Iricc, a képeitek nagyon jók, szép család vagytok!
Andrea17, csak megerősíteni tudom a többieket: ne aggódj!! Végülis nem baj az, ha nem átlagos az ember lánya

az én picikém pl nagyobb egy-két héttel a koránál.
Zsuzsi, ne szégyellj ilyeneket leírni - hidd el, hogy minden családban akad valaki, aki hasonló problémákkal küzd, és ha nálatok nem olyan gyakori, illetve tudtok róla beszélni, és a párod is igyekszik, akkor már jó úton haladtok a "minden rendben" felé. A legtöbb, amit tenni tudsz pontosan az, amit teszel: türelem, szeretet, és egy kis terelgetés. Szerencsémre nekem nem a férjem van ilyen helyzetben, de tapasztalatból beszélek.
Kaandi, örülök, hogy rendben a véreredmnyed, így nyugodtabban tudod várni a karácsonyt
Andus, édes a picid

azért szerintem inkább örülj a jó eredményeknek!

Ha minden rendben van, azért nem valószínű, hogy megismétlődne ez a dolog.
Amúgy ismerem az érzést: egy spontán vetélés után két évig nem tudtam teherbe esni, és minden orvosi vizsgálatom eredménye tökéletes lett, fogalmuk nem volt róla, miért nem megy. Akkor voltam úgy vele, hogy bárcsak valami icike-picike problémát talánának inkább, amit könnyű orvosolni, és akkor nosza. De végül az egyik vizsgálat úgy "kipucolt", hogy rögtön utána teherbe estem.
Julcsi, ügyes vagy, szép lett a kép!
Kreiszi, azt hiszem, megérte lekésni azt a vizsgát
Amy, első NST???

huh, de repül az idő tényleg! Kókuszmatracot mi a
www.babaholmiolcson.hu boltjában vettünk, kb 8000 HUF volt. (Ott vettük a kiságyat, szóval kézenfekvő volt, hogy elhozzuk a matracot is.)
Zsufi, szerencsére az én dokim se síel
Babanyul, nem csodálkozom, hogy berezeltél, a mentőautó nem hangzik valami jól...
Mist, jobbulást!