A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Képzeljétek tegnap átrendzetük a hálószobát, szekrény tologatás, kiságy szerelés. Máté oylan édes volt segített végig szerelni. Törölgette, csavarozta a részeket. Most persze tiszta rosszul van és hisztizik, hogy nem fekhet bele. De nem akarom megengedni neki még egy pillanatra sem, hogy belemásszon. Szegény nem érti, hogy akkor minek raktuk össze?
katuska79

Enikő!!!! Ma van a nagy nap! El ne felejts szülni menni! :D
katuska79

Sziasztok!

Vicky!!! Nagyon sokat gondolunk Rád, hajrá! De jó!!! Nemsokára ölelheted Leventét! :D Bori is szurkol, itt csuklik és pörög a pociban!!! :wink:
Csipcsab várjuk az újabb híreket!

Liuska! Ne aggódj a tejcsi miatt, ha teheted, akkor aludj te is, amikor Tamás békésen szuszog. Fontos, hogy próbálj meg pihizni, mert akkor tejcsi is több lesz. Egyél is rendesen, s ne aggódj, mert az nem használ. Kérj segítséget a védőnénitől, ha jól kijöttök egymással, meg hát amúgyis... És bízz magadban!!!

A születés- és szüléstörténetedet köszönjük!
Szegénykém, akkor neked elég hosszú volt az éjszakád! Azért rádnézett néha valaki, volt segítség? Nekem is a vajúdás volt a legmegterhelőbb lelkileg, annyira ingadozott a hangulatom, hogy csak na. Nem is tudom, mi lett volna, ha egyedül kellett volna végigcsinálnom...
Nagyon szurkolok Neked, hogy tudj kitalálni egy napirendet úgy, hogy legyen időd magadra is.
(Nekem Marcinál még a tusolás is neccesen ment, az én drága elsőszülött fiamnak anyajelző funkciója is volt: kimentem a szobából, üvöltés gomb benyom, ééééés üvöltés ezerrel addig, amíg újra be nem mentem. Huh, még ma is kiráz a hideg...)

Ma hármasban leszünk a gyerekekkel, Apósom nagyon gyengus, mondtam tegnap a Zuramnak, addig menjen, míg van, akihez (nyilván nem így mondtam, de hát a lényeg ez volt...), és segítsen anyósomnak. Szegény nagymama egyedül fürdeti, eteti apósomat, bár még mozgolódni tud, de a teljes ágyhoz kötöttség már csak napok/hetek kérdése...
Aztán este zenélni megy - Évzáró szilveszteri táncházasdi lesz az összes táncházi zenekar közreműködésével, este 9-10-ig fognak játszani, ergo 11 körül fog hazaérni családfőnk.

Egyébként olyan furcsa, megrendítő és egyszerre gyönyörű is ez a születés-halál dolog. Igen, mindkettő tud ilyen lenni, mert ha megadják az embernek (a jövőnek és a menőnek) a méltóságot, s a lélekre oda tudunk figyelni, akkor a megérkezésen kívül az elbúcsúzás is okozhat meghatározó és felemelő érzéseket, nyilván más töltettel. Annyira fura, hogy míg itt folyamatosan bújnak ki az új lelkek a pocakokból, addig vannak elköszönő és elmenő lelkek... Bocs, remélem nem voltam ünneprontó.
Csak hát ezt a gyerekeimmel mégsem akarom megbeszélni, a zuram meg nem mutatja, de hát, naná, hogy szomorú... Nem jó még az én idétlen gondolataimmal is fárasztani. Úgyhogy köszi Nektek a türelmet!

Holnap nagymenet lesz nálunk, 8-an fogunk enni, de megbeszéltük a sógornőmmel, rendeljük a kaját. Van egy rakat étkezési jegyünk, úgyhogy a megszokott helyről rendelünk kajcsit. Tudom, két ünnep között jobb és ildomosabb lenne a házi koszt, de hát ez egy ilyen év... :D
Én állom a sütiket, a sógorasszony pedig gyümölcssalit hoz - Gyöngyössolymosról. Próbáltam lebeszélni, hogy itt is meg tudjuk csinálni, de nem...
Délelőtt elmegyünk a MűPa-ba, megnézzük Mátyás királyt, aztán hazagurulunk és együtt leszünk estig. Nagyon "csöndes" napjuk lesz a szomszédoknak... :lol:

Na, már megint sok(kkk) voltam, bocsánat! :oops:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Katuska!

