A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Márti,én küldök neked ilyen lekvárt. Nekem csak házi van, mindet én főztem be. :wink:

Kép
flóra 11

Márti a tesztem negatív!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
muzsuzska

Azt megköszönném Zsuzsi.Olyan rég óta vágyom rá és a bolti vagy drága és nem jó vagy pedig gyümölcsíz ami nem olyan.

Kép
martik77

És én is tudok olyat akinek az első teszt negatív lett azután a második :wink:

Kép
martik77

Akkor jól emlékeztem,hogy Flóra te is szilváztál. :wink:

Kép
muzsuzska

Kb 15 éve ettem utoljára még otthon üstbe főztük.Egyszer próbáltam még Döme pici volt de fröcskölt minden felé meg azt hiszem meg is romlott hamar,szóval azóta csak áhítozok. :( :D

Kép
martik77

Nekem a második is az szokott lenni!!!!! :cry: :cry: :cry:
De gazdagodjanak a tesztgyártók! :D

Kép
muzsuzska

Ha jövök hozzátok hozok neked! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Az szokott,de még csak az elsőt csináltad!Tudod pozitív gondolkodás!!
De ne beszéljünk róla,ha úgy jobb.

Kép
martik77

A piacon kb300ft-ért kapsz szerintem, de az olyan tömény igazi házi,hogy elnyalogathatod egy darabig.

Kép
muzsuzska

Köszi nektek érte!!!!! :D :D :D

Kép
martik77

:roll: :roll: :roll: Ilyen fejet vágott L.mert megkérdeztem holnap van e piac szilvalekvárt venni.Ez vajon mit jelent? :lol:

Kép
martik77

Beszélhetünk róla, nem fáj!

Kép
muzsuzska

Itt hever a hűtőmben két üveggel ............. Olyan szívesen küldeném..... van sárgabarack és eperlekvár is

Kép
muzsuzska

Anyámmal a sütőben főztük, nem fröcskölt és nem kellett kevergetni.

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, a vonalzómon csak a kedvedért nyuszi várja a Szilvesztert. :lol:

Kép
flóra 11

Leléptem. Jó éjt! Puszi mindenkinek.

Kép
muzsuzska

Köszi Flóra, már te is nyuszizol? :D

Kép
muzsuzska

Oksa.Tudod én úgy vagyok ezzel,hogy amíg nem jön meg addig reménykedek.(vagyis voltam).Persze mikor megjön az szar de utána megint reménykedek.Én nagyon pesszimista tudok lenni de ebben az egyben mindig optimistán gondolkodtam.Én az elejétől akartam,hogy legyen közös baba.De albérlet stb és L.mindig azt mondta várjunk.Már azoknak is lett baba akik utánunk jöttek össze és ez nagyon elkeserített.Majdnem hét évig várni az nagyon hosszú idő de nem adtam fel.

Kép
martik77

Na én ma tényleg lassan írok.Mindenki elunja magát mire megírom amit gondolok és lelép.
Akkor én is megyek.Most már tuti.PUSZIKA!!!!!!

Kép
martik77

Jó éjt Zsuzsi!
Álmodj szépeket.
Én tegnapelőtt azt álmodtam, hogy terhes lettem,és az volt a gondom, hogy most hogyan mondjam el ezt másoknak, vagy meddig tartsam titokban, mert hátha elvesztem.

Kép
flóra 11

Szia Márti! Neked is jó éjt!

Kép
flóra 11

mire idejöttem közétek
Törpe bealudt
megyek, lefektettem és én is lefekszem.
Majd holnap jövünk :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Jó reggelt mindenkinek! :D
Szavaim meghallgatásra kerültek, a teszt megijesztette a ciklusom,ma reggel arra ébredtem,hogy van pirim. :D :D :D

Ha másra nem is arra jó nálam a teszt arra jó,hogy utána mindig megjön. :D

Tehát holnap reggel irány Pécs-vérvétel. Utána bekapom életem első fogamzásgátlóját. :D

Aztán várom a májust.........................

