A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Sajna megint ki kell lépnem, mert annyira lassú már a gépünk, hogy Miki kitalálta, h ujratelepíti, de majd még jövök. Pusszi

KépKép

KépKép
nadina01

Kaptunk egy halom ajándékot,Gergő kapott pulcsit,bébiételt,kislámpát,játékot,úszópelust,stb....
Apa tusfürdőt,deot,bortartót,fehérnemüt,könyvet,stb...
Én tálcát,illatszereket,müzlistálkákat,órát,turmixgépet,stb....

Még jó hogy nem tartunk karácsonyi ajándékozást....mi lenne ha tartanánk.....most kb lenne egy toronyórám lánccal is... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Na lépek,majd jövök még...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Tehát:Tancsu épp itt van!!

a többit kitöröltem,de pü-be elküldtem :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2008.12.26 10:03-kor.

Kép
martik77

Na elküldtem pü-be Edina! :D :D :D :D

Kép
martik77

Na lelépek,megyünk L.-el sétálni!!Majd jövök!!! :D

Kép
martik77

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Mindenki pihen???

Voltunk sétálni.Jól elfáradtam,de láttunk igazi mókust! :D
Nagyon édes volt dióval a szájában rohangált. :D

Hazajöttünk,ebédeltünk és majdnem két órát aludtam :D
Úgyhogy most félkómás vagyok. :? :? :?

Kép
martik77

Benó írt sms-t.
Nagyon jól érzik magukat.Holnap mennek haza.Este biztos jelentkezik. :)

Kép
martik77

Én is aludtam délután, aztán voltam anyáméknál. Apám az egyik szobában tvzett mi a másikban anyámmal, kellemes családi idill. :D
Kaptam egy pulcsit és egy nagy körkefét az anyámtól.

Mindjárt vége a karácsonynak, jöhet a húsvét!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
muzsuzska

Benóék mindenhol jól érzik magukat, csak ne otthon legyenek a 4 fal között! :wink: :wink: :wink:
muzsuzska

Nem estek ezek szerint túlzásba ajándékot illetően.Vagyis lehet az öcséd mit kapott??? :?

Kép
martik77

Helló lányok!
Megjöttünk apáméktól. Minden rendben ment, a fiúk kaptak ajándékba pénzt. Mi már rég megkaptuk a kenyérsütőt.Ettünk finom ebédet, beszélgettünk, kávéztunk,aztán jöttünk haza. Most pihenünk.

:wink:

Kép
flóra 11

Sikerült visszaolvasnom. Látom,mindenki élvezi a karácsonyi rokonlátogatás örömeit és ürömeit. :? Mi is így vagyunk ezzel. Le is fáraszt a sok látogatás. Álmos vagyok, kicsit pihizek.
Pá...

Kép
flóra 11

Legalább te jól érezted magad apádnál !!!!!!!! :D

Öcsike kisfia egy LEGO hajót kapott. :?
muzsuzska

Pá Flóra!!!!!! Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! Most az én szemeim ragadnak le...

Kép
flóra 11

Visszajöttem még kicsikét. :D

Kép
flóra 11

Látom sehol senki, mindenki, mindenki karácsonyozik és pihen,igazatok is van. Én is bújok vissza.

Jó éjt! :wink:

Kép
flóra 11

Jó reggelt...!!!!!!!!!!!!

Vége a karácsonynak,ideje gyúrni a szilveszterre.... :wink: :wink: :wink:

Ki hol lesz???
Vagy megint itt lesz tali???

Sajna én ismét nem leszek,mert 30-án újra utazunk és csak jövőre jövök haza.... :wink:

És a kedves rokonoknak tilos lesz ölbevenni Gergőt,mert urasága annyira megszokja,hogy már 2 éjjel nem aludtam,mert állandóan hisztizik a kiságyban,csak ölben lenne jó neki... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép[/
tancsu

Bevallom becsületesen,hogy még mindig nem olvastam vissza,de igérem ez is eljön egyszer...:)

Most is csak a kv idejére ültem ide,lassan etetnem kell,apa LIDL-ben van mert kifogytunk kenyér és tej ügyben...:D

Na menek is,mert eszik inaska,aztán eszünk mi,aztán elkészülünk és irány családostul a CORA....