Teljesen jól teszed, hogy Máté nem mehet bele a kiságyba. Nincs egy játék kiságyatok? Vagy egy nagyobb párna, amire tud csinálni egy vackot a kiságy közelében? Ez tényleg disznóság a sorstól, hogy eddig az ő ágya volt, most meg bele fog költözni egy idegen...
Azért szegény tesóknak nagyon megterhelő időszak lesz ez...
Édesem, teljesen megértem, hogy dühös, de nagyon helyes az is, hogy most kell lefektetni a szabályokat az elején.

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

sziasztok mi is vagyunk,c sak nagyon elfoglaltak itt vannak apukamek es ugye mivel forditani kell mindig nem tudok toluk elszamolni. Nekem is amugy nagyon terhes mar a terhesseg, mindenem faj, vannak fajasaim is mar, de elmulnak aztan megint jonnek, na majd meglatjuk mi lesz.
HU de izgi beindultak a babak, vickynek nagy drukk liuskanak pedig gratula, csak ugy nagyjabol olvastam vissza, remelem mast nem hagytam ki. MOfli neked pedig orulok, hogy egeszbe vagy es kiengedtek a korhazbol.:)
Igy megkesve is kellemes karacsonyi unnepeket kivanok mindenkinek.
puszi

Kép
brestovsky

Lányok!

Én azért még nem akarnék szülni, nem érzem magam felkészültnek (ha lehet erre felkészülni).

Azt nézem, hogy Liuska 1 héttel volt előttem, a jövő héten akár nálam is beindulhat a dolog vagy akár most is. :oops: Bár örülnék, ha a harmadik gyerekem is rendes lenne, s a kivárná az idejét, ami még így is 1 héttel a kiírt időpont előtt lesz, s nem örvendeztetne meg egy kórházas programmal...
Szóval én már jó ideje jan. 13-i születésről beszélek Borikámmal, csak hogy ne érje készületlenül a dolog... Édes kicsi csomagom...
Holnapután megyünk CTG-re, most talán elkísér a családom is, bevonulunk, mint a jó cigánycsalád, de az is lehet, hogy csak a végére hívom oda őket, csak hogy lássa már a doktornéni, hogy ki Borikám családja (bár Julcsit már látta).

Nna ismét szómenésem volt.

:oops:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Rita!

De jó, te is megvagy!
Az állandó fordítás tényleg megterhelő, úgyhogy meg van bocsátva a távolmaradás, meg amúgyis. :wink:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Vicky:
húúú nagyon várom a híreket!!! Beelőztél.. :)

Enikő: mi meg megalakítjuk a legtovább terhesen maradt nők klubját.. :wink:

Mi megyünk mindjárt Ikeába, hátha ez meghozza a várt hatást... :) Apa jobban díjazná a szexet... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!

Meg tudom érteni Apát. Nálunk is kb. így lehet, bár nemrég volt egy akció, ami inkább komikus volt, mint meghitt. :oops:
Úgyhogy szerintem legközelebb khm, khm, hááááát, valamikor márciusban fogunk ezügyben "üzletelni".
Szoktuk is néha viccelődni, hogy a 2010-es naptárba be is véshetjük előre, mikor lesz rá idő, alkalom, kedv, stb... a szexre.

IKEA: nekünk is el kéne jutni még idén, de olyan nehezen tudok gurulni, lassan felbillenek, ha nem vigyázok, annyira pocaknehéz vagyok... :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Hát elkezdődött....

Vicky, nagyon szurkolok! Valahogy éreztem hogy Te leszel a következő (legalábbis fogadni mertem volna rá).
kisbogacs

Jó reggelt!

