A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Bikkmakk!

Gratulálok a petezsákhoz! :)

Rilla!

Szorítok hétfőre!
Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó híreket fogsz hallani :)

Estike!

Annyira örültem amikor megláttam, hogy írtál! :)
Én emlékszem Rád! Volt egyszerre transzferünk. Nem tudom, hogy Te emlékszel e. Egymás melletti ágyon voltunk :)
Szívből gratulálok! :)

Zsókuci!

De jó, hogy Te is jelentkeztél! :)
Már nagyon rég jártál erre....

Kép
nika28

rilla,
ezek szerint a hétfői hcg érték már magasabb volt valamivel?
nagyon drukkolok, hogy következő hétfőn jó híreket kapjál! Aztán írd meg ám, hogy mi volt, ne tűnj így el!!

estike, gratulálok a babá(k)hoz!!!
bikmakk

rilla: Nagyon örülök, hogy sikerült. Drukkolok nektek.
vicky79

Bikmakk !

Magasabb volt a második hcg eredményem, de még sajnos mindig nagyon kevés, így kérlek még ne gratuláljatok, mert sajnos nagyon kicsi az esélye, hogy összeszedi magát a kicsikém ! :( Bár én nagyon reménykedem benne !!

Többiek mi van veletek ??.....Rony, Zoe, Timi, Babszika.......... ??
rilla_

Rilla! Akkor itt az ideje, hogy levelet írj a Jézuskának! :roll:

Nagyon- nagyon drukkolok, hogy beinduljon az pici! :wink:

Zsókuci, neked is puszi!

Benszi! Köszönöm neked is a gratulációt, ha minden jól megy sorstársak leszünk! :) Ma kikölcsönöztem a "Hurrá, ikrek!" c. könyvet a könyvtárból (most jelent meg) és már alig várom, hogy legyen egy kis időm olvasgatni. :)

Bikmakk! Gratulálok a petezsákhoz, ami nem is olyan kicsi! :) A hüvelyi uh-n is nálunk mindig bejött a férjem, úgyhogy csak szólj az asszisztensnek, hogy megnézné ő is.

Estike! Emlékszünk rád! :) Nekem három picikéből halt el az egyik a 9. héten. Ha le van nagyon maradva, akkor talán jobb is így neki, de ha a következő uh-ra behozza a lemaradást, akkor minden rendben lesz később is. (engem legalábbis ezzel vigasztalt a doki) :wink:
nellike

RILLA!

NAGYON-NAGYON SZORITOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
babu69

Rilla!

Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz és a Jézuska az egyik legnagyobb ajándékot hozza majd nektek.
Hogy velem mi van? Semmi!

Majd írok részletesen de most rohanok. Karácsony előtti utolsó futam!

Mindenkinek kellemes hétvégét! Jó babavárás és mielőbbi babásodást!

Timi

Kép
gyorfitimi

Sziasztok!
Valaki kérdezte, hogy tudni-e nálam, mi okozta, hogy nem maradt meg egy terhességem sem... bármilyen hihetetlen, úgy tűnik, mind a 3 teljesen más okból...
1. méhen kívül (ezen nincs mit kommentálni)
2. valószínű, hogy nem ágyazódott jól be, nagyon hamar elment (egy hetes vérzés csúszás volt tulajdonképpen)
3. itt pedig valószinüsíthető, hogy jól megtapadt, ellenben valami baja volt, akár "rosszul állt össze"

Úgyhogy a statisztika nagyon kilőve nálunk, és valahogy úgy érzem, ha egyszer sikerül, az a baba megmarad, de szerintem sajnos most nem fog még sikerülni. Nem tudom, miért írom ezt, így érzem, hogy még várnom kell talán több hosszú hónapot is. Persze nem vagyok jós....

Örülök mindenki babájának, kíméljétek magatokat! Én elhatároztam, ha végre sikerül egyszer, nagyon sokat fogok pihenni. Igyekezzetek Ti is, hiszen smemi egyéb nem számít most, csak Ti és a babák :)

E. Dóra
edóra

Kedves Lányok!

