A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Sziasztok!

Nálunk si jól telt minden.Apuék nagyon örültek a hirnek :D :D

Márk is már 8kor kidőlt, holnap megyünk apóshoz m,ajd anyuékhoz.Utána Márk anyuéknál alszik én meg megyek szinházba.

Asiye:jobbulást Alpernek.

Mindenkinek további szép karácsonyt!!!

Nika:mi van apukáddal?Remélem megbirta állni,hogy nem iszik.
Vendég

Asiye:Boldog névnapot kivánok :D
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok én is.
Megkaptam Apától a netbookot. Nagyon aranyos, csak még szokni kell, hogy ilyen kicsi.
És a billentyűzeten szürkével vannak írva a betűk a fekete billentyűre. :shock: Alig látom.

De már beállítottsóam az internete is, van Office is...

Beni egy fél órája feküdt le Apával.
Mi együtt díszítetteük a fát, aztán aludt egyet,utána hozta a Jézuska az ajándékot. Nagyon örült neki. Holnap megpróbálok képeket feltenni.

Most én is megyek feküdni, mert nagyon fáradt vagyok. Reggel hét óta talpon megállás nélkül...

Asiye!

Boldog névnapot kívánok!
Vendég

Jó reggelt lányok!

Örülök, hogy szép volt az este mindenhol. :!: :)

Köszönöm a Névnapi köszöntéseket! Olyan furcsa, mert senki nem szólít a nevemen és néha el is felejtem. :) Tegnap tudtam hogy Éva nap van, mégis meglepődtem mikor anyu felköszöntött! :)

Alper szerintem jobban van, még egy-két nap antibé, és bizti minden rendben lesz!

Várom nagyon a képeket, minden nap olvaslak ám bnneteket, csak érzem hogy nem vagyok most jó társaság... :?
eléggé magammal vagyok elfoglalva és szétszórt vagyok, meg ilyenek. ma éjjel végig azt álmodtam, hogy Ma kell mennem a kórházba szülni, és mikor felkeltem kezdtem kapkodni, hogy elaludtunk! :? :)

További szép ünnepet(remélem hó is lesz végre nem csak ígérgetik, mert ami esett már elis olvadt), pihenjetek és vigyázzatok magatokra!

Bár nállunk most nincs Karácsony, de nagyon jó volt tegnap meg a napokban itthon lesz végre a férjem és olyan jó, hogy együtt lehetünk ! :)

puszi mindenkinek

Kép Kép Kép
asiye

Asiye: Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

Kép
csucsu05

Kép Kép Kép

Kép
csucsu05

sziasztok vagyok én is ma nagy családi banzáj volt majd felteszem a gépre a képeket és majd teszek fel

apu kicsit visszafogja magát reggel iszik az üvegből egy kortyot és egyész nap elvan ez még elfogadható tőle :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog üjnnepeket kívánok!!!

Millió puszi!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Mindenkinek BOLDOG ÜNNEPEKET KIVÁNOK :lol:

Kép
Kép
minimano74

Zsu!

Jól eltüntél, hogy vagy? Mindenki nagyon hiányol!

Kép
Kép
minimano74

Lányok itt van egy pár kép az új lakásról (nincs még kész, de ez van) Kép
Lányom szobája Kép Hálószobánk Kép Kép Kép konyha Kép nappali Kép fürdő Kép folyosó

Kép
Kép
minimano74

Bocsi ha sok volt.
A mi hálónk sötétpiros és nem rózsaszín csak nem adja olyan jól vissza a fotó :cry:

Kép
Kép
minimano74

A folyosón a dobozokba majd képek lesznek :wink:

Kép
Kép
minimano74

És rólam egy friss kép:
Kép

Kép
Kép
minimano74

Na jó mára eltünök jók legyetek :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi: nagyon szép lesz a házatok. Már igy is lehet látni, hogy szupi lesz ha kész lesz. Te is szép vagy.
:)

Zsu: jó hogy jöttél:) Mi van veled??