Csöre! Boldog Születésnapot!

Vickybabe! Hajrá! Nemsokára a kezedben tartod Levente babát.

Rita! Jó, hogy jelentkeztél.

Katuska! Édes lehet Máté. Bár gondolom nem tud mit kezdeni a helyzettel.

Batkata! Olyan jót nevettem rajtad.
Nagyon szuper család vagytok. :)

Mágnes! Hajrá IKEA. :)

Kisbogacs! Ágibaba?

Kata? Hol vagy?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna!

Én sokszor elkeseredek a családomon, magamon, úgyhogy ezt a bejegyzésedet jól berakom a tarsolykámba, s néha előveszem, hogy adjon erőt. :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata! Én pedig nagyon büszke vagyok Rád!
Csodaszép családod van! :wink:

Kép
hanna30

Csöre!

Boldog születésnapot!

"Sok születésnapokat vígan elérhess
Napjaidat számlálni ne légyen terhes
Az ég harmatja szívedet újítsa
Áldások ára házad elborítsa

Tenéked minden öröm hótig adassék
Amelyen semmi bánat ne barátkozzék
Légyen éltednek virága mind kinyílt
Szíved ne szenvedjen semmi sebes nyílt"

(Remélem, hallod a zenekar és a széki énekesek hangját...! :D )
Kép :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Hanna!
Köszi! :D
Még egy pozitív dolog van a tarsolyomban. :wink:

Na megyek, megetetem a kölykeimet - már alig várják a töltött kápit - naná, hogy a húsos változatot. :D
Én lassan már kezdem unni, de ezek lassan úgy követelik, mint a bölcsiben-oviban én is kértem anno a tejbegrízt: a kanállal doboltam a tányéron, és skandáltam: Éhesek vagyunk, enni akarunk! ;)

Jó étvágyat mindenkinek! :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata! Isteni is a töltöttkápi.
Én most sütöm a pipi combot.
Este pedig előszilveszteri házibuliba megyünk. :oops:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Vickybabe: nagyon-nagyon mennek a drukkok! Olyan szuper, tiszta izgatot lettem (nem mintha eddig nem lettem volna :lol: ) Várjuk a híreket!!

Hanna: itt vagyok :wink: Még 2 in1, keményedésekkel, fájásokkal, de egyébként jól! Lehet, a Kisfiunk óramű pontos lesz :lol: Péntekig már csak kibírom türelemmel, ha a fene fenét eszik is :wink: No, hétfőn meglátjuk,mit mond doki bácsi :wink: Tegnap elég rendesen feszegetett az alsó fertályon, talán elkezdett nyílni a kijárat :roll:

Liuska: köszönjük a szüléstörténetet!! Te szegény, akkor nem volt egy egyszerű menet, de a lényeg, hogy jól vagytok!

Enikő: bizony, itt a nagy nap, el ne felejts szülni menni :wink:

Katuska: képzelem, Máté hogy el volt képedve,szegény :wink:

Batkata: ne keseredj el a családodon, annyira szuperek,egytől-egyig, ahogy írsz róluk!!

Mágnes: már nálunk is oly rég volt 'esemény', hogy lassan én is odajutok, hogy hmmm...de jó is lenne... :oops: De Apa meg úgy félt, hogy mi lesz, ha beindul?? De 6 nappal az időpontunk előtt ugyan mi lenne, ha beindulna? :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Örülök, hogy minden ok. :)
Csak izgultam. :)

