A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Gyors bekukk, darabokban vagyok.

Móni boldog szülinapot!!!:

Gremese reggel utazunk, úgyhogy hajráááááááááá!!!! :D :D :D Azt hiszem péntekig bekapcsolva hagyom a telót mindig. :wink: Holnaptól havat mondanak, hátha az kicsalogatja a nagyfiút.

Mi megvagyunk, készülődünk. Zétinél ismét indul a Normaflor, ma már hívtam pelusos dolgok miatt a védőnőt... Fogzás miatt ismét érdekeseket pakol bele.

Nagy puszi mindenkinek, majd jelentkezünk!

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Most igyekszem hosszabban jönni, nem úgy, mint reggel :oops:

Regina - csempe. Biztos jó lesz, majd rakjál fel képeket, ha kész. Én is vacillálok a színeken, mert előbb-utóbb nekünk is fel kell majd újítani. A lakás amúgy olyan barna-vörös-bézs-színű, ahhoz a hideg színű fürdő nem nagyon menne. Megnézem majd ezt a mézszínűt magamnak 8)
Jó, hogy Szeli már jobban van.

Tünde - szép függönyök, nagyon ügyes vagy. Nekünk a boltban szegik :roll:

Panndi - hányás, testsúly :? Jaj. Én már nagyon régen nem hánytam, betegségtől is utoljára gyermekkoromban. Terhesen meg egyszer sem. De rossz lehet, egek.

Bukfenc - micsoda ügyes babáitok vannak :shock:

Mesi - jaj, ez már tényleg a vége :lol:
Nálam az egy ujj szülés előtt olyan három nappal volt.

Nektarin - akkor most biztos feltöltődtetek energiával :D DE jó lehetett. Pezsgőfürdő :D

Meryke - micsoda szép legény :wink:

Rólunk - na, beugrottunk megint vásárolgatni, mert Gábor családjából még két embernek nincs meg az ajándéka. Persze mindenféléket vettünk, csak ezeket nem :shock:

dudát Rugónak meg az unokatesójának, Hangának - nem tesszük biciklire persze, de meg tudja nyomni, és már a boltban is nagy volt az öröm.

Halakat - kb. 10 darabot, végül is guppikat, harcsákat, meg olyanokat, amiknek nem tudom a nevét :oops: Meg növényt is az akváriumba.

Egy DVD-t nekem. Megláttam a Diane Airbus-ról szóló filmet, amit már hónapok óta vadászok, és nem tudtam neki ellenállni :oops: :oops:

Rugó hazafelé bealudt, miután elcsócsált három fornettit. Becsempésztük az ágyba, szerencsére tovább nyomja. Gábor még elment egy újabb vásárló túrára, én meg sütök egy kenyeret.

A tegnapi rossz lett, nem tudom, mi volt a baj :?

Szép napot, Kaqk, Neked meg jó pakolást-utazást.

V.

Kép
vindolanda

Miléna, akkor Nektek is jó utat.

MI csak Karácsony első napján utazunk.

Kép
vindolanda

Miléna: jó utat nektek!

Meryke: szupi képek..huncut kispasid van!

bukfenc: nállunk is nagyon megy..csak néha nem nézi hogy hova....és nincs hely..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Silka! Szeli alvásügyileg dettó ilyen... volt... :roll: Néhány hete változott, talán amióta 1x alszik napközben. De nálam is így volt, sokszor röhögtem magamon, mert Szelit letettem, és rohantam ki a szobából minél gyorsabban, különben nem hagyta lent a kis fejét... :lol: És SEMMIT nem tudtam csinálni míg aludt, de olyan szinten, hogy pl. papucsban (amit ritkán hordok) a lépéseimet is meghallotta... :shock:
Mostanában meg volt, hogy el is tudtam mosogatni, simán aludt tovább, és igényli, hogy egy kicsit melléfeküdjek.
Sokat változnak ezek a gyerekek! :)

Na, megyek. A töltött káposzta kész, Anyut várjuk vele holnap ebédre! :)

Jó éjt!