Most olvastam vissza az utolsó hetet, bizony én is megkönnyeztem a soraitokat!
Edóra, Madrin, Vic, Zsókuci, Rony, Csibe és a többiek! Tudom, mennyire nehéz lehet most, az ünnepek idején, de higgyétek el, egyszer Nektek is fog sikerülni!
Mi "csak" alig több, mint 3 éve próbálkoztunk, és ebből 1 év volt, amikor segítséggel. Ha a Ti történeteiteket nézem, hihetetlenül mázlista vagyok. Ha azt, hogy 37,5 leszek, mire megszülöm az első gyerekem, már egy kicsit más a kép. Korábban azt hittem, 30 éves korom előtt fogok szülni. De véget ért az a kapcsolatom, és évekig tartott, mire megtaláltam azt az embert, aki gyermekeim apja lehet. Talán akkor is az segített, hogy már nem akartam görcsösen, mindenáron párt találni, találtam az életben más szépségeket is, el tudtam fogadni a pillanatnyi helyzetet. Aztán jött a 3 év próbálkozás, hullámhegyek és völgyek, néha elkeseredve, de mindig egymást bátorítva, reménykedve. "Csak" 2 inszem és 1+1 lombik... Ez most csodálatos karácsony lesz nekünk, de a háttérben még mindig aggódással, hogy mi lesz, ha mégis történik valami... És vajon mennyi időt kapunk, hogy együtt lehessünk gyermekünkkel, meddig egyengethetjük az útját? Lesz-e esélyünk arra, hogy testvére is legyen? De nem lehetek telhetetlen, tudom, mindent megadnátok azért, hogy már Ti is ilyen dolgokon töprenghessetek!
Kívánom, hogy mindezekkel együtt boldog karácsonyotok és az ideinél sokkal boldogabb új évetek legyen!!!
A babaváróknak pedig nagyon sok pihenéssel teli, nyugodt, boldog karácsonyt kívánok!
Rilla! Külön drukk a picinek!

Kép
Kép
vuki124

Mindenkinek köszi az aggódást, ma jöttem haza a kórházból, csak benéztem. Most fáradt vagyok, majd holnap leírom, hogy mi volt!
juttta

Sziasztok!
Nagyon boldog Karácsonyt kívánok Nektek! És természetesen babákban gazdag, boldog új évet!

Kép

Kép
kira76

Sziasztok!

Én is nagyon szép, békés, áldott Karácsonyt kívánok mindenkinek, és nagyon-nagyon boldog új évet! Teljesüljön minden vágyatok!
bikmakk

Kép

Békés Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

Kép
nika28

Sziasztok!

Mi ma voltunk uh-n, mindkét baba rendben, már a tarkóredőt is vizsgálta a doki és az is ok. Szépen nőnek, és úgy mozogtak, hogy alig lehetett "jó szögbe hozni" őket a tarkóredő vizsgálathoz .:)

Mindenkinek boldog, békés karácsonyt kívánok!

Nellike! :D
nellike

Sziasztok!

Rilla!
ezer meg egy babaragacs!!!!!!

és persze mindenkinek küldöm:
Kép

babszika

Boldog Békés Karácsont, és Babaesőben Gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek :)

Kép

Kép

Kép
witch26

BÉKÉS, SZERETETTELJES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, ÉS BABAKACAJTÓL HANGOS BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNOK MINDENKINEK!
BABU[/b]
babu69

Sziasztok,

Mindenkinek Békés, boldog Karácsonyt kívánok! :)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

Puszi

KépKép
süni76

Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!

Kép
vicky79

Mindenkinek boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok!

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Boldog KARACSONYI UNNEPEKET,ES BABAESOBEN 'GAZDAG' UJ EVET KIVANOK MINDENKINEK!!!!!!!
zoe33

Nellike és Nika! Nem csk emlékszem, hanem folyamatosan figyelemmel kisérek. Persze aa többieket is. :wink:

Kedves lányok! Békés, áldott karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kép
estike66

Sziasztok lányok!

Úgy látom beköszönnek karácsonyra a régi lakók. Csatlakozom én is. Remélem, hogy van még aki emlékszik rám. Már 1 éve nem írtam.

"A gyermek elalszik,
Hull a puha hó.
Az álmok hívják,
Várja a csengő szó.

Álmodoztunk mi is, tán nem is olyan rég,
De mindannyiunkat várta a felnőttség.

Mikor úgy tűnik, a mesék rég tovaszálltak,
Megleljük mind, Szentestén...

