A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Katka: képet képet képet :D

többiektől is.. pls

KépKép
KépKép
adryn

Wicca, akkor nem vagyok egyedül :D

Majd teszek fel én is, ha lesz ki készítsen :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

hát ez jó hasonlat :D:D:D:D anorexiás botsáska (aki azért lenyelt valamit, nem?! ;))!!!! hihihi ...

képet szerdán csinálok akkor leszek betöltött 30. hetes!

Szép napot!
Vica
wicca

nagy tányér bableves után.. :D
várjuk a képet szerdán ;)

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Sajnálom az "egyedül" ünneplőket. Bár már sosem vagyunk egyedül. :) Jövőre minden más lesz. ;)
Tencsi nagyon jól elvan otthon, érezzük. :lol: Na persze sokan mások is.
Vica hipp-hipp! :):):)
Adryn te hova rejted a pocakodat? :shock: Nem semmi ez a domborítás. Nico jól elbújik benned. Én sem értem a 7 kilót. Én kb. 9-nél járok, de elől-hául... huhhhhhh... szerencsére sikerült vennem egy ápol s eltakar télikabátot elég olcsón (remélem csak 2 hóra kell, jövőre nem). Így mehetek utcára.
Mi végül abban maradtunk, idén ma este állítunk fát, így reggelre lesz nagy "tyűzés" mikor Botka meglátja. Jövőre megint gáz, mert a manók már mászni fognak, de azt majd jövőre kell megoldani. De mi szeretnénk majd akkor már Botival díszíteni.
Karácsony alkalmából jól összevesztünk Zsoltival. Az a gáz, ha megbántanank, akkor napokig nem tudok túllépni rajta. Így várhatóan pocsék napom lesz holnap is. Pedig életem egyik legszebb karácsonyára készültem, amikor Boti tépi a papírokat. Na mindegy.
Remélem mindenki napja szebben telik. Mennyi jövőre-t írtam. :oops: Pedig még csak idén van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.12.23 10:56-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Adryn, te tényleg nagyon vékony vagy! :)
boldog szülinapot!

Katka, jobbulást! remélem már nem fáj a torkod!
hársfa- és kamillatea-gyógymódot biztos ismered :)

Marqueza, jobbulást Lucának!
Vica, nálatok pedig Pannának és Bulcsúnak!
méhszájhírek :) :) :)
én csak 14-én megyek dokihoz, de valahogy ebben a várandósságban nem bánom. inkább örülök, hogy ritkán nyúlnak hozzám, és az uh sem hiányzik :)

Nemlajos, azért annyira nem kell kétségbeesni. 9 hósan még szinte semmit nem értenek a karácsonyból. én még az ideire sem találtam ki semmilyen filozófiát. arra próbálok ügyelni, hogy a csomagolást azért ne lássa a lányom. aztán meglátjuk, mire jutunk hites urammal. szerintem nálunk sem lesz jézuskázás. a télapó valóban sokkal jobb ötletnek tűnik. jövőre már biztos ki kell találni valamit :)

Kép
Kép
mamacsibe

Kuklika: kitartás.... pároddal meg gyors kibékülést kívánok. még van a mai nap Kari előtt.. addig le lehet nyugodni. megkérdezhetem min kaptatok össze .. ? persze ha publikus...

KépKép
KépKép
adryn

Adyrn egy csepp mézen. Nevetséges. Kifolyt a méz, és úgy raktam fel a polcra. Ebből elindította a lavinát. Sztem a karácsonytól stresszel, de akkor sem kiabálhat velem a gyerek előtt, főleg nem egy piti ügy miatt, és főleg nem 1/2 órán át. Sztem bárkivel előfordul, hoyg kifoylik vmi, attól még nem úszik a lakás a a kupiban. Na mindegy. Bocsi. :oops: Az a baj, hogy én nem vagyok képes gyorsan békülni. :(
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli: egy csepp mézen???? hát én a helyedben földhöz vágtam volna az egész üveggel ezek után.., aztán takarítsa fel.. akkor már oka is lett volna kiabálni... vazeg.. én a kávéját öntöttem ki véletlenül a múltkor, ráment szőnyegre, ülőgarnitúrára meg amire lehetett még... szerinted? hozta a törlőpapírt felitatni... egy rossz szava sem volt... de hát miért is lenne.. ez előfordul bárkivel.. aztán persze mentünk szőnyegtisztítóért :D elhiszem hogy ezek után nincs kedved békülni.. várd is meg amíg megy pitizni... de egy dög (már bocsi) a gyerekét hordod, és ahelyett hogy kényeztetne idegesít. :evil:

