sziasztok,
péntek délután... amig alszik, igyekszem kicsit hosszabban. Elsőnek is megvolt az első lázas éjszakánk

Szerencsére ma nincs sokkal rosszabbul de sokat alszik... és ami szomorú, hogy ma délután mentünk volna a magyar ovi Mikulásünnepségére, ahol én báboztam volna...

És holnap van a céges Mikulásünnepély, remélem oda el tudunk menni....
update: azóta kedd van, persze a mikulásünnepélyen nem voltunk, vasárnapra rosszabbul lett, de mára már egéz jól van. voltunk dokinál és megnyugtatott, hogy egy hétig is eltarthat, elmondta mi mindent csináljunk meg ilyenek.
na folytköv.
igyekszem kicsit visszaolvasni, hogy lássam mi maradt ki...
Edu, ez a beco ez tök jól néz ki. én egy hasonlót az ergobabyt kipróbáltam, egy itteni anyuka kölcsönadta, de nekem kényelmetlen volt. Viszont a kendő nagyon bejött... hát igen... itt is nagyon drága vlt.. de annyira bejött, hogy most a csipőkötéshez meg a rövid htikötéshez kikunyiztam a férjemtől két másikat, rövidebbeket, még nem jöttek meg. ja mert ebay.... úúúggy izgulok, már nagyon várom
a monsteres Monster képek nagyon jóóóóók. nagyonnagyon!!!
tök jó, hogy anyukád ilyen sokat tudott segiteni...
ja, a cici: itt egyik anyuka fiai ilyenek, másfél és három évesek, már rég nem szopiznak de még mindig, ha nagyon nyügösek úgy nyugszanak meg aha a cicit megfoghatják...
nekünk is szünet van a babaúszással januárig, a mostani kurzus hamarabb betelt...
nagzon tutik a babauszásos képek
Edu, rajtam is kb 2kg van plusszban, nagyon megörültem neki amikor ezt láttam, meghogy a régi farmerjaim rámjöttem meg azuram megint többbször mondja, hogy decsini vagyok

az a 2kg szerintem kb a cicim meg egy kicsi a hason
mégvalami a dokinénidhez: nekem azt mondta a dokinéni, hogy teljesen normális hogy lelassul a gyarapodási üteme, szval no para!!!
amúgy itt nincs influenza elleni oltás...
a kabát télleg drága volt, de szerintem megérte, mármint eég meleg és befér alá máté is, ha akarom előlre ha akarom hátra
Jobbulást aze gész csaádnak!!!!
Máténak csak 2 ciője van, egy benti meg most a mikulás hozott neki egy csizmaszerüséget, mert a kabát alatt a lába fázik egyedül mert van egy jó meleg nacija
Katavirág, Oliról a vizilabdás a kedvencem
újraolvastam, amit Ausztráliáról írtál. Érdekes... nem gondoltam, hogy ott fenékig tejfel, nem is szeretem a meleget meg ilyenek, de ezek a pókok meg cápák...nem csináltál kedvet hozzá, hogy odaköltözzek

de azért remélem nem mindig ilyen nehéz...
nagggyon tuti Oli cumija1!!!!
érdekes amit írsz a szüleidről... mondjuk én sem rónnám fel a szüleimnek, ha valamit másképp csináltam volna. Én utólag tudom, hogy nagyon apás voltam/vagyok... Anyukámmal is jóban vagyunk
Hát igen, nálunk nincs cumi, mert pont az a látvány riasztott, hogy 2évesen cumi van a szájában. Persze az ujja sem biztos hogy jobb.. de majd meglátjuk

mindenképp praktikus, ha meg kell nyugtatni, bár ahhoz ott van a saját ujja, ha meg azt kiköpi akkor valószinü a cumit is kiköpné, nem?
oltás: igen a Pneumo után lehet lázasabb a baba, legalábbis azt mondta a dokinéni. persze mi nem lettünk azok akkor szerencsére
irigyirigy a moziét
ejnyebejnye a cigiért
mégegyet a babavárásról: azért 1-2 hónap próbálkozás után még ne add fel ilyen könnyen, persze februárban lombik, hajrá

de azért még lehet sorra akciózni

hátha

történtek már csodák...
((tessék drukkolni az uncsitesómnak, 5vagy6dik lombikja most már sikerülnie KELL!!! ))
tök jó, hogy már szóbakerült a kistesó is

mármint nálatok Edu és Katavirág

nálunk is

mondjuk mi még egy félélvet lehet hogy várunk, de majd meglátjuk

de akár március környékén is becsatlakozhatunk télleg, és akkor megint együtt
Rima? mit szólsz?
((majd ha lesz még időm, mesélek egy kcisit, csak most szeretném befejezni...

