A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Kisbuta, hányadik napon vagy transzfer óta?

skrisz72

ET+24

azt mondták szélsőséges esetben még beleférhet a dolog, de azért nagyon nem bíztattak

Kép
kisbuta

Én asszem ET+34. napon mentem UH-ra először, és akkor még csak 4,9mm volt a baba. Még van 10 napod. Addig talán megnövöget az a gyerek. Mikor mész Jászberénybe UH-ra?

skrisz72

29-én, vagyis ET+30. napon.

Mekkora volt az első uhu-n a petezsákod?

Kép
kisbuta

Azt hiszem 10,8mm. De ebben nem vagyok biztos.

skrisz72

SZiasztok!

Estike :D

Gratulálok az egyszem boxolódhoz. :lol: A másik babát sajnálom. :(

Krisz :D

Jó kép, még mindig küldöm a drukkjaimat!

Kisbuta :D

Elhiszem, hogy most nagyon le vagy törve.(Sajnos én ezt végigcsináltam, igaz én véreztem is) :(
DE:::::::: Nyugi, beszélj a babáddal, hogy erősödjön, nőjjön szépen és tudom nehéz, de próbálj megnyugodni.
Ha a 7.héten sincs szívhang, akkor van baj. Addig még bármikor lehet. Lehet úgy fejlődik, hogy 2 nap múlva már lesz. Bízz benne!!!!!
Nagy ölelést, sok bátorítást, puszit és Drukkot küldök!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Mi volt még? :oops:

Mindenkinek Kellemes Karácsonyt! Én még holnap is bekukkantok. :wink:

kobzoszsu

Zsu,
az a baj, hogy mi holnap zárjuk a 6. hetet, és kezdjük 7.-et, és nemhogy szívhang, de magzat sincs sehol, csak egy nagy petezsák.
Azért még igyekszem összeszedni magam, de nem könnyű.
És emlékszem a te esetedre, borzalmas volt az is, nagyon sajnáltalak akkor.

Kép
kisbuta

Kisbuta :D

Veled érzek, tudom mit él át ilyenkor az ember.(sajnos) Remélem a te babód csak lusta egy kicsit.Bízzunk benne.
Puszi

kobzoszsu

Kisbuta, nagyon aggódom érted, de most nem tudom mit írjak. Nem értem, hogy lehet, hogy magas a hcg, nő a petezsák, és mégsem látnak benne semmit.... :roll:

skrisz72

Sziasztok!

Kisbuta!
Bízz a Drága babádban, hátha csak elnéztek valamit! :roll:

Én is voltam ma uh-n. Látott a dokibácsi egy 2 mm-es kis Babszemet, de azt mondta, hogy még korán van és lehetnek többen is. A kép nem lett jó, alig létszik rajta, élőben szépen látszott. Szerintetek ET+18-on nem kellene erősebben látszania?

Kép

KépKép
zsófikukac

Kisbuta: én nagyon-nagyon bízom Bennetek!!!!!!!!!!!!!!!!!! És drukkolok továbbra is....

Zsófi: gratulálok! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kisbuta, elszorult a szívem...Nagyon remélem, hogy az a kis babszem összekapja magát és megmutatja, hogy igenis ott van.
Két ünnep között nem leszek netközelben, de nagyon-nagyon drukkolok nektek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Hali!

Zsófi
Én nem tudom minek kellene már látszódnia, de sztem is korán volt még az uh.Drukk a babócáidnak!!!

Skrisz
A te képed már sokkal jobban kivehető...de hát te már jóval előrébb jársz.Gratula a babócához!!! :D

Kisbuta
:( Drukkolok nektek!!!Remélem csak az uh gép volt *zar. :twisted: :twisted:

Nyulasz
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Neked meg éjáéjáó!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez volt nektek a 6.?De még támogatott volt, ugye?

Rana
Elutaltam tegnap a pénzt. Nem sürgősek a tesztek végülis, majd ha tudod, küldöd.Pusz.

Zsu
Hogy már megint megjött! :twisted: Tervek???

Velünk semmi.24. cn egy esélytelen hónapban.28-ra várom a Pirit kb. Utána még egy spontán hónap és utána 4. lombik ha minden jól megy. Nekem is antagonista lesz sztem...előtte nem kapok semmit, indul a stimu a ciklus elején.