KépKép
KépKép
adryn

Hű Adryn, ezek az indulatok!Azért ne feledjük el, férfiból vannak!
Kukli, nekem ismerős a szitu, ilyenkor mindig kénytelen vagyok én kezdeményezni a békülést, bár baromira nehezemre esik, de ha szépen elmagyarázom neki, hogy megérte-e ilyen piti dolog miatt veszekedni, és jó-e, hogy most mindenki duzzog, plusz a gyerek is hülyén érzi magát, legalábbis nálunk minden apró vitától úgy kétségbe tud esni, hogy most mi lesz, pedig már 10 éves.
Szóval szerintem pláne ilyenkor nem jó ez a haragtartás, be fogja látni szerintem, de a férfiak nem a kezdeményező-készségükről híresek...

Csináltam egy csomó kókuszgolyót, mamám pedig küldött 3 féle sütit, úgyhogy nem is nagyon kell már ilyesmivel bajlódnom, de jó!Úgy imádom, olyan aranyos.

Ja!Karácsony után mehetünk az autóért! :D :D :D :D :D

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: igen.. férfiból vannak.. mi meg nőből.. és én a páromat meg is nevelem hogy hogy viselkedjen velem. ha meg nem tetszik neki lehet lelépni... lehet furán hangzik de én így működöm.. és eddig bevált. nem kell azt hinni hogy terror van nálunk, egyáltalán nincs.. de tudja hol a határ. egy pasival is úgy kell bánni mint egy gyerekkel. következetesen :D

KépKép
KépKép
adryn

Na csajok. Bocsit kért. Amúgy nálunk terror van. Genya vagyok, de elmondtam mennyire feszül a hasam emiatt (így is volt kicsikét). Jól beparázott. Meggérte a köv. 4 napban egy szót sem szól, és tökéeletes karácsonyt csinál. Szval béke van, de én a nevelős típús vagyok. Viszont elfogadom, hogy férfi, és másképpen lát mindent. Csak ha én egész nap az alsógatyáit szedegetem, akkor ennyin ne vitázzon. Mindegy. Tényleg csak feszült a húr nála, na meg hozzáteszem nálunk a kiabálás semmi káromkodást ilyet nem jelent, csak nekem ne pattogjon senki hangosabban az átlagnál. :)
megjött a fa, megjött a hal, már semmi dolgom, csak díszteni, holnap meg kisütni a motyókat. Addig ők motorozni mennek majd.
Zazzy hatalmas gratula a kicsi kocsihoz! Mi tavaly vettük át, szuper érzés! :):):)
És kérek 5 db kókuszgolyót. Vagy legalább képen.....

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kuklika: ez az :D büszke vagyok rád :D

KépKép
KépKép
adryn

Adryn tényleg, hol vannak a plusz kilók????? Gratula, az alkatodhoz!!!!! Egyik bnőm is ilyen vékonyka, és 21. hetes. Neki is a feneke lett nagyobb, meg a combja. De jóóó nektek!!! :)

Vica de jó, h nem nyílt tovább a méhszáj. Kitartás!!!

