. De ma reggel kiengeszteltem, már ügyesebb voltam. :D :D :D Gáz, hogy ilyeneket is leírok? :roll: :lol: :lol:
Úgyhogy már szent a béke (majdnem békát írtam). :lol: :lol: :lol:

Tancsu, nagyon boldog karácsonyt nektek és remélem, nem kell ezentúl mindenkinek egyesével bizonygatni, hogy hiányozni fog, mi egy csapat vagyunk, hogyne hiányozna bárki is. Még akkor is hiányzik az egyik csapattag (családtag :D), ha egyfolytában nem írjuk is ezt le. Jó, Timi? :D :D :D :D Mindenkinek hiányoztál, de gondoltuk, Törpe lefoglal és ez érthető is. De gondolunk mindenkire sokat és bízunk benne, hogy nem azért nem jön, mert valami nem stimmel. :D

KépKép
benó

Itt vagy???De jó!! :D

Kép
martik77

Szóval szereztél egy jó napot a Gy-nek! :lol: Ez a lényeg!!! :D

Kép
martik77

Pusszancs! :D Csak közben írok az ikres topicba is! Képzeld, a másik ikres kismamának, aki szintén tegnap volt genetikai uh-on, ugyanilyen tapasztalatai voltak (nem vizsgáltak meg részletesen semmit, érdektelenség stb.).

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?