Higgy benne, amit a szíved diktál,
Halld a dalt, amit ő játszik.
Nincs időd, mit vesztegethetsz,
Van rengeteg, min ünnepelhetsz.

Higgy abban, amit belül érzel,
Engedd szabadra álmaid. Repüljenek.
Mindened adott, ami ehhez kell,
Hisz csak annyi kell, hogy higgy.

A vonat gyorsan vágtat, az út véget ér,
A cél ott van, ahol kezdtük annak idején.
A hajók kifutnak, messzi óceán vízén,
Hisznek a fényben, mely ha kell célodig kísér.

Mikor úgy tűnik, elvesztetted a helyes utat,
Megleled azt is, Szentestén...

Higgy benne, amit a szíved diktál,
Halld a dalt, amit ő játszik.
Nincs időd, mit vesztegethetsz.
Van rengeteg, min ünnepelhetsz.

Higgy abban, amit belül érzel,
Engedd szabadra álmaid. Repüljenek.
Mindened adott ,ami ehhez kell,
Hisz csak annyi kell, hogy higgy."
Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt Kívánok és Babákban Gazdag Boldog Új Évet!!!
Kép Kép

Kép
noki&potyi

Kép

dita75

Sziasztok!
Boldog, szeretetben gazdag karácsonyi ünnepet kívánok mindenkinek. Puszi:Kriszta
remény73

Kiskarácsony ,nagykarácsony angyal csókja rátok szálljon,
hozzon nektek minden jót ne csak almát ,mogyorót .
Boldogsságot ,békességet ,szép jövőt és melegséget .
Békés karácsonyt kívánunk Néktek !!!

Kép

Kép
akire79

Kép

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

Kismamáink vigyázzanak magukra a többieknek meg sok sikert és kitartást, hogy jövő karácsonykor már pocaklakók legyenek, vagy babázós legyen az ünnep!!!!

Timi

Kép
gyorfitimi

Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek és persze sok-sok pozitív tesztben gazdag boldog új évet!
szöszi1977

Most indulunk a kórházba.
Tegnap este véreztem.
Ma vagyok a 7+1-en.
:(
bikmakk

Bikmakk,

:cry: Nagyon drukkolok... Amint tudsz, írj, hogy mi van veled! Reméljük "csak" haematóma, és a bébi jól van!
Kezem-lábam csuriban értetek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
zsókuci

Bikmakk
,
nagyon szorítok.Reméljük minden rendben odabent.
Szorítok értetek!

Valaki nem tudja esetleg,hogy lesznek-e a BMC-ben 29,30,31-én???
Csak most tudnánk elmenni kontrollra,de utoljára elfelejtettem megkérdezni tőlük.Fontos lenne.

Orsi
orsiborsi

Sziasztok!

Megjöttünk, ver a szíve, 7 hetes terhességnek megfelel.
Van egy haematoma a belső méhszáj mellett, távol a babától.
Azt mondták, hogy nincs semmi baj, és hogy kis vérezgetés minden harmadik terhességnél előfodul. (Tegnap este óta nem volt vér.)
Utrogestan, Magnézium, Rutascorbin, pihenés, és holnap ne menjek dolgozni.
De a hasam nagyon fáj még most is.

Köszönöm a drukkokat, jól esett most olvasni.
Orsiborsi, sajnos nem tudom, de szerintem lesznek, mert nekem korábban azt mondták, hogy műtő nem lesz - nem pedig azt, hogy az egész BMC nem lesz. De hogy mindegyik orvos lesz-e... azt nem hiszem.
bikmakk

bikmakk: Nagyon örülök, hogy minden rendben van. Remélem több izgalom nem lesz a terhességed alatt.
vicky79

Bikmakk,
örülök,hogy az ijedtség ellenére minden rendben.Nagyon izgultam.
Sok pihenés és nyugi.

Holnap azért odacsörgök hátha szerencsém lesz és felveszik,akkor megkérdezem lesz-e ott valaki!

Orsi
orsiborsi

Bikmakk!

Örülök hogy minden rendben, én a 11. héten jártam így, és utána szigorú fekvés volt... Engem úgy engedett el a dokim akkor, hogy feküdjek. Tényleg nem játék, tessék pihenni, és nem dolgozni. Most a manóka a fontos... Jobb ha pár hétig fekszel, nekem a doki folyamatosan nézte a hematóma állapotát, és annak függvényében lehetett mocorognom...