Aki meg veszekedett, felejtsen el minden balhét, holnap jön a jézuska. Már alig várom, h díszíthessem a fát!!! :)

Mi ma voltunk 4 D-n.....hááát...Szonja baba először aludt, pedig ittam reggel egy kávét is. Aztán doki bácsi próbálta felrázni, de nem nagyon ment neki. Aztán már fel kellett állnom....utána felébredt, de a fejét belefúrta a méhfalba, meg a kezével kalimpált az arca előtt. Doki meg folyamatosan rázta a hasamat. Szegény bébit már tök sajnáltam. Elszórakoztunk fél órát. Egy két jobban sikerült kép lett. Mindjárt rakok fel....ha sikerül...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

várjuk Tehuti :D

KépKép
KépKép
adryn

Sajna nem megy....a cd-n a képek vmi bitman formátumban vannak, azt meg nem engedi feltenni. Át kéne tenni jpeg-be, de nemtom, hogy kell...... :oops:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

tehuti: várj.. bitmap? nyisd meg a képet és utána fájl: mentés másként, ott átállítod a formátumát jpeg-re és kész ;)

KépKép
KépKép
adryn

Kép Kép

Hát "csak" ennyi látszik Szonjából.....de aranyos..... :lol:

Köszi Adryn a segítséget!!!!! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Boti megint alszik. Nagyon gyúr holnapi nagy játékra. :lol:
Szonja felső ajkai hihetetlen kis husik. :wink:
Papillon nem ma megy 4d-re szintén?
Adryn annyira durva. A vonalzódon az a 75 nap ma valahogy sziven ütött. Az már pikk pakk....... nekem pont 3 hó van még.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!!

Adryn utólag is Boldog Születésnapot kívánok :)

Megpróbáltam visszaolvasni de mindent azért nem sikerült :) Adryn télleg vékony vagy de azért látszik már valami :wink: :P
majd később teszek fel én is .. most egyenlőre gyerekfelügyelet van :D:D párom hugáék ideköltöztek aztán a két gyerek most az enyém amég pakolásznak :) most van egy kis időm mert sikerült elaltatni őket, sőt még a kutya is alszik :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kép
olyan édes :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Kuklika: neked nagyon jó a memóriád:-) ma voltunk 4D, akkora élmény volt :oops: a párom is totál lelkes és jókedvű azóta :P

1380 gramm és kb 2 héttel nagyobb, minden rendben van vele, a vizsgálónő, kicsit nyomorgatta, mert nagyon takarta a pofiját a végtagjaival és a nyomorgatásra olyan pofákat vágott :lol: hihetetlen, összeráncolta a szemöldökét, a száját legörbítette és fintorgott szegénykém :lol: aztán nem zargattuk, jobb a békesség :wink: irtó édes és szép baba. Milyen progival lehet kivágni belőle képeket?

Pusza mindenkinek és neharizzatok, h inaktív vok mostanában, de annyi a dolog :shock:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Adryn: utólag is boldog szülinapot :lol: :lol: :lol:

tehuti: gratula a gyönyörű kölökhöz

Kuklika: remélem kibékültetek már, az én férjem is hajlamos a dührohamra :x

bocsi, csak ennyi maradt meg az agyamban és mek csomagolni :D

mindenkinek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN KISMAMINAK ÉS BABÓNAK

Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillonakkor nektek nagy élmény volt az uh! Tök jó!!! Mi kicsit többet vártunk tőle, de nem vagyunk telhetetlenek, így is örülünk, hogy ennyit láttunk. A lényeg meg, hogy EGÉSZSÉGES!!!
Amúgy ezek a méretek furák....az én dokim múlt csütörtökön egy nappal nézte fiatalabbnak a méretek alapján. Most meg 5 nap múlva, egy héttel fiatalabb, holott minden mérete nőtt. (kivéve a hasát..legalább nem az én nagy belemet örökli... :lol: )

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Kukli: hja... 75 nap... és ez már csak kevesebb lesz ... :roll: tegnap olvasgattam a decemberi topic-ot, és nagyon sokan közülük már novemberben megszültek... nem sok van hátra... mindjárt itt a január, jön hozzám apu, aztán repülni fog az idő megint.. és már csak egy rövid február marad és babázhatunk :D

Tehuti: szívesen. nagyon helyes kis babó :D

Papillon: várjuk a képeket!! neked csak dvd-t adtak? cd-t nem képekkel????

