Zsanci
Lindi, nagyon jók a képek, szüleid állati jó fejek!!! főleg a nagyapó
Süsü nálunk is téma, Isti naponta elmondja, hogy Voltál papával színházban, Süsüsárkányt láttad.
felbuzdulva a hatalmas sikeren, vettem jegyet a Bábszínházba is, megint apjával megy

30-án, a János Vitézre. már előre mondogatja, hogy Nézed a vitézt!
bár a sztorit még nem nagyon fogja érteni, azért van egy tippem, hogy a bábozás lenyűgözi majd
ha nincs rá licit, köszönetel elfogadjuk Lilirózának a csodaszép kis lila Gréti-ruhát. Bár méretben még jóóó nagy neki, de majd jövőre belenő!
röhögni fogtok, még mindig 68-as ruhákat hord

(de van még pár 62-es is, ami jó rá

)
köszönöm a fenyős tanácsokat, örömmel olvastam! az idén én a cserepes mellett döntöttem, egy szép kis ezüstfenyőt vettem Kamaraerdőn 7e-ért. Nem is olyan kicsi ám, cseréppel együtt nálam is magasabb. Isti már nagyon várja a karácsonyt, az idén először tényleg tudatosan, folyton a Kis karácsonyt kell énekelni, meg a Pásztorokat

egy hete pár fenyőággal feldíszítettem picit a a lakást, hogy ünnepibb legyen a hangulat, és Istike mikor belépett az ajtón, tíz percig állt tátott szájjal, azt hitte, már karácsony van
ajándék itthon nem lesz sok (úgyis kapnak egy tonnányit a rokonságtól), de végre sikerült időt szakítani (az alvásból) és mindenkinek készíteni is valami kis személyeset

egyébként pedig annak örülünk, hogy együtt vagyunk, beszélgetünk, és jókat eszünk-iszunk

csak szenteste leszünk itthon, utána karavánként körbejárjuk az egész családot (legalább addig sem kell főznöm, meg kiszolgálnom, így nekem is kellemes lesz az ünnep

)
Johi, sokat gondolok Rátok, ölellek és küldök sok ++++-t!
előre is mindenkinek nagyon boldog, meghitt Ünnepet kívánok
szeretettel,