Kép
muzsuzska

Halihó!!!!
Zsuzsi ne is beszéljünk a piriről. :?
Éljen Május elseje!!!! :lol: Vagyis május! :D

Kép
martik77

Flóra!!!!

NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK PÉTER FIADNAK!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Sziasztok

Flóra:gratula a nagyfiadnak!!!!!!!!!!!!!!!!

Benó:lelőni más dugyiját???...ejnye Te.... :lol: :lol: :lol:

Zsuzska:látom van pirid...éljen!!!!!!!!!!

Timi:puszi Törpének....:D

Márti:nekem asszem van igazi házi szilvalekvárom,ha jössz szólj rám,akkor adok...:D

Szilzivel,Henivel,Edinával mizujs van????
Nem tudtam még mindent visszaolvasni.... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Gergő este 8-tól reggel fél8-ig úgy aludt,hogy evett negyed1-kor,meg 4-kor,de már ájult is vissza..
Viszont este nagyon visitva sirt,borzalmasan fájhatott az inye...bekentem neki Dentinoxal,utánna nyugodott csak meg...

Kép

Kép[/
tancsu

Most lassan egy órája alszik,várom mikor kel fel,aztán menünk sétálni...
Ma már megfőztem,kimostam,stb....

Menek készülődni,szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Cuppp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!
Végre gyorsabb a gép, és remélem lefagyni sem fog. Igaz az jratelepítés még nincs kész, de be akartam nézni hozzátok már mindenképp :D

KépKép

KépKép
nadina01

Nagyon köszi Márti az összefoglalást, legalább nem maradok le nagyon :?
A hintaszéked tök jó lehet.

KépKép

KépKép
nadina01

Velem semmi különös nem történt. Ezalatt a pár nap alatt sikerült végiglátogatnunk az összes rokont :? Voltak jó napok és kevésbé jók. Persze a nagyszülők dédunoka ügyben reklamáltak megint.....de már próbálom fel se venni a dolgot. Az a aj, hogy én vagyok a legidősebb unoka a családban, így mindenki tőlem várja az utódot először :?
Mi karira nagyrészt mindenkitől pénzt kaptunk. Ugysem tudják, hogy mire van szükségünk, majd mi megvesszük :D Bár most kitaláltuk, hogy ha lesz akciós repülőjegy akkor lehet, hogy meglátogatjuk a hugomat Dublinba a pénzből. Szegény nem tudott hazajönni karira :(

KépKép

KépKép
nadina01

Hali! :D

Legalább egy kicsit kimozdulsz te is Edina!Jó ötlet ez a Dublin.

Tancsu holnap megyek vércukros vérvételre utána lehet beugrok hozzád!De csörgök úgy is. :wink: Nem tom mikor végzek a kórházba. :?

Benó hol vagy ma egész nap?????

Elsétálhattál volna ide felém Tancsu :(
Bár elég vacakul voltam.Elmúltak az ünnepek kiújult a rókalesem.
Szerintem engem ez már végig kísér mert gyomi gyógyszert nem merek bevenni csak végső esetbe.Ez van. :(

Kép
martik77

Jaj, Márti,sajnálom a rókát. :( Nagyon kell vigyáznod mit eszel, ugye?

Holnap drukk,hogy rendben legyen. De bizti rendben is lesz,hiszen nem is szereted az édeset.

Én ma 10 órakor reggebédeliztem. :lol: Megettem a maradék halat krumplisalival. Annyi a kaja, hogy nem főzök ma. :D

Kép
flóra 11

Szia Flóra!Sajnos az én hibám,hogy ha valamit megkívánok ha szabad ha nem megeszem és ez a vége,vagy iszom.Pl.most szerintem az almalé tett be.A cukrom az tuti jó. :wink:

Én is most akarok enni egy kicsit,úgyhogy majd jövök.

