A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

16 hétig nagyon rossz volt a gyomim sírva kérdeztem mit vehetek be rá mert nem bírtam.Olyan volt mintha késsel szúrkálták volna egész nap.Mindenki azt mondta semmit.Aztán kb 16 hetesen bevettem egy szem gyomi gyógyszert meg azóta még egyszer vettem be és akkor hetekig oké.Na most a kaja:Nem ehetek babot,lencsét,káposztát,tojást,almát,,uborkát,narancsot,gréfruitot,fűszeres kajcsit kb ennyi jut most eszembe és nem ihatok:almalevet,ásványvizet,colát,teát,alkoholt.
Szóval elég nehéz kiválogatni amit igen és még azt le se írtam mit nem szeretek. :?
Valószínűleg most elvittem magam egy kicsit kajafronton az ünnepek alatt és ez a vége.

Kép
martik77

Na most meg Laptetűűűűű!!!! :?

Kép
martik77

Grat a laptetűhöz! :D
Tudom én a gyomifájást, Mariska. :cry: Ez gáz, hogy ennyi mindent nem ehetsz, ezt viszont nem tudtam. :cry:
Hát, én meg totál szét akarok pukkadni a sok kajától. :roll:

KépKép
benó

Pukkadnék én is!!De mondom e mellett még válogatós is vagyok.Mindig azon csodálkoztak,hogy nem haltam éhen annyi mindent nem szeretek. :?

Na de ez van amúgy mi zu??

Ja igen nézted a vonalzónkat??Hogy lehet,hogy a napot csak tíz nap különbséggel számolja közöttünk? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Ezt már egy ideje nézem. :lol: Úgy lehet, hogy a lilypie rosszul számol, szerintem. :roll:

KépKép
benó

Értem :D :D :D

Többiek???

Kép
martik77

A babanetes ikres topicot kezdtem el olvasni az elejétől, a 7. vagy 8. oldalon tartok, próbálok ötleteket ellesni, meg megtudni, hogy milyen kehük volt a terhesség alatt. :lol:

KépKép
benó

Nem tudom, merre járnak. :wink:

KépKép
benó

Néztem én is,hogy raktak fel oda is képeket az ikrekről az anyukák. :D
Még annyi egyforma babát :shock:
Tényleg az a csajszi visszaírt aki uo.lakik ahol te?

Kép
martik77

Már az a kismamagatya, amit a legelején vettem és raktam is fel képet róla, az a farmer, szinte nem jó már rám. :roll: Még egy jó darabig össze is kellett húzni a gatyamadzagot, most meg a gatyamadzagot már egyáltalán nem kell bántani és feszül. Le is veszem.

KépKép
benó

És még mekkora leszel!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Nemsokára a felénél tartasz majd.Emlékszem azt én is úgy vártam. :D

Kép
martik77

Mindjárt jövök (10 p).

KépKép
benó

Megyek L.ruháját kivasalom utána jövök.Addig olvasgass :D :D :D

Kép
martik77

Csak karácsonyi üdvözletet írt, ide szerintem nem akar átjönni.

KépKép
benó

Kész! :D

Kép
martik77

Anyám, ennyi ideig vasalni! :shock: :lol:

KépKép
benó

Mert még Dömével is beszéltem telefonon meg beraktam egy adag ruhát a gépbe.Egyébként nem csak írásban de úgy látszik amúgy is le vagyok lassulva. :oops:

Kép
martik77

L.valami hülye filmet néz dvd-n de annyira idegesítő.Nem szeretem az olyan túlviccelt filmeket :x

Kép
martik77

Semmi baj, biztos ez kell most Kis Vuknak. :D

KépKép
benó

Azokat én se. :? Bezzeg a CSI meg a C.! :lol:

KépKép
benó

Lehet,de most,hogy megnéztem tényleg ciki két nadrágot és két pólót fél óráig vasalni. :oops: :D

Kép
martik77

Az más!!! :lol: :lol: :lol:
Ebben a filmben tök trágárul beszélnek és az lenne a poén.Meg fogyatékosokkal van tele. :?

Kép
martik77

Nem írtad, mennyi cuccot kell vasalni. :lol: Tök mindegy egyébként. :D Mi meg sose vasalunk. Az is ciki. :lol:

KépKép
benó

Az ilyeneket én se szeretem. :wink:

KépKép
benó

Ezmuszáj vasalás.Mondom nem tudok szépen teregetni :oops:

Kép
martik77

Mi se. :lol: Jó, persze, ott őt sok ember látja abban a ruhában, érthető, hogy ki kell vasalni.