Kép
hanna30

sziasztok.jandrea:igen korán kezdtem 17 éves voltam mikor amandát szültem,váratlanul jött és nem akartam elvetetni...de azóta is neki,meg persze azóta bogikámnak élek,lemondtam minden fiataloknak járó szórakozásról de megérte...nemis tudom mi lenne velem nélkülük,és ha újból kezdhetném akkor ugyanezt tenném... :D 3.-ik gyereket nem terveztem de a párom nagyon szerette volna,én meg úgy voltam vele hátha fiú lessz..hát ez nem jött össze de már nem is bánom..nagy izgalommal várjuk a párommal meg persze a tesókkal maja baba érkezését,bár eléggé félek.... :roll: liuska:gratulálok,gyönyörü ez a kis csöppség,nem tudok betelni vele... :oops: tejcsi miatt ne aggódj az a lényeg hogy rendben vagytok,az alkoholmentes sört viszont tényleg érdemes kipróbálni nekem anno bevált :D nagyon izgulok mi lehet vicky-vel csak 1 napra mentünk el itthonról erre mire érek haza... :D remélem már túl van rajta...liuska:bogival engem is 38 hetesen úgy vittek be hogy elfolyt a magzatviz hajnal 5-6 körül mentünk be és csak délután fél 4-re lett meg,pedig én is kaptam oxitocint,meg méhszájlazitot de elég lassan hatott :roll: most azon izgulok hogy nehogy megint igy induljon be..köszönöm szépen pici lánykám nevében a szülinapi üdvözléseket :D csöre:sajna a pulzus probléma megvan és szerintem szülés elött már nem fog elmúlni :( elötte soha nem volt ilyen problémám...bocs hogy ilyen sokra sikeredtem de olyan izgatott vagyok vicky:megy a drukk

Kép
gizella82

Sziasztok!

Hajrá Vicky!!!!! :) Van új hír?
Vendég

Sziasztok!

Sajna még mindig semmi hír.
Ha lezs vmi szólok.
csipcsab

Sziasztok!!!

Na végre beindultunk!!! Lehet, hogy most már minden nap valami hasonló hír fog fogadni itt!!!! De jóóóóó!!!!!!

Liuska: ezek szerint nem volt könnyű szülés... És hogy vagytok???? Milyenek az első napok????

Vicky: drukkolunk!!!!

Gizella: tényleg minden elismerésem a tiéd. 17 évesen szerintem a lányok 80%-a nem tartotta volna meg! Ami egyébként nem mindenképpen az ő rovásukra írható, hanem hát.... Magyarországon - azért legyünk őszinték - nem igazán segítik a népesség-gyarapodást.

Kata, Enikő, Mágnes: ha már nem jelentkeztek fél napig, az már gyanús... :-)

Kép
jandrea

Hanna: feltétlenül jelentkezem, ha forrósodik a helyzet :wink:

Most a Apával elmegyünk egyet sétizni, a Várba,vagy a Citadellára,olyan szép az idő! Izgulok, lesz-e már Levente-hír, mire megjövünk!!! :wink: :D

KépKép

KépKép
kata8110

Jandrea! Értettem :lol: Csak Apa ma ágyba reggelit hozott nekem,és mitagadás, baromi későn keltem fel :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Csipcsab! Várjuk a hírt! :)

Kata! Jó sétát nektek! Ha van valami, várjuk a hírt. :wink:

Gizella! Szerintem büszke lehetsz magadra és persze a párodra is, hogy ilyen felelősségteljes gondolkodásotok volt akkor!

Kép
hanna30

Kata! szerintem nyugtasd meg apát és mars az ágyba :lol: :lol: Mi is megtettük annó mert már ki voltam akadva, hogy semmi....másnap kezdődtek is a fájások:) Különben is még egy darabog nélkülözni kell úgyhogy hajrá!

Batkata! szerintem is szupi a kis családod, én is szeretek olvasni róluk.
Én viszont már mennék szülni mert a fizikai korlátokat egyre nehezebben viselem. Zavar már nagyon, hogy rendesen ölbe venni, megölelni sem tudom a kisfiam pedig úgy szeretné :cry:

Úgy látom Vickynél sem egy sétagalopp a szülés és csak úgy pikk pakk...
katuska79

Katuska! Előbb össze kellen pakolnom! Még semmit nem raktam össze. Délelőtt szoptatós melltartót vadásztam az őrsön (skálába), de csak 90-es volt! :(
Máté édes lehetett! Egy szobába lesz a hugival?
Én sem tudom már Leventéneka zokniját, nadrágját sem úgy feladni, hogy az ölemben van! :D :D

Batkata! ez nektek akkor eléggé nehéz időszak most! De igazad van abban, amit leírsz! A születést, halálozást kicsit én is másképp fogom fel, mint úgy általában Brian Weis: Lélektársak című könyvének köszönnhetően!

