Ma voltunk a sportboltba bankot rabolni, pénz helyett zoknit hoztunk!
10-10párat fejenként!
Igazi csajos zoknikat vettem magamnak! A lyukasak meg kiselejtezve. Olyan mint a tombola mindig lyukasat húztam ki magamnak a fiókból, mindig visszatettem hátha még egyszer jó lesz valamire.
Klasszak a képek!
Mi volt a baj, Márti?
Jó volt az ünneplés, Flóra?
Én már a pakolós kérdésem óta frissítgetek, ezek szerint lefagyott a gép, mert jól lemaradtam....
Megbántott a b.nőm 20 éves fia én meg hülye kiosztottam,hogy nőjön fel!!Persze ezt mind szentesti partyn a b.nőmnél arra nem gondolva,hogy ez a gyerek mégis az ő fia.Nekem kellett volna okosabbnak lenni.Ennyi.De még másnap is úgy sírtam mint egy szamár.
Na de egy szót se erről.
Zsuzsi nekem nincs ilyen kórházi csomagom,bár nem ártana összerakni ilyet mert....meg amúgy is.Jó ha van.
Tudod Márti egyszer kétszer olyan hirtelen kellett bemennem a kórházba, hogy se szép hálóingem se papucsom, se fehér zoknim nem volt........ Égtem is rendesen.
Aminek illik a szekrény mélyén lenni egy táskába, mert bármikor történhet olyan dolog ami miatt be kell rohanni, kinek a terhesség, kinek egy erős vérzés, egy fossás járvány stb........
Mindenki mondta neki,hogy megbántott stb....de ő ezt nem látta be én meg lezártam,hogy tőlem ne kérjen bocsánatot.Meg amúgy se olyan gyerek,szerintem ez nincs benne a szótárába.
Az bánt,hogy nem figyeltem mások érzéseire stb.Na de ennyi.
Zsuzsinak van ilyen kórházi összekészített csomagja bármi történhet esetre.
Nekem a táskában van:
egy szoba papucs-egy fürdő papucs
WC papír, pzs, betét, szalvéta
pohár, kés villa,kanál
fürdőlepedő, két kis törölköző,
3db hállóing, pongyola,
5pár zokni és 5 bugyi
A másik B.nőm aki szült is úgy járt,hogy nov 14 helyett okt 21-én hajnalba elfolyt a magzatvize és semmi nem volt összekészítve.A gyerek apja meg azt se tudta mit csináljon.Szóval a b.nőm rakta össze a saját holmiját meg a babacsomagját is amibe ki lett hozva.Mind ezt gyorsan,kapkodva,idegesen,fájásokkal.Na ezért jó ha van ilyen csomag.