A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szia Márti!!!!!!!!! :D :D :D
Akkor nem csak Tancsunak van hintaszéke!
Aranyos a barátnőd!

Kép
muzsuzska

Csak úgy otthagytátok a kutyust???? Nem lesz neki honvágya?

Kép
muzsuzska

Nagyon szeret ott lenni a kutyu,de mikor hazahozzuk olyan szomorú.Akkor tuti honvágya van. :?
Gyerek koromból úgy rémlik,hogy valakinél ültem hintaszékbe és azóta szeretnék.Remélem az enyém is olyan jó lesz mint a Tancsué :wink:

Tényleg Tancsuák jönnek ma haza??Itthon is karizni????(szüleinél)

Sikerült pihenned??Tudom ezt a melót nem egyszerű kipihenni. :?
Köszönöm az emilt :wink:
Derekad hogy van???

Kép
martik77

Derekam csak akkor fáj amikor nagyon ideges vagyok, tehát agybaj alapú!!!! :evil:

Kép
muzsuzska

Tegnap este fél 7kor már aludtam! :D Nem álmodtam karácsonyról. :oops:

Kép
muzsuzska

Párom a munkahelyen, tűzoltó ügyeletes, 3 kor jön haza.
Anyámnak mondtam, hogy nem vagyok hajlandó az öcsémmel és az apámmal (meg a vállalkozásukkal)együtt ebédelni.

Kép
muzsuzska

Így legalább ma nem kapok gyomorgörcsöt ebéd alatt! :wink: Ha lesz kedvem este leugrok,ha nem így jártak. Ennyit a szeretet ünnepéről. :shock:

Kép
muzsuzska

Én itt leszek egész délelőtt, mosogatok, takarítok,mosok........ :D

Kép
muzsuzska

Inkább szökjetek el a pároddal a világ elöl!!Vagy csak bújjatok össze!!! :wink: :D

Nekem is fáj a derekam(kattog valami csontom ott).Mondtam a dokimnak de semmi értelmeset nem mondott rá. :? Tegnap már azon gondolkodtam,hogy ahogy hízok,a súly miatt fáj.

Kép
martik77

Elképzelhető,hogy a nővekvő pocid miatt,Döménél nem fájt?

Kép
muzsuzska

Nem akkor semmi bajom nem volt(19 éves voltam)Mióta a kórházba dolgozok van minden kínom.Volt már ilyen gerinc(derék)fájdalmam és gyanus,hogy mindig akkor jelentkezett amikor híztam.Vagyis most erre fogom.Tegnap már menni alig bírtam :?

Kép
martik77

Neked is kellene szerezned ilyen nagy labdát amin én ücsörgök, imádja a derekam. Szüléskor is ücsörögnek rajta a kismamik. :D Ja azt hiszem Tancsunak is van csak kékbe.

Kép
muzsuzska

Majd legurulok róla....... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Kitartás Márti, már csak pár hónap! :wink:

Kép
muzsuzska

Meg lehet szokni már régóta ezen ülök, sőt a párom is.

Kép
muzsuzska

Kezdek izgulni a pirim miatt............ :oops:

Kép
muzsuzska

De szép is lenne, a lombik gyógyi ára elég lenne kelengyére és a köcsög munkahelyemtől is megszabadulnék rögtön.....
De jó álmodozni, aztán jön a pofáraesés........

Kép
muzsuzska

Álmodozni mindig muszáj!!!!!!

Lehet neked ez lesz a kari ajándék...... :idea: :idea: :idea: :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Én lennék a legboldogabb a világon!!!

Kezd látszani ,hogy üvegasztalunk van a szobába......... :D Folyamatosan pakolok róla.......

Kép
muzsuzska

Ne vidd túlzásba a pakolást!!!
A zseni átlátja a káoszt!!! :wink: :wink: :wink:

Megyek én is majd még jövök.Puszi. :D :D :D

Kép
martik77

Flóra, láttam voltál imailon!! Mi van veled? Írj pár sort!!!! Hiányzol!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

Márti ma én vagyok a babnetes ügyeletes helyetted! :wink:

Kép
muzsuzska

Illik porszívózni karácsonykor???????? :D :D :D

Kép
muzsuzska

Sziasztok lányok!

Végre van egy kis időm jönni. Tegnap hozzá sem jutottam a géphez.
Mindenkinek nagyon köszönöm a karácsonyi üdvözletet.
:D

Kép
flóra 11

Tegnap még egy rakás munkám volt. Reggel reggeli után mosogatás,felraktam a krumplit meg a tojást főni és leültem hímezni. Mert ugye a Peti kockája még nem volt készen.
Aztán leszedtem a ruhákat meg el is raktam őket. Közben a F.-nak segítettem a szülei részére az ajándékok becsomagolásában.
Aztán ő elment a szüleihez ebédre.