KépKép
KépKép
adryn

Fiúk fürdenek.....
Papillon örülök, hogy ilyen jól sikerült a délután. :)
Adryn a mi májusi topicunk fele megszült anno áprilisban. :) Bizti a február már izgi lesz.
Zsoltinak mutiztam a hasad. Csak pislogott :shock: , és azt mondta ilyen voltam 14. hetesen. :lol:

Kép
Sztem ma már nem leszek, jóccakát mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.12.23 19:12-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kuklika
Budapest VIII. kerület

Hát Kukli is szemtelenül vékony.... :)

Köszönjük a Szonja dicséreteket.... :D

Ha már nem lennék, Minkenkinek boldog karácsonyt!!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok,

Kukli: egyre inkább értem, hogy miért gondolják, hogy én mindjárt szülök.... Te is igen vékonyka vagy.... :)
Akartam képet feltenni, de a telefonról nem tudtam átrakni a laptopra. Kütyü, ami kell hozzá bent maradt az irodába....

Tehuti: Nagyon szép a babád! :) :) :)

Tegnap már megint nagyon fájt a torkom, meg folyt az orrom. Erre este még hirteken mozdultam és meghúztam a hátam, de nagyon. Pocsék éjszakám volt. A pocakom miatt csak az oldalamon tudok aludni, úgy viszont a hátam fájt. Vagy a méhem nyilalt vagy a torkomban voltak kések.... Fél órákat sikerült szundikálni...
Ráadásul ma Karácsonyoztunk Pocaklakó apukájával és tesójával. Én meg alig éltem, szinte végig feküdtem. Délutánra már lázas voltam, úgyhogy engedélyeztem egy algopirint. Most azzal valahogy talpon vagyok. Pasek rendes volt, helyettem Karácsonyozott 3 gyerekkel....
Így most egy csomó mindent nem tudtam megcsinálni...., most este még valahogy csomagolok, de lehet, hogy az ünnepi kaja mirelitt lesz.... :( Remélem holnapra jobban leszek!

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Helló Kismamik,

Mindenkinek Nagyon Boldog, Békés Karácsonyt Kívánunk! Sok puszi!!!
Kép

Holnap nem leszek, megyünk anyósékhoz!

Kukli: Nagyon csinos vagy Te is! Ezek után lassan nem merek feltenni képet magamról ;) :D!

Papillon: örülök, hogy minden rendben volt az uhun és azért meg tudtátok kuksizni a kiscsajt :D! várjuk a képeket!

Húúú nem reagáltam mindenre, de hulla vagyok :(, fáj a lábam és álmos is vagyok! pedig itt a barátunk belgiumból és kéne vele még foglalkozni 1 kicsit !! :)

Szép napot!
Vica
wicca

Csajok ez a 14. hetes képem. :lol: Én egy bálna vagyok már. 8)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG SZERETETTELJES KARÁCSONYT KÍVÁNUNK: ADRY ÉS NICOBABY :D

KépKép
KépKép
adryn

Kukli: na valahogy tudtam! ez így nem ér!!!! :D:D:D tessék mostanit feltenni!!!!

na tényleg mentem, pusszi

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!

Adryn, rajtad tényleg csak a vájtszeműek veszik észre a terhességet, gondolom egy télikabátban aztán nagyon nem egyértelmű... :) Nagyon boldog szülinapot így utólag is!

Kukli, te is vékony vagy, vagy legalábbis nagyon vékonyan kezdted ezt a terhességet...

Katka, sajnálom a betegségeket, a megfázást és a hátfájást is! Remélem, hogy holnap jobb lesz!