Mági! Azért bízom benne, hogy minden januári kismama nem szül meg előttünk! :D

Kata! Férjem hazajön Tesco-ból levetetem a bőröndöt a szekrény tetejéről és elkezdek csomagolni! :D

Jandrea! Nem indulok úgy a korházba, hogy nektek ne szóljak! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Nagy drukk Vicky-nek!

Még fél órám van a következő étkezésig, (persze már éhes vagyok), így mondom a férjemnek, gyorsan felnézek, hátha valaki szül. És tényleg :shock:

Ó, Hanna, én még viszonylag mozgékony vagyok, ma is sétáltunk, szintén egy másfél órát.
Amúgy elég sokat heverészek a kanapén. Főzni nem kell, hegyekben áll a kaja.
Viszont a kisasszony megint nőtt szerintem, mert 24 órája csak aludnék és ennék...

Kép
gombócmakka

Liuska, köszönjük a szüléstörténetet!

Egy barátnőmnek a rendszeres mellretétel és valami nyugtatós homeopátiás bogyó hozta meg a tejet.
Egy másik barátnőm baromi nehéz szülés után (végül sikerült hüvelyi úton, de úgy nyomták ki belőle) nem tudott szoptatni, a baba tápszeres. És kedves, aranyos, okos, szép stb. tehát, ha nem lesz tejed, attól még nem dől össze a világ. Azt olvastam,hogy vedd ölbe etetésnél, hogy ugyanúgy meglegyen a testkontaktus, mintha szoptatnád, és akkor majdnem ugyanolyan érzés a babának, hiszen érzi a bőröd, a szagod, hogy szereted stb.

Kép
gombócmakka

Csöre: Boldog születésnapot!

Hanna, érezd jól magad az előszilveszteri buli! Mi nem tervezünk semmit szilveszterre, csak pihenünk majd itthon. (félelmetes mennyit tudok pihenni....)

Kép
gombócmakka

Enikő! Akkor sipirc pakolni és szülni! :)

Gombócmakka! Megérdemled a pihenést a séta után. :)
Én főztem, mostam pörögtem ma. Most lusti, majd készülés az estére. Bár, egy picit parázok, mert folyamatosan görcsöl a hasam.

Kép
hanna30

Egy KÉRDÉS! Akinek van fogadott szülésznője - ti mennyit terveztek adni neki?
nagyon érthetően fogalmaztam! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Töltött kápi kivégezve, kicsi lányom a nagy tányér kaja után megjegyzi: anya, én állandóan éhes vagyok! :D
Délelőtt is azt mondták (miután röpke 10 perc alatt sikerült kikelnem az ágyból), nem baj, ha ma nem megyünk ki (az egyetlen meleg nadrágom ugyanis szárad... :oops:), csak legyen elég kaja. :D

Katuska! A fizikai korlátok szempontjából én is túl szeretnék lenni már az egészen, de amúgy nem vagyok még teljesen kész lelkileg...
No és rendezkedés is vár ránk még. (Ha Apa itthon lenne, de most fontosabb, hogy az apukájával legyen... :()

Hanna! Hajrá, most bulizd ki magad! Egy ideig úgysem fogsz kirúgni a hámból, legfeljebb egy kis baba-mama klubban, ringató foglakozáson, fórumos találkozón vagy a tanácsadáson... :D
Szóval: jó szórakozást kívánok!

Kata! Annyira bejött a hógolyó, hogy közkívánatra este sütök még két adagot (holnap úgyis sáskajárás lészen).

