A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Márti, ugye nem fájt sokáig a fejed? :?
Timi, nagyon szép a karácsonyi ajándékotok (Törpére gondolok!) :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Tancsu, a ti karácsonyi ajándékotok is nagyon szép (Gergő)! :D :D :D :D :D És a tesódék is! :D :D :D

KépKép
benó

Közben a F. új pulcsiját javítottam. Megpattant egy szem és 1cm hosszan leszaladt. :x De épp elkészültem vele.

Kép
flóra 11

Ezt most vetted neki? (a pulcsit)
Ha nem te szőtted a falidíszt, akkor is ügyes vagy. :D

KépKép
benó

Edina, remélem, nektek is szép karácsonyotok volt! :D :D :D
Tancsu, a rokonoknak jól tetted, hogy megmondtad a frankót. Nehogy már te rohangálj a kisgyerekkel. :x

KépKép
benó

Igen,most vettem neki karira. Elég drága volt,nem tudom, hogy történhet ilyen hiba benne. :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.12.27 16:08-kor.

Kép
flóra 11

Ja, szegény kis kínaiak nem figyelhetnek mindenre, Flóra.... :wink:

KépKép
benó

Már majdnem teljesen visszaolvastam. Visszamondani nem tudom az összes napotokat, de valami sejtésem azért van róla. :D

KépKép
benó

Voltál dokinál, Flóra? Mi az a hematológia vagy mi?

KépKép
benó

Ha kínai lenne nem is csodálkoznék rajta, de ez nem az, Benó. Ez a pulcsi 5000,- Ft volt akcióban a Tescoban, Cherokee márka.

Kép
flóra 11

Megsütötted már a tortát, Flóra a Péternek?

Nagyon sok boldogságot kívánunk neki! Kép

KépKép
benó

Hú, bocsi, akkor tényleg jobban megvarrhatták volna. :x Most már az akármilyen márkában se lehet megbízni, ahogy látom. :roll: Úgy értem, akármennyiért veszed, mégsem várhatod el a jó minőséget, na. :wink:

KépKép
benó

Ja, dokihoz végül nem mentem, mert rájöttem,hogy szombat van, tehát zárva vannak. Csak összekeveredtek a napok, azt hittem, normál munkanap van.

Kép
flóra 11

Ja, én se tudom ám sose, milyen nap van. :roll:

KépKép
benó

Zsuzsi, nagyon sajnálom a negatív tesztet. :cry: :cry: :cry: Továbbra is nagyon szorítunk! :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Ó, köszi a tortát! :lol: Még nem sütöttem,háromkor értünk haza, aztán ettünk, most meg ittragadtam veled, de már mentem is. Már itt sem vagyok, mert nem leszek készen.

Kép
flóra 11

Ó, levetted a szép vonalzódat? :( Csinálj szilveszterit. Én is akartam, de azon az oldalon nem tudok kiigazodni.

Kép
flóra 11

Menjél, Flóra. Érthető. :D :D :D
Nagyon sok boldogságot még egyszer és jó ünneplést?
A kockás pulcsit most kapja meg vagy már megkapta? :D

KépKép
benó

Oké, csinálok mindjárt. Majd ha itt leszel, megmutatom, hogy kell. Most pedig nem akarlak elzavarni, de a Péter fiad tortája fontosabb, mint én. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Hali

Vagyok kb 5 percre...

Flóra:fiadnak nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska:sajnálom hogy nem jtt meg és hogy a teszt is negativ...:(

Mi voltunk CORA-ban és vettem inaskának egy utazóágyat 12900-ért és egy tanuló kutyust,ami énekel,mondokát mond,stb, 6500-ért...
Igy majdnem elköltöttem az összes kari-pémzét.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! De legalább rá költötted. :D

KépKép
benó

Most menek lesikálom a fürdőben a csempét,mert apa leszedte nekem a kád elől a tolóajtót,hogy hozzáférjek rendesen....

Meg apának vettem ki a fagyóból málnát,csinálok neki málnaturmixot...:D

Majd este még bekukk...

Addig is szép napot

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Bocs, nekem meg ide kell engednem a Gy.-t.

KépKép
benó

Szia Benó!
Akkor most már ne várjam,hogy hazafelé Harkányból beugrotok! :D
Pedig gondoltam rá,hogy megleptek! :roll:

Flóra, gratula a nagyfiad felnőtté válásához! :D :D :D

Tancsu,Gergő biztos nagyon fogja élvezni a kutyut. Az utazóágy elég nagy neki? :D

Varrom a fésűtartómat!!!!!!!!!!
muzsuzska

Flóra! Eszünkbe sem juthat,hogy ha nem lesz babánk elhagyjuk a topicot!!!!!!! Mi már egy nagy család vagyunk,saját választás és nagyon jó!! :D
muzsuzska

Megyek varrni!!!!!!!!! :D
muzsuzska

Puszi, Zsuzsi, én is gondoltam rá, hogy bemenjünk, de tudod, összesen 8-an voltunk, meg nem is akartunk zavarkodni. De így is mindenkinek megfelelő programot szervezni, nem volt könnyű....

KépKép
benó

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Ó, helló, Márti! :D :D :D :D :D :D
Bocsi, közben intéztem az e-mailjeimet és az iwiw-et. Csak az iwiw-re 20 üzenet jött. :shock:

KépKép
benó

ilyen nincs,hogy mire belépek mindenki lelép!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
martik77

Ja itt vagy????Nem láttalak!! :shock: :oops: :lol:

Kép
martik77

Na 8) , itt vagyok. :D

KépKép
benó

Szuper. :D Megtaláljuk egymást.
:lol:
Te merre jártál ma?