Nekem is borzasztó volt az éjszakám, de nálunk azért, mert Samu velünk aludt az ágyunkban... Mivel tegnap és ma volt a gyerekszoba festése. No, a lényeg: nem aludtunk fél2 és 5 között szinte semmit. Fogalmam sincs, h Samu miért nem aludt, de mindent kitalált: szomjas, fél, megijedt apa horkolásától, csukjam be az ajtót. Ennyire emlékszem... 5-kor kitettem a nappaliba, onnan csönd volt reggel 10-ig: ő és én is úgy aludtunk, mint akit leütöttek...
A szoba tök jó lett, már össze is szereltük és a helyére tettük a kiscsaj kiságyát, ne kelljen még egyszer mindent áttologatni.

Ha holnap nem keverednék ide:
Minden topikolónak nagyon szép és meghitt karácsonyi ünnepeket kívánok!!!
Jó éjt,

erpé

csak ennyit most:

Boldog karácsonyt!

(Adryn: gyereket hol hordod ki, hátizsákban??? 8) ) amúgy én is nyilas-ikrek aszcendens...

marq
Kép
Kép
marqueza

Én is mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!

ajándékok megvannak 8), Adryn, boldog szülinapot! eszméletlen kicsi a pocid!!! :shock: Kukli, gyors megbékélést!!! Tehuti, cuki a kis Szonja! Katka, jobbulást!

gyors távirati stílusban... :oops: puszi nektek!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!!!!

Betegeskedőknek jobbulást!!!!

Éváknak Boldog Névnapot!!! :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Boldog Névnapot ÉVÁK :D

KépKép
KépKép
adryn

Mi is Boldog Névnapot is! :oops:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kép Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

Kép
milky

jéééééé az eltűnt Milky :D és merre jár Tesszánk?

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

Ma már egy kicsit jobban vagyok! :) Azért bírnék még ma feküdni.... Lányok aranyosak voltak, sokat segítettek! :)

Mindenkinek Békes és Boldog Karácsonyt Kívánok!

Katka

katka22

Hűha.... Már csak 68 nap..... :shock:

Katka

katka22

Sziasztok, csak gyorsan válaszolok: dvd-t kaptunk csak, abból hogy tok képet csinyáni? Milyen programmal?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Tehuti, szép UH-d van , aranyos Szonja

Kuklika, ezen én is megsértődtem volna :) , de lényeg hogy most kényeztetve leszel :wink:

Pappillon, van egy képlopó program, ez a neve, írd be a Google-be szerintem megtalálod! Nekem sincs már meg sajnos, mert újra kellett telepítenem Nov-ben a rendszert, különben elküldeném.

Minden Kedves Kismamának, Családjának és Pocaklakójának Kellemes Békés Boldog Karácsonyt Kívánok!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: pocaklakó nem vette a "békés" üzenetet... rúgkapál nagyon :lol: :lol:

Katka: örülök hogy jobban vagy :D.. akkor most már egyedül vagy? vagy holnap mennek el a lányok apázni?

KépKép
KépKép
adryn

papillon én úgy csináltam hogy leállítottam a videót ott ahol éppen jól látszott, a billentyűzeten elvileg kell lennie a számok mellett balra iylennek hogy print sc, vagy prt sc lenyomod a ctrl+print sc,t a paintba meg már csak beilleszted ctrl+v vel. ott kitudod méretre vágni.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok,

Csak gyors bekukk, épp fát díszítünk, nemrég értünk haza anyóséktól majd rakok fel képet miket kapott Bálint :), én szinte semmit :wink: :lol: :lol: :lol: !

Boldog Névnapot Kedves Évák :D!!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Ja igen! És köszi a köszöntéseket!!! :):)

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok!
Anyóséknál vagyok, ünnepi hangulat itt sincs, nem is hiányzik, jó most így, ahogy van, otthon se lenne, nyugi van, az is jó:D
Én is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

És adrynnak annyit, hogy úgy néz ki, hagyományt teremtett, a páromnak nagyon bejön a "6-án a Mikulás felméri a terepet"-duma, úgyhogy úgy néz ki, nálunk ez lesz majd :wink:

29-ig elvétve leszek, vigyázzatok magatokra!!!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?