Kép
csucsu05

Zsu jó hogy ittvagy hiányoltunk ám gyere kicsit gyakrabban :):):

Csucsu nagyon édes Szabinád:):):):)

Gabi nektek is szépen alakul a lakás szemeimelőttmár látom milyen széplesz :):):és nagyon csini vagy :):):

na teszek felénis képet de sajna csak pár van mert amit mi filmeztünk az én hibámból letörlődött :):) pedig nagyonédeen csomagolgatta az ajikat gege :):):)elsőkét képen nem karácsonyi csak nekem kedvencek :):):)
a többin a parkoló amit kapott meg apuvalmega család stb :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

nika70
Salgótarján

Nika: nagyon szupik a képek :)A parkolóház majdnem nagyobb mint Gege:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Jók a képek.
Mi is jól vagyunk, és hamarosan jön az ebéd is.

Ha lesz időm, majd bővebben.
Vendég

ja azt nemismondtam hogy alulrólamáodik képen gabui feletti kép az Gabi kicsinek kb 2 éves volt azon a képen :)

nika70
Salgótarján

Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek Utólag.
Sajnos nem tudtam géphez jönni.
Alaplap cserénk volt, újra kellett telepíteni a gépet, majd a net nem ment...
Káosz.
Mostanra lett olyan amilyen.
Az ünnepek gyorsan és szépen elteltek.
Az émelygésem még megvan.
De már nem hányok.

Úgy látom nem nagyon pörgött a topik.
Nagyon szépek a fotók.
Én nem tudok hozni, nem készültek valahogy elfelejtettük. :oops: :?

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici: Nem baj majd jövőre jó sok fotó fog készülni a babóval együtt már:)
Az jó ha már nem hánysz. Hidd el nemsokára jobb lesz a várandóságod :)

Kép
csucsu05

Ismét csak gyors bejelentkezés, mert még mindig Egerben vagyunk.

Ha hazaértünk majd bővebben.
Vendég

Picike végre :):):) nembaj ha most nincsenek képek majd jövőre tényleg babával gyönyörű képeklesznek :):):) az jó legalább ha már nemhánysz lassan csakletelik az a 12 hét és akkormár sokkaljobb lesz minden :):):)

puszi mindenkinek
apu vasárnap megy haza mert dolga van de legalább egy hetet itt volt :)

nika70
Salgótarján

Köszi lányok. Aranyosak vagytok.
Hááááááááááát elszóltam magam.
Reggelimet újra viszontláttam.
Pedig pirítós volt, teával.
És pici barna is van. Pedig semmit sem csinálok.
Fekszem.
De már nemsokára betöltöm valóban a 12. hetet és remélem tényleg könnyebb lesz.

http://www.angelsounds.hu/index.php?mkt=mukodes
Apától kaptam egy ilyet:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici: Ez nagyon aranyos és jó ajándék. Most aztán hallgathatod a picikédet:)

Kép
csucsu05

húú picike nagyon édes a párod ezzeljó lesz majd hallgatni a baba szívverését és megnyugszol hogy minden rendben van odabent :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Csak beköszönök, most mentek el anyósék,holnap megyünk a párom nagynénjéhez(anyósék is ott lesznek) majd délután meg jön a bnőm és este kártyázunk.

Nika:Nagyon jók a képek, majd én is tezsek fel, csak nem most :)

Pici:örülök,hogy jobban vagy.

Gabi:nagyon suép lesz a lakásotok.

Nem tudom mennyit leszek jövő héten,mert hétfőn anyuméknál alszunk kedden pedig már megyünk a bnőmékhez.

Azért holnap este még bejelentkezek.

További szép napokat és jó pihenést mindenkinek.
Vendég

Sziasztok!