Mennek a drukkok mindannyiótoknak!!!
Továbbá Kellemes Ünnepeket!!! :D
vizkriszisback

Kisbuta!
Ez egyszerűen hihetetlen...Hol voltatok ultrahangon?Megbízható?Nem tudsz a Kaáliba bemenni egy uhura? 29-ig kell várnotok?Hát milyen karácsonyotok lesz így,aggódva,félve... csak azt tudom mondani,bízz nagyon benne,és mi nagyon drukkolunk,hogy minden rendben legyen.
Vendég

Skrisz,nagyon jó a kép,mlyen kis babszem :lol:
Kukacka,gratulálok neked is,látom már pocaklakós lett a vonalzód :wink: Mikor mész legközelebb?
Szezsó,Mabe babaragacsok!!!
Rana,kösziiii :D azért spontánoztatok,ugye?
Vkrisz,köszi neked is.Szerinted nem volt pé-d?
Heni,köszi szépen.
Monyo,köszönöm.Mi lesz a fogi után?
Babácska,de még normális,hogy vérzel,ugye?Vagy már sok napja?Mondjuk már az is öröm,hogy nem kellett annyira sokat várni rá.Főleg így,hogy nemsoká indul a stimu.
Vendég

Kép

Boldog karácsonyt mindenkinek!
Vendég

Nyulasz!
Egy hét múlva! :lol: Addigra már rendesen látszania kell, ezt meg is mondtam neki! :lol: Szerinted korai a vonalzó?

KépKép
zsófikukac

Nyulasz
20.cn-en voltam uh-n, csak 12 mm-es volt a tüszőm, nyh, egyéb minden rendben...hőm nem ment fel....ezért már uhu előtt is gyanús volt...én még nem vettem észre eddig, hogy volt anovus ciklusom...most így jártam úgy tűnik.
Szóval hanyadik lombik volt neked?Jól tudtam? :shock:

Kukac
A másik topicban való fotóelemzések alapján sztem 3 babó is lehet...egy 2 mm-es babócát nem könnyű ám észrevenni. :D
vizkriszisback

Krisz!
Ne ijesztgess! :lol: (milyen j, ly? :oops: ) Doki is mondta, hogy lehet még, majd legközelebb számolunk, de mondtam neki, hogy 2-nél álljunk meg a számolásban. :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Krisz! Zsófi! Szépek a gyerekek.

Kisbuta! Nem is tudom, mit írjak.
Nem tudsz elmenni valami profi uh-ra?
Én nagyon drukkolok!!!!

Emlékszem, tavaly, mennyit sírtam Karácsonykor.
Akkor jártam 2 naponta hcg vérvételre, hogy csökken-e.
Most meg azért pityergek, mert itt van a pocakban Olivér és nemsokára a karomban tarthatom.
Ezt kívánom nektek is Csajok!
Békés, Boldog Karácsonyt!

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kukacka,szerintem nem volt korai a vonalzó.Én már a pozitív tesztkor majdnem feltettem,de aztán elmondták nekem a lányok,hogy uhu után szokták :oops: Bízni kell,nem lehet mindig aggódni...nekem nagyon rosszul esett,hogy egy ismerős leszólta a párját,hogy hogy mer gratulálni nekünk a 12.hétig.(Még csak nagyon kevesen tudják,próbálunk az uhuig várni)Na szóval én olyan mérges lettem,olyan volt,mintha azt mondta volna,nehogy már örülni merjek :evil: :evil: :evil: Ezzel az erővel bármi történhet a 12.hét után is,meg szülés után is,esetleg majd akkor dicsekedjünk vele,ha már leérettségizett???
Úgyhogy úgy vagyok vele,hogy örüljünk a mának,ha gond lesz,ráérünk akkor szomorkodni.
Vkrisz,igen a 6.volt,sok pénzért :wink:
Kisbuta,kérlek azért jelentkezz!!!
Vendég

Kép

skrisz72

Nyulasz,
azért vagyok, sőt örülök is nektek.

Ennél profibb uhura nem nagyon tudok menni, ha a szegedi női klinika nem elég profi, akkor nem hiszem, hogy lenne Mo-n elég profi uhu... Elvileg láttak valamit, amire ráfogták, hogy talán szikhólyag, de elég kicsi, és szerintem, amennyit az elmúlt években magamra szedtem biológiából, most már többnek kellene látszania, és a dokik sem mondták, hogy ez így tök normális, csak azt, hogy szélsőséges esetben még belefér a dolog, de azért nagyon benne van a pakliban, hogy nem maradt velünk, halkan még a műszeres bef. is felmerült, de persze majd januárban döntenének róla. Szerintem azonban, ha el is ment, akkor csak az utro miatt nem jön meg, és remélem, hogy nem kell műszeresen befejezni, mert egyrészt nem akarok egy 3.-at ebből a műfajból, másrészt mert utána tök sok időt ki kell hagyni.

Szerintetek milyen vizsgálatot érdemes még megcsináltatni, ha esetleg szükség lesz rá, a 3. lombik előtt?

Mabe,
ha esetleg erre jársz, te mit gondolsz arról, hogy ha 5 hét és 6 napos terhességnél látnak egy 15,6x8,1 mm petezsákot, és halványan egy 2,1x3,0 mm szikhólyagot?

