Visszaolvastam!
Katuska, tényleg hülyék az emberek, milyen legyen egy karácsonyfa? Ha normann, akkor nem fog hullani, de luc szaga se lesz, és aki meg asztalra akarjak rakni, az vegyen egy akkorát, ami alá fér az asztal. Ez nem olyan bonyolult, szerintem. Pláne, hogy nincs is jobb, mint egy asztalról ledőlő fa.
Boldog névnapot a Viktóriáknak!
Ma teljesen kómás voltam a vérvétel miatti hajnali keléssel, meg az se dobta fel a napom, hogy 13-re értem haza a többkörös vérvételből. Ami után egy jót aludtam, de most is iszonyú álmos vagyok.
Mák, hogy holnap nem sok dolgom van, kis pakolás, mérsékelt takarítás, és megcsinálom az előételt 25-ére. Ja, remélhetőleg a fadíszítés se visel meg, de mondjuk én az élvezem, nem tekintem melónak.
Szentestére anyósostul anyámékhoz megyünk, csak az ajándékokat kell vinnünk, amiket ravaszul már egy hete csomagolok, így ez kész.
Az éjféli misét anyóssal - tekintette a fehér bálna állapotomra - idén kihagyom, így férjem is. Tehát anyós hazaszállítjuk, majd 25-én is alhatok jóóó sokáig, mert az ebédet taktikusan későbbre helyeztem, fél kettőre, azzal az indokkal, hogy szegény anyósom, az éjféli mise után ne kelljen korán kelnie. Gyanítom, hogy ő hétkor felkel, és én leszek, aki 9-kor, de jó trükk, nem?
25-én hozzánk jön mindenki, de a feladatokat leosztottam, anyós csinálja a húslevest, én a főételt, férjem majd krumplitpucolva kuktáskodik. És terít. A rengeteg süti kész.
Anyóssal most beszéltem, ő még csinálna hortobágyi palacsintát. Mivel mindegy mit mondok, úgy is azt csinál, amit akar, ráhagytam, legyen, akkor két előétel lesz.
26-ára csak alvást terveztem:))