Sziasztok,
Köszönöm a bíztató sorokat.
Kukli: Örülök, hogy ti egy egész család vagytok. Az én nyomorom igazán nem a te hibád....
Tegnap délután óta nagyon sokat keményedtem, este véreztem is, amitől persze megint jól megijedtem. Szerencsére görcseim nem voltak, de a hasam többnyire, mint egy betonfal.... Én meg egyedül itthon... Küldtem apukának sms-t és fel is hívott és sajnálja, de most ne szüljek már meg, mert ott van nála Dani és nem ér rá és ő most inkább alszik és úgysem lesz baj....
Íme a pasi, aki állítólag szeret...
Szóval jól be Magne B6-oztam magam és el is állt a vérzés, bár a pocakom most is eléggé keményedik, de éjszaka hosszan beszélgettem a kisfiammal, hogy még maradjon csak bent, egyenlőre ott jobb neki.... Remélem szófogadó a kispasi....
Vica: Jók a képek. Szépek vagytok.

Pannával kapcsolatban nekem 2 dolog jutott szembe. Nálunk több szabály van érvényben. Az egyik, hogy a másik kezéből nem veszzük ki a játékot. Ha mégis, akkor bocsánatkéréssel kell visszaadni. Ha összevesznek 1 játékon, akkor elveszem tőlük és megbeszélem velük, hogy értem, hogy mérgesek és mindketten ezzel szeretnének játszani, de csak egy van belőle és mit gondolnak, hogyan lehetne ezt megoldani. Tehát nem én teszek 'igazságot', azt úgysem lehet, hanem ők keressnek megoldást. Ha nincs megoldás, akkor a játék kivonul a forgalomból. Sok türelem kell hozzá, de mára már pikk-pakk megegyeznek és kevés a vita.... Ezek csak ötletek, hátha valamit tudsz hasznosítani belőle.
A méhszájad meg tök jól bírja most! Csak pihenj, amennyit lehetséges és nem lesz kórház!