Hát, még jó, hogy nem mondtuk sok embernek.

Zsófi és Nyulasz,
szerintem a gyerek élete nem a vonalzón múlik, ha akar, marad minden körülmények között.

Kép
kisbuta

Alle, Nyulasz, Heni, Skrisz, Petné,Puszi, Zsófi, Szezsó, Zsú és mindenki más, köszönöm a vígasztaló szavakat és drukkokat. Kicsit nehéz, de megértettem, hogy ez így a legjobb. Ma bejelentettük a családnak itthon, karácsony másnapján következik otthon.(Pécsett)
Kisbuta! Csak egyet ne tégy, ne add fel. Én azt hiszem nem feltétlenül kell még a babát látni.

Lányok! Nem biztos, hogy tudok még jönni, ezért itt és most kívánok mindenkinek Békés, áldott karácsonyt!!!

Ölelés Nektek!

Estike

Kép
estike66

Sziasztok.

kisbuta:még NE ADD FEL!!!!
Tudod te hogy mennyi rosszat hallottam már a klinikáról.Meg óriási tévedéseket.Rengeteget.Sajnos.
Ki nézett meg uh-án? A saját dokid???? Miért nem Zádori nézett meg??????????
Nagyon,nagyon szoritok és izgulok értetek!

Csajok bár kissé lemaradtam hogy ki hol tart de :

MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK ÉS BABAESŐT!!!!

Kép
Kép
melánia

nyulasz:én még nem léptem semerre se lombik ügybe./titokba se/.
De szeretném megkérdezni tölled hogy tudsz valamit a Dévai Intézetről????
Vagy csak én érzem úgy hogy nem mered elmondani a véleményedet ha van? Negatív véleményre gondolok.Nyugodtan mond el ha van ilyen.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Zsófi: gratulálok!!!!! Ééééééédes!!!!

Kisbuta: naggggggyon-naggggyon drukkolok!!!!!!!!!!!! Kép

Mabe, Szezso: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nagy a nyüzsi nálunk is, sütés, főzés, takarítás, díszítés, csomagolás,....
Nem tudom, tudok-e jönni, ezért most kívánok Mindannyiótoknak boldog karácsonyt,
és kívánom, hogy álmaink váljanak valóra!!!

Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kép
Vendég

Sziasztok!

Zsófi :D

Itt is gratulálok, s nyugi,ott van(nak)!

Vkrisz :D

Lombikozunk jövőre, most már nagyon úgy néz ki. :D Mire jó a Karácsony. :wink: 8)

Nem tudom holnap be tudok-e nézni, ezért most kívánok Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt!
Kép

kobzoszsu

brizo

Kedves Fórumtársaim!

Réges rég jártam felétek, szenteste hajnalán köszöntök mindenkit az előző hozzászólásomban lévő karácsonyi üdvözlettel Kép

Zsófikukac és Nyulasz gratulálok Nektek Kép

Többieknek pedig kívánok kellemes és örömteli babavárást, pocaknövesztést, Szezsonak és Mabenak babaesőt, Kisbutának, pedig szívhangot pulzáló embriót a minél hamarabbi ultrahangra :!:

Azokhoz akikhez még nem érkezett el a babaeső, ezzel a kis karácsonyi ajándékkommal küldöm Nektek és magamnak is :wink: a babaesőt a 2009. évre Kép
brizo

Mabe, Szezso, én mindenképp jövök miattatok minden nap, lécci ha lehet, írjatok, ha van valami!!! :lol:

skrisz72

Sziasztok!
Mabe,Szezsó én is várom a jó híreket!
Kisbuta,tőled meg mindenképp,és el sem tudom mondani,mennyire drukkolok egyszemkének!!!!!Az nem lehet,hogy ilyen brutál hcg-vel ne legyen semmi.Még ne a vizsgálatokról gondolkodj!!!
Meli,én nem ismerem a Dévait,csak olvastam róla.Akik hozzá járnak,imádják...nekem nem jönne be a stílusa,én dokim pont az ellentétje,de van akinek kell,hogy keményen megmondják mit kell tennie,mit lehet és mit nem.Ha úgy érzed tudnál benne bízni,akkor ne halgass senkire,mert mindig van valaki,aki rosszat mond egy orvosról.
Brizo,lelkecskéd jobban van már?
Estike,elhiszem,hogy nehéz,hiszen annyira örültél nekik,de ki tudja,mi miért történik.Pocaksimit küldök :wink:
Vendég

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK NEKTEK!
Kép
Vendég

Nyulasz, az a gond, hogy már elkezdtem a fogigátlót és 10 napja vérzek.Most duplán szedem a fogigátlót. A dokimmal nem beszéltem, majd az UHun.

babaimádó
Kép
babaimado

Hű,Babácska,az nem semmi :shock: én is úgy tudom,hogy a barnázás nem gond,meg,hogy lehet duplán emiatt a fogit,de a vérzés mitől lehet?Kívánom,hogy mielőbb múljon el!Gondolom két ünnep közt lesz uhu,addigra csak elmúlik végre.
Vendég

Sziasztok!