KépKép
benó

Na átjöttem Döme szobájába.Még a tv-t is bekapcsoltam ne halljam azt a hülye filmet. :x

Kép
martik77

Ó, de gáz, tényleg hülye film lehet. :x Én a szilvesztert is ezért utálom, annyira közönséges poénokat nyomnak akkor, olyan, mint a Flóráék szomszédjának a tortája, tudjátok, a csöcsös torta... :evil: :x

KépKép
benó

Na igen az a másik a szilveszteri műsorok.Minden csatornán kabaré.Nem is értem miért nincs zene vagy valami.A másik az állandóan leadott filmek??,Már rémálmom van a reszkessetek betörőktől vagy pl a Denis a komisz.

Kép
martik77

Még olvasgatol mert akkor hagylak olvasni.Csak szólj!

Kép
martik77

Igen, úgyhogy mi majd inkább valami dvd-t kiveszünk a tékából, meg jövök hozzátok.

KépKép
benó

Olvasgatok, de ne hagyj. :lol:

KépKép
benó

A miskolci tv-n ilyen éves összefoglaló van az év eseményeiből Miskolcon.Arról beszélnek i újult meg.Ez mind szép és igaz is de akkor miért rakták tele a várost a sötétekkel??? :x

Kép
martik77

Miért, ez idén történt?

Egyébként nem csak az olvasás miatt nem jövök, de nem is frissít rendesen az F5-re sem. :roll:

KépKép
benó

Na, ma már tuti, nem olvasom az ikrest, a 12. oldal következik. (Csak azért mondom, hogy meg tudjátok mondani, hol tartottam. :lol: ) Volt eddig jó is, rossz is - ez ugye, nem egy film. :roll:
Viszont megint egy picurt lefekszem, nagyon tele a pocakom. :? 10 perc.

KépKép
benó

Egyébként érzek bugyorgásokat, ez vagy a tele pocaktól van, vagy nem. :shock: :D :D :D

KépKép
benó

Elmentek a vendégek. :D
Szomszédba gyerekbuli volt, de a gyerekeket nem hallottuk csak apuka kiabálását. :D

Kép
muzsuzska

Ma spenót volt a kaja tükörtojással.

Szilviék Füreden vannak és készülnek ide szilveszterezni. :D :D :D
Talizunk! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Azt hiszem........

Kép
muzsuzska

Mennem kell nemsoká jövök :D :D :D

Kép
martik77

Kép
martik77

ZSUZSI, NÁLUNK SZILVESZTERKOR LESZ GYEREKBULI, VAGY MÁR NEM IS ANNYIRA GYEREK???

Kép
flóra 11

Milyen volt a vendégség, Zsuzsi?

Én is szétpukkadok. Egész nap semi mozgás, csak mostam, teregettem,mosogattam, felsöpörtem. Itt punnyadok a tévé előtt. Max. azért állok fel, hogy hozzak magamnak kaját. :lol:

Kép
flóra 11

http://www.centrumnet.hu/main.php?p=pos ... fb325bfb45
ezen pedig képeslapokat lehet csinálni bélyeggel meg minden.Tök tutis :wink:

Kép
martik77

Lányok a képeket felraktam a régi topikunkba az nlcaféra. Itt megnézhetitek.

http://www.nlcafe.hu/index.php?id=1057& ... cid=177603

Kép
flóra 11

Én ezt a topikot nem értem :oops: :roll:

Kép
martik77

Benó:20:05

Túl a sövényen (szín. am. anim. f., 2006)

Feliratozva a TV2 Text 888. oldalán

Itt a tavasz, Verne, a teknőc és erdei barátai felébrednek téli álmukból, és indulnának élelmet gyűjteni jövő télre. Igen ám, de valami szörnyűség állja útjukat. Egy hatalmas, zöld, félelmetes SÖVÉNY.
Túl a sövényen

Kép
martik77

19:55 Rtl

Daredevil, a fenegyerek (szín. am. kalandf., 2003) (12)

A műsor feliratozva látható a TXT 199. oldalán

Matt gyerekkorában maradandó sérülést szerzett egy balesetben: megvakult de többi érzéke hihetetlenül élessé vált. Nappal sikeres ügyvéd, éjjel pedig ő Daredevil, aki rettegésben tartja a bűnözőket.

Kép
martik77

Sziasztok!

Megnéztem a fotókat a másik topikban...és máris éhes lettem :D

KépKép

KépKép
nadina01

VIASAT3 21:05

CSI: A helyszínelők (szín. am.-kan. akciófilm-sor., 142. rész, 2000) (16)

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?