Napközben megpróbálok jönni....

Ja és büszke vagyok magamra,tegnap az összes virágomat rendbe tettem..igaz addig anya rázta inaska sejhaját.... :roll: :roll: :roll:

Szép napot mindenkinek!!!!

cupp... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Hellóka lányok!

Én is csak bekukk,megyünk a F.-nal anyámhoz felszerelni a fürdőszobájába polcokat meg ilyesmiket.Meg én elmegyek dokihoz, legalább megnézem mikor rendelnek a hematológián,ha van ott valaki,kérek időpontot.

Kép
flóra 11

Délután tortasütés, készülődés, este 18-asat ünneplünk! :D Péter fiam nagykorúvá válik holnap. De mi mindig az előesten ünnepeljük a szülinapokat. :wink:

Kép
flóra 11

Majd megpróbálok azért jönni valamikor.

Kép
flóra 11

Halihó!!!
Látom ma is nagy a sürgés-forgás. :D
Mi is megyünk a Coraba. :wink:
L.megy a szüleihez,hozza haza a kutyut :wink:

Már mos a gép,hála főzni nem kell!!!Este pedig lehet elmegyünk sütizni! :D

Többiek merre vagytok?????? :D

Kép
martik77

Mi voltunk sétálni,rohadt hideg van! Voltunk patikába tesztért,aztán elmentünk babanézőbe. Dajkáltam, gügyögtem :roll: és végül Királyfi kezébe is bekerült a baba! :wink: Életében először fogott ilyen picurkát.
Hazajöttünk,majd meg fagytunk és egész úton hazafelé majd bepipiltem.
De kibírtam a tesztig!!!

NEGATÍV!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Piri sehol, jó pofára estem mert megint ,már kezdtem beképzelni. :evil:
Pedig dokibácsi azt mondta,hogy megjön, akkor most miért nem?
Reméljük a teszt megijesztette és holnapig megjelenik.
Lassan már 1000Ft egy ku.......teszt!!!!
muzsuzska

Holnap vendégeink lesznek, ki kéne takarítani..........

Ja, mérgemben ettem a teszt után és elmentem alukálni.
muzsuzska

Jobb is lesz ha szedem a fogigátlót, mert akkor a lombiknál nem kell attól rettegnem mikor jön meg vagy nem, nehogy emiatt csússzak!
Flóra,igazad van mi már nem is tudunk normális ciklust produkálni!!!!!!!?????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
muzsuzska

Jaj, Zsuzsi,igazán sajnálom. :( Bárcsak ne lett volna igazam. Én csak azért mondtam neked, hogy tereljem a figyelmedet.

Én egyáltalán nem is számolok ilyen eshetőséggel. Ilyen hormonháztartás mellett.... :( Szal nekem már nincs esélyem,de ezek szerint lombikra sem. Kiöregedtem.... :(
De azért maradok veletek,beszélgetni mindig jó.

Kép
flóra 11

Voltunk anyámnál.F. ezt-azt megszerelt nála, mindent nem tudott, mert nem is készült olyan munkára, hogy pl. szekrényt javítani. Ehhez nem volt szerszáma. Aztán a fürdőbe fogasokat szerelt fel, meg polcot, néhány polcnak meg szekrénykének kifúrta a helyét,merft fúró legközelebb már nem lesz. Viszont ezeket nem lehetett felszerelni, mert a hátuljuk teljesen széjjel van,meg kel egy tartót is csinálni hozzá,aminél fogva fel lehet erősíteni a falra. Nagyon ideges volt a F. hogy ilyen hülye munkákra vállalkozott. Hát elhiszem. :(

