Sziasztok!
Megvolt a keresztelo, nagyon szep volt, kicsik jol birtak pedig nem aludtak elotte semmit es meg is vannak fazva viszont ugy elfaradtak hogy mar 7-kor lefektettuk Oket aludni. Mi is kivagyunk annyit zabaltunk.

Azert orulok hogy tul vagyunk az unnepeken es kicsit pihenhetunk!
Kepeket rakok a picassara a keresztelos albumhoz, nagyon sok van.
Gyerekek irto csinik voltak es Apa is, tok jal allt Neki a rozsaszin ing (szerintem).
Banika: amit megtanultam ezalatt a majd 4 es fel ev alatt miota gyereket nevelek az az hogy egyszer fent egyszer lent, egyszer jol alszanak egyszer sz@rul, nalunk az ilyen siros ejszaka csak par napig szokott tartani es sosem jovok ra miert.
Fanni: koszi a kepdicsereteket!!!

Megneztem Neked az erkelyen, most 14 fok van de napkozben olyan 18-19 volt, multkor amikor pulykat vagtunk 25 fok volt, jo az ido, nem kell megfagyni viszont a nyar nagyon durva.
Juci: ez a konyv nagyon jo, most akkor minden evben csinalhatod!

Hogy csinaltad? Legalabb izlett Dorkanak a krem? Mit szoltal amikor meglattad?
Vovanda: ez a legfelelmetesebb, legrosszabb betegseg amit a legjobban utalok!

Ki nem alhatok hanyni de amiota gyerekeim vannak minden evben elkapjuk.
Sotske: gyonyoru a fatok!!!
Binyek: Neked is kitartas az ejszakakhoz, en mar alig varom hogy megnojjenek, nem birom en mar ezt a sok nyavoast!

Szeretem a kisbabakat de az allando siras kegyetlen! (ha akarok majd meg egy gyereket orokbefogadok eggyet 4 evesen

)
Lili: jo a labzsak csak kicsit kenyelmetlen de ez van, ja es nagyon draga, mi ezeket ugy kaptuk a keresztelo alkalmabol a rokonoktol de itt 50 euro korul van egy darab.
Zsuzska: Nalatok is rengeteg volt az ajandek es egy csomo ilyen jatek van nekunk is.

Jo a vigyorgos kep!