Látom nagyon pang a topik.Valahol érthető :lol:
Nálunk is lezajlott a karácsony nagyon szupi volt sok mindent kaptunk.Vikikém nagyon örült mindennek,kivéve a hercegnőruha készítőnek ami kivetítős kreatív játék(15.000ft-ért)csomagolás után közölte,hogy a jézuskától ő nem is ezt kérte,köszi gyerekem :lol: :lol: gondoltam magamba.Pedig ezt kérte,de legalább 3 hónapja,na mindegy. :roll: :roll: :roll: +találd ki extra társast,3 mesekönyv az egyik puzle-s.Nagyon ötletes.High scool musicel-es poló,tréning.Pulcsi,ablakmatricákat gyártható kreatív játék.Talán ennyi,de lehet kihagytam még valamit.
Sajnos a pozitív teszt elmaradt a fa alá,de annál inkább érdekes mencsim volt 2 napig tartott :shock: :shock: holnap hívom a dokit mikor menjek tüsző nézőbe,nem lenne rossz,ha látna ott még valamit :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd vissza olvasok és jövök még ma.

Kép
Kép
a.ibici

Húúú ibici talán mégis van ott valaki :):):):)

apukám ma délelőtt hazament mert dolga van jólérezte magát jó volt de együtt lakni így nem annyira egészséegs szerintem ha a közelben venne lakást magának úgy jó lenne :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Mi is hazaértünk. Most nagyon fáradt vagyok, de holnap megpróbálok jönni. Apa még itthon lesz egész héten, így megpróbálunk minél több időt együtt tölteni.
Vendég

Cat: Az jó ha együtt lehettek. Mondjuk mi is most élvezzük a családi össznépi pihizést. Férjemsem dolgozik majd január 5-én megy csak. Egész nap társasozunk, kártáyzunk, sétálunk:)
Aztán majd januárban jönnek a szürke hétköznepok:( De utána meg nemsokára jön a tavasz ami engem mindig feltölt:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Sehol senki??? :shock:

Most jöttem az orvostól..nem lett fiú :D :D
Kb.1156 gramm...és Gyönyörü :D :D :D (nem vagyok elfogult :) )
Viszont sokat hiztam,de nem tudom hogy hova,mert én nem vettem észre...csak most a mérlegen :shock: :oops: :oops: ,de azt mondta a doktorbácsi ne idegesitsem magam rajta,átlagban teljesen jól állok,és természetes,hogy ebben a hónapban "megugrik"...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

sziasztok:):):):)

nekem apama is meg holnap is dolgozik ebben a durva hidegben :(:)

többiek hol vagytok? jól vagytok?

nika70
Salgótarján

Én is dolgozom..és elromlott a bejárati ajtó,konkrétan mindenki majd meg fagy....a szerelő meg majd jön...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri nemkéne összeszedned még egy kis megfázást is kismama vagy a szentségit csapj oda nekik hogy nemülhetsz a hidegben bariomi hideg van kint voltunk lent vásárolni majd megfagytam

nika70
Salgótarján

Megy a fűtés a hátam mögött,lassan csak jön a szerelő!!

Én nem vagyok fagyos,de én is nagyon fáztam mire az orvoshoz értem :x

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok, én is újra itthon, most csak egy pocakfotó, 28+4:
Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Nincs nagy pörgés mostanában.

Apa ma este elment a barátaival sörözni, így én ráérek. :D
Délután pedig az én barátnőimmel találkoztunk. Ot volt az egyikük két és fél hónapos kislánya is. Nagyon édes volt.
És lht, hogy pénteken vagy szombaton még hozzánk is eljönnek. :D

Karácsony nagyon jól sikerült.
Ebéd után feldíszítettük özösen a fát, aztán Beni eludt egy kicsit. MIre felébredt megjött a Jézuska is. Egyesével bontogatta a csomagokat, és látszott rajta menniyre örül nekik. Olyan jóvolt nézni.
Aztán az Apáét is segített kicsomagolni, majd az enyémet is. Nagyon belejött a kis drágám.
Apának vettem meglepit is az öltöny és az ig mellé. A Bourne sorozat legújabb könyvét. Napokig hozzá sem lehetett szólni, mert állandóan azt olvasta. :D
Én pedig nagyon örülök ennek a kis netbooknak. Csak a HP képszerkesztőjét nem tudtam még feltelepíteni. Így egyenlőre kpeket sem tudok feltenni.
Ha valakinek van ötlete,hogyan tudok iso file-t készíteni, az ossza meg velem is!