Mesi! Kitartás!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! Az a baj, hogy hiába fotózom a csempét, abszolút nem az a szín néz vissza a képről, mint amilyen valójában, ezért is írtam inkább a szín nevét... :roll: Szerintem nagyon kellemes, szolid szín, nekünk tetszik! :)

Nektarin! :shock: Hogy tudod Te még karikor is betartani a fogyit???!!! Le a kalappal!!! :)

(csak beleolvasgattam, holnap jövök!)

Kép

Kép
regcsiken14

No, még bekukkantottam :)

Hörcsög: Örülök, hogy nektek is ízlett a mézeskalács :)
Zserbó tetejére én így csináltam (Horváth Ilona szakácskönyvből):
10 dkg cukrot összekeverni 3 dkg kakaóporral és pici vízzel, felfőzni, majd levenni a lángról és beledobsz még 3 dkg vajat, elkevergeted, hagyod hűlni, amikor kezd sűrűsödni rákened a tészta tetejére és hűvös helyen megdermed rajta. :)

Jó éjt! :)

KépKépKépKép
meryke

Halihó!

Megvagyunk mi is, csak elhavazódva. Bár úgy lenne! :wink: :lol: Szerencsére kitört a szünet, itthon van mindenki, így alig jut időm pihenésre. Ez nem panasz, nagyon szeretem ám ezt. Még vendégünk is van, Gergő barátja, a fogadott fiam. :lol: Bercó meg fogakat növeszt, ezért iszonyat nyűgös, alig tudom kitalálni olykor, hogy mivel is vigasztalódik meg.
Ébred, mennem kell.
dmaggie

Vaklárma volt. Tehát, zajlik rendesen az élet, de ma szerencsére nagyon sok mindent meg tudtam csinálni. Egészen jól állok, bár a fürdőszoba... :oops: De azt már csak holnap. Most meg várjuk, hogy elaludjanak a fiúk, mert reggelre hozza a Jézuska az ajándékokat. :wink: Már nem tudjuk kicselezni őket, csak így. Csak mennem kell.
dmaggie

Azért mindig megnézem, hogy van-e valamilyen esemény. :wink: :lol:

Mónikám, Isten éltessen utólagosan is.

Képek tündériek!

(Én meg taknyosodom. :twisted: )

Jó éjt, holnap megpróbálok jönni.
dmaggie

Hello Lányok,

legfőképpen elköszönni jöttem. Holnap valószínűleg bolondok háza lesz nálunk (még mosni, pakolni, főzni szeretnék no meg fát állítani), aztán beindulunk anyósomékhoz. Holnaptól meg nem nagyon leszek netközelben, de azért vendégségben is oda fogom küzdeni magam gép elé, h le ne maradjak. :wink:

A karácsonyi csomagjaim egy részével kívánok NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!

Kép

Kép

Regi, nem bánnám, ha Lizi is kicsit bújósabbá válna... :roll:

Meryke, Máté igazi zabálnivaló kis kópé :D

silka
silka

Még néhány kép és már itt sem vagyok...

Kép
Délutáni heverészés

Kép Kép
Újabban reggeli készülődésem közben követeli, h "csüccs" és már rámolja is a piperéimet

Kép
Mikulással

silka
silka

Silka!
édespofi :) megzabálom :)

Panndi!
szegénykém :(

s pár kép :) apa most szűrte ki a novemberi képeket,kellettek a naptárhoz :)
hajvágás :) Kép
novemberi Duna :)
Kép
Kép
ez meg egy kedvenc hugival :)
Kép
ezt meg múltkor nem engedte a bnet feltölteni :(
Anya hagyál máááár :)
Kép

no felkelt Bálint is :)

KépKép
viranka

Sziasztok Lányok!