Kisbuta, szerintem is az a legfontosabb, hogy ne add fel. Nagyon drukkolok érted, és a legközelebbi UH-on muszáj ott lennie, és dobogni annak a kicsi szívnek. Bízzatok! ++++++++++++++++

Mabe, Szezso, majd gyertek a hírekkel.

Kismamiknak pocaksimi!

Én is kívánok mindenkinek nagyon boldog, meghitt karácsonyt!

Kép
petne

Sziasztok, gyors bekukk a nagy készülődés közben!;-)

Drága Kisbuta, kérlek ne add fel! Meggyőződésem, hogy csak későn érő típus a babácskátok és minden rendben lesz! Nagyon drukkolok nektek!

Babaimi, a fogigátló nekem is jól bekavart, még anno írtam is itt nektek, hogy mi a bánatot lehet ilyenkor csinálni! :?

Kedves Lányok! Mindenkinek Nagyon Boldog Békés Karácsonyt Kívánok!

Kép
Vendég

sziasztok!

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kép

hamarosan visszaolvasok, és rakok táblát is. de futólag beleolvastam:

nyuszi: gratulálok!

katica
katica30

Bekukk! :wink:

Rana: megkaptam a teszteket, köszönöm! :) A HCG tesztek viszont csak januárig jók, emiatt kicsit elszomorodtam,... :(

Mabe, Szezso: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Karácsonyfa díszítés közben benézek.

Kisbuta! Jajj... Szegénykém... :cry: Azért én még bizakodom nagyon!

Zsófi, szép a kép nagyon, annak ellenére, hogy nem látok rajta semmit! :wink:

Mabe, Szezso mikor teszteltek?

Puszi! Nagyon remélem, hogy nem csak januárig jók a tesztek, mert én nem fogom tudni mindet elhasználni januárig. Meg mondta a nő a telefonban, illetve rajta is van a 20-as csomagon, hogy a HCG és az LH tesztek is 2009 június 30-ig jók, mert a gyógyszertár vezetője aláírásával hosszabbította meg a lejárati időt. Nem tudom, ez mit jelent, de nagyon remélem, hogy azt, hogy tényleg használhatók addig a tesztek. Egyébként ezért volt akciós az áruk.

Na még egyszer Boldog Karácsonyt mindenkinek!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz!
Pont így gondolom én is. Nekem is mondtak ilyet, hogy még ne örüljek. De én örülök. Először a pozitív tesztnek, aztán a hcg szintnek, most ennek a kis pontnak és szépen sorban, mindennek akkor mikor megvan a maga ideje. :lol: Hiszen, ha mi nem bízunk a babákban, akkor ki?

Kisbuta!
Én továbbra is drukkolok a ksi Drágádnak! :lol:

Mabe, Szezso!
Drukk!!!! :lol:

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!!!!!!

Borulj a Földre téli álom, ölelj át minden gyermeket!
És mindenütt a nagyvilágban örüljenek az emberek!
Harangok tiszta, zengő hangja kísérjen minden éneket!
Csituljon el szíved haragja, várjuk a legszebb ünnepet!
BOLDOG KARÁCSONYT!

Tücsi

Ha már nem jönnék, előre kívánok nagyon-nagyon sok boldog szülinapot!!!!!! :wink: :D
Vendég

Kivánunk Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt

Tünde és Heni

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Képeslapra nem volt időm, hozzád mennék, de nincsen cipőm. Szánkón csúsznék, ha hó esne, de maradjunk az 'sms"ben! Boldog Karácsonyt.

Nagyon Boldog, ajándékokban, örömökben, egészségben gazdag karácsonyt és újeszetndőt kívánunk!
Hajnoca, Bogica és Richee

Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Mabe,Szezsó babaragacsok mennek!!!!Mikor teszteltek?
Kisbuta,annyit gondoltam rád,már nagyon várom a hétfőt!!!!

Mindenkinek szép napot!

Tücsikém,neked meg nagyon boldog Születésnapot kívánok!
Vendég

Jó reggelt!

Mabe, Szezso +++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, beszélj Hannával, mert úgy emlékszem ő is napi 2 fogigátlót szedett, és vérzett közben. De már nem emlékszem, mitől volt neki.

Kisbuta, különdrukkjaim mennek!!!!!

skrisz72

Ditke, Nyulaszka! Köszönöm!!! :D
Vendég

Tücsi, hány éves leszel?

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?