Kép
flóra 11

Én meg közben gondoltam egyet és bevásároltunk mindent egy nagy hidegtálhoz és megkértem anyám barátját, hogy csináljon nekünk egy tálat. Ő főszakács,jól tud ilyeneket csinálni. Nagyon szép tálat csinált, csak sokáig tartott neki. De legalább nem kell most főzőcskéznem vacsorára. Még a torta így is rám vár. Mindjárt megyek is csinálni. Csak kicsit szusszanok, mert anyámnál az egész fürdőt végigsikáltam a fúrás után.

Kép
flóra 11

Helló csajok! :D :D :D :D
Visszaolvasok.
Látom, mindenkinek mozgalmas karácsonya volt. Majd én is mesélek, most visszaolvasok.
Ott tartok, hogy az ex nem akart a F.-nak koccintani. Ez szemétség. :evil: :evil: Tényleg pukkadjon meg. :evil: A szeretet ünnepén.

Márti, nagyon örülök a hintaszékednek, az nagyon jót tesz a babának! :D :D :D :D A vesztibuláris (ezt a szót jól megjegyeztem) = egyensúlyi rendszert fejleszti.

Olvasok tovább.

KépKép
benó

Remélem még tudok ma jönni. Majd lefényképezem a tálat.

Addig pussz.

Kép
flóra 11

Mi van a Zsuzsi pirijével? :roll:

KépKép
benó

Helló Benó!

Kép
flóra 11

Hát, majd megtudom. Eddig csak annyit tudok, hogy 25-én még nem jött meg és nincs vonalzó.

KépKép
benó

Zsuzsinak nem jött meg, de csinált tesztet,ami negatív. :(

Kép
flóra 11

Helló Flóra! :D :D
Boldog karácsony és újév közti időszakot neked! :lol: :lol: :lol:
Hogy vagy?

Mártihoz: Döme otthon volt karácsonykor (24-én), ugye?

KépKép
benó

Ó, basszus! :cry: :cry: :cry:

KépKép
benó

Nekem a hőm lezuhant, tehát meg kellene jönnie. Valamelyik nap volt is mindjártmegjön érzésem, de elmúlt és nincs semmi.

Kép
flóra 11

Én még mindig köhögősen vagyok. Néha majd meg fulladok. Már nagyon idegesít. :(

Kép
flóra 11

Márti, hogyhogy össze kellett szerelni a hintaszéket?
És jól funkcionál?
Nagyon aranyos vagy benne, nem bambulós, inkább kislányos. :D

KépKép
benó

Hercegnős. :lol: :D

Kép
flóra 11

Nagyon sokáig tart ez a megfázásod, Flóra. :cry:

KépKép
benó

Heni, klassz férjed van. :D :D :D
Milyen az a szomorú kismamanadrág? :wink:
Nagyon szép a fátok és a pocakod pedig akkora, mint az enyém. :D

KépKép
benó

Flóra, azt a faliszőnyeget te szőtted (így kell mondani, ugye?)? :shock:

KépKép
benó

Én már nem is tudom, mi ez, mert lázam egy pillanatig nem volt, nem fájt semmim, sem a torkom, semmim, náthás nem voltam, csak köhögök, de azt állandóan. Megittam már több üveggel szörpöt, cseppeket,mézet, teát, fokhagymát,izzadtam, semmi.....

Kép
flóra 11

Meg az a pici karácsonyfa is nagyon aranyos, a textil. :D
A hóemberek meg azok, amiket a suliban csináltatok a gyerekekkel, ugye? :D

KépKép
benó

Dehogy Benó! Nincs szövőgépem. :lol: Azt nyáron vettük a vásárban. Most csak feldíszítettem. :lol:

Kép
flóra 11

Igen, ezek azok a hóemberkék. A karifa pedig patschwork technikával készült. :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?