Gizella! Én is úgy gondolom, ha valaki megfogant, jönnie kell. Valaki egyszer nekem azt mondta, a gyerekeknek 3 dologra van igazán szükségük: meleg ételre, tiszta ruhára és SZERETETRE. Ezt meg általában az ember próbálja biztosítani, s nagyrészt sikerül is...
És persze sok mindenre szükség van/lehet még, pl. játékokra is, de hát Mazsola is olyan jól eljátszott a babszemekkel... :D
Úgyhogy minden elismerésem, hogy vállaltátok a csajszikat. Én "már" 22 voltam, mikor Marci megérkezett, s tudom, ebben a korban nem feltétlenül a "bölcsőringatás" a leghőbb vágya az embernek, hanem, hogy még éljen, bulizzon egy kicsit. Szóval le a kalappal előttetek!

Na megyek, adok nekik gyümit és sütit. Én is eszem egy "keveset", félek, el fogok fogyni... :shock:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Isarenikő: hú most látom hogy te mára vagy kiírva :D húha de izgi akkor nemsokára te is követed Vickyt :D szex: hát már én sem tudom mi is az a multkor már annyira kivoltam meg a párom is hogy egy picit gyaszatoltunk :D épp egy picit de ezzel ki is merült a szexuális életünk egyenlőre :D nálunk is olyan volt mintha a nagy bálna elkapta volna áldozatát hehe :D Kata: ágyba reggeli??? hú de jó neked nagyon irigy vagyok ám nálunk ilyen veszély nem fenyeget ha én nem megyek a boltba reggel és nem rakom a szájába a kaját akkor ő inkább éhenhal vagy 11 óra felé rászánná magát hogy hú ő éhes és elmenne valami kajcsiért. Na jó talán kétszer esett meg vele hogy ágyba kaptam a reggelit de amióta terhes vagyok azóta ez még nem fordult elő :wink:
erzsebet0312

Batkata: örülök, hogy sikeres a süti! Mitagadás, mi is nagyon szeretjük :oops:

Nekünk a séta kicsit rövidebb lett a tervezettnél, mert olyan görcseim lettek,hogy rendesen izgatottak lettünk! Apa szinte ki sem engedett szállni a kocsiból, hogy irány haza, pihi vagy kórház, válasszak. Aztán hazafelé itt a gyermekvasútnál olyan szépen sütött a nap, hogy kis sétát azért kibuliztam :wink: Erről ennyit :roll:

Hanna: bizony, élvezd ki a lehetőséget, utána majd bulizunk a baba-mama talin :lol: Sajnálom a görcsöket!

Enikő: hát, én is ezen filóztam...Apa kolleganője a Jánosban szült, ott kerek-perec megmondták, hogy 30 ezer a tarifa :shock: Nekem egy kicsit ez azért túlzásnak tűnik, tekintve, hogy a dokinak is 50 körül szeretnénk adni.... De olyan 20 körül??? :roll: Meglátjuk, mi lesz a vélemény a nagy nap után...

KépKép

KépKép
kata8110

Erzsébet: nekünk mindig Apa megy boltba hétvégén :wink: Cserébe hétköznap én megyek....vagyis munkából hazafele mindig megálltam a boltnál.Most meg az utolsó időben, ahogy sikerül :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Batkata! Édes lehet Julcsi. :)

Kata! :)

Ez nem olyan buli... inkább társasozunk..

Kép
hanna30

Bolt: nálunk megosztva megy a dolog, bár mióta nehezen gurulok, azóta Apa az udvari szállító... Bár Karácsony előtt inkább a teherhordó szerepben villogott...

Mágnes, Enikő: az azért érdekes lenne, ha a január végi kismamák megelőznének Benneteket... :shock:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Hanna!
Juj de jó, ez tök buli! Holnap mi is társasozni fogunk, de a gyerekekkel teljesen más, mint egy rakás (eszement...) felnőttel.
Hát akkor jó társasozást! :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata! Azért remélem, nem előzöm meg Enikőt és Mágnest. :)

