Sziasztok,
éjjeli bagoly jelentkezik - mentségemre szolgál, h délután 3 és 6 között az egész család aludt, Samut fél 11-kor nyomtuk le

, így most az esti levezetés van... Délelőtt ugyanis felmásztunk a János hegyre, a kilátóhoz, a meredekebb felén, Samu végig gyalogolta a kb 3,5 km-t. Hegynek fel és le. Tök ügyes volt, ennyit még nem ment egyben. Én is rendesen elfáradtam.
Katka, ez a kórházi bentfekvés nem hangzik jól, remélem, hogy nem kerül rá sor! Lányok apja meg tényleg rendes, hogy így fogadta.
Hú, sportokban látom a lányok elég otthonosak. Úszni hol-hogy tanultak? Én úgy hallottam, hogy kb 4-5 éves kortól lehet/érdemes úszásoktatásra vinni a gyerkőt. Addig baba-mama úszás, és max valami játékos forma. Samu imádja a vizet, az úszást biztos szeretni fogja.
És a korcsolyázás is jól hangzik, azt nem is tudtam, hogy már ilyen kis korban is érdemes belevágni. Én kajakoztam sokáig, de azt "csak" 10 éves kortól kezdik általában.
Csibb, Samu is kapott ilyen vizes furulyát, azóta nincs fürdés a nélkül (na jó, ez most az elmúlt 3 alkalmat jelenti

) Jók a fotók nagyon!
Tessza, fájdalmas szalagnyúlást sajnálom! Remélem, hogy nem lesz több ilyen!
Vica, gyerekeknek mielőbbi jobbulást! Pannahisztikre nem tudok mit mondani, csak sok kitartást és türelmet kívánok!
Kukli, téged is jól megvárakoztattak az UH-n... Ne izgulj a leleten levő megjegyzés miatt, ha valami gond lenne, biztos mondta volna a dokinő.
Megyek, mert leragad a szemem, gyerek meg itt fog csipogni nemsokára.
Jó éjt!
RÉ