Egereben szintén jól éreztük magunkat. Anyós egész kedves volt. Meg is lepődtem, de így 4 napig maradtuk. Pihentünk, húgomékkal is találkoztunk és barátokkal is.
De jó volt hazajönni a saját kis házunkba, a megszokott környezetbe.

Azt hiszem ennyi elég is az élménybeszámolóból. Most megpróbálok aludni egyet.

Nemlajos!

Szép a pocid.
Vendég

sziasztok!

Látom a helyzet változatlan, pangás van!
de sebaj, majd az ünnepek, meg a kijózannodás után megint mindenki rendszeresen fog jönni! Ugye??????? :) :) :)

Nemlajos! Nagyon nagy a pocid már! :)
Majd gyere te is képekkel meg beszámolóval a az ünnepekről.

Mi a helyzet a lalkással? Költözésnek már van dátuma,

Törpiri!

Vigyázz magadra, egy kis megfázás is elég és ha legyengül a szervezeeted tőle, könnyebben elkaphatod az influenzát! Arra meg most semmi szükséged! Ugye?

Pici!

Húúúúú! Már 12.hét

:roll: :roll: lehet hogy a következő uhun már a nemét is megtudjátok! :)
Jó a szerkentyű amit kaptál. Biztos nagyon örültél neki4
Vigyázz magadra és gyere mostmár poci fotóval!

Csucsu!
Nagyon szépek a képek!
Szabina tündéri abban a kis ruhában! :) :)

Gabi! Nekünk régen ugyan így volt kifestve a hálónk! ezekkel a színekkel!
hozz te is pociképet!

Nika!
Nagyon jók a képek, Gege mostanában sokat nőtt, nem???
Mert olyan nagyfiús a képekení!
:) :)

Sisi!Már te is a 3.hónapban vagy! :roll:
hogy bírod?
Vannak rosszullétek?
Rakjál majd képeket Márkról, hogy örült a karinak!

Cat!

Tegyél képeket mert várom nagyon, pocisat is meg karácsonyosat is!
Mikor mész végül is 4d-re? vagy még nem tudod? Gra :roll: tulálok a notebook-hoz! :)

Többiek akiket kihagytam ne haragudjatok, elég elfáradtam.

Magamról annyit, hogy ma vloltam ctg-n, hát elég hegyvidékes a fájás mutatóm!!! :) :)
mondta is a doki mikor meglátta, hogy bírjak má ki még egy hetet legalább! :)
egyből meg is vizsgált, maradt az 1-2 ujjnyi,, és megrövidült a méhnyak, érzi a buksiját, még meglehet mozdítani, de már nagyon lenn van. érzem is mert szétrepedek :?
mához két hétre befekszem ha addig semmi, és a hét elején meglesz a kicsi!
tehát 14-16 nap és végeeeeeeeeeeee! :roll:

mindjárt rakok pár képet, bár nekem nem karácsonyos! :)

puszi! és gyertek most már mer irgum-burgum! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép Kép Kép
asiye

Cat! Látom írtál te is! :)

Örülök, hogy jól alakult a család látogató és szépen sikerült a karácsony!
de a képeket nem úszod meg!
mármint raknod kell fel neked is! :)

és akkor most amiket ígértem az előbb:

A hercegnői birodalom alakulóban! :lol:
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1230588129.0725.jpg[/img
Kép

Voltunk babalátogatóban is! :lol:
Kép
Kép
Kép

és a fiaim húst vacsiztak! mint akik még életükben nem ettek! :lol: :lol:

Kép
Kép

na befejeztem! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

cat milyen notebookot kaptál?és árulja már el nekem valaki mi a különbség a notebook és a laptop között? most nagyon gondolkodunk mi is egy laptopban valaki aki tud mondja már meg milyet érdemes venni kb 100-130 ezrünk van és igazából netezni kéne meg kissebb játékok filmnézésre mert a nagyobb kaliberű játékokhoz itt van az asztali pc

nika70
Salgótarján

jaj! a legelső kép nem ment el! :evil: :evil: ez volt az! remélem most sikerül
Kép

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Nagyon jók a képek!
Ezt a kis időt már ki fogod bírni. És ha Yasemin most születne meg, akkor is minden rendben lenne.