Kép
martik77

sziasztok
benó: nagyon irigyellek, ti állandóan mentek valahova :oops: :oops: :oops: :roll: :lol: mi meg állandóan otthon vagyunk. :?

flóra: boldog szülinapot fiadnak igy utólag :wink:

zsuzska: örülök, hogy megjött :lol: . én is várom a májust :wink: :
1, névnapom
2, Sanyim szülinapja
3, házassági évfordulónk

tancsu: nagyon édi Gergö a képeken. :wink: . már a fogacska kinozza öt? én vettem a DM-be neki vizzel töltött rágókát, remélem majd fog is segiteni :wink:

nadina: örülök, hogy már jó a gépetek :lol: , mostmár jöhetsz gyakrabban :wink:

szilvi-vel mi van? ré jelentkeztt

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Márti

Holnap délelőtt nem vagyok,,újra Cora,kb 11-re haza,aztán apa viszi inast sétálni,én meg itthon hajatmosok,rendbeszedem magam,stb,mert kedden utazunk

Viszont déltől gyere,úgyis rég taliztunk
:D

Menek,mert jönnek a tejért...

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu:Déltől hamarabb nem is érnék oda mert 2 órát várni kell a második vérvételig és azt az időt benn töltöm majd a munkahelyen szerintem.Szóval csak utána gondoltam a hozzád menetelt az kb dél.

Szia Timi! :D

Kép
martik77

Helló! :D

KépKép
benó

Elmentünk a Gy.-val reggel, vettünk nekem XXL-es kabátot, ami még egy darabig talán jó lesz rám :roll: (3000 Ft, zöld-fekete kockás), meg találkoztunk a Tündiékkel, megittunk velük egy kávét, utána elmentünk a telekre, vittünk madárkaját, aztán megnéztük végre Perkátát, mert ott még (magában a faluban) még sose jártunk. Tök jó helynek tűnik. :D Aztán voltunk anyuéknál és most itt vagyunk. :D

KépKép
benó

Visszaolvastam.
Zsuzsi, akkor várjuk mindannyian a májust! :D :D :D :D :D :D
Márti, ez érdekes, hogy neked a 16. hétig vagy még utána se volt rókád, most meg folyton. :roll:
Én is szeretnék venni házi szilvalekvárt. :D Már én is gondolkoztam ezen.
Tancsu, Gergő, kitartás a fogakhoz! :wink:
Timi, majd mi se megyünk szerintem ennyit. :lol:
Edina, a kérdezősködések szörnyen bosszantóak, ismerős mindannyiunknak szerintem. :roll: :? Dublin viszont tök jó lehet. :D Már maga az ötlet is klassz.
Szilzivel tényleg mi van?
Flóra, oké, meggyőztetek, veszek szépen valami finom szőlőlét, az ugyanaz. :D

KépKép
benó

Olvasgatom az ikres topicot, majd szóljatok, ha jöjjek.

KépKép
benó

Márti, nagyon boldog 26. hetet neked!

KépKép
benó

Ez az első pihenőnapom a szünetben. De nem bírom! Már fáj a derekam a punnyadástól.

Kép
flóra 11

Vagyok csak megyek zuhanyozni.Én 16 hét körül léptem be hozzátok,szóval előtte nem írtam ide ezért nem tudod,Benó,hogy én akkor is rosszul voltam.Sőt kb 18 héttől jobban vagyok,mert azelőtt naponta voltam nagyon rosszul.Iszonyat gyomifájásom volt meg rókales.De ez mind a refluxom miatt van,vagyis a mostaniak tuti.Nagyobb a baba nyomja a gyomrom...stb :?

De ha nem enném meg amit nem szabad(vagy innám)akkor fogalmam sincs mit ennék.
Mert van amit nem lehet,van amit nem szeretek.Szóval kevés kajcsi maradna. :?

Kép
martik77

Helló!
Punnyadsz, Flóra? :lol: Én is. :lol:
Márti, bocsi, a gyomifájást tudtam, a rókát nem. :roll: Sajnálom, hogy volt. Azt hittem, csak most jött elő. :wink:

KépKép
benó

De pl. mitől van rókázás? Milyen kajától?

KépKép
benó

Itt vagy? Fürödj nyugodtan. :D

KépKép
benó

Itt vagyok!!!!!
Tisztán és nyugodtan!!!! :D

Kép
martik77

Akkor szuper. :D

KépKép
benó