Kép

Kép
witch26

Bikmakk,

Huhh, nagyon örülök, hogy minden rendben a babátokkal! :)
Sok-sok pihi mostantól, minden más le van tojva... :!:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Orsi!

29, 30-án biztos, hogy lesznek.....
Én is holnap megyek....

Kép
nika28

Bikkmakk!

Örülök, hogy minden oké! :)

Kép
nika28

Most megint jött pár csepp.
Tudom, hogy ha ott a haematoma, akkor erre számíthatok, de azért elég rossz látni...

Nem tudjátok, hogy konkrétan a Szűcs is lesz ebben a 3 napban? Felhívnám, hogy elújságoljam neki...
bikmakk

BIKMAKK
Hú de megijedtem! Szerencsére nincs nagy baj. Pihenj sokat, nyugodj meg. Elhiszem, hogy rossz lehet, de ha azt mondták hogy ez természetes és gyakori akkor biztos igazuk van.

A Zeke csak 5-én lesz én azt hallottam, mert már 23-án sem volt. A többi doki sztem lesz két ünnep között.

dita75

Nekem is ez volt és 1,5 hét kórház. Tényleg szigorú fekvés. Nekem még mindig feküdni kell. Bár egy-egy sétát beiktatok. Ja nekem van még 2 cisztaám a bal petefészekben és egy bevérzett tüsző a jobbikban. De a legfontosabb, hogy a babó jól van.
Pihiz sokat.
juttta

Bikmakk! Örülök, hogy a pici jól van, te pedig pihenj amennyit tudsz. Fontos mindkettőtöknek.
Én is holnap megyek, mivel meg volt beszélve Szűcs dokival, hogy megyek és megnézzük van-e spontán peteérés. Én azt javaslom, hogy telefonon próbálj vele beszélni, s ha ő mondja menj be, akkor menj csak, inkább pihizz, amennyit lehet. Drukkolok, hogy minden ok legyen veletek.
remény73

Sziasztok!

Holnap /29-én/ biztos lesz Szűcs doki, mert hozzá kell visszamennem. Annyira sokminden volt karácsonykor hogy képzeljétek, még tesztet sem volt időm venni, pedig jó lenne, ha már tudnám az eredményt nagyjából. :roll:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Látom leszünk páran holnap a BMC-ben :)

Én kb. 1/2 11-re megyek. Ki mikorra jön?
remény73

Bikmakk!

Juttának igaza van, szigorú fekvés. A babás topikban is vannak néhányan, akiknek volt hematómájuk. Kérdezd meg őket is, én 3x2 rutascorbint szedtem, és feküdtem mint a kisangyal... Sokáig még így is pöttyöltem meg barnázgattam, főleg ha csökkenteni akartam az adagot, de nem ment így vissza kellett emelni.

Kép

Kép
witch26

Bikmakk!

Most olvasom, hogy mi történt. Nagyon örülök, hogy a babóval nincs baj. Feküdj, pihenj, mert a babó a legfontosabb!!!!!!!!!!!!!

Drukkolok!!!!!!!

Rilla!

Nálatok mi újság van????

Kép
gyorfitimi

Rony,
megkérhetnélek arra,hogy megkérdezd Szűcstől kedden lesz-e?
Előre is köszönöm szépen.
Akkor tud a párom szabadnapot kérni és elvinni engem az ultrahangra.
Drukkolok holnapra,lehet így lesz pozitív,hogy nem volt időd erre olyan sokat gondolni.De jó lenne.

Orsi
orsiborsi

Sziasztok!

Néhány napja már olvasgatok ezen az oldalon, és remélem majd tudtok nekem segíteni(ha egyáltalán akartok)
Én is a BMC-be járok. Első vizsgálatokon túl vagyok, de nem dicsekedhetek. Az FSH túl magas, 15 lett és állítólag 10-re kellene csökkenteni. Jan.12-én megyek hysteroscopiára és nagyon izgulok.
Örömmel olvastam milyen sokan vagytok akiknek sikerült. Gratulálok nektek. A többieknek kitartást kívánok, ahogy saját magamnak is...
Különben Szücs dokihoz járok és nagyon aranyos és nagyon remélem tud majd kezdeni velem valamit...
Drukkoljatok.
vasikáé

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?