Kép
flóra 11

Szia!!!!!!!!!!!!! Már nagyon vártalak!!!!!!!!!! Kép

Kép
muzsuzska

Fél 2ig vagyok, aztán megyek anyóshoz.

Kép
muzsuzska

Én pedig maradtam a sok munkára egyedül. :( Befejeztem a hallevest, megcsináltam a krumplisalátát, főztem lencselevest is. Aztán kitakarítottam a vécét,fürdőt, letörölgettem mindenütt a port, felmostam,lemostam az ajtókat. Majd hozzáláttam az ajándékok csomagolásához. Na ezzel elment sok idő, mert annyi mindent összevásároltam! :lol: Mindig vettem valamit, hogy még ez is jó lesz,meg ez is,végül annyi lett az ajándék! :lol:

Kép
flóra 11

Szióka Zsuzsóka! :D

Kép
flóra 11

:D :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

A barom állatja még mindig fűrészel, szögel valamelyik emeleten,már vagy 4 napja......... :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

A csomagolás után pedig megint hímezgettem. 7-re jöttek haza a fiúk anyóstól,én pedig még nem voltam készen.Akkor gyorsan odaraktam a halat,hogy kisütöm,mert az csak frissen jó.A nagyfiamat odaállítottam, hogy vasalja ki a terítőt - mégéletében nem vasalt. :lol: Közben én befejeztem végre a pulcsit. Aztán gyorsan terítettem,öltözködtem és végre vacsi.

Kép
flóra 11

Akkor meg minek kérded, hogy illik-e porszívózni? Az csak csekélység e mellett.

Kép
flóra 11

Gondoltam, hogy halálra dolgozod magad!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Mert a marhája most kezdett fűrészelni. :D Délelőtt csend volt.

Kép
muzsuzska

Itt volt a vacsin az ex is, de a F. akkor még nem ért vissza. Vacsi után húztam az időt,hogy ajándékosztásra már itt legyen a F. is. Sikerült őt kivárnunk. Megjött, koccintottunk vele is, vagyis én,mert az ex nem akart. :evil: Pukkadjon meg.
Aztán ajándékosztás volt itt nálam, majd áthívott minket az ex. Nagy kegyesen, a F. is.

Kép
flóra 11

Legalább kicsit aludni hagyta az embereket. De akkor is egy állat, aki ilyenkor szerel. :?

Kép
flóra 11

Bezzeg szerelni jó volt F. neki!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Átmentünk kicsit az exhez, kb. 15 percre,mert aztán mentünk az éjféli misére, ami az idén 10-kor kezdődött. Mert nálunk úgy van, hogy veszekedés ne legyen, hogy egyik évben a magyar mise van pont éjfélkor, másik évben meg a szlovák. Idén nekünk jutott 10-től.

Kép
flóra 11

Még a múltkori balhé után képes voltál meghívni az exet??? Én biztos tökön öntöttem volna forró levessel, csupán csak véletlenül....... :evil: :evil: :evil: Szerintem a fiúk is megértették volna ha nem hívod meg!!!!!
Lehet,hogy még féltékeny F.ra???????

Kép
muzsuzska

Hát ez az! De érdekes módon mikor átmentünk hozzá, akkor ott már koccintott vele. Itt meg azt mondta, neki már ne öntsek, már nem kér.

Kép
flóra 11

Te kis boszi be mertél menni a templomba? Biztos nem volt Luca szék! :wink:

Kép
muzsuzska

Tökre féltékeny a marhája! De az ő baja, csináljon a féltékenységével amit akar! Azt hitte, abban reménykedett,hogy nem fogom bírni egyedül a válás után és majd visszakönyörgöm magam hozzá. :x Ő nagyon nem akart elválni.

Kép
flóra 11

Á,ma már nem is tudnak Lucaszéket csinálni. :lol: :lol: :lol: :lol: Csak ezért mertem elmenni éjféli misére. :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Gondolom, a házi csicsihez minden férj ragaszkodik!!!!!! Az én ex-m is, az új babája nem főz! :wink: haha

Kép
muzsuzska

Meg tudod, kicsi vagyok, elveszek a tömegben. :D

Kép
flóra 11

Eddig azt hittem hogy a szomszéd a széket csinálja, de annak tegnapra kész kellett volna lennie!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Azt nem is meséled mit kaptál te karira??????

Kép
muzsuzska

Hát nem volt kedvem hívni az exet, gondolhatod. Nem is én hívtam,csak a fiúktól üzentem neki, hogy ha AKAR, akkor átjöhet. :evil:
Igyekeztem éreztetni vele, hogy haragszom,karácsony ide vagy oda. Nem érdekel.Ő persze most nagyon teszi a jót, meg anyós is. De eljátszotta azt a csekély bizalmamat is. Hiába minden.

Kép
flóra 11

ha szombatig nem jön a pirim akkor veszek egy tesztet, aztán rögtön megjön mint mindig teszt után és akkor hétfőn mehetek vérvételre és kezdhetem a fogigátlót!!!!!!! hihi

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?