Ha nem jönnék ma:

Mindenkinek szeretetteljes, boldog karácsonyt kívánok!!!

Kép
aniko15

Jó reggelt!

A többiek még alszanak 8)

Viranka - jó képek, aranyosak vagytok, a húgod is :lol: A tesódéknak sok boldogságot kívánunk!

Silka - ez a piperés kép nem semmi :wink:

Maggie -akartak kérdezni, hogy a szárítógéppel meg vagytok-e elégedve? Jó fürdőszoba-takarítást :wink:

Rólunk - a halak még életben vannak 8) Délután faállítás, aztán lehet, hogy a kisebbik bátyámékhoz át kellene majd ugrani, és odaadni neki a lakáskulcsot (hal- és kutyaetetés céljából). Na, meg átvinni az ajándékokat is :roll:

Nekem mindjárt boltba kell mennem, lehet, meg is járom, míg felkelnek a férfiak :arrow:

Mindenkinek boldog karácsonyt kívánunk, bár én még netközelben leszek holnap délig 8)

Kép
vindolanda

Silka! Jaj, de jó, hogy tettél fel képet Liziről! Annyira édes és szép Kiscsajszi!

Máté bongyor hajától meg teljesen elolvadok, csúcs! :D

Én is rámolok, takarítok, bár most épp a sírás kerülget...
Alig bírok aludni, nagyon fájnak a csontjaim, Zsozsinak jönnek a fogai, csomószor felsír, inni kell, meg Dentinoxozni, elzsibbadok, pisilni járok, és elkezdtem viszketni is. Reggel fáradt vagyok, és már menni is olyan nehéz. Nagyon lóg a hasam (na már sírok...), olyan nehéz már.

Na mindegy, nem rontom a karácsonyi hangulatot, mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj, Mesi, ne kenődj el ennyire. Ezt sajnos nem nagyon lehet siettetni. Már csak pár nap :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket lányok :lol:

Silka nagyon jók a képek :lol:
a heverészős a legjobb :lol: :lol:
Jó sok piros csomagot csináltál :lol: :lol:
Annyira nem vészes karácsony közeli gyereknek lenni. Anyu kiharcolta, hogy mindenki külön ünnepelje.
Én a nagyapámat sajnáltam nagyon e téren. December 25.-én született és Istvánnak hívták. Na Ő nagyon megszívta.

Viranka nem találok szavakat.
Csúcs minden kép.
Mira hugival a kedvencem :lol: :lol: :lol:

Meryke Máté nagyon vagány :lol: :lol:

Az utazóknak nagyon jó utat kívánok.

Mesi azt kívánom ma ne bújjon ki kicsi Gegi. Legyen szép, meghitt szentestétek.

Regi biztos szép lesz a fürdőtök :lol:
örülök, hogy már kicsit jobban van Szelike.

Maggie jobbulást+++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi fel a fejjel.
Gyerek pocakba még nem maradt :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo a halakat hosszú idő elpusztítani :lol: :lol:
Nekem 2 hetembe telt miután anyáék azt mondták, hogy abban a hónapban én vagyok a soros az ellátásukban :oops: 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni - akkor még várnunk kell, hogy megtudjuk, jó halgazdák vagyunk-e. Eddig olyan kis mozgékonyak :roll:

Kép
vindolanda

Békés, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek.

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo ti mindent jól csináltok :lol: és sokáig veletek lesznek a kis halacskák.
Csak ne engedd Rugónak, hogy Ő etesse őket mert lehet, hogy legközelebb önálló akar lenni és azt fog nekik adni amit nem kéne.
Nővéremék aranyhala így múlt ki. Nem jött be neki a narancslé amit Vivike a vízébe töltött és Brigiék későn vették észre.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!
Mindenkinek kívánunk Nagyon boldog Karácsonyt!
Mesi: kitartást!
Kép

Kép
zebibaba

Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

De jók ezek a karácsonyi üdvözlők! :D

Na persze nem eszik olyan forrón a kását, csak regegl Zsozsi is hisztimanci volt, én meg tényleg küzdök magammal, de most már jobb. :)
Meg ettem csokit is. 8)

Zsozsi fent elaludt anyunál, így majd időben el tudunk indulni anyósomékhoz. :)

Tegnap ugyanis Picikém nem volt hajlandó aludni, elmentünk az Interspar-ba, ahol kivágta a balhét, és a kocsiban 5-kor bealudt, majd itthon egészen 7-ig.

