Cili, nálunk detto, egyszerűen nem alszik a drága evések között sem...
Aztán késő éjjel eldobja magát, hajnali hami után meg csak mellettem alszik el.. Ez nem baj, jot durmantunk együtt...persze mivel nincs sok tejem ez ez egy kicsit bonyibb..
Zöldi, szivesen beiratkoznék Hozzád ez egy szopi alaptanfolyamra

Szerintem csak pár alapdolog hiányzik, és lehet több tejci lenne....kevesebb táp kellene.
Manna, naggyon durva.

Bakker.
Én eddig senkinek nem engedtem meg hogy hozzányuljon rajtunk kivül, csak anyukámnak. Persze előzmény is van: kiskoromban az egyik rokon elejtett, és a fejemre estem. Vérömleny lett a fejemben, ami idegsebészeti műtétet vonzott, és nem voltak benne biztosak, hogy tulélem. Szerencsére sikerült minden jol, de ez végigkisér, és nekem ezért ez mág érzékenyebb pont
Persze ha kérdés nélkül odamennek, hozzányulnak.. ..
Köszi mindenkinek a hőmérséklet tippet, lejebb vettem a fűtést, remélem elmulnak a kiütések. Ja, és kimostam mindent az uj mososzerrel.
Szájpenész van nálunk is, én is a Boraxal kezelem. Nincs mese, be kell nyulni a szájába és a nyelvet le kell törölni. Nekem ugy mutatta a dokinéni, hogy kétoldalt összenyomom a száját, igy az kinyilik, és jol be lehet nyulni.
Én medela elektromos szivot használok, két Avent kézi feladta nagyon hamar, el is akarok menni hozzájuk, itt vannak zugloban.
Szopi kérdés: kicsit össze vagyok zavarodva mit lehet enni és mit nem... nincs valami link valakinek? Bejglit sem ettem