Képeket majd teszek fel. Lehet, hogy valamelyik másik gépen megszerkesztem és felteszem.

Nika!

A Notebook és a laptop ugynaz. Én netbookot kaptam. Ez sokkal kisebb, csak 1 kg, a kijelzóje 8,9"-os. És nincs benne optikai meghajtó. Ezt valóban netezésre találták ki.
Én azért örülök neki nagyon, mert ha megyek orvoshoz, nem unatkozom majd várakozás közben, mert netezhetek.
Vendég

Nika!

Amit kaptam:

Toshiba NB100-11B

http://www.notebook.hu/notebook/toshiba ... -nb100-11b
Vendég

cat köszönöm szépen körülnézünk :) mondjuk azért a optikai meghajtó nem hiányzikmajd? bár van 2gb-os pendrivunk azzal is meg lehet oldani

asiye:: gyönyörű birodalma lesz kicsilánykádnak :):):) és már nincs sok hátra :):)

többiek????????????

Gabi,sziszi,PICIKE ,ibici,zsu,afra,andi,bocsi ha kihagytam, valakit

nika70
Salgótarján

Jó reggel mindenkinek!

Látom "éledeztek" :D

Én ma is dolgozom... :cry: és holnap is 12-ig :cry:

Nemlajos szép a pocid...pár nap van közöttünk...szerintem az enyém nincs ekkora,és mégis azt hajtogatja a védőnő,hogy nagy a hasam!!!!Tegnap a doki azt mondta teljesen normális :wink:
Ja és képzeljétek megkérdezte,hogy én egy 3750 grammos gyereket szültem?????? :shock: :roll: Hát igen..."kicsi"fiam akkora volt a maga kis 57 centijével...

Hát minden csak viszonyitás kérdése....

Asiye nagyon szép a kisasszony birodalma :D

Most már én is kezdek lassan vásárolgatni,és most hogy tegnap is azt mondta "nem lett fiú",talá már rózsaszint is merek majd venni.

Tegnap apa egész este faggatott,hogy mit mondott az orvos,és hogy biztos,hogy egészséges-e...mert neki az a fóbiája,hogy beteg gyereke lesz....mondom neki,minden ok.vele,és azt mondta egészséges,megvan keze lába..láttam!!!Erre azt mondja biztos azért mondja mert ezt kell neki mondani..tiszta dilis!!!!!
Miért lenne baja...tudom,hogy jól van és egészséges és tökélestes kiscsaj lesz és ő imádni fogja...

És egész este a hasam simogatta....én már nem tudok rajta kiigazodni :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Vannak végre képek.

Ezek a bölcsis karácsonyon készültek:
Kép Kép

Ezek 24-én, itthon:
Kép Finom az eperleves
Kép Kép Kép Kép Kép

Ezek pedig már a nagyszülőknél:
Kép Kép
Vendég

Törpiri!

Előbb-utóbb talán a párod is rájön, hogy mit kell tennie. Türelem!
És a munkához kitartást! Én nem csinálnám már a helyedben.

Nika!

Néha hiányzik az optikai meghajtó, de nem vészes. Nekem is van egy 8 gigás pendrive-om. Csak az a gond, hogy így egyes dolgokat ISO file-ba kellene átalakítani. Mondjuk amit telepíteni kell, pl. Office, mert azt csak akkor csinálja, ha optikai meghajtóként érzékeli.
Én a helyetekben inkább laptopot vennék. A netbook szerintem másodiknak jó...
Vendég

Én annyira türelmes vagyok.... :roll: :roll: :lol:

Nagyon jók a képek,annyira szép a kisfiad:)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?