))
brrr, odaégett a pizzám, amig ektek irtam, majd pedig lemerült az elem a drótnélküli billentyűzetben...
de nem lehet engem eltánroitani
Bambi, hihi felnőttesek...

ezt a jlezőt sem gyakran kapjuk

én is hallottam, hogy amilyen a terhesség, olyan lesz a gyerek. Ez nyilván csak egy összetevő a sok közül, de nálunk is bejött. Kiegyensúlyozott és vidám babavárósságom volt és most egy kiegyensúlyozott és vidám babám van
ez a lábujjhegyenmászás nagyon édes
ez a spanyolországi sportbár jól hangzik
Mi magyarul beszélünk Mátéhoz, és sokat járok magyar tásaságba. Engem az riaszt a külföldi élettől a legjobban, hogyha itt lelnek barátokra a csemetéim, akkor esetleg az unokák már nem is fognak tudni magyarul.... van itt egy anyuka, 3 nagyobbacska ygerekkel... egymás között ha játszanak egymásköz svájcinémetül beszélnek... mert igy beszéltek egymásközt az voiban, pedig mindjkét szülő magyarul beszél hozzájuk....

én ezért szeretném, ha suliba majd magyaroszgáon járnának, hogy legyenek magyar barátaik. akikkel kényetelenek magyarul beszélni...
ezzel a karácsonyiajádnékötlettel jól kiváncsivátettél
hihi épp most ment el az ablakunk alatt egy oriásfenyőfát szállító autó
KisFruzsi, nem tudom aktuális-e én kint szültem Svájcban de otthon lakom hivatalosn, de persze azt tudom biztosan, hgy a tgyás és a gyed, ha jár alapból akkor mindegy, hol szülsz jár. Csak a gyees az amihez otthon kell élned... még az anyasági segély is jár.
Móncsi, utánakérdeztem, Baselben és Züricben van magyar ovi rendszeresen, talán a Basel van közelebb hozzátok. De Bernben is van valami játszócsopot talán havonta egyszer, de az most betegségek miatt elmaradt. Este kapok mailcimet majd piriviben elküldöm, nála lehet majd érdeklődni
milyen volt a költözés? milyen az új hely? mesélj, hogy vagytok?
Rima drgága, olyan tündériek a fotók, az a sörösüveges a kedvencem!!!!! remélem már sokkal jobb a helyzet Marioval, sokat gondolok Rád!!! Milyen otthon? Gondolom körberajongnak titeket

és télleg, majd lesz januárban vizsgaidőszakod? na azért em irigyellek...
kicsit rólunk: igen szoptatok még, naponta 4-5ször, mellette napi 2szer pép, jól eszik a drága

ül, áll, kúszik mászik, mikor mit. De nem bír egyhelyben meglenni

sokat játszik

mint írtam, 6 foga van, 2alul és 4 felül

majd keresek képet is

csak érjek már a végére ennek a hsznek
az éjszakai kelés a fogzással kezdődött mármár leszoktunk róla, amikor én azt hitem a 7dik fog, de két nap múlva beteg lett, szval vagy a betegség vagy a 7dik fog újra felkelti esténként. Bezzeg most már lassan 3 órája alszik, csak enni kelt fel... pedig most nem is lázs... nem értem...

azért tudok amugy ennyit irni, pedig takaritani kéne
azt hiszem végére értem, biztos egy csomó dolgot kihagytam, de most megyek megeszem az odasült és kihült pizzám majd zajolok egy kicsit hogy Máté felébredjen
soksok puszi mindenkinek! és majd jövök csak rövidebben