Kép
hanna30

Megjöttem én is. Nekünk is séta volt a program. Már tiszta nyomi voltam a lakástól. Szabályosan légszomjam volt. Bár tuti, hogy a baba nyom valamit. Most jobb.
Ágyba hozott reggeli? Irigy-irigy. Nekem csak, ha beteg vagyok.
Jaj, én már olyan türelmetlen vagyok. Csak fogdosom a kisruhákat. Úgy várom, hogy már itt legyen a kisfiunk, közben meg hihetetlen, hogy 3 hét múlva itt szuszog egy kis csomag.
Nekem még csak nem is keményedik a hasam, pedig már a doki számításai szerint beléptünk a 38.hétbe. (a vonalzóm szerint még több van hátra, de nem javítottam rajta)

krisz78

Hanna: gondoltam, hogy nem kezdtek eszeveszett,örjöngő vad táncba és alkoholizálásba :wink: De akkor is tök jó lesz, olyan jó kis kikapcsolódás, hülyéskedés :D

Vickyvel mi újság????????????????????????????????

KépKép

KépKép
kata8110

Krisz: na,akkor nem szoktam kapni, mikor beteg vagyok.... :? Apa korán balra el dolgozni, én meg mire magamhoz térek, realizálom, hogy nincs itthon semmi ehető és akkor elcsattogok a boltba...
Én is nagyon-nagyon türelmetlen vagyok már :wink:

Katuska: ezt feltétlenül elmondom Apának, hátha akkor felbátorodik :lol: Legfeljebb beindítjuk :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Ha rajtam múlna............ :lol: :lol: :lol:

Én is izgulok Vickybabe miatt már.

Kép
hanna30

Apa konkrétan infantilisen viselkedik: walkie-talkie-zik a légzésfigyelővel meg a szülői egységgel: Itt Sólyom, vétel.... :lol: :lol: :lol:

Hanna: ismerős az érzés, én a V-Motorock koncertre szerettem volna menni, 30.-án, ahogy megtudtam, hogy lesz....De úgy érzem, ennek sem sok a realitása :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, ez tetszik.
Én is menni akarok még koncertre. :)
A Kisfiainknak kell a kultúra.

Kép
hanna30

Elköszönök mára Csajok.
Remélem este szuper babás hírekre jövök. :)

Kép
hanna30

Igen,mostmár minden napra jut egy baba.Köszönöm a tippeket,szerdán úgy jöttem ki a kórházból hogy már volt némi előtej,de mióta itthon vagyok már az is eltűnt.Az étvágyam is egyenlő a nullával,a műtét is nagyon megviselt testileg.A szülőszobán pedig nem voltam egyedül,volt fogadott szülésznőm aki a vajúdás alatt foglalkozott velem,de nekem jobban esett az egyedüllét.Tomika természetesen az ölemben cumizik,sőt gyakran ott is alszik,hogy érezze anyuci melegét.Hétfőre bejelentkezett a védőnő és a gyerekorvos,szükségem is van a tanácsokra.Drukkolok mindenkinek akinek közeleg a szülés ideje Kép
liuska

Sziasztok!

Sajna még nincs baba Vikiéknél.
negyed4kor az volot az új infó hogy Vikinek nem indultak be a fájások és oxizocint kap.
Remélem mostmár hamarosan kinnt lesz Levente!
csipcsab

Hú de jó, nem is gondoltam volna mikre jövök ma!

Liuska, hatalmas nagy gratula a trónörököshöz. Tedd melre nagyon sokszor, és fejd le azt a picit is ami van. Be kell indulnia.

Vickynek is szurkolok nagyon. :lol:

Sex: mi el voltunk tiltva most 3 hétig. Aztán a legutóbbi vizsgálatnál azt mondta a dokim, hogy éljem visszafogottan az életem, tilalomról egy szót sem szólt. Hát mi a szentestét így megünnepeltük. És a tegnap estét is. ár tényleg vicces volt. :oops: Mintha le akarnám teperni a kisbárányt. :D

Kicsit ideges voltam mostanáig. Zsófikám be van lustulva. Most egy kicsit beindult, de ez sem az ami szokott lenni. Remélem, szmplán kevés a helye. Ti hogy álltok mocorgással?

Kép
Kép
cs_erika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?