Kép
Kép
Kép
gremese

NAGYON BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN BABÁNAK ÉS MAMÁNAK!
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Emese, a csoki mindig segít 8)

Én most marcipános szaloncukrot vettem, már elegem volt a zselésekből. Igaz, mindig kaptuk őket :roll:

Ettől meg pattanásos leszek :roll:

Kép
vindolanda

Meryke: biztos csuklasz annyiszor emlegetünk a mézes miat..de meg kell mondjam ....örök hálám.....Emma annyira imádja hogy ebéd után 1-2 mindig benyom..mutat a dobozra hogy még azt is kérek....:-) mi lesz ha vége a karácsonynak? :-) vmit ki kell találjak
:-)

Mesi: :-) csokika....

Vindo: marcipános szaloncukor...hmmmmmm:-) az a kedvencem

Lizi olyan édes kiscsaj!!!

Viranka: szupik a képek..a kedvenc a , poci összedugós :-)
:arrow: altatni..aztán főzni

KépKép
kaqk
Debrecen

Békés Boldog Karácsonyt Nektek és Családotoknak!!! Puszi :) :)
varga tünde

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a sok biztató szót és tanácsot.
Reagálni fogok rájuk, de most csak Boldog Békés Karácsonyt jöttem kívánni.

Karácsony készül, emberek!
Szépek és tiszták legyetek!
Súroljátok föl lelketek,
csillogtassátok kedvetek,
legyetek újra gyermekek,
hogy emberek lehessetek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

BÉKÉS,BOLDOG,SZERETETTELJES KARÁCSONYT KIVÁNUNK MINDENKINEK!!! :D

Kép

ancsi26

Sziasztok

Békés Boldog Karácsonyt Kívánunk mindenkinek!!!

Viranka: Nagyon jó a Mírás kép a húgoddal.Mikor még utoljára találkoztunk lapos béka volt a pocija :lol: Tudja már hogy kislány vagy kisfiú?

Mesi: Kitartás biztos nagyon nehéz lehet már igy nagyon a vége felé :? Remélem nem a nyertes csokiját etted meg 8) :lol:

Silka: Annyira édes Lizkó. Imádom :D

Meryke: De jó hogy jelentkeztél :D

Petra reggel 7:00-óta most aludt el :shock: de lényeg hogy alszik :lol: Mióta kijött a két fogacska azóta jobbak az éjszakáink is :D Tuti boszitopic :evil:

Kép

Kép
agica1126

Erről ennyit már fel is kelt kemény 30 percet aludt! :evil:

Kép

Kép
agica1126

Csajok, mekkorát szívtunk.

A karácsonyfa (műfenyő) a padon van, de az esőzések miatt úgy bedagadt a az ajtaja, ami fából van, hogy nem lehet feljutni, csak ha szétverjük az egészet :lol: :lol:

Pedig már mindent kitakarítottam, és nagyjából el is készültünk volna :mrgreen: :mrgreen:

Most Gábor beugrott Db-be, hátha talál még fenyőfaárust.
Mondjuk biztos van még nyitva :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nagyon-nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk a manóknak sok ajándékot!!!

Kép

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Vindo: :(

Díszítés kész, kaja kész...lassan ébred a kiscsajszink is....és akkor kezdődhet a móka

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi!
Beszéld meg Gegivel,hogy jó lenne ha holnap ki akarna bújni :D

A képek nagyon jók :D :D :D :D

Nálunk már kész van minden,jó fáradt vagyok,
de evvel jár.