KépKép
benó

Én voltam a tescoba(végül oda mentünk)utána az L.munkahelyén az én volt kolleganőmnél aki most már az ő kolleganője :D.Azután hazajöttünk,ebéd és lefeküdtem aludni.Most meg itt kómázok. :?

Mikor értetek haza???

Kép
martik77

Amikor bejelentkeztem. :lol: Egyébként nem tudom. :D
Akkor csavarogtál. Jól tetted? Egyébként minden oké, ugye? Nem fáj semmid, ugye? :wink:

KépKép
benó

Tancsu:Az utazó ágy tök szupi :wink: és a macit is láttam már én is nekem nagyon tetszik! :D Igaz nem nekem lesz :oops: :lol: ,de Gergő is biztos szeretni fogja!

Kép
martik77

Szóval most visszaolvasol. :lol:

KépKép
benó

Na, én is leírom, mi volt.

KépKép
benó

Minden oké.De észrevettem,hogy én se bírok annyit enni mint eddig.A baba nő tuti azért.Rögtön tele leszek két kanál kajcsi után.

Megmozdultak már neked olyan érezhetően???

És Heninek elfelejtettem hétfordulót kívánni. :oops:
Szóval utólag is Boldog Hétfordulót!!!!(pedig pont 24-re esett) :D

Kép
martik77

Már visszaolvastam,csak én lassan írok! :oops: :D

Kép
martik77

Szóval mentünk Harkányba 24-én reggel, de. értünk oda, és akkor telefonáltam is neked, hogy úgy volt, hogy de. 10 órától gyerekjátékok, játszóház, ünnepi program stb. lesz, s ebből volt egy előadás egy teremben, ahová be se mentünk, mert nem akartunk megkésve bemenni (a helyi általános iskolások előadása volt). Nem is az a lényeg, csak akkor ne rohantunk volna, hogy tök jó gyerekprogramok lesznek. :roll:
A szálloda hiperszuper, 4 csillagos volt, wellness, szauna stb., de nekünk a Gy.-val túl csiriviri, mert inkább olyan sznob volt az egész. 8) :roll: Tudjátok, pl. volt "welcome drink" (25-én, holott mi 24-én érkeztünk, na mindegy), ezzel egyébként semmi baj nem volt. De pl. 24-én este lehetett iszogatni forralt bort, puncsot stb., mindenki egyet, de pl. a gyerekekre meg rám a kutya se gondolt, nem volt mellé mondjuk tea vagy ilyesmi.
folyt. köv.

KépKép
benó

Bocsánat, én se kívántam!

Boldog hétfordulót neked és a babácskádnak, Heni! :D :D :D

KépKép
benó

Olyan észrevehetően még nem mozdultak meg. :roll:

KépKép
benó

Na, meg este ehhez a forralt borhoz mindenki odagyűlt természetesen, és nem volt annyi ülőhely, tehát pont nekünk kellett állnunk (a legkevésbé tolakodóknak) az én nagy hasammal :x stb., úgyhogy fel is mentünk a szobába, mellesleg szinte mindenhol cigiztek, tök jó. :x

24-én nem volt ebéd, csak vacsora a szállodában, és ezért elmentünk keresni egy nyitva tartó éttermet (nehéz volt), én ott baromi béna kaját ettem, 5 perc múlva éhes is voltam utána, meg szar is volt, én se csináltam volna rosszabbat.
Na, este (4-6-ig volt a vacsi :shock:) meg svédasztal volt és úgy ettünk, mint a sáskák, azért is, mert tudtuk, hogy csak reggel eszünk újra. :roll: A két kaja között a pasik piáltak meg úszkált a család stb. (mi a Gy.-val nem).

KépKép
benó

Ez igaz legalább a gyerekekre gondolhattak volna Pl.forró csokival.És azt te is megittad volna. :)

Kép
martik77

Szóval csak a wellness része oké,de a többi felejthető.Akkor mire az a sok csillag???

Kép
martik77

Majdnem kipukkadtunk.
Aztán még karácsonyoztunk a szobában (nem volt olyan idilli, mint ha otthon csináltuk volna a megszokott helyen, tehát jövőre ilyet nem csinálunk, hogy 24-én lelépünk), utána alvás.
Másnap úszkáltak a többiek egész nap, mi meg olvastunk a szobában, meg megnéztük a sókamrát (oda felöltözve is be lehetett menni), ott voltunk kb. 5 percet. :D A reggelinél és a vacsoránál megint rohadtul bezabáltunk, alig bírtam menni (most a vacsora 6-8-ig volt), utána elmentünk együtt sétálni, alig vonszoltam magam. :D
3. nap már pattogtunk, hogy nekünk muszáj kimozdulni, mert megőrülünk (apuék kocsijával mentünk, azért nem mentünk magunk). Úgyhogy elmentünk Siklósra, Villányba, Máriagyűdre, Drávaszabolcsra, kirándultunk végre egyet. Útközben ebédeltünk, aztán utána a vacsorára is bezabáltunk.

Egyébként belém se fér egyszerre sok, ezért is akartam minden nap kipukkadni.
Most viszont megyünk enni. Puszi, aztán jövök. :D

KépKép
benó

Én is megyek,majd jövök.Puszi. :D

Kép
martik77

Kép

Na ilyen lett, élőben nem ilyen csálé,csak felülről lett fényképezve. :wink:
muzsuzska

Én is visszajöttem.

De ügyes vagy, Zsuzsi! Ez olyan anyagból van, mint a nyári táskátok? :D

KépKép