Még meg próbálok jönni később.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Békés, boldog, nyugodt karácsonyt kívánunk mindenkinek!! (Két rohanás között :P ...)
Kép Kép Kép Kép
dettyk

Erdő szélén ezüst fenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és Boldog Karácsonyt Kívánok!

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi!!! Látom, már jobban vagy, de kitartás!!!!! Gondolj arra, hogy nem maradsz így örökké, csak még bírd ki egy pici!!!! :)

Lizi képek nagyon aranyosak! :)

Dettyk! Nagyon meghitt hangulat van nálatok! :)

Én - mindenre felkészülve - tegnap este feldíszítettem a fát. Jól is tettem, mert gáz volt a délelőtt (máshová írtam). Ebéd után Szelinek megjött a Jézuska (mi most egymást nem ajándékoztuk, ott a házikónk :)), nagyon örült az ajándékoknak. Majd dobok fotót! :)
Nagyon szép élő fát hozott Zsolti tegnap (ezüst fenyőt), nem nagy, de szép dús! :) Gyönyörű! Még sosem volt ilyen fánk (nekem legalábbis)! :)
A töltött káposzta isteni lett!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Szelikém ma már másodszorra alszik. Ez a betegség nagyon kiüti... :( Nem baj, hadd alukáljon, csak ne fájjon neki semmije se! Megszakad a szívem, mikor sír. Éjjel sírt elég sokat, aztán Cataflamot cseppentettünk, utána tudott enni is. Tegnap alig evett. Ma már jobb a helyzet evésileg. Reggelire sütöttem neki piskótát, ebédre főztem zöldborsópörköltet nokedlival, csak úgy falta! :)

Vindo! karácsonyfa: :( Tudtatok venni?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok lányok, kellemes karácsonyt nektek!

Havat terel a szél az erdőn,
mint pehely-nyájat pásztora,
s néhány fenyő már érzi sejtőn,
miként lesz áldott-fényű fa,
és hallgatózik. Szűz utakra
feszül sok ága, tűzhegye –
szelet fog – készül, nő magasba,
az egyetlen szent éj fele.

Rainer Maria Rilke

Kép Viranka köszi a képet :)

KépKép
KépKép
fleur

Na, lett karácsonyfánk. Csak kellett egy talpat is kellett csinálni hozzá, mert az is a padon maradt.

A locsoló-szerkezetből lett talp :wink: 8)

Ha Gábor beállt a kocsival, elkezd Rugóval foglalkozni, én meg díszítek.

Állítólag még nagy forgalom volt a faárusnál :lol: Nem csak mi vagyunk bénák :lol:

Kép
vindolanda

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

A fakopáncsos ételcsoportokat mind meg akarta kóstolni! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Nagyon szuperek a képek :D :D

Ádiknak!és
Évának!
Boldog Névnapot!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ádik, Éva Boldog Névnapot!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép
Kép

KépKépKépKép
meryke

Áldott békés karácsonyi ünnepeket kívánunk :)

Ágica!
igen tudják :) Álmos lesz a drágaságom :)

Regi!
nagyon édesek vagytok :)

Fleur!
ugyan nincs mit :) látom tetszik :)

Mesi!
az lesz a nagy napod,mikor Zsófi egész nap extra nyűgös lesz :wink: azt mondják a nálam okosabbak,tesók megérzik mikor születik meg a legkisebb és akkor vmi ultra gázosak :roll:
az újabb tippem:dec.31 :)
tényleg már csak napok kérdése és kezedben lesz Gege :)

Dettyk,Meryke,Kaqk nagyon jók a képek :)

Bálint most dőlt ki az elébb,egész nap semmit nem aludt :) Míra még fürdik,de Őt is én altatom majd szerintem :)

KépKép
viranka

Ádámoknak Évának boldogságost :)

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?